napakon neke dobre promjene u igri....opet cu mis unistit 
nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi
napakon neke dobre promjene u igri....opet cu mis unistit 
nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi
Paragorn 339 
Edit: igra izgleda prekrasno, svršit ću 
Updatea mi se još uvijek!!!! Šta je ovo -.-' preko sat vremena mi se skida, poludit ću!!!!
U roku 3 min 2 leg-a.
Toliko nisam dobio u 100 sati igranja prije updatea...
I zakon je.
Paragoni samo idu :)
Paragorn 339 
Edit: igra izgleda prekrasno, svršit ću 
Ti si se stvarno naigrao diabla. Gledam ove na listi za koje znam da su podosta visili i imaju manji paragon od tebe 
Imam jedan problem. Na mobu mi se resetirao authenticator i posto ga imam vec duze vrijeme negdje sam baksuz pogubio codove za restoreanje. Kada odem na bnet traze me preslik osobne ili putovnice, a account nije na moje ime nego sam ga kupio od drugoga covjeka. Jel mi jedino ostaje njega kontaktirati ili ima neki drugi nacin micanja authenticatora?
Eto braćo napravišmo mi s buga clan:)
Ima nas zasada 15ak, javite se ili me dodajte da vas ubacim:)
Crix#2462
ajd mene dodaj :D battletag mi je u potpisu
done:)
Dal da krenem u normal ili nešto teže?
Nemam neki uber jaki lik.
Nisam igrao dugo već. Pa sami D3 kaže da igram normal, jel u pravu?
meni su svi likovi na 143 levele paragon, pa kojeg vraga sam onda pokušavo barbu dopeljat do 100, kad sam mogo sam s jednim likom doć i eto, svi mi na 100. 
uglavnom zakon je igra, stvarno nisam ovo očekivao, i sad me kopka da kupim exp a reko sam da neću prije ljeta. 
može netko pojasnit malo, kako imate skilove na barbi, da mi se stalno ne oglašava dont have inafe fury. 
e da i za svakog lika sam dobio 36 nagradnih bodova zbog paragona, šta su tek dobili ovi s 500 paragona i više ne želim ni pomišljat, blago vama dečki iako ste se i nafarmali za to, svejedno vam zavidim. 
Dal da krenem u normal ili nešto teže?
Nemam neki uber jaki lik.
Nisam igrao dugo već. Pa sami D3 kaže da igram normal, jel u pravu?
torent ti ja igram, ako imaš kojeg lika na 100 paragon, stavi na torent 1 i trebo bi ići normalno.
poklon od Skeleton Kinga 
Lijep ti je poklon dao..
Taman skupio organe za jedan Hellfire, i ko prstom u oko:
Šteta što ovom mačetu nije socket bio standard:
Ja sam imao 3 lika na Paragon100, krenuo sam sad tu s Paragon 200.
Ring je moćan GZ!!
Nakon danasnjeg testiranja samo cu rec...LUDNICA 
evo jos jedan za klan--storm#2527
Upalio sam maloprije klijent, skinuo je ovaj novi patch, instalirao battle.net client i kada pokrenem igru dobijem samo crni ekran, čujem pozadinske zvukove, također vidim i kursor (smeđa strelica) ali je dosta uvećan odnosno rezolucija smanjena pretpostavljam na 800x600 ali ekran je i dalje crn. Ako pokušam nešto kliknuti po tom crnom ekranu čujem zvukove odabira ali ništa ne mogu viditi.
Može pomoć oko problema?
Edit: update drivera riješio problem
poslano:)
svrha!? pa sva ekipa s foruma je u istoj sobi, štaš bolje :)
ma ovo je prebrutalno, da je ovako radilo od prvog dana brijem da nitko ne bi ni a smio prigovorit.
i još jedna meni jako važna stvar, onaj lag koji sam stalno spominjao sad ga više nema, meni igra ide glatko, temperatura grafičke mi je pala za nekih 7 stupnjeva, proc isto za par stupnjeva niža temperatura prije nego je došo ovaj 2.0.1 sve u svemu, ovome se stvarno nisam nado i mora se čestitat blizardovcima, iako je jasno da će oni to sve dobro naplatit, ali neka naplate bitno da konačno to sve radi kako treba. a ne da ljudi plate, pa da dobiju koku koja ne nese jaje.
meni barbi pale neke hlače, koje su mi bolje nego inas temperance, i amulet sam ubo za DH od Skeleton kinga, idem sad na sieg breakera. da vidimo šta će nam on poklonit. 
Može također u klan? ZuraTul#2780
igram dosta kežjual tako da sam uspio opremiti par likova tek za mp5 (po starom).
Taman skupio organe za jedan Hellfire, i ko prstom u oko:
Šteta što ovom mačetu nije socket bio standard:
Ja sam imao 3 lika na Paragon100, krenuo sam sad tu s Paragon 200.
odličan prsten, ovo svatko može samo poželjet.
e da i exp ide dosta brzo, što već torment to više golda i iskustva, ma ovo će bit milina mislim da će svi oni što su prodali igru brzo se vratit i registrirat nove acounte. 
igram dosta kežjual tako da sam uspio opremiti par likova tek za mp5 (po starom).
puna ti je lista, ako imas koga s buga da ima tag CRO requestaj invite za clan pa te dodam.
ima nas 30 zasada:)
Cro clan najbolji clan na svijetu :D
Blizzard potvrdio :P
eo i mene opet malo u igri, nismose dugo igrali, poslao sam ti friend request :)
puna ti je lista, ako imas koga s buga da ima tag CRO requestaj invite za clan pa te dodam.
ima nas 30 zasada:)
brzo se puni Clan.. bit ćemo za koji dan puni ko šipak.. baš lijepo :D
ja upravo skidam update, nisam ni znao da je danas to na repertoaru dok nisam maloprije krenio igrati
nego pročitao sam patch notes i nije mi jasno sada oko rangiranja težina, poprilično sam novi u D 3 jer sam tek prije koji tjedan nabavio od lege account jer on više ne igra pa ja krenio s drugim kolegom, i prešli smo normal, nightmare i stali na hellu na 51-om lvlu...koja bi težina bila kao što je hell bio od navedenih? piše da se skalira sa player lvlom i lvl mobova pa mi nisu sad baš najjasnije težine i koju odabrati