Inače ne znam kako možeš preživit sa samo 2.9 LS... Al svaka ti čast!
to sam danas (jučer točnije, prošla ponoć:) malo rokao mp6 brzi run pa mi nedostajalo fury-a i zamjenio pasivni skill inače koristim bloodthirst..
to sam danas (jučer točnije, prošla ponoć:) malo rokao mp6 brzi run pa mi nedostajalo fury-a i zamjenio pasivni skill inače koristim bloodthirst..
Moj wizzard, ima nove rukavice (2 para) al čudno mi je opet ovaj dmg na stranici, to ništa ne valja -.-'
EDIT: Evo mog lika na daiabloprogresu i d3up stranicama, svugdje drugačiji brojevi, al u igri imam 243k nebuff dmg ;)
EDIT: Evo mog lika na daiabloprogresu i d3up stranicama, svugdje drugačiji brojevi, al u igri imam 243k nebuff dmg ;)
Lijep Wiz :)
Neznam napamet koliki mi je DPS u igri mislim da je oko 260k unbuff..
dodam te sutra pa ćemo zaklat što :D
Lijep Wiz :)
Neznam napamet koliki mi je DPS u igri mislim da je oko 260k unbuff..
dodam te sutra pa ćemo zaklat što :D
Sumnjam da ću igrat išta do 22.9. :p
Sumnjam da ću igrat išta do 22.9. :p
Šteta :( no dobro igrat će se diablo još dugo 
Jel netko od vas imal problem da ne dobije item sa auction housea?
Prekjučer navečer sam na HC AH kupio amulet za mog WDa koji je tad bio level 59 (sad je 60). Niš posebno, nema CC/ CD ni ništa, ali je imo 100 inta i 200 vita. Platio 100k, item je na listi na purchased buyout, ali ga nema. Probao sam kupit i par sitnica od par K, ali se nije pojavilo još uvijek.
Danas sam mislio pitat na forumu od igre, ali mi je autentikator doma pa ne mogu. Pa ako neko zna neku metodu... strah me na HELL Diabla bez tog amuleta, a pošto sam tek počeo hard core znači da sam sirotinja :/
Prekjučer navečer sam na HC AH kupio amulet za mog WDa koji je tad bio level 59 (sad je 60). Niš posebno, nema CC/ CD ni ništa, ali je imo 100 inta i 200 vita. Platio 100k, item je na listi na purchased buyout, ali ga nema. Probao sam kupit i par sitnica od par K, ali se nije pojavilo još uvijek.
Danas sam mislio pitat na forumu od igre, ali mi je autentikator doma pa ne mogu. Pa ako neko zna neku metodu... strah me na HELL Diabla bez tog amuleta, a pošto sam tek počeo hard core znači da sam sirotinja :/
Ako imaš na prodaji neke iteme, probaj ih povući s AH pa će i taj koji je zapeo "pogurati" malo. Meni je baš slično bilo na softu, prodao pa goldi nisu htjeli doći, povukao jedan po jedan item i došlo je nakon trećeg iako i to zna potrajati. Inače kažu da ako ne dođe u roku 72h da pišeš ticket. Dotad probaj ovu metodu, stavi gore pa canceliraj aukciju, nadam se da će pomoći.
meni se to stalno događa na sc, evo prije par dana sam bezveze kupio 1000 suza za kraftat rukavice i samo sam 500 dobio i to tek nakon šta sam kupio 3 suze zasebno... a uredno mi je skinulo punu cijenu...
Događa se, meni je isto nedavno bilo tako, kupio sam echo za par milja, i nije mi došao, i to nekoliko dana.
Začudio sam se, prvo sam mislio doći će sutra, jer već mi je tako bilo, ali ne.
Tek kad sam kupio još echo za neku nisku cijenu onda je došao i ovaj.
Ali uredno sam bio kupovao još neke stvari na AH, ali taj mač nikako nije sjeo.
Tako da kupi još koji jeftini amulet s AH, par tisuća potroši, pa će sjesti. :)
Danas me malo sreća opalila i dobio sam lijep Mempo 
ev link za cijeli profil...
Zasto te Zuni boots?
Ok ako su uzete radi neke promjene, ali meni osobno Climbersice izgedaju po statsima definitivno bolje, jedino ako si ih uzimao rani MS-a, ali i Climbersice dolaze s 12 MS, a imas i free socket.
Zunimassa set s tri komada bi bio odlican, ali imho ne za barba.
Opet, lijepo je vidjeti malo drugacijeg barba.
Sto se tice Mempa, odlican je....svaka cast...preheben drop!
Na DiabloProgress cu cudne brojke, meni pokazuje ove statse:
http://www.diabloprogress.com/hero/nino-2482/Targon/18513871
...dok npr. u igri imam 294 k DPS unbuffed.
Cini mi se da je d3up ipak malo bolji kada su u pitanju brojke (a i sam site je ultrakorisna stvar):
Jucer sam opet malo kraftao. Skupio sam oko 150 demonic e. i isao kraftat glovese, naravno nisam iskraftao nista ni blizu ok pa danas krecem opet u skupljanje demonica....mozda ce biti vise srece drugi puta.
Sada cu skupit cca 500 komada demonica i tek cuonda ici kraftat jer mi ne da ovako po malo zezat.
Ako ni onda nista ne iskraftam ok, skupljat cu opet...mozda za par mj. i skraftam neke ok glovese. LOL
Wiza jos nisam opremao, imam premalo love da bi ista kupio kako treba, a ne kupuje mi se smece od geara koje bi mjenjao za par tjedana (jedino ako se za cca 700-800 M moze kupiti nesto ok, ali to je nemoguca misija jer za to ne mozes dobit ni ok oruzje).
Vidim da ljudi na chatu prodaju kompletnu opremu za pojedine klase i cijena koju traze je presmijesna....debelo precijenjeno tj. toliko precijenjeno da zna biti smijesno.
Nego ZloUmni, sta je s Padobrancem? Ne igras vise s njim?
Sinoć 1200 amuleta, opet ništa
Baš sam brojao, sve skupa 6k i nešto sitno, čini mi se da ću morati još barem toliko dok ne dobijem upgrade.
Istina imam odličan amulet, al fali bar nešto ehpa na njemu (vit/all res)
http://www.diabloprogress.com/item/33923548
Evo jedan video ekipe s kojom često igram Votu, ovaj team setup je po meni najbolji za DE runove, tako da možete koristiti i sa slabije gearanim likovima na manjem mpu, drop rate je odličan.
Setup za mog support monka:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/26912768
Ma nemoj kraftat imaš bolestan dps amulet... Znam da ti fali puno vit/rezz, al to nađi na drugim predmetima, amulet ovaj je prebolestan :D
@win Padobranca ne igram, 100 mi je paragon, nije to to, dižem sve likove na 100, tj. dignit ću još wizzarda, za dh i wd mi se nekako ne da :p
Da budem iskren, znam da je teško dobiti "sve najljepše" statse na jednom itemu, znači da ovaj moj amulet i nije toliko loš onda?
Da budem iskren, znam da je teško dobiti "sve najljepše" statse na jednom itemu, znači da ovaj moj amulet i nije toliko loš onda?
Pa da, to su tipični dps amuleti, odlični su jer imaju avr dmg i chd i chc + main stat, tebi je rollalo socket šta je dobro jer možeš stavit vit ili dex, a njemu je rollalo cold rezz koji je isto dobar ako igra s monkom koji ide na cold :P
Cijelo vrijeme brijem da imam malo HP-a, a onda kada vidim da ekipa koja su na paragon 100 ima manje od 40 k, onda se smirim jer ocito imam dovoljno HP-a tj. 52 k.
Mozda je vrijeme da maknem amethyst iz helma i stavim ruby za exp.
Danas cu ocito cijeli dan udarat po VOTA...malo ce biti dosadno, ali bolje mi je i to od konstantnog restartanja dungeona u Festering Woodsu.
Odličan je njegov, baš sam sada pogledao na rawru sa marquise emerald gemom -2,5k na moj.
Ja bi htio neki sa vitalitijem, a da po dps budu barem jednak mom trenutnom. Ovaj je preheben:
http://www.diabloprogress.com/item/31740734
@nino
dprogress pokazuje unbuffed dmg (bez passiva)
Evo usporedba moje kraftane opreme barbara i wizzarda...Ispod svakog predmeta vam piše "Perfection Ratings" kao postotak koliko je to dobro... TO je jedan od razloga zašto je meni ovaj d3up puno bolji od diabloprogressa...
Sholdersi 1 i 2 znam da može bolje, al rollat ovako dobre statse je isto odlično :D
Rukavice 1 i 2 Ove za wizzara rukavice su bolesno dobre... ultra visok int i vit i perfektno rollani chd i as + armor koji mi je dobar ko i all ress ;)
Evo mog Amuleta za barbara i braceri za wizzarda koji su skoro pa perfektni, mogao se rollat malo bolji int i vit, al sumnjam da će se puno boljeg od ovog rollat išta
EDIT: stvar je kod amuleta kao i kod rukavica da ima previše faktora koji mogu uć u roll... ovaj 3efekta je predobar, al može i bolje rollat, tj. može rollat još i avr dmg koji bi onda diga još par tisuća dmg tako da uvik može bolje, al ovo je prestrava koliko je dobar...
Odličan je njegov, baš sam sada pogledao na rawru sa marquise emerald gemom -2,5k na moj.
Ja bi htio neki sa vitalitijem, a da po dps budu barem jednak mom trenutnom. Ovaj je preheben:
OMG, presirov amulet!
Od kraftanih stvari na barbu trenutno imam samo shoulderse:
Nakon ovih nisam vise kraftao....nisu savrseni, ali ipak su druge stvari prioriteti i koje bi trebalo bolje skraftat (kako mi se cini jos cu digo kraftat iteme dok ne dobim neke ok...hahaha...mogao bi i korjenje pustit na stolici).
I da inače je ovaj kobra luđak jer ima svu opremu bolesno dobru...
TO je jedan od razloga zašto je meni ovaj d3up puno bolji od diabloprogressa...
LOL pa te dvije stranice se uopće ne mogu uspoređivati.
Diablo progress je isključivo namijenjen rang listama... po dpsu, heroscoreu itd
I Dprogress pokazuje isključivo unbuffed dps (a to je bez passiva npr ruthless za barba ili archery za demon huntera).
Evo jedan video ekipe s kojom često igram Votu, ovaj team setup je po meni najbolji za DE runove, tako da možete koristiti i sa slabije gearanim likovima na manjem mpu, drop rate je odličan.
Setup za mog support monka:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/26912768
je..li te oni
skoro slom živaca dobio(nisam ja svoje živce na cesti našao)
Ko na takmičenju trči lupaj trči (ovo lupaj je možda ako stigneš lupit inače samo trči i skači)
Prvi način igre za koji moraš proći visinske pripreme.
Umorio sam se ko da sam ja trčao a ne barbar 
Ok ako su uzete radi neke promjene, ali meni osobno Climbersice izgedaju po statsima definitivno bolje, jedino ako si ih uzimao rani MS-a, ali i Climbersice dolaze s 12 MS, a imas i free socket.
Zunimassa set s tri komada bi bio odlican, ali imho ne za barba.
Opet, lijepo je vidjeti malo drugacijeg barba.
Sto se tice Mempa, odlican je....svaka cast...preheben drop!
Na DiabloProgress cu cudne brojke, meni pokazuje ove statse:
http://www.diabloprogress.com/hero/nino-2482/Targon/18513871
...dok npr. u igri imam 294 k DPS unbuffed.
Cini mi se da je d3up ipak malo bolji kada su u pitanju brojke (a i sam site je ultrakorisna stvar):
Jucer sam opet malo kraftao. Skupio sam oko 150 demonic e. i isao kraftat glovese, naravno nisam iskraftao nista ni blizu ok pa danas krecem opet u skupljanje demonica....mozda ce biti vise srece drugi puta.
Sada cu skupit cca 500 komada demonica i tek cuonda ici kraftat jer mi ne da ovako po malo zezat.
Ako ni onda nista ne iskraftam ok, skupljat cu opet...mozda za par mj. i skraftam neke ok glovese. LOL
Wiza jos nisam opremao, imam premalo love da bi ista kupio kako treba, a ne kupuje mi se smece od geara koje bi mjenjao za par tjedana (jedino ako se za cca 700-800 M moze kupiti nesto ok, ali to je nemoguca misija jer za to ne mozes dobit ni ok oruzje).
Vidim da ljudi na chatu prodaju kompletnu opremu za pojedine klase i cijena koju traze je presmijesna....debelo precijenjeno tj. toliko precijenjeno da zna biti smijesno.
Nego ZloUmni, sta je s Padobrancem? Ne igras vise s njim?
Zunimasa boots iz nekoliko razloga.. prvo jeftinije od climberica, daju mi veći dps i movment speed je po defaultu tako da to po meni definitivno bolji izbor
probaj si naći legacy zunimassa čizme .. imaju i AS 
EDIT:
lapsus.. sad vidim da rollaju do 100 str-a pa se ne isplate.. ali mogu zarollati 200 dex-a 
probaj si naći legacy zunimassa čizme .. imaju i AS 
EDIT:
lapsus.. sad vidim da rollaju do 100 str-a pa se ne isplate.. ali mogu zarollati 200 dex-a 
jedino što nemaju ress-a a inače su odlične i sukupe do bola
jbg ne igram barb-a pa nisam nikada gledao str based.. inače za monka mogu ispasti super..
npr.:
200 dex
80 res
6% poison dmg
6% ias
monku se čak i ne isplati, jer monkovi obično koriste nata buce i ring u kombi, ali neki DH bi to mogao ukombinirati za dobar DPS gain.
Događa se, meni je isto nedavno bilo tako, kupio sam echo za par milja, i nije mi došao, i to nekoliko dana.
Začudio sam se, prvo sam mislio doći će sutra, jer već mi je tako bilo, ali ne.
Tek kad sam kupio još echo za neku nisku cijenu onda je došao i ovaj.
Ali uredno sam bio kupovao još neke stvari na AH, ali taj mač nikako nije sjeo.
Tako da kupi još koji jeftini amulet s AH, par tisuća potroši, pa će sjesti. :)
Probao sve. Kupio iteme, kupi amulete, starto aukcije i cancelo i dalje nema amuleta :/
Idem kmečat na support.
WTS or WTT za neki bolji zunimassa helm , ako je ko zaint. nek mi se javi. http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/
Probao sve. Kupio iteme, kupi amulete, starto aukcije i cancelo i dalje nema amuleta :/
Idem kmečat na support.
Pa pričekaj 2-3 dana. Meni isto svako malo nešto ne želi doći. Ponekad pali kupovanje gluposti za 100-200 golda, ponekad pali prebacivanje sa HC-a na SC, a ponekad jednostavno pričekam dan dva i dok već zaboraviš na njega on se pojavi. Nećeš ostati bez njega
Idem kmečat na support.
Pa pričekaj 2-3 dana. Meni isto svako malo nešto ne želi doći. Ponekad pali kupovanje gluposti za 100-200 golda, ponekad pali prebacivanje sa HC-a na SC, a ponekad jednostavno pričekam dan dva i dok već zaboraviš na njega on se pojavi. Nećeš ostati bez njega
ja sam jedanput cekao oko 7 dana na WH