Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.483.645
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
18 godina
Re: Diablo 3

Hoće li PvP patch ikad ugledati svjetlo dana?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa PvP vec postoji, LOL...

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
Rodić kaže...

Brawling nije konačna inačica d3 PvP-a... nije ni blizu

Čeka se Arena Mode.

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Jel ima ko slućajno iskustva sa Diablo na ovom notebooku ili nekom sličnom

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=014670014

U grupi od 4 čovjeka, na najnižim detaljima, kada zagusti fps pada i do 5 sličica ( posebno u weepingu), koju god rezoluciju da promjenim uvijek bude isto, problem u procesoru?

Možda pucam u prazno, no probaj pogledati u BIOS-u da li ima neka opcija u stilu "eknomični rad procesora", ili možda u Power Options.

Kod mene je to predstavljalo problem kod naglih padova FPS-a.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

U grupi od 4 čovjeka, na najnižim detaljima, kada zagusti fps pada i do 5 sličica ( posebno u weepingu), koju god rezoluciju da promjenim uvijek bude isto, problem u procesoru?

nemoguce!!! ja na ovom ali sa centrino duo na 1,6GHz na najslabilim detaljima al ne na nativnoj rezuluciji igram bez problema u 4 player game-u. Svi detalji su na najnize i FPS je od 25 -35 FPS...sasvim igrivo......

Jedino gdje igra gotovo stane je naravno na mostu , quest "Bridge of Korsic"

zamjeni drivere od garficke...morti je tam nesto....

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 18:02 (Test user).
15 godina
neaktivan
momak kaže...
Rodić kaže...

Čeka se Arena Mode.

nebu toga bilo....kak je sheban pvp u D2 bio, nisu htijeli napravit isto sranje u d3.....

Ovaj Brawling mi se cini kao "pranje ruku" od obecanog PvP iz razloga njihovi obecanja "imao je i D2 PvP pa ce imati i D3"

18 godina
Test user kaže...
momak kaže...
Rodić kaže...

Čeka se Arena Mode.

nebu toga bilo....kak je sheban pvp u D2 bio, nisu htijeli napravit isto sranje u d3.....

Ovaj Brawling mi se cini kao "pranje ruku" od obecanog PvP iz razloga njihovi obecanja "imao je i D2 PvP pa ce imati i D3"

Arenu su prikazali na xy eventu prije preko godinu dana, znači postoji... sumnjam da će je samo tako odbaciti

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 18:05 (momak).
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

ako je ovo pvp za tebe......................................

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Dobro, znači ako ja imam 2 lika na 100 to već može bit nešto dobro :D

Pa... Mislim da su malo računali, i ti bi trebao imati paragon lvl oko 115.. Tako da mislim da nije neka velika razlika, ako tako bude (a postoji velika sansa da oce)..

16 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...

Pa... Mislim da su malo računali, i ti bi trebao imati paragon lvl oko 115.. Tako da mislim da nije neka velika razlika, ako tako bude (a postoji velika sansa da oce)..

Premalo je to 115, to nema nikakvog smisla...

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...

Pa zapravo ima. Samo su produžili krivulju experience-a nakon lvl 100. Pogledaj koliko ti treba od npr. 90 do 100.. A pošto se dodaje content i dolazi lvl 70, experience će se moći dizati puno brže. A još i dolaze Loot Runs..

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma to im je greška onda velika... Jer onda sad uopće nema smisla levelat likove, kad će se tamo ti likovi puno brže moć levelat u odnosu na sada...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Objasnio je koliko lvla ak imas 2-5-10 likova 

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

On uvijek nešto računa, pogađa, do sada je svašta bio u krivu, al recimo kad bi ova teorija njegova bila točna, onda se tehnički ne isplati dizat likove, jer puno će brže ić exp s eksanzijom.

1 0 hvala 0
16 godina
Test user kaže...
EraserHead kaže...

nemoguce!!! ja na ovom ali sa centrino duo na 1,6GHz na najslabilim detaljima al ne na nativnoj rezuluciji igram bez problema u 4 player game-u. Svi detalji su na najnize i FPS je od 25 -35 FPS...sasvim igrivo......

Jedino gdje igra gotovo stane je naravno na mostu , quest "Bridge of Korsic"

zamjeni drivere od garficke...morti je tam nesto....

Ja igram diablo na dell n5010 star neke 2 godine, prva generacija i3 i neka grafička 1gb 128bit, ništa posebno. 

I ide diablo na njemu, ganjam neki fps oko 40-50 a kad je gusto pada i na manje od 10 pa šteka, a rokam i na stolnom i5 3570 i gtx660 pa mi i tamo zna padati fps ispod 20 što me toliko naživcira da je užas, imam nove drivere i ostalo sve, ali jednostavno na nekim mjestima ima taki frame drop da je to koma.

A na ostalima mi zaucava 100fps bez problema. Jer sam ga na toliko blokirao, ne treba mi više.  

Đuro#2155
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

On uvijek nešto računa, pogađa, do sada je svašta bio u krivu, al recimo kad bi ova teorija njegova bila točna, onda se tehnički ne isplati dizat likove, jer puno će brže ić exp s eksanzijom.

Ali ovisi što znači "isplati se".. Zapravo se jedino to i isplati raditi do ekspanzije. :) Jer što god drugo radio, neće ništa vrijediti tada.. Jedino paragoni kužiš?

18 godina
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...

Da li netko moze ovo (nagadjanje) jos malo pojasniti? Sta to znaci? Da ces sa sadasnjih 2 100-paragon lika u expanziji imati mogucnost da jednom (koji igras) dodijelis paragon 115? Pa se prebacis na novi lik pa njemu dodijelis paragon 115 tj. poene koji se dobijaju za paragon? Ja sam blizu 4. lika a dok dodje expanzija prilicno sam siguran i da cu svih 5 klasa imati na 100. paragonu.

17 godina
neaktivan
Eld kaže...
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...

Da li netko moze ovo (nagadjanje) jos malo pojasniti? Sta to znaci? Da ces sa sadasnjih 2 100-paragon lika u expanziji imati mogucnost da jednom (koji igras) dodijelis paragon 115? Pa se prebacis na novi lik pa njemu dodijelis paragon 115 tj. poene koji se dobijaju za paragon? Ja sam blizu 4. lika a dok dodje expanzija prilicno sam siguran i da cu svih 5 klasa imati na 100. paragonu.

Ne, ovako. Kad dođe ekspanzija, paragon sustav vrijedi za cijeli account. Dakle skupljaš paragon exp. sa svakim likom i svi su taj paragon level. Što se tiče pointova, svaki lik će imati svoje (najvjerojatnije, to je jedino logično). Ako je tvoj account paragon level 168, svaki lik će imati npr. 168x5 pointova. E sad, što se tiče prelaska na taj sustav, zbrojit će se sav paragon experience od svih likova te dodijeliti odgovarajući level. Streamer Moldran je izračunao da će 2 level 100 lika na kraju dati oko lvl 115 paragon.

15 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...

Pa zapravo ima. Samo su produžili krivulju experience-a nakon lvl 100. Pogledaj koliko ti treba od npr. 90 do 100.. A pošto se dodaje content i dolazi lvl 70, experience će se moći dizati puno brže. A još i dolaze Loot Runs..

jedno pitanje, ovaj loot runs i taj paragon sistem, jel to dolazi samo s ekspanzijom ili ću ja i na oriđiđi D3 bez ekspanzije, dobiti taj content?

pretpostavljam da od levela 70 bez exp neće biti ništa, ili hoće? mislim vjeorjatno ću kupit exp, ali ako će mi to doći u nekom patchu sačeko bi barem godinu dana da malo cijena padne, ali kako vidim D3 i dalje 400 kuna. tako da je izgledno da ću ja tu exp odmah kupit, ali volio bi malo sačekat tko zna kakva će bit i kakvih će opet bugova i čega sve ne bit, pa bolje ono barem par mjeseci sačekat. šta vi mislite, jel se isplati tu exp prolongirat na neko vrijeme ili odmah navalit na nju? s crusaderom svim silama tame, je.at mamitu. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 22:54 (GoodAngel).
15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

jedno pitanje, ovaj loot runs i taj paragon sistem, jel to dolazi samo s ekspanzijom ili ću ja i na oriđiđi D3 bez ekspanzije, dobiti taj content?

pretpostavljam da od levela 70 bez exp neće biti ništa, ili hoće? mislim vjeorjatno ću kupit exp, ali ako će mi to doći u nekom patchu sačeko bi barem godinu dana da malo cijena padne, ali kako vidim D3 i dalje 400 kuna. tako da je izgledno da ću ja tu exp odmah kupit, ali volio bi malo sačekat tko zna kakva će bit i kakvih će opet bugova i čega sve ne bit, pa bolje ono barem par mjeseci sačekat. šta vi mislite, jel se isplati tu exp prolongirat na neko vrijeme ili odmah navalit na nju? s crusaderom svim silama tame, je.at mamitu. {#}

Loot 2.0, paragon 2.0, Loot runs i Nephelam Traits ce svi dobit besplatno...nece ti trebat expanzija...i paragoni postaju unlimited.....

Za sve ovo gore navedeno neces trebat kupovati expanziju.

Exp. ce ti dat Crusadera,lvl70,act5,Mystic artisan i ko zna sto jos....

ak ti se svidi ovo sto ti daju besplatno ...kupi expanziju.....

15 godina
neaktivan
Diablo 3

ima neka dobra duša da mi powerlvla wd-a od 30 do 60 ? mogu dati i 1 mil, bi i više al trenutno nisam baš pun love 

IGN - LoL armenx3m --- BF3 armenx3m --- Diablo 3 armenx3m#2790 --- GW2 armen.3512

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test user kaže...
GoodAngel kaže...

Loot 2.0, paragon 2.0, Loot runs i Nephelam Traits ce svi dobit besplatno...nece ti trebat expanzija...i paragoni postaju unlimited.....

jel to nešto ko nephalem valor, ili je o nečemu drugom riječ?

i 5-3570K
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Test user kaže...
GoodAngel kaže...

jel to nešto ko nephalem valor, ili je o nečemu drugom riječ?

To su ti portali koji će se random otvarati u svijetu.. Unutra će biti valjda razni challenge-i kao npr. valovi sve jačih monstera i što ih efikasnije ubiješ dobiješ na kraju veću nagradu (više chestova).

Priča iz toga je: Nephelam-i se međusobno testiraju kroz njih, tako nešto..

13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671 Sta vi mislite dal mi se isplati dizat monka na paragon 100 ili da sve prodam sa njega? Mislim da mi se bolje isplati na barbu dizat paragone jer imam puno bolju opremu na barbu i bit ce puno brze s barbom

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja od sad samo farmam DE,zamislite samo amulet lvl 70 i sve ostalo kaj se da craftat,jos u kombinaciji s onim novim oruzjima to ce bit bolesno dobro.Treba skupit par tisuca DE.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

1 0 hvala 0
17 godina
XSX kaže...

Ja od sad samo farmam DE,zamislite samo amulet lvl 70 i sve ostalo kaj se da craftat,jos u kombinaciji s onim novim oruzjima to ce bit bolesno dobro.Treba skupit par tisuca DE.

A sad zamisli - bit će novi materijal za kraftanje koji nije DE... To samo razmišljam naglas, nisam ništa načuo po tom pitanju.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671 Sta vi mislite dal mi se isplati dizat monka na paragon 100 ili da sve prodam sa njega? Mislim da mi se bolje isplati na barbu dizat paragone jer imam puno bolju opremu na barbu i bit ce puno brze s barbom

Kad si "blizu" 100 paragonu, bilo bi ti bolje njega dignit do 100 :D

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
XSX kaže...

A sad zamisli - bit će novi materijal za kraftanje koji nije DE... To samo razmišljam naglas, nisam ništa načuo po tom pitanju.

Bit ce jos mislim ghost essence...al barem necu morat farmat DE

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
14 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...

To su ti portali koji će se random otvarati u svijetu.. Unutra će biti valjda razni challenge-i kao npr. valovi sve jačih monstera i što ih efikasnije ubiješ dobiješ na kraju veću nagradu (više chestova).

Priča iz toga je: Nephelam-i se međusobno testiraju kroz njih, tako nešto..

Nigdje ne spominju kako će to izgledati na HCu. Kaj ak su valovi sve jači i teži i ti radi toga pogineš? I da li se pod paragon pointse računa i EXP koji si nabio sa davno poginulim herojima?

btw. danas u 30 minuta na HCu, lvl 27, na Normal težini sa 0% MF padnu tri lega... za neke nikad čuo {#}

14 godina
neaktivan
XSX kaže...
TomoR kaže...
XSX kaže...

Bit ce jos mislim ghost essence...al barem necu morat farmat DE

farmat će se na isti način, neš ti razlike

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice