Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.708.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.twitch.tv/moldran igram sa moldranom, farmamo normal bounties {#}

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]

1 1 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
KaMiKaZa kaže...

http://www.twitch.tv/moldran igram sa moldranom, farmamo normal bounties {#}

Molim te možeš reći ingame ime, te pomoći, ako i dalje postoji glitch - ti kreiraš jednu igru na Torment (klasični mod) sa lvl60 igračem i onda mene pozoveš unutra?

Kad budeš imao vremena, naravno, pa onda ja mogu zvati druge lvl60, da vide kakav je torment zapravo.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da, ali problem je zlato. Prvo: marq. gem košta 100k golda za napraviti... a nema trgovine za golde, dakle ne možeš nekome dati item za gold, dropovi su očajni... ako ovako ostave, pretvorili su sve u grind za one koji imaju 8 sati dnevno za to.

Pa sad treba nakupovati Golda, koga to veseli (ali to puno nece da vrijedi posto ce da nedostaje Demonic Essence, a do njega se moze doci samo farmanjem, tako da kolicina golda u kasici ne znaci skoro nista vise), a mi ostali igraci koji dosada nismo AH koristili dolazimo na svoje, igraj s onime sto ti pade ingame, nema AH i nema RMAH, nema darivanja opreme, tj. ima ako si s nekim u party pa imas odredjeno vrijeme dokle mozes trgovati izmedju clanova party-a, malo sam i sam PTR craftanje isprobavao, 700-800 Demonic Essence je nist, posto craftanje gemova trosi njih jako puno( craftao sam samo do lvl 60 jer nemam pristup beti RoS nego samo PTR). Bijeli gemovi ce biti must have, od opreme do oruzja, zuti u helm da digne MF pa udri.

Drop je po meni odlican, digao sam na PTR tri klase od 1 do 60, kolicina legendarnih itema je oko 15 po klasi do lvl 60, levelira se jako brzo, igra nedosadi posto non stop bolje stvari padaju, dobro je sto drop prati koji si level, nikada ti nece pasti item manjeg levela nego onaj koji si trenutno. Ako imalo znas igrati s drop itemima cisto ok mozes Hard na lvl 60 igrati, cak i Expert nivo tezine (govorim za likove koje sam dizao).

Koliko sam primjetio igrajuci PTR, nema veze koji nivo tezine igras, Normal ili Master, drop je isti, samo ti je na vecem nivou tezine visi postotak zlata i iskustva koji dobijas. Znaci, no liferi mogu na Normalu 12 sati dnevno farmat i imati ce isto golda kao pro igraci koji farmaju Torment 3 sata dnevno. Super.

:D

16 godina
odjavljen

A da, sad... jer nemam vremena farmati ga, ma koliko malo mi ga trebalo. 

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Meni se to čini sporo.. ne mogu ja taj MP10 tako lako igrati zbog reflect elita, jer mi je DPS 380k, a za MP10 trebam barem 450k unbuffed.

koji build? archon?

koje runove/act igraš?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da, ali problem je zlato. Prvo: marq. gem košta 100k golda za napraviti... a nema trgovine za golde, dakle ne možeš nekome dati item za gold, dropovi su očajni... ako ovako ostave, pretvorili su sve u grind za one koji imaju 8 sati dnevno za to.

budimo realni... a sto si to tocno mogao do sada napraviti igrajuci sat vremena dnevno..? prelistaj malo forum o cemu se pisalo prije cirka godinu dana, svi su brujili o tome kako igraju svaki dan pol dana kako bi nesto napravili

i ako mislis igrat 2 sata dnevno da ce ti trebat 3 života da nesto postigneš...

onaj koji jesam
16 godina
odjavljen
shimeface kaže...
Tonči kaže...

budimo realni... a sto si to tocno mogao do sada napraviti igrajuci sat vremena dnevno..? prelistaj malo forum o cemu se pisalo prije cirka godinu dana, svi su brujili o tome kako igraju svaki dan pol dana kako bi nesto napravili

Realno, moglo se u par mjeseci zaraditi (pogotovo u startu) i do dvije tisuće eura... nabildati par likova, opremiti ih... 

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Realno, moglo se u par mjeseci zaraditi (pogotovo u startu) i do dvije tisuće eura... nabildati par likova, opremiti ih... 

To je istina, znam dvojicu, jedan je Opel Astru kupio, a sve zaradio na Diablo 3, je stari model, al ko ga pita, i dan danas se voza, drugi je sve na kladionici prokocko.

A ja i dalje iz ciste uzivancije igram, i jedva cekam taj RoS, planiram americki server kreniti igrati jer tamo nemam nikakve likove za leveliranje, pa sve ispocetka, od nule. Pa dokle budem mogao ili imao volje. Ili do sljedece ekspanzije iliti Act VI.

Malo pratim PTR chat, pojave se ponekad neki likovi koji kukaju kako sad nemogu bolji gear imati u RoS (PTR i RoS dijele isti chat), te pitaju kako sada trade radi jer imaju puno golda a neznaju kako ga potrositi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 18:23 (SlavkecD3).
12 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...
Tonči kaže...

To je istina, znam dvojicu, jedan je Opel Astru kupio, a sve zaradio na Diablo 3, je stari model, al ko ga pita, i dan danas se voza, drugi je sve na kladionici prokocko.

A ja i dalje iz ciste uzivancije igram, i jedva cekam taj RoS, planiram americki server kreniti igrati jer tamo nemam nikakve likove za leveliranje, pa sve ispocetka, od nule. Pa dokle budem mogao ili imao volje. Ili do sljedece ekspanzije iliti Act VI.

Malo pratim PTR chat, pojave se ponekad neki likovi koji kukaju kako sad nemogu bolji gear imati u RoS (PTR i RoS dijele isti chat), te pitaju kako sada trade radi jer imaju puno golda a neznaju kako ga potrositi.

Imat ce ga na sta trosit,sve ce isparit na craftanje i re-rollanje itema.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
17 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...
Tonči kaže...

Ne moraš na američki server ići, imat ćeš ladder-e ako želiš sve ispočetka.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
shimeface kaže...
Tonči kaže...

o cem pricas ti lik, u startu pol ekipe jedva da je inferno uopce moglo igrati, dobro su prolazili samo fanatici...

da, mogao si zaradit 2k eura, ako si prije toga potrosio tolko za opremit lika na RMAH lol...

i kako to mislis dropovi su ocajni, pa ocajni su i sad, ja imam na acc vise od 1500h igre, najvrijedniji item koji mi je pao sam prodao za 300mil... i to je jedini koji sam prodao za vise od 50mil a i takvih je bilo tolko da ih mozes na prste jedne ruke prebrojati...

pa nije problem u tome sto je DIablo igra koja se svodi na grindanje, pa to je diablo, naravno da se temelji na tome, pravi problem su neizbalansirane klase i skillovi, nedostatak sadrzaja i end gamea...

sto bi ti tocno promijenio da igra krene na bolje? sad me stvarno zanima...

onaj koji jesam
16 godina
neaktivan
Diablo 3

...opet problem sa Diablom ...

par dana sam bez greske igro , otkad mi se pojavio bio problem ... moro sam Foreground FPS na 60 stavit kak mi je kolega s foruma posavjetovo...i radilo je ... do sinoc

danas kad god udem u igru , mogu sam u meniu bit , cim startam , igra se crasha

...pojavi se nekakav ekran solidne boje (plavkast neki - nije BSOD) i komp se restarta sam od sebe

maloprije mi se pojavio crno bijeli ekran...i komp je naravno zasteko , pa sam ga moro rucno resetirat

probo sam Diablo III Lockups and Crash Errors sa battle.net stranice  , al nepali nista , opet ista stvar

citam po forumima  , ima dosta ljudi sa takvim problemom...

...jel zna netko otpr u cem je stos..??

kad se Diablo 3 srusi , ovakva slika ostane kad se Diablo 3 srusi , ovakva slika ostane
HDT RULES , STAY HEAVY !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 21:38 (PEPSI666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Jel igra ko na ps3, dvoumim se za sta uzeti buduci da je za pc dosta jefitiniji, ali mi se na ps-u cini veci gust igrat ( veci, bolji ekran itd..)

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nitko nema muda pokazati tog Barba koji "čisti MP10 s 200k DPS-a"? :)

nebafani DPS: 155328
HP: 34438

bez WotB

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 14:50 (o7o).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ne znam koji je upoće problem da se igra MP10 i čisti s cca 200k unbuffed dmg, pa ja sam imao barbara jedno vrijeme u tom rangu, i bez problema se igra, i čak nije niti toliko dugo za igrati, malo elitovi potraju, ali za čišćenje mobova upoće nije problem. 

Kad se igra WW build, to ide jako lijepo.  

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Je li iko od vas ima iskustva kako prolaze pojedine klase kada se okusaju na Brawlingu kao nekakvoj alternativi PvP-u?

Ko je po vama najveci favorit?

Nekako mi se cini da bi DH mogao imati prednost.

Ja nisam jos probao nikako.

0 0 hvala 0
12 godina
o7o kaže...
Tonči kaže...

Nitko nema muda pokazati tog Barba koji "čisti MP10 s 200k DPS-a"? :)

nebafani DPS: 155328
HP: 34438

bez WotB

{#}

16 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Je li iko od vas ima iskustva kako prolaze pojedine klase kada se okusaju na Brawlingu kao nekakvoj alternativi PvP-u?

Ko je po vama najveci favorit?

Nekako mi se cini da bi DH mogao imati prednost.

Ja nisam jos probao nikako.

Opet ovisi, Monk ima serenity i teleport, barbar kad se dobro složi da ne ide na dmg, nego na life regen, resist, i armor nemoguće ga je ubiti. DH nisam probao niti s njim niti protiv njega. 

Na HC sam najviše igrao ovo.

Ali kako god okreneš, ništa to ne valja, jer nije dobro napravljeno. Pa zato to nitko ne igra :D

Đuro#2155
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Trebao bi nekoga poštenoga i pouzdanog forumaša da prebacim softcore gold na hardcore, omjer 1:4 radi se o jako maloj količini (8m sc -> 2m hc)

GameOver#2358 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
zlimagus kaže...

Trebao bi nekoga poštenoga i pouzdanog forumaša da prebacim softcore gold na hardcore, omjer 1:4 radi se o jako maloj količini (8m sc -> 2m hc)

GameOver#2358 

Omjer 1:4 je prevelik.  Za 8M SC golda možeš dobiti više od 2M HC golda

16 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DrChaos-2347/ , njega nađi za prebacivanje, ja sam s njim prodao oko 500M golda iz HC,  omjer 2.67 ti ima za prodaju golda s HC, a za kupnju 1:3

Ili ako ti nije hitno čekaj mene, večeras sutra ili ovih dana. Pa ti ja mogu prebaciti

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 15:55 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DrChaos-2347/ , njega nađi za prebacivanje, ja sam s njim prodao oko 500M golda iz HC,  omjer 2.67 ti ima za prodaju golda s HC, a za kupnju 1:3

Ili ako ti nije hitno čekaj mene, večeras sutra ili ovih dana. Pa ti ja mogu prebaciti

Nije mi hitno, trebat ce bi tek malo kasnije zlata na HC, dodao sam Dr. Kaosa, a mogu i tebe pa koga sretnem prvoga da se zamjenimo!
Hvala na tipu za omjer, nisam uopce gledao forume ni omjere nego sam iz sjecanja bubnio 1:4. 

15 godina
neaktivan
Diablo 3

dafuq.. upravo mi se od nikuda pojavilo 200 perfect square emeralda u stashu.. niti mi fali love, niti su u auction log-u.. {#}

free 10m, why the fck not {#}

EDIT: lolwut.. kliknem da ih stavim prodavati i ne ide.. uđem u igru i nema ih više {#} luda igra {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 16:11 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
nine kaže...

dafuq.. upravo mi se od nikuda pojavilo 200 perfect square emeralda u stashu.. niti mi fali love, niti su u auction log-u.. {#}

free 10m, why the fck not {#}

EDIT: lolwut.. kliknem da ih stavim prodavati i ne ide.. uđem u igru i nema ih više {#} luda igra {#}

Pojavila ti se njihova ikona umjesto healing potova? Mnogo logičnije...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

ne.. na tim mjestima nije ništa bilo, i prije nego sam inicijalno napisao post sam kliknuo na njih i ispisalo mi je 10m cijenu za 200 emeralda {#}

no kada sam nakon pisanja posta kliknuo da se postavi aukcija, igra je izbacila error {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Jos se stvari kupuju,neki dan dropalo i prodo sam za 500m ciste zarade

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 22:37 (XSX).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XSX kaže...

Jos se stvari kupuju,neki dan dropalo i prodo sam za 500m ciste zarade

Svaka cast, na prodaji mislim.

Ali radi takvih kupaca jedva cekam 18.03. jer onaj tko ima 500M da kupi takvo oruzje, da mi je znati na koji je nacin to nafarmao. (prije bih rekao da je Visa bila u opticaju).

Vec sad ima kuknjave na beta chatu da se AH vrati. Sva sreca pa ih blizzard nece poslusati (a tko zna, mozda u iducoj ekspanziji vrate AH).

I Sretan Bozic svima forumasima.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Nadam se da će odustati od ukidanja AH da bi i mi koji nemamo cijeli dan za igru, mogli igrati.

Moj PC  
0 5 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

isprobavao sam danas na wiz-u nata vs zuni kombinacije.. u glavnom, unatoč tome što mi zuni dosta diže neke statse, sa natom mi build puno bolje šljaka, i brže ubijam i bolje preživljavam.. vjerujem da je velika razlika u cc-u presudna, puno lakše zalaufam meteore da brzo sipaju.

evo skill build koji koristim u calcu LINK

i evo ss-ovi statsa i itema za usporedbu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 14:29 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Nadam se da će odustati od ukidanja AH da bi i mi koji nemamo cijeli dan za igru, mogli igrati.

Ti mi plati, ja ću ti farmati Demonic Essence. {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice