Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.709.405
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Znaci da ces umjesto maksimalno 10 uz Deluxe verziju moci imati 13 heroja.

Ne vrijedi to po meni 20€.

A onaj pet, da li ce samo imati estetsku vrijednost ili i nekakvu funkciju. Da ne bude ponovo u neku ruku pay to win.

17 godina
GoodAngel kaže...
geothia kaže...
TomoR kaže...

Reaper of Souls se pojavio na Blizz webshopu (izlazak 25.03.2014, regular 40€, Deluxe 60€):

https://eu.battle.net/shop/en/product/diablo-iii-reaper-of-souls

Deluxe edicija ima 3 dodatna character slota...

Malo im je paprena cijena... no što je tu je... treba uzet.. {#}

čekaj, dakle uz crusadera se dobije još dva lika ili šta znači ovo character slot?

character slot su mjesta za likove kad praviš. Znači dodati če 2 mjesta tako da možeš npr napraviti jednog crusadera normal, a drugog hardcore.

15 godina
Diablo 3

Ja stvarno nigdje ne vidim da piše kako se u deluxu dobijaju 3 mjesta nova...
Vidim da se dobivaju neke 3 nove vrste prilikom mijenjanja oblika kacige i oružja i neki "ljubimac".

To o čemu vi govorite ja ne mogu nigdje pročitata :(

0 0 hvala 0
16 godina
1.Lovac kaže...

Ja stvarno nigdje ne vidim da piše kako se u deluxu dobijaju 3 mjesta nova...
Vidim da se dobivaju neke 3 nove vrste prilikom mijenjanja oblika kacige i oružja i neki "ljubimac".

To o čemu vi govorite ja ne mogu nigdje pročitata :(

The Digital Deluxe edition includes a digital copy of Reaper of Souls, with three additional character slots primed for all-new heroes.

It also contains the following in-game content...one gluposti: pet za WoW, spectral hound i za SC sličice.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
16 godina
odjavljen

Igrači će uvijek kukati, uvijek kukaju, to je normalno. :)

Meni se sviđa. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan

Samo previse je 39€ za ekspanziju.

u SAD je to 39$.

Da li se moze naruciti US verzija online i igrati je na EU serverima. Nije losa usteda.

Kako god ga okrenes previse je ovo za ekspanziju, jednog lika i jedan act.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Dobro ljudi ja vas ne razumijem,pa jel vas ko tjera da bas kupite od blizza za 40€ umjesto za 27€ key u online ducanima...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Ma cijena je ok, garant većina popije kava u toj cifri kolko bu koštala igra u mjesec dana (bar ja :D), a za 1000+ sati zabave meni je prihvatljiva. Svaki dan 5kn u kasicu, do kraja trećeg mjeseca imate i više nego dosta :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 20:45 (Glogić).
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Znaci da ces umjesto maksimalno 10 uz Deluxe verziju moci imati 13 heroja.

Ne vrijedi to po meni 20€.

A onaj pet, da li ce samo imati estetsku vrijednost ili i nekakvu funkciju. Da ne bude ponovo u neku ruku pay to win.

i ja mislim tako, neću ja kupovat tu deluxe verziju, a RoS ne kupujem prije ljeta sigurno, možda i jesen sačekam, do tada će vjerojatno sve šljakat kako treba. {#}

i 5-3570K
12 godina
Diablo 3

Evo kažu bllizovci da će ugasiti PTR i ROS beta servere do daljnjega... LINK

0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja sam napravio preorder jer me ništa ne košta. Zaradio sam na RMAH-u i više nego tih 40€

0 0 hvala 0
17 godina
geothia kaže...

Evo jednog malog upozorenja za sve koji planiraju sad preorder ROS.. naime ima prijava da kada se napravi preorder dolazi do problema sa korištenjem računa...

Diablo (@Diablo) tweeted at 7:31 PM on čet, pro 19, 2013:

We're currently investigating reports that pre-purchasing the expansion is affecting some live licenses. http://t.co/Zckt841Pce

(https://twitter.com/Diablo/status/413738300264824832)

Ovo je nevjerojatno... Preorderaš RoS, pa ispadne da on još ne postoji i onda tvoj lik nema više prava ni podizati vlastiti loot... A da ne govorim o pravima pristupa na forum.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
neaktivan
XSX kaže...

Dobro ljudi ja vas ne razumijem,pa jel vas ko tjera da bas kupite od blizza za 40€ umjesto za 27€ key u online ducanima...

A tko voli :)

G2Play me jos nije zeznuo, pa bumo vidjeli za par mjeseci što će biti od ovoga.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Pitanje: kako to mislite "dijele se Paragoni"?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pitanje: kako to mislite "dijele se Paragoni"?

kaj tolko si lijen da nemožeš otići na diablo stranicu da malo proučiš nego pitaš takvu glupost , o tome se govorilo i ovdje  već samo malo odi unatrag par stranica  i sve imaš već napisano

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Uzimam collectors edition !{#}

1 0 hvala 0
15 godina
ilinko kaže...

Gdje to? Ima li preorder i koliko dođe?

12 godina
ilinko kaže...

Zmaju ajd javi ako u du u algoritmu se moze rezervirat... znam da ces do Grada prije mene..{#}

12 godina
1.Lovac kaže...
ilinko kaže...

Gdje to? Ima li preorder i koliko dođe?

Kazu na sluzbenoj stranici da je preporucena cijena 79.99€.. kao i do sada mala kolicina i odabrane trgovine..

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi moji ne zurite tako je isto bilo i sa diablo 3 vanila pa nista... koliko ja vidim dosad sta su izbacili nije nista vridno da bi se nastavilo igrat stotine sati a pogotvo ove legende od stvari sta su dosad pokazali su jako smjesno sve se svodi na npr. int i vitaliy i jedna osobina to je sranje jer ces to nac u svakoj legedni malo jednolicno i wowaski a  pogledajte samo u path of exile kako su dobro napravili legende kako se dobro razlikuju od rare itd... a da ne govorim da ce se igra samo svodit na bounty nes ti otrcis 2 sekunde do bosa i ubijes ga i tako 500 puta mislim da ce jako brzo dosadit....malo su nam zamazali oci sa novim lvl i gemovima trasnf itd.. ali ostaje najbitnije stvar a to je loot koji je po meni bzvz.....eto

2 7 hvala 0
17 godina
ilinko kaže...

Na svu sreću, ovaj mi je bezveze (podloška za miša, wtf!) inače bih bio u napasti da opet pljunem previše para {#}

Ovaj put idem na digitalnu verziju.

Split your lungs with Blood and Thunder
13 godina
neaktivan
geothia kaže...
ilinko kaže...

Zmaju ajd javi ako u du u algoritmu se moze rezervirat... znam da ces do Grada prije mene..{#}

Kad ga rezerviram, naravno Algoritam, javim Vam!

15 godina
neaktivan
17 godina
Diablo 3

Koliko god bilo glupo mislim da se sad isplati investirati u MF (bar neki item), pogotovo ako stanje sa Master težinom ostane kako je i patch 2.0 izađe bar mjesec dana prije RoS. Makar to bio samo maksimalno mogući topaz u helmetu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 12:22 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Koliko god bilo glupo mislim da se sad isplati investirati u MF (bar neki item), pogotovo ako stanje sa Master težinom ostane kako je i patch 2.0 izađe bar mjesec dana prije RoS. Makar to bio samo maksimalno mogući topaz u helmetu.

Da, MF ce biti must have opcija u loot 2.0 verziji, kolicina dropa je slicna tj. skoro ista od Normala do Mastera, ali 30-40% MF podize kolicinu dropa zutih za duplo, igro normal ili master, pa kontam bolje brze prolaziti Normal s vecim MF nego sporije Master s vise exp/golda. Barem je u PTR tako, da li ce u konacnoj verziji biti tako, to cemo da vidimo.

15 godina
Diablo 3

Ček ček sekundu, cijelo vrijeme pratim što pišete, al mi nije jasno. Jel dropa ista kvaliteta itema na normal i na master, ne razumijem kako je to moguće. Tako sam vas ja razumio iz ovih poruka predhodnih...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam se isto zagrijao za ovaj delux edition, ali samo ako bude negdje mimo battle.neta za kupiti, previše je love 60€, a ovo s slotovima je malo nepošteno, kad su već izbacili novog lika, mogli su i u exp dati onda makar 2 dodatna slota svima. Sad ispada da ne mogu imati sve likove na SC i HC po jednog. Ili muške ženske kako tko već preferira. 

Tako da čekati ću, a nisam siguran jel se upoće moglo kupiti neko drugo izdanje osim standard mimo blizza?
Ima netko iskustva? 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

Ček ček sekundu, cijelo vrijeme pratim što pišete, al mi nije jasno. Jel dropa ista kvaliteta itema na normal i na master, ne razumijem kako je to moguće. Tako sam vas ja razumio iz ovih poruka predhodnih...

Da, tako je. Po trenutnom stanju stvari isti je MF za sve težine prije Tormenta (koji sa Patch 2.0 ne bismo trebali dobiti), tako da uglavnom padaju isti itemi na sve težine.

Sa težinom do Master jedino dobijaš više love i XP trenutno.

Također, Paragon bodove ne možeš staviti na MF, bar ne do lvl 60.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 12:47 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

al ga useravaju s ovim serverima, pa to nije normalno, da ti ljudi ne mogu dvije godine stabilizirat on. line vezu igračima ja na prosto ne vjerujem.

maloprije sam bio u igri, skoro sam došo do 41 paragon levela, i izašo sam van jer mi se ne da više dok je lag prisutan, a i sad čitam da je ovima na PTR i BETA RoS otišlo k vragu sve, stvarno mi nije jasno šta ti blizardovci non stop glume, ili neka nabave hrpu servera da ljudi mogu normalno igrat, ili neka zajebu ova stalna transformiranja i probe do daljnjega, jer je blago rečeno iritantno.

ono u 10 dana, dva možeš igrat normalno bez laga i podrhtavanja monstersa, elitovi mi bacaju led ko blesavi kad je lag ono pun ekran leda i arcane onih vrtećih crta. skoro mi je duplo teže ubit elitove, i duže traje kada je lag prisutan. baš iritira. ne kužim da to ne mogu riješit, ne znam jel caka u tome da fali još servera dakle prekrčenost servera, ili su im jednostavno serveri toliko loši da stvaraju taj lag, bilo kako bilo rijetko kad se može normalno igrat, jučer je bilo odlično ali evo danas opet sranje.

ja RoS ne kupujem sigurno tako skoro, ne pada mi na pamet dodatno financirat te pohlepnike, dok ne vidim kako to sve šljaka i dal se isplati uopće kupovat ekspanziju. dok god ne riješe ovaj lag i ostala sranja, ne kupujem ništa. pun mi ih je kufer više, totalno su neozbiljni i neće da se pozabave problemima koji muče ovaj naslov od kad je izašo prije skoro dvije godine. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 10 hvala 0
12 godina
Franjo15 kaže...

Ja sam se isto zagrijao za ovaj delux edition, ali samo ako bude negdje mimo battle.neta za kupiti, previše je love 60€, a ovo s slotovima je malo nepošteno, kad su već izbacili novog lika, mogli su i u exp dati onda makar 2 dodatna slota svima. Sad ispada da ne mogu imati sve likove na SC i HC po jednog. Ili muške ženske kako tko već preferira. 

Tako da čekati ću, a nisam siguran jel se upoće moglo kupiti neko drugo izdanje osim standard mimo blizza?
Ima netko iskustva? 

Uz ROS dobijaš svakako dva nova slota za heroje... sa sadašnjih 10 ide na 12 a sa delux dobijaš još 3..

GoodAngel kaže...

A što reći na tvoje komentare... prestani igrati igru i svi tvoji životni problemi su rješeni..

molim te prestani trollat temu sa svojim besmislenim komentarima... ako te igra toliko živcira nemoj ju igrati..

PS

Unaprijed hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 14:11 (geothia).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice