jeli igra netko high torment (5 ili 6) monka a da nije palm-tank build?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najbitnije ti je maknut nats slayer i stavit 2h xbow sa 2600+ dpsa.
Kao sta kolega kaze, nabavit dobar fire soj i maknut custom engineering.
Napravio sam Diablo 3 Ros Clan na English(British) Clan se zove United Balkan <Balkan>
Tko treba clan može ući, ali morate poštovati ova pravila:
-Nema vrijeđanja
-Poštujte
-Budite prijateljski raspoloženi
-Nema nacionalizma
-Nema reklama
Veselite se i uživajte!
:)
Napravio sam Diablo 3 Ros Clan na English(British) Clan se zove United Balkan <Balkan>
-Nema vrijeđanja
-Poštujte
-Nema nacionalizma
-Nema reklama
Veselite se i uživajte!
-nema vrijedanja
-nema nacionalizma
-postujte
a nazvao klan balkan hahahaha. svaka cast
Evo sinoc me podarila kadala s Akkhan helmom tako da je crus sad proper 6/6.
Samo flailovi ne padaju nikako.... kisa 2h i 1h swordova,axe,mace.
Oko ponoc mi je pala jos jedna mortal drama (nelosa imala je vec socket), ali ocu Fate of the Fell.
Shotgun build mi izgleda opako OP :)
Imam jos 2 dana za pokusat nesto dobit, a onda izlazi Wildstar pa me nema u D3 neko vrime :)
-Nema vrijeđanja
-Poštujte
-Nema nacionalizma
-Nema reklama
Veselite se i uživajte!
-nema vrijedanja
-nema nacionalizma
-postujte
a nazvao klan balkan hahahaha. svaka cast
pa sta fali nazivu balkan osim ako se ne mislis da balkan znaci debilizam, a zivis na njemu;) to je samo geografsko podrucje;)
ja na balkanu ne zivim. samo ime balkan na bugarskom znaci planina.a ta regija tih planina nalazi se u srbiji i bugarskoj. a balkanski ratovi su ratovi izmedu grcke, makedonije, bugarske i srbije protiv turaka.
to je druga stvar sto nas nepismeni i neobrazovani ljudi trpaju u tzv ''zapadni balkan''. mi niti zemljopisni niti povijesno niti kulturoski ne pripadamo balkanu.
Skroz je nebitno da li mi imamo ikakve prave poveznice s Balkanom. I pitanje je kako i utvrditi jer nisu ni same granice tog područja jasno definirane, ako se ne varam. Bilo kako bilo, ljudi koriste taj izraz da obuhvate države bivše Jugoslavije. Nekom smeta taj izraz, nekome ne, ali svi znamo da se i na nas misli kad se kaže Balkanci ovo, Balkanci ono. Također sam član klana koji ima balkan u nazivu pa nikoga ne boli ona stvar za to.
Stoga, nastavite sa pričom o Diablu, a ove zemljopisne i političke gluposti ostavite za druge teme.
On topic. Pala mi danas 2 Arkhan dijela, jedan upgrade starog i jedan novi. Sad još fale chest i helm da imam svih 6 i u budućnosti boots sa malo boljim rollom. Prelazim onda na holy build sa shotgunom za group play, solo ću vjerojatno fire sa maximusom, a također skupljati i lightning opremu jer imam i Schafers hammer.
Trebali bi radit "share loot" runove za sve klase :D
Ja to radim već neko vrijeme sa strancima nekim i našao sam si neke iteme tako, al trebalo bi se to više igrat :D
Wizzard mi je solidno opremljen i s njim ne igram više.
Trenutno sam više fokusiran na razvijanje DH do kraja pošto moram skupit set za beštije.
WD sam zapustio jer mi kadala nije nikako davala T&T rukavice pa sam se prebacio na DH i dok sam tražio set rukavice za njega sam dobio T&T sa odličnim rollom, pa sad tamo to koristim :D
Monka i Barbara ne igram nikako jer nemam opreme, a sa Crusaderom idem riffove za opremu dobit, nikako mi ništa ne pada, a igram dugo već s njim :(
Prije svega hvala svima na odgovorima i komentarima...
Do sada nisam naletio na 2h xbow koji bi mi dao veći DPS od Natalya's Slayera...
I mislim da je Slayer trenutno najbolji izbor za sve DH što se ti če DPS-a...
Naravno ta tvrdnja stoji samo u slučaju da se uz Slayer ima i Natalya's Reflection (Ring) te Ring of Royal Granduer.. i u toj kombinaciji nema boljeg oružja za DH..
Sa takvom kombinacijom se dobije set bonus od 7% ChC što u konačnici brutalno diže DPS..
Jedino od ovoga što mi nedostaje je Reflection.. no doći će on prije ili kasnije..
Trenutno bez nekih većih problema mogu igrati T5 bilo solo bilo u grupi.. T6 mogu igrati ali to je igranje sa 5-10 smrti po riftu tako da je to po meni više paćenje..
Tko voli nek izvoli. Tako da su nepotrebni ti komentari i prigovori tko nece nemora.
ja na balkanu ne zivim. samo ime balkan na bugarskom znaci planina.a ta regija tih planina nalazi se u srbiji i bugarskoj. a balkanski ratovi su ratovi izmedu grcke, makedonije, bugarske i srbije protiv turaka.
to je druga stvar sto nas nepismeni i neobrazovani ljudi trpaju u tzv ''zapadni balkan''. mi niti zemljopisni niti povijesno niti kulturoski ne pripadamo balkanu.
pa evo mozes virtualno onda pripadat balkanu,nece nitko znat;)
Do sada nisam naletio na 2h xbow koji bi mi dao veći DPS od Natalya's Slayera...
Naravno ta tvrdnja stoji samo u slučaju da se uz Slayer ima i Natalya's Reflection (Ring) te Ring of Royal Granduer.. i u toj kombinaciji nema boljeg oružja za DH..
Sa takvom kombinacijom se dobije set bonus od 7% ChC što u konačnici brutalno diže DPS..
Jedino od ovoga što mi nedostaje je Reflection.. no doći će on prije ili kasnije..
Trenutno bez nekih većih problema mogu igrati T5 bilo solo bilo u grupi.. T6 mogu igrati ali to je igranje sa 5-10 smrti po riftu tako da je to po meni više paćenje..
U principu DH je najlakse 'dizati'... DH sam igrao izuzetno malo, a ispadne mi jak kao wizard kojeg sam najvise igrao (citaj, najmanje 100x krace od wizarda sam ga igrao)... Cak i lakse mi igrati sa DH. Tu se ne bi cudio da se pojavi neki 'nerf'.
U principu DH je najlakse 'dizati'... DH sam igrao izuzetno malo, a ispadne mi jak kao wizard kojeg sam najvise igrao (citaj, najmanje 100x krace od wizarda sam ga igrao)... Cak i lakse mi igrati sa DH. Tu se ne bi cudio da se pojavi neki 'nerf'.
Možda si do jedne granice i u pravu.. No za "gearati" DH ne treba ništa manje ni više vremena u odnosu na ostale klase.. tu poglavito mislim "gear" za T4+ težinu..
A što se tiče "nerfa" po meni ga neće biti što se tiče DH-a nego će ostale klase dobiti buff.. kao što je to napravljeno sa Crusaderom u zadnjem patchu..
I realno gledajući DH ima samo jedan build koji radi kako treba na većim težinama a to je Sentry sa full Marauder's setom i tu priča počinje i završava.. koji build je meni hebeno zabavan ..
Cek cek vi pricate o nekom DH nerfu a buffu drugih klasa :D pa ja sa WD-om pojedem T6.. a nije da imam bog zna kakav strasan gear. Sinoc radim bountije na T6 iz dosade, neletim na Butchera i nestane u 13sec :D nisam stigao do healthpool-a doc a vec su ga izjeli petovi.
Tocno, slayer daje najvisi paper dps al je daleko losiji od 2h xbowa za M6 build. Takodjer je u kombinaciji sa natalya ringom debelo inferioran kombinaciji fire SOJ-a i 2h xbowa.
Konkretno, critovi sentryja na elitama su mi sa natalya kombinacijom bili 15-23M a sa ovim drugim su 32-36M uz isti rate of fire!
Sentry build je jedini DH build koji moze cistit T6, bez sentryja DH ne moze efikasno igrat T6.
Pa nebulozne su općenito priče koje uključuju posebne iteme, a kamoli setove. Ti buildovi dostupni su gotovo nikome.
Cek cek vi pricate o nekom DH nerfu a buffu drugih klasa :D pa ja sa WD-om pojedem T6.. a nije da imam bog zna kakav strasan gear. Sinoc radim bountije na T6 iz dosade, neletim na Butchera i nestane u 13sec :D nisam stigao do healthpool-a doc a vec su ga izjeli petovi.
WD je brutalan.... Klasa koju sam najmanje geara/igra a cisti t6 bez nekih vecih problema.
Ja sam svog zgeara s dropovima koji su mi padali na drugim klasama -.-
Starmetal Kukri i MoJ mi pali na Wizzu, a T&T na Crusaderu xD
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ashelor-2806/hero/13134682
Da ga igram vjerovatno bi ima bolji SoJ i neck (physical dmg)
Ali ne pase mi bas klasa (nikad i nije), nephalemi bi trebali bit uber mocni heroji, a ne pogrbljeni treskavi redikuli :P
Ja sam u vanilli poceo s Barbom i WD-om (kojeg bi bio igrao i dalje da nije bio uzasno bezvezan i slab u vanilli), ali sam na kraju igrao MP10 Monka kao maina jer je bio nevjerojatno efikasan u to vrijeme. Sad kad je RoS dosao odmah sam presao na Crusadera, ali kako sam dignuo sve klase na 70 i pokusao igrati WD-a ponovno, svidio mi se ovako buffan jer mi opcenito lezi takav minion-pets gameplay pa sam nastavio s njime. I ne mogu reci da mi je zao, dapace :) IAKO sam se prelomio da dobijem sve krucijalne iteme za build.
Pa nebulozne su općenito priče koje uključuju posebne iteme, a kamoli setove. Ti buildovi dostupni su gotovo nikome.
Kako misliš da nisu baš dostupni ?
Kad ti istekne prvih 30 dana, evo tebe nazad u D3
Ovo me bas nasmijalo
Inace igram DH i ne bih rekao da ga treba nerfati. Kolega ima WD-a s par levela paragona vise i puno lakse prolazi kroz riftove od mene. Inace i sam ganjam Maraudera, ali sam trenutno samo na rukavicama. Pa mi je oprema trenutno sva legend bez ijednog set itema. Nazalost nije mi pao Ring of Grandeur, ali mi je zato palo preko 3 Stone of Jordan.
Orijentiran na fire DMG.
Do koliko ide max elemental bonus na damage, prije nego prestane vrijediti? Ili nema ogranicenja.
Digao sam i Crusadera na 70. Bio mi je naporan za igranje prije zadnjeg buffa. Sad mi je puno bolji. Za njega mi je dropnulo jedno 4-5 2h oruzja koja su mi fora svako na svoj nacin, pa mi ih je zao zdrobiti. Dok mi je za DH s kojim igram puno vise nije palo nista pametno nakon Manticore. Random luck
Nego zanima me ovaj shotgun build za Crusadera. Moze tko pojasniti ili linkati?
Crusader mi je trenutno orijentiran na block chance i stetu te heal povezan s blockom. Takva mi je trenutna oprema.
Kako misliš da nisu baš dostupni ?
Kako kako? Pa da bi dobio cijeli set trebaš igrati danonoćno poput Crixa npr. Normalnim tempom igre teško ćeš u razumnom vremenu vidjeti pojedine komade, a kamoli cijeli set. Ekipa koja ima razne setove, ugl. su oni koju su koristili nedavni exploit s Kadalom (low level runovi s hrpom shardova).
A onda je nebulozna i prica o igranju T6 posto to bas i ne ide bez setova.
Odakle ti stav da su dostupni skoro nikome? Moguce da nemas srece, al jako velik broj ljudi s kojima igram ne igraju ni blizu danonocno pa opet svi imamo sastavljene setove i to bez low lvl exploita, samo igramo riftove..
Nego zanima me ovaj shotgun build za Crusadera. Moze tko pojasniti ili linkati?
Crusader mi je trenutno orijentiran na block chance i stetu te heal povezan s blockom. Takva mi je trenutna oprema.
U kratko, build se bazira na 2h flailu Fate of the Fell i Akkhan setu, FotF doda jos 2 zrake na heaven's fury spell.
Heaven's fury ima 1 runu (zadnja) koja makne cooldown s spella,doda mu wrath cost i spell se ispaljuje iz crusadera ne iz neba.
Ugl. Heaven fury postane short to mid range nuke u liniji, a s 3 beama radi nenormalan dmg i izgleda kao da crusader "ispaljuje" shotgun :)
Ja igram par sati tjedno pa još nisam dobio ni TF, a ni niti jedno drugo oružje. Par set itema imam, ali ne vidim kako će mi pasti full set, a kamoli koji koristan item. Uglavnom na wizzu dobivam 2H štapove ili sjekire, na Crusaderu uvijek 2 ista 1h cluba, a na svima hrpu beskorisnih zelenih armora (ni ime mu neću izgovorit).
Evo, lik je složio Full Jade Harvester set za 6 sati igranja (jest da su ga zvali non-stop na rift bosseve), naravno, od Kadale:
Ja sam složio Zuni set, većinom od Kadale, tako da ako se hoće, može se...
A par sati igranja tjedno i plakanja da se nema full set, neću ni komentirati. Ali, recimo, od kako je izašao RoS, nije mi pao ni jedan jedini SoJ. RRoG su mi ipak pali dva do sada.
Sada se malo zekam sa Crusaderom.
ja sam thorns of the invoker (3 komada) dobio relativno brzo... dva su bila droppovi, a jedan od kadale.
istina da sam puno vremena stukao u crusadera ali to je vecinom bilo zbog farmanja bounty-ja. sve su mi stvari ispale u riftovima.
Meni danas pao 5 dio Arkhan seta. 2 su bila drop, 3 od Kadale u cca 3-4 tjedna igranja. Sad fino shotgun spam i na T5/T6 laganini.