Kak tocno riftove na t2 rjesavate u 5 minuta? Mi smo ganjali onaj achievement da se rift zatvori u 2 minute. Stavili smo normal, samo AoE i movement build. Mobovi nisu predstavljali NIKAKVU opasnost, u trku smo ih ubijali nas 4, maltene smo imali runing simulator. U prvom pokusaju smo odmah dobili achievement za ispod 5 minuta, na nacin da smo se splitali na svakom krizanju i portali jedni na druge kako bi netko dosao do dead enda, a samo da cim prije pobijemo cim vise mobova i spawnamo guardiana. Iz 5 pokusaja nismo uspjeli ispod 2 minute.
Toliko se sporo puni bar ponekad, mobovi znaju biti toliko razdvojeni (iako ima open mapa sa pregrst mobova koji brze pune bar pa se na 1 mapi moze zavrsit rift, najdrazi mi je ogromni prison level tbh) da cemo se posteno namucit za taj achivement na normal...
Eto vi pak to isto radite na t2 gdje se ipak treba malo zaustavit na elite mobovima (na normal se ne treba) i imat skilove koji nisu samo za runing i aoe.
Neko moje iskustvo, ako je lucky roll na kolicini, rasporedu mobova i tipu mape je 10ak minuta, 15ak minuta po riftu ako je tak, a do skoro 20 minuta ako se bas nema srece, ne bude mobova, budu glupo rasporedjene mape i slicno.
Ja sam pratio po spellovima koji mi traju po 10 min,rijesili smo rift dok mi je spell doso do pola znaci cca 5 min,i tako jedno 3 rifta,neki su trajali malo duze ali to je do densitya.btw ja imam trenutno 835k dmg ali 1.98 fireskills sto je zapravo 1.65m dps + 29% protiv elita,u partyu mogu igrat i t5,sad gemblam bolje magefist rukavice da budu trifecta da jos dignem dps i gemblam isto cindercoat to je jos + fire dmg i smanjenje costa fire skillovima.