Ima kakav guild da prima? po mogucnosti da se koristi ts,mumble kaj god
U diablu ne postoji guild
Ima kakav guild da prima? po mogucnosti da se koristi ts,mumble kaj god
...
Erm... si siguran? Mislim toliko jednostavna stvar, 5togodišnja djeca nemaju problema sa guildom(clanom) u diablu, jednostavna do bola. Ne znam kako to možeš ne znati. Još ti sve piše, čak je nacrtano i još imaš problem.ako se mučiš sa tako osnovnim stvarima, ovo nije igra za tebe.
Whats with attitude?
Da medo postoji, pogledaj malo par stranica unazad pa mi se javi na inbox.
Netko moze preporučit stranicu gdje se prodaju keyevi,da je pouzdana i da je već kupovao tamo,htjeo bih uzet Ekspanziju si RoS,jer sa blizzardove stranice 40 eura mi previše vidim da ima da se prodaje od 28 eura pa nadalje.A kakao ja nisam kupovao nikad keyeve sa sličnih stranica,pa da mi može netko preporučit neku,bitno mi je da je netko kupio s te stranice,jer me trta da kupim pa da nedobijem key na dan izlaska ili da je nevaljajući.Nemam iskustva s takvim stranicama,kad sam samo kupovao sve sto mi trebalo preko steama.Unaprijed hvala :)
Whats with attitude?
Da medo postoji, pogledaj malo par stranica unazad pa mi se javi na inbox.
Nije to moj stav, nego malo izmjenjeni njegov stav iz teme South Park The Stick of Truth koji je postao 2 minute nego je ovdje postao da nema guilda... zna on sto sam time htio reci. Barem se nadam.
Vidim da je Fast2play.com najeftiniji sto se tiče RoS keya,jer kupovao netko od tamo?:)
Vidim da je Fast2play.com najeftiniji sto se tiče RoS keya,jer kupovao netko od tamo?:)
Nikad čuo za njih, ja sam uzeo za 28 eura na G2A.com, kod checkouta pod discount code upišeš Moldran i dobiješ 0.87 eura popust :)
Netko moze preporučit stranicu gdje se prodaju keyevi,da je pouzdana i da je već kupovao tamo,htjeo bih uzet Ekspanziju si RoS,jer sa blizzardove stranice 40 eura mi previše vidim da ima da se prodaje od 28 eura pa nadalje.A kakao ja nisam kupovao nikad keyeve sa sličnih stranica,pa da mi može netko preporučit neku,bitno mi je da je netko kupio s te stranice,jer me trta da kupim pa da nedobijem key na dan izlaska ili da je nevaljajući.Nemam iskustva s takvim stranicama,kad sam samo kupovao sve sto mi trebalo preko steama.Unaprijed hvala :)
Ovo je primjer gdje sam ja kupovao puno puta, nikad nije bilo ovih problema što ste naveli. Uvijek bih skenirani key dobio na email par minuta nakon uplate.
Dovoljna. Ne vuče on toliko podataka, ali ako je veza nestabilna ili server na kojem igraš može doći do pucanja konekcije/lag-a.
No, moram reći da je stanje bolje sad nakon patcha nego prije (doduše i monster density je smanjen, može biti i do toga).
Dovoljna. Ne vuče on toliko podataka, ali ako je veza nestabilna ili server na kojem igraš može doći do pucanja konekcije/lag-a.
No, moram reći da je stanje bolje sad nakon patcha nego prije (doduše i monster density je smanjen, može biti i do toga).
Samo da nadodam, napravi acc na battle.net , skini Starter Editiom, isprobaj (mozes igrati full igru ali samo do Skeleton Kinga), vidi kako ti radi, ako nisi zadovoljan, nemoras kupiti, ako jesi samo na battle.net dodas cd-key kad igru kupis i nastavis tamo di si stao s Starter Edition.
Erm... si siguran? Mislim toliko jednostavna stvar, 5togodišnja djeca nemaju problema sa guildom(clanom) u diablu, jednostavna do bola. Ne znam kako to možeš ne znati. Još ti sve piše, čak je nacrtano i još imaš problem.ako se mučiš sa tako osnovnim stvarima, ovo nije igra za tebe.
Guild i clan nisu jedno te isto. A što se tiče South Parka, ne mogu vjerovati da ima toliko glupih ljudi da ne mogu stsnuti 2 gumba, za koja im još piše na ekranu. I ne samo to nego im je animacijom pokazano kad i koje gumbe treba stisnuti. S tim da možeš zakasniti i više od sekundu da stisneš gumb.
Hvala puno:)
...
Guild i clan nisu jedno te isto...
Aj ne s*ri
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Dignut je i CroatiaD3Team community, pa se slobodno prijavite i u njega.
Ima više mjesta nego sam klan.
EDIT:
Community je obrisan zbog nekih nesuglasica (ja ga nisam kreirao, samo sam glasnik...). Isprike svima koji su ušli ili htjeli ući. Bit će nešto drugo.
EDIT:
Community je obrisan zbog nekih nesuglasica (ja ga nisam kreirao, samo sam glasnik...). Isprike svima koji su ušli ili htjeli ući. Bit će nešto drugo.
Sigurno ime nije bilo dovoljno cool :D
To bi značilo da Blizzard ili mora postati burza za koverziju valuta ili odustati od "golda" kao valute u igri i prijeći na to da se stvarni novac ne može direktno konvertirati u gold. Blizzard bi, ako se ovo može aplicirati na njih, trebao odustati od prodaje i kupovine golda na RMAH-u, a pitanje je bi li uopće mogli zadržati obje valute s obzirom da je uz korak više (preko predmeta) moguće indirektno konvertirati "gold". Dakle, ako se može primijeniti, onda je to razlog da ukinu RMAH trgovinu goldom, ali nema veze s ostalim, jer su predmete mogli ostaviti na miru.
EDIT:
To zvuči vrlo neozbiljno i nezrelo: "obrisan je community zbog nesuglasica" - tko to vodi? Djeca u vrtiću kad se cijeli "community" briše zbog nesuglasica? Što se tako može i s klanom dogoditi?
EDIT:
Glavni krivac sam ja, nemojte Tomeka optužiti. Najvjerojatnije će Crix,prava na ime clana su njegova, otvoriti neki community za sve Vas.
Ako ne otvori već ima par communitya iz HR pa izaberite!
Ne može, i neće.
Community nikad nisam ni mislio otovoriti, i oko klana ima previše obaveza.
Jedno noobovsko pitanje - zašto kada equipam i drugo oružje ne vidim promjene u statsima - dmg, health, thougness i sl. koje donosi to drugo oružje?
U biti, ovo oko zatvaranja AH nije Blizzardova odluka pa one fore da to rade radi samih igraca u jedno obicno sranj.... (oprostite na izrazu).
P.S.
Odlican pronalazak, svaka cast osobi koji ja ovo nanjuskala!
Zanima me samo hoce li biti kakva reagiranja od strane Blizzarda. Hehehe...biti ce sigurno smijurija od posta.
Gameri tražim pomoć.
Imam jednu visoko dobru okladu s kolegom koji kaže da ima neck za barbariana za koji zna da ga neće mjenjati do lvl70 jer NE POSTOJI NIŠTA BOLJE.
I on je naravno uvjeren u to, no ja iskreno mislim kako i na ovom lvl60 postoji bolji neck.
Dakle trebam nekog od vas da mi može linkat bolji neck sve do lvl69 (može i od bete) kako bi ga razuvjerio u tome.
Onome tko nađe pravu stvar slijedi i nagrada, jer je oklada dosta opasna :)
Evo i slike tog necka.
Hvala vam unaprijed.
Gameri tražim pomoć.
Imam jednu visoko dobru okladu s kolegom koji kaže da ima neck za barbariana za koji zna da ga neće mjenjati do lvl70 jer NE POSTOJI NIŠTA BOLJE.
I on je naravno uvjeren u to, no ja iskreno mislim kako i na ovom lvl60 postoji bolji neck.
Dakle trebam nekog od vas da mi može linkat bolji neck sve do lvl69 (može i od bete) kako bi ga razuvjerio u tome.
Onome tko nađe pravu stvar slijedi i nagrada, jer je oklada dosta opasna :)
Evo i slike tog necka.
Hvala vam unaprijed.
evo izvoliš, pojede ga za doručak ^^
Veli da nije bolji, da di je socket i magic find :D da u socket jos ide markuis gem.
Veli da nije bolji, da di je socket i magic find :D da u socket jos ide markuis gem.
Reci tom svom prijatelju da nema pojima
Veli da s tim gubi:
-20k thoughfnesa
-0.5%dmg
-40%mfa
-_-
evo izvoliš, pojede ga za doručak ^^
Ovisno u gearu i stastima (main stat,cc,crit dmg itd) taj tvoj "pojede" njegov za 10k dmga.
2%cc >>4% crit dmg + sick avg