Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.695.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
Diablo 3

Ako ništa drugo PTR radi bez ikakvih problema.. eto prilike da ga još malo zaigram :D

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ljudi na forumu malo ljuti na PTR feature i to (maknuti mob density, ali više elite-a) na neke elite ne bih htio naletit, pogotovo ne na Hardcore.

Evo i Diablo Q&A Bingo:

http://i.imgur.com/AQhnefM.jpg

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Tonči kaže...

I dalje Blizzard ima najbolji "track record" što se tiče dostupnosti i dovršenosti igara, tako da nemam zamjerki.

daj molim te {#} pa diablo ima problema sa lagovima i autentikacijom na mjesečnoj bazi. a i ovo oko dovršenosti je teška smijurija.. diablo je postao igra tamo negdje oko 1.6 updatea, čitaj nakon godinu dana i još uvijek ima stvari koje bi se dale popeglati (ali ne budu).

wow nisam igrao već jako dugo (od vanille), ali sa njime je bila ista stvar.. malo malo pa nekaj zahebu, pa rollback, pa lag, pa update, pa tjedan dana igra ne radi kak spada itd itd bla bla bla..

nadam se samo da će RoS ispuniti očekivanja, jer obećava puno. {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Zato što onda igra ne bi izašla do 2017. realno, a onda bi većina cmizdrila da gdje je igra više. Meni je okej i ranije izdavanje, pa nek' uštimavaju. S obzirom da se radi o video igri, ne vidim zašto bih se nervirao oko toga i ne znači mi pretjerano ako balans nije savršen ili nešto sl. I dalje Blizzard ima najbolji "track record" što se tiče dostupnosti i dovršenosti igara, tako da nemam zamjerki.

meni su glavna zamjerka serveri, pogotovo lag koji je dosta čest, bez obzira što mi piše dolje 60 ms sumnjam da je toliki, jer vidim da ponekad trza i zapinje a ponekad ne. a uvijek mi piše 60-70 ms.

i zamjerka mi je ta, što su drop ovakav kakav je ovaj loot 2.0 mogli odmah smislit, pa ebote ljudi koji rade tu igru da nisu mogli skopčat da taj drop ni k.rca ne vrijedi, da gotovo ništa ljudima ne pada. meni s 500 sati igre, ništa nije palo ni da sam igro 1000 vjerojatno bi opet bio nula, doduše igram na mp6-7 ali svejedno, sramotan je drop to me razočaralo ful.

isto tako, ne kužim kako zašto ukidaju nephalem valor i monster power level? to mi je obadvoje zakon, a izgleda da će to ukinut nakon izlaska nove zakrpe i ekspanzije, uglavnom jako sam razočaran s načinom na koji pristupaju ovom genijalnom naslovu koji može imati još 10esetke miliona igrača, možda i trilione da se ne zaebavaju ovako kako se zaebavaju. sram ih bilo, blizardovci sucks. {#}

i 5-3570K
16 godina
odjavljen
nine kaže...
Tonči kaže...

I dalje Blizzard ima najbolji "track record" što se tiče dostupnosti i dovršenosti igara, tako da nemam zamjerki.

daj molim te {#} pa diablo ima problema sa lagovima i autentikacijom na mjesečnoj bazi. a i ovo oko dovršenosti je teška smijurija.. diablo je postao igra tamo negdje oko 1.6 updatea, čitaj nakon godinu dana i još uvijek ima stvari koje bi se dale popeglati (ali ne budu).

wow nisam igrao već jako dugo (od vanille), ali sa njime je bila ista stvar.. malo malo pa nekaj zahebu, pa rollback, pa lag, pa update, pa tjedan dana igra ne radi kak spada itd itd bla bla bla..

nadam se samo da će RoS ispuniti očekivanja, jer obećava puno. {#}

Igram igre još od 1990. godine i ako izuzmemo konzole, gotovo nema igre koju nisam igrao i definitivno Blizzardove igre jednostavno uvijek rade odlično. Osim spajanja na servere, nikad nisam imao problema s njihovim igrama. Ako misliš na balans i sl. ušminkavanje, to je pitanje ukusa i pristupa. Meni se i ovaj sustav D3 sviđao do sada. Ne sviđa mi se pritisak koji se radi na Blizzard i koji je učinio da ugase RMAH.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Al možeš se spojiti na PTR ili RoS :)
Običan diablo 3 zeza već 2 dana al zato ovo dvoje se spojiš bez beda
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
17 godina
Grozota kaže...
Al možeš se spojiti na PTR ili RoS :)
Običan diablo 3 zeza već 2 dana al zato ovo dvoje se spojiš bez beda

Da, možda su ugasili DIII servere da se može peglati RoS i PTR. {#}

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Mislim da su PTR-ovi na američkim serverima, a problemi su samo s Europom u DC-u koliko se zna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Mislim da su PTR-ovi na američkim serverima, a problemi su samo s Europom u DC-u koliko se zna.

Vjerojatno jesu, ping ilitiga kako igra kaže "latency" je uvijek blizu 300ms, pa i više kada sam na PTR-u.

15 godina
Diablo 3

Nema me jedan dan i 2 stranice teme pune!!! Tako treba bit :D
Inače nisam se proba ulogirat, ali ni neću sada par dana, učenje je primarno. Šta se tiće PTR i RoS neću gubit vrijeme na skidanje, skidat će mi se 6h a to mi nema smisla. Javljajte sve novosti tako da dobijem koju informaciju.
Inače jel igra tko Tourment razinu? Zanima me kako mu ide, jer koliko vidim ovdje svi igraju niže razine čim su oružja ovako slaba...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Igram igre još od 1990. godine i ako izuzmemo konzole, gotovo nema igre koju nisam igrao i definitivno Blizzardove igre jednostavno uvijek rade odlično. Osim spajanja na servere, nikad nisam imao problema s njihovim igrama. Ako misliš na balans i sl. ušminkavanje, to je pitanje ukusa i pristupa. Meni se i ovaj sustav D3 sviđao do sada. Ne sviđa mi se pritisak koji se radi na Blizzard i koji je učinio da ugase RMAH.

mene je iskustvo sa drugim, pogotovo online igrama naučilo da je blizzard jako trapav što se tiče svojih igara..

ovo sa lag-ovima i autentikacijom je true story, mislim da nema razloga da se mažu oči i hvališe blizzard, kada smo prije mjesec dana radili login/logout po 10 puta dok se nebi zakačili na srv. koji ne lagga, a ni to nije bilo prvi put.

određene puno manje kompanije ulažu više truda, više update-a (i contenta) izdaju, više bugova popravljaju i imaju daleko veći availability, nego grandmaster blizzard od kojeg se to zapravo više očekuje.

a ovo kaj veliš za RMAH, nisu ga od početka trebali staviti. EOD

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
odjavljen

Treba biti žestoka naivčina pa misliti da se trgovanje itemima uništilo uklanjanjem RMAH-a. Upravo zbog RMAH-a se nisam morao vucarati po kineskim webovima i forumima, a sad bez njega ću morati. Naravno da nisam toliko lud da grindam D3 15 sati dnevno da dobijem 1 item. To sebi može priuštiti samo netko tko ima nesreću da nema posla, da ne studira ili je eventualno u mirovini.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

ili je blizzard trebao pokrenuti ljelje i napraviti što će sada tek napraviti u exp..

sve što valja, acc bound i bolji dropovi.. ćao kinezi, ćao trgovina goldom {#}

budimo realni, RMAH je služio ponajviše punjenju blizzardovog džepa i gotovo da je upropastio igru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 16:00 (nine).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
geothia kaže...

nemam nikakav komentar ali avatar geothia

Njam,njam,njam....

da je meni žezlo čudesno
16 godina
odjavljen
nine kaže...

ili je blizzard trebao pokrenuti ljelje i napraviti što će sada tek napraviti u exp..

budimo realni, RMAH je služio ponajviše punjenju blizzardovog džepa i gotovo da je upropastio igru.

Vjeruj mi, mogao se zaraditi i prilično dobar novac.

12 godina
toshak kaže...
geothia kaže...

Njam,njam,njam....

Legendary drop from pig {#}

12 godina
neaktivan
geothia kaže...
toshak kaže...
geothia kaže...

Njam,njam,njam....

Ovakav drop koda je kod mene slikan prije par dana,padaju nam iste legende :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Nema me jedan dan i 2 stranice teme pune!!! Tako treba bit :D
Inače nisam se proba ulogirat, ali ni neću sada par dana, učenje je primarno. Šta se tiće PTR i RoS neću gubit vrijeme na skidanje, skidat će mi se 6h a to mi nema smisla. Javljajte sve novosti tako da dobijem koju informaciju.
Inače jel igra tko Tourment razinu? Zanima me kako mu ide, jer koliko vidim ovdje svi igraju niže razine čim su oružja ovako slaba...

Kaže frend da je torment turbo težak.. Da prvo treba završiti kampanju da ti otvori adventure mode i bountije jer nema smisla monsteri te od lvl-a 65 na više šoraju ko mladog majmuna.   Nešto tipqa inferna prije dolaska monster powera.... sva sadašnja oprema se može objesiti mačku na rep kad pređeš lvl 62-63

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
16 godina
geothia kaže...

XSX kaže...

Ovakav drop koda je kod mene slikan prije par dana,padaju nam iste legende :D

Eh, kod mene tako nešto ne pada, ja po takve dropove moram svako malo na AH {#}  dobro da ne planiraju takvu AH ukinuti {#}

On topic. da se baš ne usvinjimo skroz :)

D3 i HearthStone nema do daljnjeg, SC i WoW se mogu igrati ali ovo dvoje nula bodova. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
Diablo 3

Kažu da su sad EU serveri pod maintenance-om.

BTW, izgleda da je težište na PTR-u sad bačeno prema elite-ama, a ne količini mobova. Ima i novih efekata, tipa Wormhole, Poison (ne Plague) koji unose druge taktike.

Tako da novi gem, diamond (koji stavljen u oružje daje bonus vs elite, a u armor AR) ima jako smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Ima li kakvih naznaka kada bi mogli biti serveri up...?

0 0 hvala 0
16 godina
geothia kaže...

Ima li kakvih naznaka kada bi mogli biti serveri up...?

Ništa još, pred nekih sat vremena su tweetnuli da im je to prioritet ali i dalje ništa od D3 i HS no da će javiti tijekom večeri.

Mini update: oko 23:20 su stavili ovu obavijest: do daljnjeg ništa.

"We are sorry for the frustration caused by the #Bnet connection issues and assure you we're doing all we can to get you back in the game."

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 23:23 (amanar).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

kakvi su to debili, prestrašno, a na pitanje kad će biti moguć off.line mode, oni odgovaraju ali cilj je da igrate on. line da igrate coop game.

a šta ako meni nije do cooperativne igre? šta ako ja želim više igrat solo, šta onda? i šta onda, ako serveri ne rade pa ne mogu uopće igrat zbog toga?

dva dana su nam sjebali, a pitanje je dal će i sutra uspjet riješit ovo, jer su neki debili tamo očito gadno zasrali ovaj put.

i 5-3570K
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
nine kaže...

blizard je sigurno desetorostruku više, možda i stostruko okrenuo love na RMAH nego na prodaji igre. to je gotovo sigurno, zato su i stavili taj RMAH koji je definitivno po meni teški promašaj. cilj igre treba biti da ti itemi padaju u igri, a ne da ih kupuješ preko RMAH. meni to uništava draž igranja, a u igri gotovo ništa vrijedno spomena ne dropa. i to je malo je reći katastrofa.

iako treba reći, da su i neki "obični smrtnici" jako lijepo zaradili a ne samo blizardovci. ali drago mi je da se ukida to sranje od RMAH, i da ćemo konačno moći igrat igru kako smo je trebali igrat od prvog dana, i da će nam tokom igranja dropat kvalitetne stvari, a ne da provodim sate i sate na RMAH nadajući se da ću naći nešto jeftino što si i ja ko sirotinja mogu priuštit. šta ja mogu kvalitetno kupit, s svojih 11 miliona golda? ništa, tako da mi je i to ćorak, iako kupio sam si par dobrih stvari za barbu, i WD, ali sve je to slabo, puno više sam očekivao od dropa u igri i ništa mi za sad vrijedno spomena nije palo. to je stvarno teški fail, i zato se nadam da će ukidanje RMAH donesti u tom segmentu znatni napredak, i zadovoljstvo svima koji vole ovu igru, jer igra je u biti odlično zamišljena i ima odličan potencijal, ali su ga oni sjebali svojim pristupom i raznim glupostima koje non stop rade. nikako da izvuku neke pouke, stalno idu iz greške u grešku, i to kompanija koja se proslavila i zaradila miljarde na prodaji igara. stvarno je to sve tragično za pratit, ali ajde nadam se da će do tog trećeg mjeseca sve stavit u red, iako sam mišljenja da će lag i ostala sranja s serverima ostati na sadašnjoj razini, ali barem neka taj drop riješe i ja već 50 posto zadovoljniji, i kada bi riješili ove štekancije servera i laga pa to bi bila milina jedna, to su im dvije stvari koje im ja najviše zamjeram kad je D3 u pitanju.

i 5-3570K
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Potpisujem kolega.

Meni osobno je ovaj PTR odlican, sjeo mi je ko budali samar (kako se kaze). Isprobao sam ga nasiroko i nadugacko, koliko sam mogao naravno, i mislim da je taj novi sistem pun pogodak, npr. savrseno mi je kod leveliranja lika da kad ubijes elitu a igras normal nivo tezine a npr. ti si level 9 dobijas od elite opremu level 9, ako si level 51 dobijas opremu level 51, tek kad dodjes na level 59 ponekad pade komad opreme level 60. Drop je tako poboljsan da se covjek zapita a sto to nije tako od izlaska igre bilo ?

I moze se napredovati od skupljanja opreme s poda, sto je najvaznije, novi bijeli gemovi su pun pogodak, ako ti fali ressistance samo ih ubacis u opremu, main statsa faliti nece.

Igrao sam samo na Normal nivou tezine, ako PTR bude aktivan ovaj tjedan probati cu i Hard i Expert, trenutno sam samo dva lika dizao od lvl 1 do lvl 60 da vidim i isprobam sto vise od igre. I ono sto sam vidio mogu reci da mi se jako dopalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

a šta ako meni nije do cooperativne igre? šta ako ja želim više igrat solo, šta onda? i šta onda, ako serveri ne rade pa ne mogu uopće igrat zbog toga?

Pa isto kao što ja neću igrati sim city ako mi je do vožnje auta, tako ćeš i ti preći na nešto što ti pruža ovo što si nabrojao. Imao si priliku za dobiti lovu natrag.

12 godina
Diablo 3

evo ga riješeno...

"

Blizzard CS EU (@BlizzardCSEU_EN) tweeted at 3:15am - 17 Dec 13:

The #Bnet connection issues are resolved. We sincerely apologise for the inconvenience and frustration caused by the downtime.

#BlizzCS ( https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/status/412768002451329024 )

"

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ja sam na PTR-u digao monka od 0-60, koristio sam samo Hellfire ring sa dex te gemove koje sam imao u stashu.

Igrao sam na master do otprilike 50-og lvl-a, onda je igra počela biti sve teža, pa sam polako spuštao težinu (monsteri lvl-aju skupa s tobom), dok nisam završio na hard. Igram često skupa s nekim wizzom koji frizza, pa recimo koristim onda još i onaj lvl44 mač koji ima šansu da ubije freezane protivnike, fora je ubit Rakanotha kada još ima 75% healtha jednim udarcem. Inače, nema više power lvlinga kao u Vanilla D3, s obzirom da protivnici lvl-aju prema slabijem u grupi (naravno i dalje će brže ići ako netko "jači" vuče pred tobom)

Znači, sa stvarima koje sam skupio sa poda (gdje sam manje više držao topaz u kacigi za veći MF, jer na itemima više nema MF-a uopće, uvodi se tek od torment težine povećanje MF) došao sam do lvl60, monk mi ovisno o kombinaciji opreme ima 30-40K damage (i preko 100K healtha, jer na svemu sada dobiješ hrpu dex i vit, AS, CC i CD su ipak puno rijeđi).

Dodatno, elite-a ima više i jači su (ako gledamo odnos monsteri - elite). Koma je kada naletiš na neke divlje kombinacije affixa (kojih sada ima i više na eliti nego u Vanilla, čini mi se da su neki imali i po 6 odjednom). Recimo poison, jailer, arcane i illusionist ne želite imati na istom protivniku - jer čak i sa monkom pod punim trčanjem sa perkovima svaki jailer me ulovio (ne znam je li to bug ili feature), a ovaj poison onda sve prekrije (baci točku i onda ide u križ).

Malo sam nastavio igrati sa monkom, čak mi je bacilo i neku leg kacigu sa hrpom dex i vit, te 25% šansom da blinda protivnike - stilovi igranja će očito biti različiti ovisno o tome šta ti dropa, ali mislim da to nije ni loše.

@Goodangel, i mi smo svi ostali ljuti što EU login serveri nisu radili kako treba, no s obzirom da si još mlad trebao bi malo naučiti kontrolirati temperament.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Koliko će koštati expanzija? Neće valjda koliko i original igra...

Jel postoje i kod Diablo 3 cake kao i u Battlefield 3 da se kupi jeftino nekako?

Jer ove igre danas ne vrijede nikako 60 dolara!

DIablo po meni vrijedio oko 20 eura... Najgori proizvod od blizarda po meni. Iskreno, nije bila nešto za 60 dolara.

Ostale igre do sada od Blizza su bile dosta dobre. Sa D3 su zeznuli jer su radili nešto posebno drugo.

No, ali da ne bude off topic... Također me zanima jel bilo velikih popusta za Diablo 3 do sada?

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Nije bilo velikih popusta za D3, na key site-ovima bude po 200HRK ključ (no ima ekipe koja prdaje cijele accounte za taj novac, no ja ne bih riskirao).

Očekivana (moja po iskustvima kako Blizz cijeni igre) cijena za Add-On Reaper of Souls je 30€.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice