Čudan mi je ovaj tvoj wizzard skroz :(
Nemaš life steala ništa, kako si to možeš dopustit ne imat?
Improved Archon dize sve rezove za 40%, armor skill dodatno buffa armor. Uz dobar startni all ress, Archon daje skroz dobar osnovni EHP. Primjerice, na mp10 ona krava na Act I kad se charga u mene uzme mi nesto preko 30% lifea - skroz prezivljivo.
Life Steal je 1.5% na skillu. Uz jako velik AOE koji daje Archon (prolazi kroz grmlje, zidove i sl.) i dobar DPS (450+ k dps recimo), 1.5 je dosta da za 2 sec napuni life bar, ili u praksi - mozes tankat poison ili lasere na mp10 bez problema, dok procesiras life steal. Sa bracers koji imaju sitno manje dpsa nego ovi na profilu trenutno, ali visok all res i phys res, mogu tankat i mp10 reflect bez problema.
Nije da se ne gine nikad, naravno, gine se :), ali nista vise ni manje nego uobicajeno pogibanje... Ako hoces igrat na sigurno, uzmes 1hander sa 3% LS i na miru si, ali gubis dosta DPSa, osim ako nemas 20B za 1250+ 1hander sa LS :)
Kako uspijevas igrati mp10 sa samo 1.5 LS? S WD-om koji radi oko 200k dmg (znaci eDPS je vrlo slican) i >5 LS zna biti gadno, ispod 5 ne bih isao jer mislim da bi postalo pregadno.
I cemu ti sluzi cold blooded? UA, Blur ili cak Galv Ward mi se cini da bi bili bolji u tom slotu...
Vidi gore sto se tice LSa.. usto, uzmi u obzir da WD ima skoro tri put manji attack speed obicno, sto znaci i sporiji LS (veci je na critu, ali je sporiji).
Resursi - da, Archon ne trosi resurse. Za razliku od WDa npr, gdje veci IAS znaci brze trosenje mane.
Blur - dodatnih 20% dmg na slow/freeze. Ako sam solo, scoundrel ima Buritzu, a u partyu, obicno se uvijek nadje neki CM/SNS :)