prokleti blizzard kao da štedi novac pa su kupili smeće od servera, lag i dc već isus zna koji put. pa kog vraga rade opet?
Ja sam igrao od 23 do malo prije, i nikakvih problema nisam imao. A igram na HC, ja sam prvi koji bi p*zdio na lag i na probleme ako se stvore. Jer ipak na HC i svaki trzaj zna biti koban.
Uglavnom, možda je ipak malo i do tvoje linije, ne samo do blizza. Jer meni je sve uredno bilo niti jednog trzaja. 
Daj se ne blamirajte sa izjavama "mozda je do tvoje linije" - imali su sinoc opet problema. Mogu ja potvrdit da je bilo i lagavo i 2 DC-a sam imao. Nije dugo trajalo, oko 8-9 koliko se sjecam jedno sat vremena su problemi trajali.
Sto se tice fixa... Fala Bogu kadalu mijenjau, vec mi je nje pun ..... .
Sa druge strane ne svida mi se da svaki put kad netko nadje metodu za exploitat igru, se to nekako prenese na nas ostale koji samo igramo igru bez Mare i ostalih gluposti koji neki od vas imaju zeludac exploitat. Napravite deminishing return ko 99% developera sa malo mozga. Ako netko ubije Maru 3 puta, 3. reward je nula. ako netko skace iz gamea u game i farma samo unique mobove, kazni njega, ne mene koji ubijem 1-2 unique moba po mapi svakih 10-15 minuta. ako netko trci po mapi i samo otvara chestove, nadji metodu to sakncionirat (tipa ako izmedju chestova ne ubije 10 mobova leg drop chance -70%) i slicno... Ja koji igram normalno i cistim mape sad imam malo chestova, jednako sam u biti kaznjen i ko onaj koji navuce 15-20m toughness geara i samo trci.