Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.624.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...
Ged kaže...

Da, al onda kad smo igrali zajedno je bilo 'ajd ti gedica odi naprijed, a barb i ja budemo u gradu, pa nas zovi kad ostane jedan ako nije elita'.

Naravno da ti onda ne treba life steal. :p

{#}{#}

I onda smo nas 3 i Alaric napravili bukkake na Leah u Warrior Restu {#}

Eto, vidis da se sjecas!

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
15 godina
neaktivan
Ged kaže...

Solo naravno, samo curice Eraser igra u partiju.

Meh, XP group runs su jedino šta je atm ostalo od igre.

Ne moraš se stiditi ako imaš najmanji dps u partiju{#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
16 godina
endeva kaže...
Ged kaže...
endeva kaže...

pa necekam da da me opali ona bomba kad eksplodira:))) posto uginem kao i svi osim barbara:)) 

Ne ginem od moltena (mislim da cak mogu popiti dvije bombe ako su u razmaku od sekunde), a igram sa storm armorom. Solo naravno, samo curice Eraser igra u partiju.

pa nema smisla stajat ak mos napravit mali polukrugic i izbjec:))

Dok radis mali polukrugic ne frizas i ne dps-as. :))

14 godina
neaktivan
Ged kaže...
endeva kaže...
Ged kaže...
endeva kaže...

pa necekam da da me opali ona bomba kad eksplodira:))) posto uginem kao i svi osim barbara:)) 

Ne ginem od moltena (mislim da cak mogu popiti dvije bombe ako su u razmaku od sekunde), a igram sa storm armorom. Solo naravno, samo curice Eraser igra u partiju.

pa nema smisla stajat ak mos napravit mali polukrugic i izbjec:))

Dok radis mali polukrugic ne frizas i ne dps-as. :))

pa taj krugic traje 1sekundu a freeze i dps radi cijeli vrijeme:) mislim imas video pa vidi:))

16 godina
EraserHead kaže...
Ged kaže...

Solo naravno, samo curice Eraser igra u partiju.

Meh, XP group runs su jedino šta je atm ostalo od igre.

Ne moraš se stiditi ako imaš najmanji dps u partiju{#}

E da mi je samo to najmanje... :D

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Al zato bar imaš brze prste {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
endeva kaže...

pa taj krugic traje 1sekundu a freeze i dps radi cijeli vrijeme:) mislim imas video pa vidi:))

Video, cca 1:40 - bomba se sprema, radis krugic, prestaje freeze, bacaju kuglice leda, izlaze iz twistera, jedan te knockbacka, i jos te zalede.

Mislim da u tom dijelu nisi previse DPS-a, a cudo je da si ostao ziv.

16 godina
EraserHead kaže...

Al zato bar imaš brze prste {#}

A opet tako njezne. {#}

15 godina
Diablo 3

Mamicu im, jos uvijek mi nisu isporucili armor, a proslo je cca tri sata od kupovine! {#}

Da, probao sam sve fore koje su do sada palile ako nije prosla transakcija no bas nista ne pomaze! Damn! {#}

Sada sam poslao ID od transakcije na Blizzov forum.

Inace, na kraju sam s Crixom skemijao ok Tal Rasha's Relentless Pursuit s visokom vitom, armorom, 9 IAS i int (bez ar)...sada samo cekati da dode! 

Nemam mi smisla sada dalje kupovat gear za wizza dok ne vidim kako ce sve ovo biti kada stavim armor pa idem upogonit malo barba ili dotjerat followera za wizza (imam odlicnu Burizu za scoundrela koja mi je vec duze stajala u stashu).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 14:33 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da, savršeno se ističu u tvom standarnim outfitu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 14:32 (EraserHead).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

Ahahahahaha...skoro pa da je tako! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
win32 kaže...

Mamicu im, jos uvijek mi nisu isporucili armor, a proslo je cca tri sata od kupovine! {#}

Da, probao sam sve fore koje su do sada palile ako nije prosla transakcija no bas nista ne pomaze! Damn! {#}

Sada sam poslao ID od transakcije na Blizzov forum.

Inace, na kraju sam s Crixom skemijao ok Tal Rasha's Relentless Pursuit s visokom vitom, armorom, 9 IAS i int (bez ar)...sada samo cekati da dode! 

Nemam mi smisla sada dalje kupovat gear za wizza dok ne vidim kako ce sve ovo biti kada stavim armor pa idem upogonit malo barba ili dotjerat followera za wizza (imam odlicnu Burizu za scoundrela koja mi je vec duze stajala u stashu).

Ja sam jučer kupio Calamity, mogao sam ga uzeti danas polsije 12h, nekih 12 sati je trebalo da mi se pojavi.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Kupi 10 10k predmeta, ako ne onda se izlogiraj. Doće, nemoj uznemiravati ljude{#}

16 godina
EraserHead kaže...

Habitus non facit monachum!

14 godina
neaktivan
Ged kaže...
endeva kaže...

Video, cca 1:40 - bomba se sprema, radis krugic, prestaje freeze, bacaju kuglice leda, izlaze iz twistera, jedan te knockbacka, i jos te zalede.

Mislim da u tom dijelu nisi previse DPS-a, a cudo je da si ostao ziv.

totalno sam neucinkovit mislim ko bi me htio u partiju imat:D

15 godina
EraserHead kaže...
win32 kaže...

Kupi 10 10k predmeta, ako ne onda se izlogiraj. Doće, nemoj uznemiravati ljude{#}

Da, napravio sam to par puta + danas se cca 4-5 puta radi toga izlogirao i nista.

P.S.

Stigao! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 15:17 (win32).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

SPOILER ALERT!

Evo ako nekog zanimaju neki podaci i sličice datamining ekspanzije!

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Samo me zanima kad će doć loot 2.0 i paragon novi, sve drugo mi je nebitno i nemam vrimena čitat ove gluposti :P
Inače 2.51 as na wizzardu me muči, nikako se popet na tu cifru :(

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Cekajte malo, je li ovo uistinu tako za breakpoint od 2.51, 2.73, 3.01!?

Sada s ovim gearom imam tocno 2.51 (chest vjerojatno nije jos vidljiv):

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/29133828

..tj. toliko sam dobio kada sam dodao novi armor i 9 IAS.

Jos moram obavezno zamjenit rare ring (kojega sada nosim), amulet i vidjeti sta cu s bracerima (ako cu uzimati Blackthorne's pants, onda moram uzeti Lacuni-e radi MS te radi IAS).

Nekako mi se sto se tice ringa cini Unity ok i to onaj s IAS i CHC + dobivam cca 300 LOH.

Jos je bila neka opcija da uzmem Mempo s int, 5 CC te bi tu dobio IAS i AR (minus je sto gubim APOC kojega bi morao onda negdje navuci posto ga ovako imam na trenutnom helmu).

Ok off s APOC je nekih 400-500 M, a to mi bas sada ne pase nikako s obzirom na lovu.

Evo kako to sada izgleda (samo napominjem da sam jos daleko od toga da je sve gotovo te trebam zamjenit ono sta sam naveo):

http://i.imgur.com/F1pW6dP.jpg

Detaljnije sve na sljedecem linku (unatoc resyncu i dalje se ne vidi chest):

http://d3up.com/b/1058193

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Samo me zanima kad će doć loot 2.0 i paragon novi, sve drugo mi je nebitno i nemam vrimena čitat ove gluposti :P
Inače 2.51 as na wizzardu me muči, nikako se popet na tu cifru :(

I mene to zanima. Jedva cekam, mnogi ce se zbog toga vratiti natrag diablu, neznam šta čekaju s tim. Al to je blizz pa nikaj čudnoga

12 godina
neaktivan
Diablo 3

ahh uvest ce guildove u ekspanziji {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Sada s ovim gearom imam tocno 2.51 (chest vjerojatno nije jos vidljiv):

trebaš se samo reloggati da ti bude vidljiv na battlenetu.

@XSX

puževim koracima do prave online igre {#}

ali srsly nisam očekivao da će i to ubaciti {#}

@wiz-ovi

stalno pričate o tom breakpointu.. koja je fora sa time? nije da planiram igrati wiz-a, ali me zanima.. kaj nebi bilo dovljno da samo imaš as preko neke granice? ili treba baš uskladiti ias sa nečime?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 16:21 (nine).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Realna cijena za ovaj item? Anyone?

TomPalj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

@nine

APS  -  Tick rate

-----------------

5.0001 72

4.2858 60

3.7501 52

3.3334 45

3.0001 40

2.7273 36

2.5001 33

2.3077 30

2.1429 28

2.0001 26

1.8751 24

1.7648 23

1.6667 22

1.5790 20

1.5001 19

Bitan je kod WW-a. Pojednostavljeno, kad dosegnes breakpoint, dobivas vise LoH-a, crita (tj. cooldown-a) i AP-a s istim statsima... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 18:09 (Ged).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

znači u principu sve iznad 2.51 je OK?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Da. Naravno, mozes igrati i s manje, ali nekako se smatra da je tek od 2.51 'pravi' cm wiz. 2.73 je ono cemu svi teze, a 3.01 (a da imas i EHP i DPS) su luda gamad. :D

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

aha.. zato 3 breakpointa {#} sad mi je jasno, tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ged kaže...

Da. Naravno, mozes igrati i s manje, ali nekako se smatra da je tek od 2.51 'pravi' cm wiz. 2.73 je ono cemu svi teze, a 3.01 (a da imas i EHP i DPS) su luda gamad. :D

Ja sam onda u kratkom roku uspio sloziti neloseg wiza. 3.03 IAS, 192k DPS, 62 CC, LoH 880 ... Malo sepam sa AR oko 600 ali upravo isprobavam MP9 sa storm armorom/shocking aspectom a po potrebi cu prebaciti na energy/prismatic. Zasada ide odlicno. I da life 35k ali ako moze kolega sa 29 zasto ne bi ja i sa malo vise :)

14 godina
neaktivan
Eld kaže...
Ged kaže...

Ja sam onda u kratkom roku uspio sloziti neloseg wiza. 3.03 IAS, 192k DPS, 62 CC, LoH 880 ... Malo sepam sa AR oko 600 ali upravo isprobavam MP9 sa storm armorom/shocking aspectom a po potrebi cu prebaciti na energy/prismatic. Zasada ide odlicno. I da life 35k ali ako moze kolega sa 29 zasto ne bi ja i sa malo vise :)

600 resiste jaoo pa jel prezivis uopce ijedan udarac:DD il moras non stop krugice pravit:D

15 godina
Eld kaže...
Ged kaže...

Daj namjesti tu opermu da vidim to na d3 :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice