- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo mogu:
Jesu ti ovi itemi dropali ili si ih preproda?
Nope, kupljeni su (dosta prije) na gold auction housu.
Daj mi samo reci koliko traje dugo ovaj proces transakcije?
@ EraserHead
Sta sada imas da ti je doliko veci damage nego sto je to bio s EF? 
Novi EF:)
@lovac treba proći neko vrijeme dok novci ne dođu na paypal, obično treba 15- 20 dana, a nekada sam znao čekati i duže.
Koji lopovi :P 20 dana čekanja :D
PS Jesi bio na Ultra music festivalu na Poljudu ;)
@win32 nebi se baš složio s tobom jer prije je bilo u trade kanalu po 50 ljudi ,a sad više nikad nema od 20 ..... ..po tome se najbolje vidi koliko ljudi igraju i po AH-u....... prije si prodal sve i svašta a sad jako teško bilo kaj
@lovac treba proći neko vrijeme dok novci ne dođu na paypal, obično treba 15- 20 dana, a nekada sam znao čekati i duže.
otkada to? meni je uvijek leglo na paypal u roku 24h!
otkada to? meni je uvijek leglo na paypal u roku 24h!
da i meni .... možda je mislil na transakciju paypala na karticu da čeka da mu ne uzmu 5 $
Ja obično preprodam na battle net balance tako da previše iskustva sa paypalom i nemam, ali ono što sam prodavo moro sam uvijek čekat, ne znam u čemu je problem, zadnji put sam prodao amulet za 40 eura i točno 3 tjedna dana sam čekao da mi dođe na paypal (ne mislim ono s 5 dolara)...evo baš sada gledam paypal još nema ništa od zadnje prodaje
Konacno nabavio cd key. Jako sam sretan. Samo cekat jos da se igra skine 150kb/s 
Ja obično preprodam na battle net balance tako da previše iskustva sa paypalom i nemam, ali ono što sam prodavo moro sam uvijek čekat, ne znam u čemu je problem, zadnji put sam prodao amulet za 40 eura i točno 3 tjedna dana sam čekao da mi dođe na paypal (ne mislim ono s 5 dolara)...evo baš sada gledam paypal još nema ništa od zadnje prodaje
na paypal ti stigne u roku 24 sata lova, samo ako hočeš odmah lovu povuči na karticu onda ti paypal uzme 5 dolara provizije , a ako čekaš kraj mjeseca onda ti paypal prebaci bez provizije lovu na karticu..sve kaj smo prodali je tako sjelo
Nez, baš ću pisati supportu ako i ovaj put budem morao čekati.
Nez, baš ću pisati supportu ako i ovaj put budem morao čekati.
kužim te totalno neki ljudi imaju svakakve probleme kaj se tiče D3 po meni je ta igra još debelo beta
Igra i je Beta, jer nisu baš puno stvari popravili... Svakim updateom nam samo namažu oči nečim, a ne poprave ključne stvari...
Igra i je Beta, jer nisu baš puno stvari popravili... Svakim updateom nam samo namažu oči nečim, a ne poprave ključne stvari...
ti očito nisi igrao onda d3 kad je izišao, drastično se d3 promjenio od izlaska i to na bolje.
ti očito nisi igrao onda d3 kad je izišao, drastično se d3 promjenio od izlaska i to na bolje.
da promjenilo se dosta toga , a itemizacija itema im je banana ...na živce mi ide da si ti nemožeš dobar wepen skraftat....... znaš i sam koliko smo ih nakraftali i sve smeća ... a da ne govorim koliko fali u igri secret levela ili bilo kaj samo da ne ideš istim rutama cijelo vrijeme......dalo bi se tu podugo govorit kaj može poboljšat igru, a ne mi patch čekamo po pol godine i više ...ma može ih biti samo sramota kaj su napravili s igrom
blizz
da promjenilo se dosta toga , a itemizacija itema im je banana ...na živce mi ide da si ti nemožeš dobar wepen skraftat....... znaš i sam koliko smo ih nakraftali i sve smeća ... a da ne govorim koliko fali u igri secret levela ili bilo kaj samo da ne ideš istim rutama cijelo vrijeme......dalo bi se tu podugo govorit kaj može poboljšat igru, a ne mi patch čekamo po pol godine i više ...ma može ih biti samo sramota kaj su napravili s igrom
blizz
Između ostalog i to :P
Izvinite ako je bilo.. kako da rijesim fps drop i microstutter. Proguglao sam malo, nije pomoglo. Takodje primjetio sam da igrajuci igru grafa se zagrije te pocne zujit. malo iritira..
Izvinite ako je bilo.. kako da rijesim fps drop i microstutter. Proguglao sam malo, nije pomoglo. Takodje primjetio sam da igrajuci igru grafa se zagrije te pocne zujit. malo iritira..
Teško ćeš ga se riješiti, bar ne potpuno, frend na Nvidiji je skinuo nove drivere pa na mnogim mjestima su se smanjili ili potpuno nestali frame dropovi, dok ja nisam niti pokušavao, lijen sam za to, a i ne igram u zadnje vrijeme d3.
Bok, meni je pregrijavalo grafu na laptopu i na stolnom kompu. Za to je najbolje lockati Max Foreground i Max Background FPS, kao na slici. Ima određenih mjesta na mapi ili kad se taman loadaš gdje uvijek dođe do Microstutteringa (valjda loada ili slično), doduše na stolnom kompu mi je igra na SSD-u pa stutteringa praktično nema.
Sretno.
Bok, meni je pregrijavalo grafu na laptopu i na stolnom kompu. Za to je najbolje lockati Max Foreground i Max Background FPS, kao na slici. Ima određenih mjesta na mapi ili kad se taman loadaš gdje uvijek dođe do Microstutteringa (valjda loada ili slično), doduše na stolnom kompu mi je igra na SSD-u pa stutteringa praktično nema.
Sretno.
Ok, hvala na odgovorima. Koje drivere za gpu imas, vidim da imas radeonku? osobno koristim 13.4
I ja na stolnom imam ssd 3570 660ti, i događa se na dosta mjesta pogotovo u act3, da frame s 100, imam ih zaključano, na toliko, samo padne na 10+, do 20.
I to uvijek na istim mjestima se događa.
blizz
Wow wow :) kako si me samo pljuvao kada sam isto izjavio :)
Brojke kolicine online igraca su prenapuhane.. malo je igraca online i igra je defo podbacila u puno tocki... no na kraju se iz nekog nepoznatog razloga opet povremeno vratim, upalim i bacim run .. cant help it :)
Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Što se tiče microshuteringa meni je bio problem u postavkama zvuka. Ako sam imao zvuk na high kvalitetu onda mi je na mostu znalo zatrzati, a ako imam zvuk na medium nema nikakvog shuteringa, igra ide glatko.
Sretno.
Ok, hvala na odgovorima. Koje drivere za gpu imas, vidim da imas radeonku? osobno koristim 13.4
Koristim 13.4 na stolnom kompu.
blizz
Wow wow :) kako si me samo pljuvao kada sam isto izjavio :)
Brojke kolicine online igraca su prenapuhane.. malo je igraca online i igra je defo podbacila u puno tocki... no na kraju se iz nekog nepoznatog razloga opet povremeno vratim, upalim i bacim run .. cant help it :)
koliko se ja zmislim ti se kenjal po igri i govoril kako je smeće i neznam kaj a igraš i dalje
...meni je igra još uvijek dobra samo kaj bi bilo lijepo da je poboljšaju s nekim novim patchevima koji uopće ne dolaze , jer blizz boli ona stvar za D3.... taman kad zleveliram wiza bude mi došel Grim Dawn i doviđenja D3 ja sam se ga naigral ,vratil pare za igru i zabavil 
damm i server maintance, bas kad dobim igru i krenem zaigrat 
Sto se tice grim dawn, ukoliko bude kao titan quest (sto vjerovatno jest) ja ga necu ni pogledat. TQ je dobra igra, no bez ozbiljne podrske za mp, svo vrijeme koje sam utrosio igrajuc ga (undelord), bilo kompletno baceno.
isprobat cu te postavke koje ste rekli, da vidim jeli fixano ista, samo da se ulogiram