Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.629.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Hej ekipa s wizzovima, hoce li ova Tal Rasha's biti ok armor za mog wizza:

http://i.imgur.com/0rdAva5.jpg

Zanima me posto ima 8 IAS, a s 9 IAS su brutalno skuplji, ali ako je to toliko kriticno, onda cu ici na 9 IAS, makar ovaj armor bi odmah sada piknio ako je ok.

Novi Armor Novi Armor
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

eo uplodiro sam vam jedan video da wizz moze normalno radit s 27k helta:) mislim da sam ubio nekih 7 generala video je 11 minuta bio al sam ga ubrzo 200% tako da je na kraju 5min. 7 generala u 11 minuta za cijeli run vota bas i nije da se generali ubijaju cijelu vjecnost vec ih ubijem do 1 minute i radi opusteno iako ima 27k helta:) i naravno da wizzi moze farmat ucinkovito solo. jos mi je osakacen fit jel nosim ruzni hf ring i mempo zbog exp gaina jel mi fali jos 6 mlrd expa do paragon 100:)

2 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

@endeva, imaš makro za skillove, ili svaki puta kucaš "ručno"? Ako je ručno, kako prsti?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
endeva kaže...

eo uplodiro sam vam jedan video da wizz moze normalno radit s 27k helta:) mislim da sam ubio nekih 7 generala video je 11 minuta bio al sam ga ubrzo 200% tako da je na kraju 5min. 7 generala u 11 minuta za cijeli run vota bas i nije da se generali ubijaju cijelu vjecnost vec ih ubijem do 1 minute i radi opusteno iako ima 27k helta:) i naravno da wizzi moze farmat ucinkovito solo. jos mi je osakacen fit jel nosim ruzni hf ring i mempo zbog exp gaina jel mi fali jos 6 mlrd expa do paragon 100:)

bas me zanima kako bi izgledala vota ubrzana 200 puta od one klape sto drze rekord po esencijama {#}

zbunite zastore ja sam se spustio
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

@endeva, imaš makro za skillove, ili svaki puta kucaš "ručno"? Ako je ručno, kako prsti?

bicu dobar klavirista ako se odlucim jednog dana da sviram klavir:DD

14 godina
neaktivan
toshak kaže...
endeva kaže...

bas me zanima kako bi izgledala vota ubrzana 200 puta od one klape sto drze rekord po esencijama {#}

pa vjerovatno kao rekord:)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Krv sam propišo dok sam ga doveo do 100, 2 puta zamjenio prste...zato je WD daleko najjača klasa, spam 0 bodova, čisti chilllout.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Krv sam propišo dok sam ga doveo do 100, 2 puta zamjenio prste...zato je WD daleko najjača klasa, spam 0 bodova, čisti chilllout.

ma i meni je muka digo al sad kad je vec na 70+ kuzim do kraja pa isto na wd bar necu morat puno geara kupovat:) a digo sam wd vec na lvl60 i ostavio bar kolko sam igro super je čiko za igranje

15 godina
Eld kaže...
Ged kaže...
... LoH mozes skupiti samo na helmu, amiju i hlacicama. Nije bas lako doci do 800 (sto je min, 1200 je tako lijepa brojka), pogotovo ako ides s mempom...

Samo da dodam da se ponesto LoH-a moze skupiti i na prstenju. Evo moja 2:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/6406500

A kada stavim i hlace nakupi se i 1300 LoH-a. Trenutno saram sa opremom i isprobavam. Za sada sam primijetio da je jedna od bitnih stvari ako ne i najbitnija attack speed.

Mene samo zanima zašto imaš 36% ms? Kome to treba? Rađe iskraftaj bolesno dobre bracere i budi miran, ovo je po meni bezveze... :/

17 godina
Diablo 3

OK, s obzirom da sam s DH skoro na Paragon 100, zanima me koji build preporučate za Wizza, a da ne potrgam prste?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/20283916

Ima hrpu esencija, kraftat ću puno toga, i za DH sam uzeo Calamity, ali je zaglibio negdje u stashu/AH. Također mi je hrpa stvari koje mogu iskoristiti za buildove po likovima, WH znam da ću morati kupiti. DH build mi je "složen" za strafe, zato praktički nemam AS, ali to ću promijeniti sad kad dođem do 100, tj. već polako mijenjam.

Može minmalna preporuka odmah i za barba, monka i WD-a.

Inače glavna ideja mojih buildova je da što manje klikam, onako polu čilerski, pa makar i do MP4 solo.

EDIT: Znam da sve mogu zguglat, ali svi ovdje ste jako iskusni, pa rado ću uzeti od vas iskustva. Također, likovi osim DH su mi uglavnom "nahranjeni" dropovima, zato nisu neki ueber.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 11:36 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Inače glavna ideja mojih buildova je da što manje klikam, onako polu čilerski, pa makar i do MP4 solo.

To je i meni cilj ,zato mi je barb primaran.

Jos da mogu glasovne naredba davat (udri ga,udri ga čekićem ili vrt se vrt se)

sigurno bi jos vise igrao

rakija rulz
15 godina
neaktivan
toshak kaže...

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 12:13 (EraserHead).
14 godina
neaktivan
toshak kaže...
TomoR kaže...

dalo bi se i to glasovno imas onaj asebility za invalide:))) udri levo udri desno barbare moj:)) samo sto bi te ukućani poslali na posmatranje:))

14 godina
Diablo 3

Sa diablofans:

ItemPassive_Unique_Ring_512_x1 - Enable all runes for a specific skill.

:)

1 0 hvala 0
15 godina
mcf kaže...

Sa diablofans:

ItemPassive_Unique_Ring_512_x1 - Enable all runes for a specific skill.

:)

Nešto tipa SoJ...

17 godina
1.Lovac kaže...
Eld kaže...
Ged kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/6406500

A kada stavim i hlace nakupi se i 1300 LoH-a. Trenutno saram sa opremom i isprobavam. Za sada sam primijetio da je jedna od bitnih stvari ako ne i najbitnija attack speed.

Mene samo zanima zašto imaš 36% ms? Kome to treba? Rađe iskraftaj bolesno dobre bracere i budi miran, ovo je po meni bezveze... :/

MS je tu naravno nebitan, te lacuni nosim zbog attack speeda, a jos vise zbog all resista s koji mi je i najvise problematican. Jucer sam iskraftao nekih stotinjak bracersa i bas nijedne nisam uspio a da imaju prihvatljiv i all resist i critical hit.

16 godina
win32 kaže...

Zanima me posto ima 8 IAS, a s 9 IAS su brutalno skuplji, ali ako je to toliko kriticno, onda cu ici na 9 IAS, makar ovaj armor bi odmah sada piknio ako je ok.

Jedino sto je bitno je da ulovis breakpoint. 2.51, 2.73, 3.01... Ako si (ili ces biti) na breakpointu s ovih 8 IAS-a, go for it. ;)

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
16 godina
Eld kaže...
Ged kaže...
... LoH mozes skupiti samo na helmu, amiju i hlacicama. Nije bas lako doci do 800 (sto je min, 1200 je tako lijepa brojka), pogotovo ako ides s mempom...

Samo da dodam da se ponesto LoH-a moze skupiti i na prstenju. Evo moja 2:

Da, u pravu si, zaboravio sam na prstenje. Pomijesao sam s APOC-om, koji mozes imati samo na tri mjesta. Jedino sto kod prstenja obicno taj loh mozes zamijeniti za nesto puno bolje - prvenstveno CDMG.

16 godina
endeva kaže...

Nisam pogledao do kraja (jos), ali koliko vidim hp ti nije padao ispod 1/4... sto znaci da bi, po ovom filmicu, mogao igrati i sa 20k.

Htio bi vidjeti kako ti idu ubersi ili recimo FoS.

Kad bi skupio jos malo hp-a, mozda bi mogao nositi i storm armor - a to je cca samo trenutni DPS puta 2.

Vidim da se mices od moltena, gubis vrijeme, ne dps-as.

S wormholeom si 3 puta brzi... ali povremeno moras popiti 1-2 udarca dok jos twisteri (loh i mana) nisu up.

Dakle, u svakom slucaju mozes igrati s 25k HP-a. Pitanje je samo da li je to optimalno.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

J.ebo vas solo, ja igram solo bez ikakvog life steala (switcham na reflectu).

Mi pričamo o group playu,4 igrača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ged kaže...
win32 kaže...

Jedino sto je bitno je da ulovis breakpoint. 2.51, 2.73, 3.01... Ako si (ili ces biti) na breakpointu s ovih 8 IAS-a, go for it. ;)

Ged da li break point mora biti bas tocno u decimalu ili moze malo odstupanje? Na jednom mjestu sam nasao da je 3.0001, prakticki okruglo 3 a ne 3.01.

14 godina
neaktivan
Ged kaže...
endeva kaže...

Nisam pogledao do kraja (jos), ali koliko vidim hp ti nije padao ispod 1/4... sto znaci da bi, po ovom filmicu, mogao igrati i sa 20k.

Htio bi vidjeti kako ti idu ubersi ili recimo FoS.

Kad bi skupio jos malo hp-a, mozda bi mogao nositi i storm armor - a to je cca samo trenutni DPS puta 2.

Vidim da se mices od moltena, gubis vrijeme, ne dps-as.

S wormholeom si 3 puta brzi... ali povremeno moras popiti 1-2 udarca dok jos twisteri (loh i mana) nisu up.

Dakle, u svakom slucaju mozes igrati s 25k HP-a. Pitanje je samo da li je to optimalno.

pa necekam da da me opali ona bomba kad eksplodira:))) posto uginem kao i svi osim barbara:)) (problem je taj k sto eksplodira i oni mali fanatics koji se zabiju u tebe i puknu kad igras solo. kad sam u public games i imam barbara s resistima nije nist problem).

kad igram uberse stavim zunimassu chest imam neki kul:) i igram s legom koji je barbar tak da mi resisti odu na 1300+ pa ono nemas sanse za umrijet tako na mp10.

snimicu jos nekih videa iz public games i ubera kad budem igro posto imam ono prejadan hellfire a jucer sam skuzio da ono imam jos 6mlrd exp natuc prije patcha:))

16 godina
Eld kaže...

Ged da li break point mora biti bas tocno u decimalu ili moze malo odstupanje? Na jednom mjestu sam nasao da je 3.0001, prakticki okruglo 3 a ne 3.01.

U decimalu. I to je najbolje da izracunas sam, jer igra zaokruzuje na dvije decimale.

Npr, breakpoint je 2.7273 - ako imas 2.68, u samoj igri ce ti biti prikazano kao 2.73 ali neces biti na breakpointu. Dakle, s 3.0 nisi na breakpointu, s 3.0001 jesi. ;)

16 godina
EraserHead kaže...

J.ebo vas solo, ja igram solo bez ikakvog life steala (switcham na reflectu).

Mi pričamo o group playu,4 igrača.

Da, al onda kad smo igrali zajedno je bilo 'ajd ti gedica odi naprijed, a barb i ja budemo u gradu, pa nas zovi kad ostane jedan ako nije elita'.

Naravno da ti onda ne treba life steal. :p

16 godina
endeva kaže...

pa necekam da da me opali ona bomba kad eksplodira:))) posto uginem kao i svi osim barbara:)) 

Ne ginem od moltena (mislim da cak mogu popiti dvije bombe ako su u razmaku od sekunde), a igram sa storm armorom. Solo naravno, samo curice Eraser igra u partiju.

17 godina
Ged kaže...
Eld kaže...

U decimalu. I to je najbolje da izracunas sam, jer igra zaokruzuje na dvije decimale.

Npr, breakpoint je 2.7273 - ako imas 2.68, u samoj igri ce ti biti prikazano kao 2.73 ali neces biti na breakpointu. Dakle, s 3.0 nisi na breakpointu, s 3.0001 jesi. ;)

Jos samo ovo pitanje :) Da li to znaci da sam sa 3.03 na breakpointu od 3.0001 do sljedeceg breakpointa koji je 3.33? Zelim reci da recimo ako nabacim item koji dize na 3.19 nisam sto se attack speeda tice nista napravio, i ostajem na 3.0001, nego moram ici bar do 3.34?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 13:29 (Eld).
15 godina
neaktivan
Ged kaže...

Da, al onda kad smo igrali zajedno je bilo 'ajd ti gedica odi naprijed, a barb i ja budemo u gradu, pa nas zovi kad ostane jedan ako nije elita'.

Naravno da ti onda ne treba life steal. :p

{#}{#}

I onda smo nas 3 i Alaric napravili bukkake na Leah u Warrior Restu {#}

14 godina
neaktivan
Ged kaže...
endeva kaže...

pa necekam da da me opali ona bomba kad eksplodira:))) posto uginem kao i svi osim barbara:)) 

Ne ginem od moltena (mislim da cak mogu popiti dvije bombe ako su u razmaku od sekunde), a igram sa storm armorom. Solo naravno, samo curice Eraser igra u partiju.

pa nema smisla stajat ak mos napravit mali polukrugic i izbjec:))

16 godina
Eld kaže...
Ged kaže...
Eld kaže...

Jos samo ovo pitanje :) Da li to znaci da sam sa 3.03 na breakpointu od 3.0001 do sljedeceg breakpointa koji je 3.33? Zelim reci da recimo ako nabacim item koji dize na 3.19 nisam sto se attack speeda tice nista napravio, i ostajem na 3.0001, nego moram ici bar do 3.34?

Upravo to. :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice