Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.711.937
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Obi Wan kaže...

ufff sta su ovi high end gems skupi... nekih 8 mil sam stuka samo da jedan napravim...

Ja sam ih danas bas sve scrafto,59 komada po 10 od svakog i jos 9 emeralda za weaponse za svakog lika.Ravno 600m potroseno od izlaska ROSa.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22400397
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Prebacio sam se sa crusaderom na fire radi fire geara sa mog barbara kojeg sam ogolio i super fun je.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/freakz-2443/hero/42559139

Bacite oko, ako imate koji prijedlog ili ako ikako vama može pomoć. Fire mi se puno više sviđa od holya kod Crusa, ali to je zato što mi je fire gear 10 puta bolji :P

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Sinoc sam sat vremena kljucao nad tipkovnicom i probudio se strgan ko' pas. 

Bas takvo kljucanje mi se jos nije dogodilo tj. da me bas tako umor uzme. LOL

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zeromaxy21 kaže...

Prebacio sam se sa crusaderom na fire radi fire geara sa mog barbara kojeg sam ogolio i super fun je.

Bacite oko, ako imate koji prijedlog ili ako ikako vama može pomoć. Fire mi se puno više sviđa od holya kod Crusa, ali to je zato što mi je fire gear 10 puta bolji :P

Koristim i ja Fire build na svom. Kod mene to malo drugačije izgleda. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hexfire-2244/hero/39127453

Također sam s barba prebacio opremu kad sam skužio da mi je Crusader zabavniji. Kad bih uspio skupiti cijeli Akharat set onda bi to bilo totalno OP, ali i ovako mi je jak lik. Defanzivno pogotovo mi je lako igrat jer u kombinaciji blackthorna i amuleta ne primam damage od hrpe affixa na elitima. A punish mi je zakon zbog hardend sensea koji onda eksplodira kad blokiram. Pošto mi je block chance skoro maksimalan, to radi ogroman dmg. I još imam Maximus koji je valjda najjači 2h koji se može naći. Ovaj njego summon ability radi badem pola mog ukupnog damagea.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

kako je dobar ovaj Schaefer's Hammer... 230% weapon damage as lightning every 5 seconds to nearby enemies, a proc mu je brutalan

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Koristim i ja Fire build na svom. Kod mene to malo drugačije izgleda. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hexfire-2244/hero/39127453

Također sam s barba prebacio opremu kad sam skužio da mi je Crusader zabavniji. Kad bih uspio skupiti cijeli Akharat set onda bi to bilo totalno OP, ali i ovako mi je jak lik. Defanzivno pogotovo mi je lako igrat jer u kombinaciji blackthorna i amuleta ne primam damage od hrpe affixa na elitima. A punish mi je zakon zbog hardend sensea koji onda eksplodira kad blokiram. Pošto mi je block chance skoro maksimalan, to radi ogroman dmg. I još imam Maximus koji je valjda najjači 2h koji se može naći. Ovaj njego summon ability radi badem pola mog ukupnog damagea.

Baš sam se pitao što si gradio sa pasivama dok nisam vidio proc od shielda, not bad. I ja ciljam na Maximus, imam i dobar hellskull za popratit ga, Fire chains damage od Maximusa je strašan :D

14 godina
Zeromaxy21 kaže...

Baš sam se pitao što si gradio sa pasivama dok nisam vidio proc od shielda, not bad. I ja ciljam na Maximus, imam i dobar hellskull za popratit ga, Fire chains damage od Maximusa je strašan :D

Zasad mi je to ok. Blokiram i radim dvije vrste damagea + hilam se. Jedina je šteta što fire bonus ne povećava chains damage na Maximusu. Moguće da je chain physical damage ko sličan skill kod DH-a.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Koliki ti je block chance da je skoro maximalan i koliki je uopce maximalni block chance? Jer zbunjuje me da u detaljima ne prikazuje onih +11 chance to block sa shielda.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Zasad mi je to ok. Blokiram i radim dvije vrste damagea + hilam se. Jedina je šteta što fire bonus ne povećava chains damage na Maximusu. Moguće da je chain physical damage ko sličan skill kod DH-a.

Fire chains općenito je kod elitea je physical, pa vjerojatno i kod Maximusa, da šteta što nije fire.

14 godina
Eld kaže...

Koliki ti je block chance da je skoro maximalan i koliki je uopce maximalni block chance? Jer zbunjuje me da u detaljima ne prikazuje onih +11 chance to block sa shielda.

Maksimalan je 75%. Ustvari malo sam se preračunao jer sam nedavno mijenjao štit i promijenio ring sa blockom za grenadier ring. Sad mi je u fightu block chance 56% jer mi je hardend sense praktički stalno aktivan. Moram se jedan dan odrediti i nafarmati si materijal za Helm of rule koji će mi dati još 10-ak% blocka. Ovak kad igram sam i okruži me hrpa mobova, skoro non stop blokiram i radim štetu svima oko sebe. U grupi je već malo drugačije jer nisu svi mobovi fokusirani na tebe. Onda mi još fale boots iz Act 2 cachea da mogu kroz mobove hodati i praktički nemam upgradea sve dok ne skupim puni Akharat set. 

Ak se ne varam, tih 11% se već uračuna u ovaj broj na štitu. 

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Eld kaže...

Maksimalan je 75%. Ustvari malo sam se preračunao jer sam nedavno mijenjao štit i promijenio ring sa blockom za grenadier ring. Sad mi je u fightu block chance 56% jer mi je hardend sense praktički stalno aktivan. Moram se jedan dan odrediti i nafarmati si materijal za Helm of rule koji će mi dati još 10-ak% blocka. Ovak kad igram sam i okruži me hrpa mobova, skoro non stop blokiram i radim štetu svima oko sebe. U grupi je već malo drugačije jer nisu svi mobovi fokusirani na tebe. Onda mi još fale boots iz Act 2 cachea da mogu kroz mobove hodati i praktički nemam upgradea sve dok ne skupim puni Akharat set. 

Ak se ne varam, tih 11% se već uračuna u ovaj broj na štitu. 

Istina, kao što attack speed, damage % i slično dižu dps na sličici weapona.

17 godina

Witch doctori da li je kome dropao ovaj ring? Danas su mi sa (nazalost) crusaderom dropale Tasker and Teo i veceras ovaj ring. U kombinaciji sa, naravno, Mask of Jeram to je monstruozno sta taj single dog radi!

1 1
16 godina
odjavljen

Meni su Tasker & Theo pale na Crusu ali su imale Int! Tako da provjeriš jesu dobre...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
Eld kaže...

Witch doctori da li je kome dropao ovaj ring? Danas su mi sa (nazalost) crusaderom dropale Tasker and Teo i veceras ovaj ring. U kombinaciji sa, naravno, Mask of Jeram to je monstruozno sta taj single dog radi!

Pala 2 takva ringa, niti jedan ni blizu ovome.

Tonči kaže...

Meni su Tasker & Theo pale na Crusu ali su imale Int! Tako da provjeriš jesu dobre...

A Tasker ganjam, eh dugo, i Kadala odbija i pomisao na suradnju, magefista k'o blata a dvojici frendova na wizu dala Taskerice. Zato sam na WDu za nagradu dobio 3/4 dijela Invoker seta u jednom danu, woohoo...  NOT  {#}

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
15 godina
Diablo 3

Jucer pokrenem wiza i moj wiz s kojime sam sve topio bez greske na T3, sada jedva prezivljava na T2.

Ocito stalno moras igrati s nekom klasom da budes u toku.

Sada vidim da svi idu ne nake fire buildove pa sam maknio Frozen Orb (damn) te umjesto njega stavio Wave of Force - Heat Wave.

Da olaksam, evo builda:

http://goo.gl/NM2Hs9

Ima netko preporuku sta jos u buildu zamjenit?

Obavezan mi je klasican primary skill, a Electrocute mi daje dosta veliki damage (isprobavao sam i ostale te mi je jos ok npr. Magic Missile - Conflagrate i mozda Shock Pulse - Fire Bolts......Spectral Blade mi je fora, ali mi nije ok zato sto mobovi moraju biti dosta blizu mene kada udaram po njima).

Jos jedan skill mi je odlican no ne znam kuda ga ubaciti, radi se o Explosive Blast - Short Fuse no nemam ga kuda ubaciti (Black Hole mi je npr. daleko korisniji).

Probao sam izbaciti Energy Armor i ubaciti Explosive Blast, ali nije bas bilo najbolje.

Ona opcija s Frozen Orb-om mi je bila daleko bolja i build mi je bio jako zanimljiv, ali vise ne sljaka nikako.

P.S.

Stavio sam sada na wiza jedan Thunderfury viska, rolo intelligence te sada imam neki fire-lighting miks od builda dok ne skemijam nesto.

Ne svida mi se bas wiz bez wand-a, cudno mi je kada nosi sword.

Osim weapona, sta sve ostaviti na ovome wizu, a sta izmjeniti da to donekle radi ok:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/29133828

Uzmimo u obzir da vise wand ne koristim, vec navedeni Thunderfury.

Ostali gear je kao na profilu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 13:02 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Diablo 3

Napokon mi se Kadala smilovala nakon 28K+ shardsa

2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

@win32

Po meni, nema smisla svastariti - ili ces igrati lightning wiza ili fire ili arcane. Ili cold, ako si mazohist i volis da te netko izbicuje i popisa se na tebe prije spavanja.

Lightning - Myken's ball of hate (lako dobavljivo putem Kadale) + velvet camaral (moze se bez njega jer je tesko dobavljiv) + shard of hate - glavni dmg dealer je electrocute + forked lighning. Jako dobar protiv gomile (2+) protivnika, jednostavno sve topis, paralysis sad radi pa je to jos jedan plus, ali lightning ima problema sa single targetom jer nema dobar spender (lightning bind je meh), pa jednostavno moras imati shard of hate jer uz shock pulse bez rune proca stalno pa je dobar i protiv bossova. Steta sto Wyrdward, po pokazateljima, ne radi bas najbolje. Do t4 radi i s thunderfurijem, mozda i odyn son ako si siromasko.

Arcane - nisi pitao pa pretpostavljam da te ne zanima - uglavnom archon + AT - razni buildovi (mali CD ili APOC).

Fire - upravo zadnja dva dana nesto kemijam oko vatre - ako imas:

- serpent sparker + mirrorball (+2) - Magic missile (conflagrate) + 2x hydra (mamooth (single) ili blazing (multitarget)) - kod wiza najbrzi T6 ghom kill (sto ne govori bas puno), MM je sjajan protiv bossova tj. protiv monstera s visokim HP jer kad se nakupe conflagrate stackovi vidis tickove od 100 milja - problem je sto ipak treba skupiti te stackove, pa pati brzina ciscenja ostalog i sto MM ima problema s nekim affixima - posebno waller jer MM ne ide preko zidica - pomaze event horizon.

- mirrorball + vyr set - Magic missile (conflagrate) + archon - archon za trash i elite, MM za elite i bossove (posebno bossove, ne dizes archona protiv njih jer je MM bolji i brzi) i kad archon nije u funkciji. U teoriji jako dobar jer mozes stackati i ias koji pomaze i MM i Archona, za razliku od arcane + AT archona kojem to smeta. Nazalost ne mozes imati Magefist i Cindercoat u isto vrijeme.

- woh build - ahahahahaha - da sigurno imas woh, kao i mi ostali. Cekam taj glupi wand od pocetka rosa (tj, patcha u vanili), ali nije niti on savrsen, a jedna od glavnih mana je sto nitko ne zeli igrati s tobom u partiju jer im nakon pet minuta ide na ku... zivce stalni bumbumbumbumbumbumbumbumbumbumbumbumbmumbumbumbumubmumbmbmmbmbm. Gasi zvuk misko ili pravac Jankomir.

- MM + neki spender - ako je spender meteor, mozes na molten impact pa stackat CD reduction gear ili ici na meteor shower za brze ciscenje trasha ili na EB.

Na svim ti tim buildovima, ako se podrazumijeva da imas jedan armor (obicno prismatic), i recimo magic weapon i sparkflinta, ostane mjesta za bar jedan support skill kao sto je BH (event horizon, spellsteal ili supermassive) ili teleport (safe passage, wormhole). Pazi da kod MM-a ne stavis mirror images jer postoji (bug (ili feature?) pa stackovi ne rade ako je prvi monstera pogodio jedan od klonova.

Skoro svaki wiz pokusava nositi aughild set i/ili strongarm bracers + Black Hole (25-30% dmg boost za tebe ali i za party), a onda tal rasha (tri meteora su ti sasvim dosta, nemoj pod svaku cijenu na cetvrti - EE je isto boost za cijeli party), crimson, born, vec prema potrebi. U smjesu, ako ima mjesta, ubaciti i Harrington, Ice Climbersice (jako tesko naci mjesta), obavezno Rorg + SOJ (unity), te neko pristojno oruzje. Kad se tek gearas nije los niti Blackthonre set (po meni previse podcijenjen set), steta sto je jako tesko naci mjesta za njega. Aughild se lako krafta jer je lako naci matse, lako je napraviti shoulder i bracerse, ali nesto teze helm jer uvijek rolla all res, a ti trebas INT, VIT, CC i socket. Naravno, ako se recimo zoves Max onda iz prve rolas nesto slicno, ali za nas obicne smrtnike nije tako lako.

Iskreno, zgodni su ti fire buildovi, meni dobrodosla promjena kao mali odmor od arcane wiza, ali nekako nisu niti priblizno arcane arkonu (+ AT - Cascade) - mozda imam bolji arcane gear od fire-a, ali cini mi se da bi i s boljim fire gearom imao problema - ili pati dps ili pati ehp. Mozda jednostavno nisam naucen na toliko stutter stepinga pa puno cesce ginem - s vjezbom bi sigurno bilo bolje.

Salio sam se za cold buildove - mozes igrati i njih. Stavis bilo koji cold skill, nabacis puni firebird set bez rorga i na normalu cistis sve jako brzo.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 1:01 (Ged).

1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Meni s mojim fire wizardom ide super na t3 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Neonhummer-2802/hero/32887314 

Najbolje igrati šta vama paše. Ja uopće nisam gledao šta drugi korsite nego kako sam dobivao opremu tako sam prilagođavao build.

''It's not broken, It's a game feature''

3 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Mene sad zanima ovako koliko mi je potrebno crit damagea i crit chancea na fire/leap barbu imam 47 crit chancea i 457 crit dmga i jos me ovo zanima sta vi idete na paragon pointse na barbu ja sam 182 plvl pa idem ovako 1 stranica 40str i 6 vit 2. 20ats 26 crit chancea 3. allres 4. life on hit sve da li to valja i sta bi trebao mozda promjeniti

Diablo 3: Reaper Of Souls Filip#2349 Barbarian<3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo isti barb ko ti.. sam imam čizme za 3*Leap(ogromni fury gen) pa koristim zbog toga Anicent Spear/Boulder toss.

1 STR

2 .AS;CC;CD zavisi od ostatka opreme

3 ALL ress i nešto na life+

4 Sve u Area dmg.

Trenutno sam na Psihical DMG-u jer nemem dropati dobar DW set za FIRE.. Imam The Burning Axe i Devastator sa ukupno 38%+ Fire(ali loši statsi) i nedobar DPS..nemrem nikako na Leg Shouldersima zrolat PSIHICAL ili FIRE, te isto i s Amuletima...Ošlo mi je oko 200 milja na rolanje PSYHICAL ili FIRE stata na Leg opremi.. 'bem mater i Blizzzu i Diablu...Je gledam ekipu kad dobiva Set i Leg Iteme sa hebeno dobrim main statsima.. a ja pljuga...

200 Sati na Barbu i nemrem solo više od T3..

Btw .. CC je dosta 38-40 na opremi bez buffa.. a CD lol što više...

Naravno imaj na umu ili Fire ili Psyhical barb... ak si WW onda Lightnig bonus statsi.

17 godina
Zver kaže...

. sam imam čizme za 3*Leap(ogromni fury gen)

Nema toga vise...

11 godina
Diablo 3

imam ja super rollane lut socksove i eyes of earth i ring of royal grandeur trebaju mi samo jos shouldersi i glovesi znaci lut socksovi su predobro rollani ovako 443 str 470vit 10 movespeed i 14Hota dmg i nista jos nisam rerollo dok ne dobijem ostatak eq seta za sada unbuffan imam 870k dpsa a buffan 1.6

Diablo 3: Reaper Of Souls Filip#2349 Barbarian<3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Hvala Ged.

Nisam neko vrijem igrao wiza pa sam sada dok sam opet poceo jednostavno skuzio da build s Frozen Orb-o vise ne sljaka nikako.

Nista, igrati cu jos par dana, vidjeti sta ce dropat pa cu se onda baciti na kraftanje da popunim rupe i prema tome prilagodit build (drugacije ne ide).

P.S.

Odem do one kuje Kadale i za redom mi izbaci dva komada Firebirds' Eye-a.

Volio bi da uleti Mirrorball, ali bas me i nece sto se tice toga.

Ima neko odredeno mjesto gdje je veca mogucnost da dropa (makar mislim da to s mjestom nema veze)?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 0:23 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Nema. Meni isto Kadala izbacila 2 firebirda, mirrorball je pao u nekom riftu, prije toga potrosio 10k shardova kod nje - i nista. Sretno.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Mora se priznati da se sve svelo na.... Nesto neodredjeno...

Padaju stvari, mijenjas buildove. Potpuno je nebitno sto pade. Padne primary, CC, CD, AS i onda padne tamo nesto za set, pa to sve mijenjas, jer sa u setu dobije dodatno 'primary', a zao ti, jer, si eto, 'rollao' isao i potrosio... Sam tzv. dps na profilu ne govori gotovo nista, ali zato sve je daleko bolje bolje nego prije u 'originalu'...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 2:18 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hummer kaže...

Meni s mojim fire wizardom ide super na t3 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Neonhummer-2802/hero/32887314 

Najbolje igrati šta vama paše. Ja uopće nisam gledao šta drugi korsite nego kako sam dobivao opremu tako sam prilagođavao build.

Gdje ti je dropao taj puzzle ring, i jel stigne goblin pokupiti sve sa poda ? thx

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 5:38 (DukeOs).
17 godina
DukeOs kaže...
Hummer kaže...

Gdje ti je dropao taj puzzle ring, i jel stigne goblin pokupiti sve sa poda ? thx

Do sada mi je palo 3 puzzle ringa i sva 3 su pali dok sam rješavao bountije. Baš ovaj zadnji mi je pao u act 4 kad sam ubio Rakanotha za bounty. Prvi lošijiji je pao u act 1 na clear den of scavinger bounty, a 2 mi je pao u pandemonium fortresu dok sam čistio mobove da dođem do mathaela.

Stigne goblin pokupiti samo nekad mu se baš mora nacrtati di je item. Npr ako item padne iza weapon racka. No što se tiće leg dropa to je kao sa kadalom. Može ti odma dati leg, a možeš i 20 puta nakupiti bjelih itema pa ništa od lega. RNG

No sve u svemu prsten mi je odličan i trenutno nisam našao bolji.

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 6:58 (Hummer).
14 godina
Diablo 3

Vi to solo radit ebountye ili?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima tko da ovako casual navečer želi rokat T4 riftove + bountyje kad nam pofali key fragmenata (ja sam DH btw)?

Postaje mi strašno dosadno igrati sam, a dosta ljudi iz guilda pauzira..

17 godina
sale1902 kaže...

Ima tko da ovako casual navečer želi rokat T4 riftove + bountyje kad nam pofali key fragmenata (ja sam DH btw)?

Postaje mi strašno dosadno igrati sam, a dosta ljudi iz guilda pauzira..

ja krstarim na T3 trenutno, ne znam kako bih funkcionirao na T4

It's not who u are, it's who u know.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice