Recite mi, da li je još uvijek onako loša situacija s RMAH?
Botovi iz kine, nenormalne cijene, pay to win sistem?
Farmanje, dropovi, gameplay općenito?
Gemovi i to...?
Hvala na prethodnim odgovorima, naprosto me vuče da opet probam igru, za nekakvih 160HRK
je mogu ubosti ali se ne želim razočarati opet.
Sad, ne mogu čitati sve žive i mrtve changelog-e nego mi je jednostavnije pitati ode vas ekipu
koja igra od početka za mišljenje.
Dakle, sam D3 vanilija sad i ovdje u odnosu na 4-5 mjeseci post launch (same igre) je;
Aj' da ja probam objektivno koliko je to gotovo uvijek tesko. Biti ce puno TD-ova, zato valjda nitko niti ne pise nista 
RMAH se ukida kao i AH. Sredinom slijedeceg mjeseca. Ovi setovi i legendary sto sada padaju se ne mogu vise stavljati na prodaju, jedino ih mozes eventualno prodati onima s kojima si igrao tu igru u vremenskom roku od 2 sata, ako se ne varam. Jedino se mogu stavljati oni prije patcha na AH i mislim rare-ovi. Dok se ne ukine...
Gameplay je meni dosta bolji. Dinamicniji. Pogotovo borbe s elitama. Uglavnom tu je poboljsano.
Prosjecni dropovi jesu bolji nego prije (daleko bolji), ali meni jos nije palo nista bolje od onoga sto imam, a nemam 'end game' stvari. Isto tako su i 'pametniji' dropovi. 90% su za lika sa kojim igras. Sada sto je meni pao bow s inteligencijom dok sam igrao WD-a, to valjda potvrdjuje pravilo
... Gemovi ? Dosao novi gem s ovim patchom. Buduci da ti se prije nije svidjelo, ja bi na tvome mjesto vidio kakav ce biti exp. Ipak se nisu dogodile neke velike promjene, osim jedne u kojem sam rasporedjujes bodove dobijene napredovanjem kroz paragone. Eto, ako sam nesto zaboravio ili krivo napisao, vec ce netko nadodati.