Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.740.576
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Zeromaxy21 kaže...

niti zašto je počeo to Alkaizer raditi

Ajde da čujem koje je opravdanje

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Zeromaxy21 kaže...

niti zašto je počeo to Alkaizer raditi

Ajde da čujem koje je opravdanje

Lijepo me zamoli.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne moram jer znam odgovor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Ne moram jer znam odgovor.

Kao što je i Zemlja ravna jer kad izađeš van ne vidiš zaobljenost {#}

13 godina
Diablo 3

Bok, ajd da pitam muči me nešto. Nemam još ROS ali imam 3 chara na 60 i paragon na 124. I više ne mogu vjerovat da u svim tim satima i satima igre mi nije ispao ni jedan legend ili set gloves!!! Igram na T2 zadnjih mjesec. Sve drugo ispada imam pun chest raznih legend stvari ali još mi doslovno u igri nije ispao ikad legend ili set gloves.

0 Jel to neki bug?
0 Jel to normalno?
16 Jel stvarno nemam sreće?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Sve 5, ne osuđujem bilo kakvu vrstu ljubavi.

14 godina
neaktivan
Nehaj007 kaže...

Bok, ajd da pitam muči me nešto. Nemam još ROS ali imam 3 chara na 60 i paragon na 124. I više ne mogu vjerovat da u svim tim satima i satima igre mi nije ispao ni jedan legend ili set gloves!!! Igram na T2 zadnjih mjesec. Sve drugo ispada imam pun chest raznih legend stvari ali još mi doslovno u igri nije ispao ikad legend ili set gloves.

Da li već imaš legendary na gloves slotu?

13 godina
Nehaj007 kaže...

I vezano na ovo ako tko ima rare (zlatne) lev 70 rukavice za monka ili barbarina reducirane na lev 60 ili niže neka javi :-)

14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Sve 5, ne osuđujem bilo kakvu vrstu ljubavi.

Ni ja gluposti.

13 godina
Zeromaxy21 kaže...
Nehaj007 kaže...

Imam svugje sve legend/set osim rukavica.

14 godina
neaktivan
Nehaj007 kaže...
Zeromaxy21 kaže...
Nehaj007 kaže...

To je baš čudno, po nekakvom pravilu smart loota, što sam doživio i na svom crusaderu, nekakav prioritet pada legendarya uvijek bude na "najslabijem" slotu. Recimo na Crusaderu dok nisam imao legendary glovese, 4 od 5 legendi koje bi mi pale su bili gloves.

EDIT: Evo editirat ću ovdje, pa da Crixu ostane zadnja kad mu baš toliko znači :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 14:51 (Zeromaxy21).
13 godina
Nehaj007 kaže...
Zeromaxy21 kaže...
Nehaj007 kaže...

Mogu riješit problem, kao što sam napravio na wizardu craftanjem sage seta, ali taj set je toliko loš da strašno.

15 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Ni ja kretenizma, što podržavanje exploita u utrci očito je.

13 godina
Zeromaxy21 kaže...
Nehaj007 kaže...
Zeromaxy21 kaže...
Nehaj007 kaže...

To je baš čudno, po nekakvom pravilu smart loota, što sam doživio i na svom crusaderu, nekakav prioritet pada legendarya uvijek bude na "najslabijem" slotu. Recimo na Crusaderu dok nisam imao legendary glovese, 4 od 5 legendi koje bi mi pale su bili gloves.

Primjetio sam da recimo shoulders mi pada najrijeđe ali evo do sad otkad igram, mi je palo nekih 6 legend pa dobro, ali gloves nikad ni prije lev 60 ni poslije. Ko da su samo mit.

12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Sramota da takvi igrači slove za najbolje u komunitiju.

Lik joina na druge bountije i kupi last kill za xp {#}

Pregadljivo exploitanje igre.

Btw Heroman je jučer izbačen iz ZE klana jer je radio slično, žalosno.

Po meni najbolji igraci su oni koji imaju najveci dmg against elites,takva 4 u partyu ce rijesit t6 koda je normal.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22400397
16 godina
EraserHead kaže...

Kako Alkazeir lovi paragone {#} 

Većina tih streamera su stvarno dno dna.

Ma da... bezveze. Iako sto je, je, istina je da je Alkaizer zadnji koji je to krenuo raditi, jer do jucer je stvarno igrao stalno sam i svaka mu cast doc do 732 paragona solo (pratim mu stream prakticki svaki drugi dan po mozda koji sat dok igram, na drugom monitoru). Kad su ga ovi drugi dostigli tim exploitanjem, htio je odustat jer je rekao da nema smisla jer da nema sanse da ih igrajuci normalno kao i do sada stigne - pa da ce razmisliti da li da nastavlja do 800 sad ili da levela drugog lika itd itd.

Ocito se odlucio na isti potez kao i oni na kraju.... jbg :) steta.. po meni bi bio veci frajer da je nastavio standardno jos tih 70-ak paragona iako bi mu trebalo par tjedana do 800, ali bi bio tamo LEGIT :)

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
14 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
EraserHead kaže...

Kako Alkazeir lovi paragone {#} 

Većina tih streamera su stvarno dno dna.

Ma da... bezveze. Iako sto je, je, istina je da je Alkaizer zadnji koji je to krenuo raditi, jer do jucer je stvarno igrao stalno sam i svaka mu cast doc do 732 paragona solo (pratim mu stream prakticki svaki drugi dan po mozda koji sat dok igram, na drugom monitoru). Kad su ga ovi drugi dostigli tim exploitanjem, htio je odustat jer je rekao da nema smisla jer da nema sanse da ih igrajuci normalno kao i do sada stigne - pa da ce razmisliti da li da nastavlja do 800 sad ili da levela drugog lika itd itd.

Ocito se odlucio na isti potez kao i oni na kraju.... jbg :) steta.. po meni bi bio veci frajer da je nastavio standardno jos tih 70-ak paragona iako bi mu trebalo par tjedana do 800, ali bi bio tamo LEGIT :)

Pa da, bio bi jedini i nadaleko legit. Ja ga gledam svaki dan, i DMoe i Lymez su ga nagovarali da nastavi jer njih obojica exploitaju.

DMoe je koristio Khazra Den exploit, koristio je ovo što sad Alkaizer koristi, i vjerojatno još nešto što je danas trebao otkriti na svom streamu.

Lymez je potpuno kopirao apsolutno svako otkriće Alkaizera zbog čega je ovaj nakratko prestao streamat, kada je vidio da ga svojim standardnim grindom (koji je sve do jučer koristio od 16h dnevno po 4bil/hour u prosjeku) neće prismrdit, išao je leć, probudio se, izvagao je da li da exploita ili ne i odlučio je da hoće. Sam je reka da nije ponosan doduše.

Ima još priče iza Alkaizera mnogo, čovjek je definitivno jedan od, ako ne i najbolji igrač Diabla 3.

Ali ova budala upali stream jedno jutro i misli da je uhvatio boga za muda.

EDIT: Čovjek je fizički i mentalno propadao sa 16h dnevnim grindom istih 5-6 bountya. To mi je i prijateljeva reakcija bila nakon što mu svako par tjedana posjeti stream. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 18:54 (Zeromaxy21).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

ADVENTURE MODE

Horadric Caches
        Now have an increased chance to drop Legendary items on Torment II - VI
    Bounty Rewards
        Lowered rewards for Hell Rift Bounties in Act IV
    Kadala
        Can now drop Torment only Legendary items
        Will now always give you weapon types that your character can equip with an emphasis on class specific weapon types
        Bug Fix: Fixed an issue causing Kadala to sometimes give common quality Crusader Shields
    Nephalem Rifts
        Increased the number of Blood Shards that can drop from Horadric Caches
        The number of Blood Shards dropped by Rift Guardians on Torment II - VI now increases with each level of difficulty

Popravili su adventure mod da je sad savrsen,jedva cekam patch.

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zeromaxy21 kaže...

Ima još priče iza Alkaizera mnogo, čovjek je definitivno jedan od, ako ne i najbolji igrač Diabla 3.

Ali ova budala upali stream jedno jutro i misli da je uhvatio boga za muda.

EDIT: Čovjek je fizički i mentalno propadao sa 16h dnevnim grindom istih 5-6 bountya.

Da mi je znati kako se boduje kvaliteta igrača Diabla 3?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
odjavljen
Zeromaxy21 kaže...

{#}

Najbolji igrač Diablo?! {#}. Čovjek cijele dane igra igru ti mu se diviš. {#} Lik nije nikad ništa kvalitetnog rekao što nije već prije bilo rečeno na forumima, isto kao i svi drugi streameri. Dam se kladiti da ti je glavni lik barbar.

{#}

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da mi je znati kako se boduje kvaliteta igrača Diabla 3?

po svemu sudeći: "što manje života, to bolje" {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
Diablo 3

U tome i je baza, šta svatko gleda na Diablo 3 kao suhoparni grind, što u suštini i jest, ali malo ljudi zna optimizirat likove/rute i slično. On je jedan od njih i to ga razlikuje od drugih. Još bi tu dodao MannerCookiea, možda Avoida. Govorim naravno o popularnim ljudima, jer tvrdnje kao sigurno ima u korejskom podrumu netko bolji je izjava kao i da ima još života u svemiru. Super, dokaži.

Kakve veze ima koliko čovjek igra dnevno? I kakve veze ima da li sam ja fanboy ili ne? Ajde osporite neke argumente umjesto da serete u prazno.

2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

IMO ne znam zakaj bi uopće gledao streamove.. ilitiga kako drugi ljudi igraju {#} imam puno boljih načina za potrošiti vrijeme, tipa upaliti igru i igrati {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
10 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

U tome i je baza, šta svatko gleda na Diablo 3 kao suhoparni grind, što u suštini i jest, ali malo ljudi zna optimizirat likove/rute i slično. On je jedan od njih i to ga razlikuje od drugih. Još bi tu dodao MannerCookiea, možda Avoida. Govorim naravno o popularnim ljudima, jer tvrdnje kao sigurno ima u korejskom podrumu netko bolji je izjava kao i da ima još života u svemiru. Super, dokaži.

Kakve veze ima koliko čovjek igra dnevno? I kakve veze ima da li sam ja fanboy ili ne? Ajde osporite neke argumente umjesto da serete u prazno.

Eto ja cu ti rec da moras bit mentalno poremecen da bi igro 18 sati dnevno samo zato da bi se prvi mogo pohvalit sa novim avatarom u igri.

12 godina
Diablo 3

Vidim da su se neki popalili na nekakve "strimere"...

"Strimanje" Diabla je istko kao da je netko pustio uživo pogled na travnjak... WOW vidi danas je trava narasla punih jedan milimetar..

Može li mi netko objasniti svrhu gledanja nekoga kako igra Diablo?

Smrt u penziji

1 1 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Evo novog patcha sa hrpom izmjena.. službeno..

Maintenance na EU serverima ide 14. 05. 2014. od 05.00 do 11.00.. nadam se da neće biti nikakvih prolongiranja kao zadnjih nekoliko puta..

Za mene osobno jedna zanimljiva izmjena.. sada klonovi koje izbacuje Danetta's Spite rade 25% wep dmg.. {#}

http://www.diablofans.com/news/48065-patch-2-0-5-now-live-official-patch-notes

Smrt u penziji

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Haha, koliko popularnih mišljenja i anti-streamerskog trenda u Bugu. 

Streamere, kada ih pratim, obično ih ne gledam duže od 15-20 min u koliko je riječ o nekoj ruti, a ako je o riftu uopće ih ne gledam. Uglavnom ih držim u pozadini jer neki imaju dobru muziku i više manje stalno iznose svoja mišljenja oko trade-offova u vezi statsa, ruti i slično.

Čitao na forumu, ili čuo na streamu, kako god preferiraš. Ali Alkaizer run sa foruma je prvo bio pokazan na streamu, tako da 90% stvari koje pročitaš na forumu možeš čuti i na streamu.

U vezi njegovog igranja 18h dnevno, to je čisto kad pusha neku trku, primjerice paragon 100 ili paragon 800 donedavno, u prosječnom danu igra po 12h, što je opet puno, ali to je lifestyle na koji je navika i kako živi zadnjih 10ak godina. Igrao je D2, HoN, WoW. Zašto on to radi i tko mu dopušta, stvarno me nije briga, nisam ja ovdje da branim njegov lifestyle, niti to ima ikakve uloge u svemu ovome.

No dobro, da poštedim sebe nekih 5 TDova, i onoga tko me će me citirati uz random nemaš pojma komentar 5 TU, ovdje bi završio.

5 4 hvala 0
15 godina
geothia kaže...

Maintenance na EU serverima ide 14. 05. 2014. od 05.00 do 11.00.. nadam se da neće biti nikakvih prolongiranja kao zadnjih nekoliko puta..

Za mene osobno jedna zanimljiva izmjena.. sada klonovi koje izbacuje Danetta's Spite rade 25% wep dmg.. {#}

Mene samo zanima oće li mi sada dignit avr dmg na moju i orbu

"Level 70 Legendary Orbs now roll with higher damage ranges than level 70 Magic and Rare Orbs

• This change will affect existing Legendary Orbs

"

• Level 70 Legendary Mojos now roll with higher damage ranges than level 70 Magic and Rare Mojos
    • This change will affect existing Legendary Mojos"
12 godina
1.Lovac kaže...
geothia kaže...

Mene samo zanima oće li mi sada dignit avr dmg na moju i orbu

"Level 70 Legendary Orbs now roll with higher damage ranges than level 70 Magic and Rare Orbs

• This change will affect existing Legendary Orbs

"

• Level 70 Legendary Mojos now roll with higher damage ranges than level 70 Magic and Rare Mojos
    • This change will affect existing Legendary Mojos"

Mislim da neće samo od sebe.. nego kod rerollanja orba će ti ići veći avr dmg...

Smrt u penziji
17 godina
Diablo 3

Imate li problema sa serverima? Ne znam koji vrag se dešava već drugi puta me izbacuje iz igre u 15 min igranja... {#}

Konekcija je uredna prema speedtestu.

http://www.speedtest.net/result/3498878647.png

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice