igraj na normal, brže ubijaš i vidjet ćeš više legendary nego na tormentima. radim bounty act 1 farm svaki dan i padne uvijek par legendary i set itema. a u t2-t3 riftovima skoro pa nikada ništa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li ima neki damage calculator za Diablo koji izračunava EDPS sa elemental skill i elemental bonusima?
Voljan sam kupiti žutih i zelenih gemova po nekim razumnim cijenama - igram tek mjesec i pol dana tako da nisam skupio višemilijunske iznose...
Da mi je povećati dps na wizzardu ali ne pada mi ništa dobro tako da jedini napredak koliko vidim mogu napraviti sa inteligence i crit dmg na weapon gemovima.
Moj wizz
Evo i mog DH-a :)
Trenutno se zabavljam sa ovim buildom jako na T3.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/sandster-2412/hero/2792882
Amulet sa vault stunom ima oko 50% uptime-a sa clonovima koji stavljaju MFD na enemyje i rokaju ih sa vengeanceom. Prezabavno.
Radim na full fire buildu. Ima tu još mjesta za napredak. Na nekim itemima nikako da mi rerolla dobar enchant i tako...
Imam kompletni Zunimassa set (stari, pre-patch 2.0), pa ako je netko ostao na Diablo 3 Vanilla a zanima ga (nije najbolji roll doduše), nek mi se javi.
Žao mi to "rastočiti" u Brimstone.
igraj na normal, brže ubijaš i vidjet ćeš više legendary nego na tormentima. radim bounty act 1 farm svaki dan i padne uvijek par legendary i set itema. a u t2-t3 riftovima skoro pa nikada ništa
Ja isto, cilj mi je što prije napuniti stash sa Horadric torbicama :) Koji ti je nick?
Da li ima neki damage calculator za Diablo koji izračunava EDPS sa elemental skill i elemental bonusima?
Voljan sam kupiti žutih i zelenih gemova po nekim razumnim cijenama - igram tek mjesec i pol dana tako da nisam skupio višemilijunske iznose...
Da mi je povećati dps na wizzardu ali ne pada mi ništa dobro tako da jedini napredak koliko vidim mogu napraviti sa inteligence i crit dmg na weapon gemovima.
Moj wizz
Moze se to i digitronom:
Uzmimo npr da koristis desintegrate entropy koji radi 649% dmg, da imas 120000 profile dps-a, te bonuse na slijedecim itemima:
amulet 15% to arcane skills
bracer 10% to arcane skills
boots 13% to desintegrate
helm 15% to desintegrate
onda ovako ide racun:
649% * (1+(0,15+0,10)) * (1+(0,13+0,15)) =
649% * 1,25 * 1,28 =
649% * 1,6 = 1038% - desintegrate entropy sada radi 1038% base dmg-a.
Ali posto ti je cilj da se vidi kako bi izgledao profile dps ako bi uracunavao te statove, onda cemo istu racunicu primjeniti na njega:
120000 * 1,6 = 192000
Na kraju sam desintegrate entropy ce realno raditi ovoliko:
120000 * 6,49 * 1,6 = 1246080 dps
Edit:
A bez navedenih statova bi radio ovoliko:
120000 * 6,49 = 778800 dps, znaci povecanje 60%
4 td jer sam rekao da se igra na normal radi bržeg dropanja legendary. mda, krivite mene a ne blizzard koji je smislio sistem. kriste
Aj postajte svoje buildove ko igra crusadera, baš me zanima kako igrate ovu novu klasu jer ju ja nalazim poprilično zabavnu...
Ako netko igra bez RoS-a, neka me slobodno doda: Redcardinal#1471.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Redcardinal-1471/hero/40108305
T1 bez problema, al sam uglavom na master/expert dok ne dobijem jaču opremu i zbog brzine killova.
Jel netko farma Shard of Ensteig plate za Aughild set? I osobe koje su je farmale i dobile, da li je informacija odavde točna? http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/83094-guide-legendary-crafting-materials-drop-locations
Jel netko farma Shard of Ensteig plate za Aughild set? I osobe koje su je farmale i dobile, da li je informacija odavde točna? http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/83094-guide-legendary-crafting-materials-drop-locations
Jep, meni su bacili Feklar's Ghost, Hawthorne Gable, Spirit of Khan Dakab, Lord Dunhyld. Ideš po bountijima dok ti se ne spawna neki od tih bountija i to je to. Sretno s rollom, drop je još i ok ali roll, e za to treba imat i malo sreće :)
Uz malo, ali zaista malo srece ces brzo nafarmati dovoljno Shard of Ensteig. Ja sam mislim za sat i po, dva preko 10-ak komada.
A koji sam ja kreten i sreckovic istovremeno. Prvo mi dropa jedan vise nego odlican Andariel Visage sa +20% lightning damagea i 7% attack speeda i kada sam isao rastopiti smece legendarije za forgotten soul da dodam CHC skupa sa smecem rastopim i njega 
I onda mi nedugo iza toga dropa ovaj krasni Stone of Jordan 
Tako da sada imam +97% ligtning damagea +26% na electrocute i +42% damage na elite. Nije lose.
Uz malo, ali zaista malo srece ces brzo nafarmati dovoljno Shard of Ensteig. Ja sam mislim za sat i po, dva preko 10-ak komada.
Ma nemoj zezati? Gdje si farmao, po bountijima? 
Ma nemoj zezati? Gdje si farmao, po bountijima? 
Da, bountiji. Udjes u igru vidis Act 1 i Act 2 da li imas bountije sa Enraged Phantomima ako nema van i ponovo, ako ima najkracim putem na lokaciju i to je to. Mislim da mi je u prosjeku svaki peti ulazak u igru davao bountije a drop je dobar. A sad sto se tice rolla kako je i kolega rekao to je druga prica ...
Imam kompletni Zunimassa set (stari, pre-patch 2.0), pa ako je netko ostao na Diablo 3 Vanilla a zanima ga (nije najbolji roll doduše), nek mi se javi.
Žao mi to "rastočiti" u Brimstone.
Najveća Ti hvala za ovo,Tomo:)
Pošto ostajem dugo (dok ne padne cijena RoS kao original igri krajem prošlog mjeseca) na Vanilli,ovo mi je sjelo k'o budali šamar ;)
Sad pičim podić level WD pa ću ga obuć u Zunimassu.
BTW,kako i inače preferiram ranged klase i imam DH i Sorcericu na lvl 60 već,moram priznat da me je WD ugodno iznenadio.
Puno lakše se probija kroz mobove na low levelu,čak nikakvih problema sa elite niti u jednom trenutku nije imao.
tko misli farmati act1 (može i act2) na normalu (može i torment eventualno) ali isključivo bounty... zbog royal ringa ili onih rukavica... ne mogu vidjeti svoj nick i battletag (u vanili sam znao gdje ići). pa napišite ovdje ili pošaljite putem pm-a
našao sam BlackSky#2163
Lokacije svih (valjda) leg materijala
Neko vidio ovo?
Yes, bio sam i u levelu sa ponijima. Muzika je najjača :)
Sa novim patchom i ekspanzijom Diablo III konačno mogu počet igrat kako treba na PCu a ne na konzolama. Bitchin'!
Sa novim patchom i ekspanzijom Diablo III konačno mogu počet igrat kako treba na PCu
takoder same rijeci hvale nakon ovoga i ukidanja ah itd, do nedavno sam pljuvao d3 gdje sam god stigao no ovo je sad totalno druga igra mnogo, mnogo bolja!
lp
Ne znam cemu ti TD-ovi, mozda zbog toga sto si se drznuo reci nesto protiv AH, ali ovo je definitivno diablo kakav je trebao biti prije 2 godine.
Sa novim patchom i ekspanzijom Diablo III konačno mogu počet igrat kako treba na PCu
takoder same rijeci hvale nakon ovoga i ukidanja ah itd, do nedavno sam pljuvao d3 gdje sam god stigao no ovo je sad totalno druga igra mnogo, mnogo bolja!
lp
Ili zato jer je napisao da je pljuvao po gdje god je stigao te se to ne odnosi sam na AH nego i na ingame content...
Ne znam cemu ti TD-ovi, mozda zbog toga sto si se drznuo reci nesto protiv AH, ali ovo je definitivno diablo kakav je trebao biti prije 2 godine.
kao sto si rekao ovo je diablo kakav je treba biti onda kad je izasao
! za ostalo me zaboli imam pravo reci svoje misljenje! bitno da je igra postala daleko kvalitetnija i zabavnija za igranje a i vratio se onaj glavni osjecaj za iscekivanjem posebnih itema tj kad vidim zelenu ili "legendary boju" na tlu (neznam ni koja je to zapravo boja na svakom lcd-u mi drugacije zgleda
)LP
... "legendary boju" na tlu (neznam ni koja je to zapravo boja na svakom lcd-u mi drugacije zgleda
)LP
Zvjezdasta?
zanima me sam jos jedna stvar dali se popravio drop u vanili sta..??
poceo sam prije par dana s hunterom i pala mi 2 legendarya pa me zanima jel to cista sreca ili..??
zanima me sam jos jedna stvar dali se popravio drop u vanili sta..??
poceo sam prije par dana s hunterom i pala mi 2 legendarya pa me zanima jel to cista sreca ili..??
Loot 2.0 vrijedi za sve...Malo procitaj na official forumima o detaljima, popravilo se dosta toga ne samo drop rate :)
Vecina stvari koje padnu imaju sad nekakvog smisla (kazem vecina jer ima nekoliko beskorisnih), enchantanje pomeze puno. Problem je sto ga u vanilli nema, pa je stoga dobro nabavit RoS - kosta od 25€ na vise pa ne bi trebalo biti prestrasno za vecinu ljubitelja ove igre.
Jako se isplati.
Sa nekim stvarima koje sam citao da planiraju uvesti/poboljsati ovo ce postajat samo bolja igra, a ne bi me cudilo da tokom 2015. dodje jos jedna ekspanzija, s obzirom na to koliko ljudi se vraca igri radi patcha 2.0 i ekspanzije. Svi frendovi su se nanovo zapalili za ovu igru, vracaju se njoj, a i neki koji nisu igrali nakon sto su vidjeli/isprobali RoS su nam se pridruzili... Diablo 3 naprosto nije bio ni do koljena onome sto je RoS sada... osim cinjenice da je inferno bio poprilican izazov. Jos nismo ne t6, ali iz jednostavnog razloga sto nam t1-3 lezi savrseno (ovisno ko sve igra i koliko brzo cistimo), te s obzirom da nema legendi koje padaju ovisno o torment tezini, a da navedene brzo cistimo, nema ni smisla igrat visi nivo. Trenutno si biramo opremu za upgrade na ciljani slot, ili near perfect rolove na iteme koje vec imamo. Jednom kad svi optimiziramo gear i tweekamo buildove misllim da cemo letit tormentom 4+.
Mislim da je najbolji primjer koliko igra je poboljšana od kad je izašla ekspanzija je sam moj primjer, igrao sam wow mop, pretplatu ukinuo, igrao WoT casual, od 2.0 loot patcha partije nisam zaigrao, i igrao beta vikende ESO, ozbiljno razmišljao o kupovini no pretplata i more bugova me odbilo...Fora je, do kad će trajati taj zanos vidjet ću no d3 je napravljen napokon za casual igrače i 1 sat na dan zna biti dovoljno za zabavu plus još uvjek pokoji lazer beam dropa sa nebesa 
evo nabavio sam RoS i vratio se diablu nakon nekoliko mjeseci
levelao sam jucer wizza 60-70 i malo farmao bounties na normal jer mi se cini da je to trenutno najbolji nacin za gearanje s obzirom da još nemam nikakav gear
zanima me dali imate kakav savjet kako se brze gearati u pocetku
i kako sad ostale klase stoje, razmisljam da bi mozda monka digo na 70 jer što se wizza tice trebat ce mi 100 godina da dođem do nekog pristojnog archon geara..