Sad kada paragon ide u nebesa, što je sa mf i gf. Da li će i to rasti u nedogled?
Paragon ti neće više davati one statse koje je davao do sada.
Sad kada paragon ide u nebesa, što je sa mf i gf. Da li će i to rasti u nedogled?
Paragon ti neće više davati one statse koje je davao do sada.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671 Sta vi mislite dal mi se isplati dizat monka na paragon 100 ili da sve prodam sa njega? Mislim da mi se bolje isplati na barbu dizat paragone jer imam puno bolju opremu na barbu i bit ce puno brze s barbom
Isplati ti se jer likovi na paragon 100 ce jos neke bonuse dobit (kao nagrada za grindfest) ali onaj ko nema ni jednog lika na 100 a ima sve likove na lvl60 vise mu se isplati dici ih sve do paragon 50, pa eventualno jednog do 100 ak bu vremena :D
Nije baš tako. Svejedno je koga do kojeg levela dižeš, gleda se samo experience, a ne level. Tako da se najviše isplati igrati s likom s kojim najefikasnije (najbrže) farmaš.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671 Sta vi mislite dal mi se isplati dizat monka na paragon 100 ili da sve prodam sa njega? Mislim da mi se bolje isplati na barbu dizat paragone jer imam puno bolju opremu na barbu i bit ce puno brze s barbom
Isplati ti se jer likovi na paragon 100 ce jos neke bonuse dobit (kao nagrada za grindfest) ali onaj ko nema ni jednog lika na 100 a ima sve likove na lvl60 vise mu se isplati dici ih sve do paragon 50, pa eventualno jednog do 100 ak bu vremena :D
Nije baš tako. Svejedno je koga do kojeg levela dižeš, gleda se samo experience, a ne level. Tako da se najviše isplati igrati s likom s kojim najefikasnije (najbrže) farmaš.
Da, ali mislim da ipak neće zbrajati dodatno za lika s kojim si npr. igrao još 200 sati nakon što je došao do Paragona 100.
danas odigrao jedan run 23 min
samo W holow i misery (svi dungeoni otvoreni osim onog najboljeg u misery)
i 55231338 exp
odlicno za exp run
Da, ali mislim da ipak neće zbrajati dodatno za lika s kojim si npr. igrao još 200 sati nakon što je došao do Paragona 100.
On misli da treba iznova dizati lika s kojim najbrže igraš. Evo recimo vidim da tiitou34 diže četvrtog barba.
On misli da treba iznova dizati lika s kojim najbrže igraš. Evo recimo vidim da tiitou34 diže četvrtog barba.
Ah, OK, moja greška.
Ja ću valjda dovuć svoju jadnu DH do Paragona 100, za ostalo ćemo vidjeti...
Upravo sam jos jednom probao otici na istu rutu tj. Act 3 i Skycrown Battlements (port na Stonefront i odmah vrata na lijevoj strani) te me ovoga puta docekalo sedam elitea i dva treasure goblina (jedan je sigurno Puzzle ringa s followera).
Uistinu se ne sjecam da je prije tako puno elitea bilo na tome mjestu + treasure goblin.
Je li mozda jos netko primjetio povecani broj elite-a? Ili ih je uvijek na navedenom mjestu bilo tako puno (osobno se ne sjecam bas da ih je bilo bas toliko na navedenom mjestu)?
Edit:
Nakon Skycrown Battlements sam napravio teleport na Stonefront gdje se nalazilo pet elite-a + Keywarden + treasure goblin od ring (opet Puzzle ring).
Znaci, Act 3, na dva mjesta me docekalo sveukupno 12 elite-a, standardno Keywarden i 3 treasure goblina (dva od puzzle ringa (nisam jurio kao manijak te sam isprobavao jos neke skillove na followeru pa je to raylog zasto sam uspio uhvatit dva t. goblina)).
Ocito nije slucajnost posto sam sinoc na Act 2 naisao na poveci broj elite-a, kao i danas dva puta na Act 3.
Edit 2:
U The Keep Depths Level 1/2/3:
Trinaest elite-a i tri treasure goblina (mislim da su jedan ili dva dosla od Puzzle ringa) na sve tri razine zajedno.
Sada sam definitivno uvjeren da ima vise elite-a nego prije (za svaki slucaj sam na The Keep Depths nakon drugog ubijenog elite-a poceo uzimati screenshotove kada bi naisao na koji elite).
Ovo pisem iz razloga sto me zanima je li netko jos primjetio povecanje broja elite-a ili je i prije ih toliko bilo, samo nisam toliko obracao paznju gdje i kada ih nalazim u tako vecem broju.
Od nekih korisnih itema nisam dobio dobio bas nista (no nije o tome rijec jer sam navikao na te legandary gluposti koje padaju), samo dva legendary itema tj. Windforce i The Tormentor (oba su standardna smeca koja nam padaju svaki dan).
Evo, na Paragonu 91, prvi puta iz zlatnog kovčega "ispala" legenda.
Lijep osjećaj, ja još pamtim kad mi je iz običnog u KD2 ispao EF, doduše ultra loš, al je predobar osjećaj vidit ga ;)
Lijep osjećaj, ja još pamtim kad mi je iz običnog u KD2 ispao EF, doduše ultra loš, al je predobar osjećaj vidit ga ;)
Prije par dana sam dobio svoj prvi EF....nisam mogao vjerovat koliko je bio los...hahahaha...ne znam jesam vidio ikada losiji. 
Prva legenda na HC kad sam prešao lvl 60 mi je ispala iz chesta, koji je to tek osjećaj, kako su prije legende na HC vrijedile, sa svakom sam zaradio dobru lovu.
A sad prašina postala, ne baš kao na SC.
Eh to su sjećanja
Iz "običnih" chestova mi je u ovih nx100 sati ispalo 2-3 legende ako se ne varam.
Evo i slikice, skoro od svih plavih nisam ni vidio crtu u nebo, no i zvijezda na minimapi je dušu dala.
windforce :D
windforce :D
Da, i nije baš neki 
Ali čovjeka svejedno veseli.
Iz "običnih" chestova mi je u ovih nx100 sati ispalo 2-3 legende ako se ne varam.
meni su dosad skoro sve legende (a bilo ih je ukupno za na prste pobrojati) ispale iz nekih ćupova i raznog smeća koje sam slučajno pogodio. :/
Pitanjce:
Zelio bih netjaku naruciti PS3 Diablo3 pa me interesira koji site je pouzdan i ima mogucnost dostave u RH?
Hvala na oadgovorima.
Pitanjce:
Zelio bih netjaku naruciti PS3 Diablo3 pa me interesira koji site je pouzdan i ima mogucnost dostave u RH?
Hvala na oadgovorima.
još nije u prodaju krenulo, trebalo bi uskoro izaći, tj. sad u 9. mjesecu, što sigurno i znaš.
A pogledaj kod nas jel nekto od dućana koji imaju opremu i igre za ps ima neki preorder. A cijena će ti izvana svugdje manje više biti ista, plus što ćeš morati platiti i poštarinu i čekati na to.
Infomarket
Pitanjce:
Hvala na oadgovorima.
najbolje ti je naručiti sa zavvia, ne naplačuje se poštarina i igra dode u roku 7 dana, i dosta je jeftinije nego kod nas 50-100 kn jeftinije ako ne i više
Meni se čini da ću pauzirat malo Diablo opet ili dat rođaku da se malo igra, ne znam... bar dok loot 2.0 ne dođe...
Meni se čini da ću pauzirat malo Diablo opet ili dat rođaku da se malo igra, ne znam... bar dok loot 2.0 ne dođe...
Imam dojam da ćeš se puno načekati...
meni to ne smeta, volio bi još barbu nakon WD-a dignut na paragon 100. a ako ekspanzija dođe do kraja godine, ništa od toga.
Barbar se laganim tempom igranja (par sati dnevno) s dobrom opremom može dić u 20 dana od 0-100 bezproblema... Tako da to ću tamo možda za praznike u 12. mjesec :P
Sad malo ako dođem tu i tamo igrat ću dizat wizzarda i to je to :P
Barbar se laganim tempom igranja (par sati dnevno) s dobrom opremom može dić u 20 dana od 0-100 bezproblema... Tako da to ću tamo možda za praznike u 12. mjesec :P
Sad malo ako dođem tu i tamo igrat ću dizat wizzarda i to je to :P
ma ja s WDom imam već 300 sati, i trenutno sam na 88 i pol levela paragon, sad mi sljedi najtežih 10 levela. ali nadam se do kraja idućeg mjeseca da ću ga dić do 100tke. onda krećem s barbom, moram priznat da mi je WD malo dop.zdio, jer znam da je barba puno brži za farm. njega već imam na 11 paragon levelu.
Ja imam barbara na 100lvlu pa me zanima jel mogu jos jednoga napravit i dic ga na 100lvl i dobit paragon bodove i za tog drugog u expanziji ili moraju svi likovi bit razliciti...
Ja imam barbara na 100lvlu pa me zanima jel mogu jos jednoga napravit i dic ga na 100lvl i dobit paragon bodove i za tog drugog u expanziji ili moraju svi likovi bit razliciti...
Ma znaš i da mene ovo pitanje muči... Šta ako netko digne sada 5 barbara na 100 paragon i kad dođe ovaj novi paragon leveling sistem ispadne da ti se samo po jedna vrsta lika broji... Ja bi poludio...
Ma znaš i da mene ovo pitanje muči... Šta ako netko digne sada 5 barbara na 100 paragon i kad dođe ovaj novi paragon leveling sistem ispadne da ti se samo po jedna vrsta lika broji... Ja bi poludio...
99.9999% da se broje svi likovi.. mislim da sam i negdje procitao da mozes koje god likove dizati.
meni to ne smeta, volio bi još barbu nakon WD-a dignut na paragon 100. a ako ekspanzija dođe do kraja godine, ništa od toga.
Do kraja godine MOŽDA dođe beta. Ekspanzija sigurno ne prije proljeća.. Čak najvjerojatnije na ljeto tek.
Da. Paragon XP se zbraja bez obzira na kojem charu ga napravio... tako da ako te volja možeš i 10 barba na paragon 100 napraviti...
kako je tema živnula nakon objave o ekspanziji
blizz defo zna napraviti hype 
bilo kako bilo nadam se da će ekspanzija opravdati očekivanja i dići igru na novu razinu.