Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.673.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Wizard - SNS dps - 261k, 550+ all resist, 57CC, 2.54AS 3.7k armor, LOH 950

Ako je netko zainteresiran za farmanje može me dodati

Balzamon1978#2735

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 10:55 (Ba'alzamon).
12 godina
Diablo 3

Pozdrav ljudi!

Evo nakon dužeg vremena i ja sam se vratio igranju (farmanju) Diabla {#}..

evo lika http://eu.battle.net/d3/en/profile/geothia-2872/hero/684966 pa me dodajte za farming (samo napišite da ste s bug-a)..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

mah, neznam odakle vam vise volja za farmanje, jel se moze uopce sta zaraditi?

15 godina
Diablo 3

Ovo je igra, a ne mjesto za zaradu ;)
Zarada je samo usputno ako se može šta dobrog flipat ;)

8 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Jel tko od vas u zadnje vrijeme pokušao kupit neko dobro oružje, tražim godinama, ništa pametnog nema :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Jel tko od vas u zadnje vrijeme pokušao kupit neko dobro oružje, tražim godinama, ništa pametnog nema :/

Pravi itemi su odavno na real money dijelu AH  :(

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
12 godina
Diablo 3

Ljudi zanima me da li je lagano zaraditi

neku sicu u ovoj igri?Ako je,gdje mogu nabaviti jeftinije digitalno izdanje

ove igre?Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

zaradica

mamiću odlazi ili nemoj otić zaboli me
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Endymon kaže...

Ljudi zanima me da li je lagano zaraditi

neku sicu u ovoj igri?Ako je,gdje mogu nabaviti jeftinije digitalno izdanje

ove igre?Hvala

Pa da. Ako imaš sreće zaradit ćeš puno love, ali stvarno velike sreće. Drugi način zarade je flipanjem itema, zarađivanje puno golda na taj način, i onda prodaja top itema za eure. Sad ako imaš volje za tim onda samo navali. Ja sam prodao golde (davno je to bilo), za cijenu igre, tako da igram "besplatnu" igru, i od onda više ne prodajem ništa na RMAH (nije da imam kaj prodati, ali...). Sve ti je u tvojem pogledu na igru i vremenu koliko imaš na raspolaganje. Ako nemaš puno vremena za igranje i nadanju dobrom dropu, onda ti preostaje jedino pokušaj zarade novca flipanjem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 20:16 (formula1live).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

jel bi mi itko htio pomoći?

igrao bih witch doctora najviše u timu, dakle koji build je dobar za team?

što se tiče mojo-a kojeg staviti? uhkapian zuni ili onu kokoš?

koliko all ressa i hp wd treba? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Dobar tim build je onaj build koji ima BBV u sebi. :)

Trenutno su popularni CoB i Bearsi, uz njih biras jos Spirit Walk, Hex, Paranoju, Soul Harvest, Horrify, Sacrifice i slicno.

O buildu i ostalom gearu ovisi da li ides na 2h ili na TotD, serpent ili Zuni SoS.

50-60k HP, ~88% dmg reduction.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3
ako ima kog s malo jacim dpsom neka me slobodno doda mozemo farmat mp10 ja cu freezat :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/hoskabre-2651/hero/23014695
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
houska kaže...
ako ima kog s malo jacim dpsom neka me slobodno doda mozemo farmat mp10 ja cu freezat :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/hoskabre-2651/hero/23014695

Jako dobar wizzardić :D

15 godina
Diablo 3

Evo jedna AH kupovina, potrošio sam sve pare koje sam imao na ovo, molim vas recite mi barbari/monkovi koliko vrijedi odprilike jer sam je masno platio, a niti jedan item približno dobar nije trenutno na AH.
Amo neko s iskustvom u velikim kupoprodajama :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

to je više za barba nego za monka.. {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Evo jedna AH kupovina, potrošio sam sve pare koje sam imao na ovo, molim vas recite mi barbari/monkovi koliko vrijedi odprilike jer sam je masno platio, a niti jedan item približno dobar nije trenutno na AH.
Amo neko s iskustvom u velikim kupoprodajama :D

Opa, koliko love si pljunuo za ovo?

Đuro#2155
15 godina
Diablo 3

Pljunuo sam 275m, bilo na bidu, neki kreten stavio, mom monku je bio bolji za 5k od svih drugih oružja na ah, a za ovo je za barbara oružje više radi str. Ugl. na Ah nijednog ovakvog sličnog nema.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

super je za tu cijenu, mislim da možeš dobiti puno više. 
A znaš i sam, probaj izbaciti neke stvari da se malo orjentiraš oko cijene.
Jer ne pratim baš AH u zadnje vrijeme s tim skupim itemima, nemam para za to. :D 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Pljunuo sam 275m, bilo na bidu, neki kreten stavio, mom monku je bio bolji za 5k od svih drugih oružja na ah, a za ovo je za barbara oružje više radi str. Ugl. na Ah nijednog ovakvog sličnog nema.

Po meni si jako puno potrošia.

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Također. 275 milijuna mi je puno za takvo nešto.

Ali s obzirom na to da su svi malo bolji itemi na AH debelo precijenjeni, nećeš imati problema sa (pre)prodajom.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

isto mislim da si mogao proci mnogo jeftinije ,da si trazio bez strenghta,a sa vise dpsa,jeftinije bi prosao

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Po meni ovo uopce nije losa kupovina makar ja ne preprodajem oruzje,sad sam pogledo ove statistike i sa ovolikim dpsom i statsima nema bas puno maljeva na ah,ako si kupio za sebe nisi preplatio a ako mislis dalje preprodat nemoj previse cijenu dizat pocni s 700m pa snizi malo ak se ne proda

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 22:00 (XSX).
15 godina
XSX kaže...
1.Lovac kaže...

Po meni ovo uopce nije losa kupovina makar ja ne preprodajem oruzje,sad sam pogledo ove statistike i sa ovolikim dpsom i statsima nema bas puno maljeva na ah,ako si kupio za sebe nisi preplatio a ako mislis dalje preprodat nemoj previse cijenu dizat pocni s 700m pa snizi malo ak se ne proda

Nema imho sansone da dobije nista ni blizu 700M za to.

Danas sam malo njuskao oko kraftanja i naletio na ovaj video (sve mi je zao lika):

Malo obeshrabrujuce sto se tice kraftanja.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
Diablo 3

Ne znam na šta vi mislite pot tim da sam mogao proć bolje ili da je ovo pre skupo, kad vam kažem da nijedno oružje na AH nije ni približno dobro bilo, 5k dmg mi je u odnosu na sva dizalo, a koštalo je čak jeftinije od pola drugih oružja...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

barb http://eu.battle.net/d3/en/profile/BoBo-2247/hero/16084405 za farmanje DE u VoA nek doda BoBo#2247 :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3
mamiću odlazi ili nemoj otić zaboli me
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
1.Lovac kaže...

Ne znam na šta vi mislite pot tim da sam mogao proć bolje ili da je ovo pre skupo, kad vam kažem da nijedno oružje na AH nije ni približno dobro bilo, 5k dmg mi je u odnosu na sva dizalo, a koštalo je čak jeftinije od pola drugih oružja...

Uf, preskupo. Cemu double stat? Ako nije main stat+vit, bolje  idi na main stat + veci dps.

I zasto cekic? Za Monka je puno prespor ako ides na veci tornado crit, a ni za barba nije bas nesto.  Da  ima int, bio  bi dobar za wd-a (radi male brzine). 

Evo, bas gledam AH - DEX onehander sjekire sa vecim dpsom (isti life steal ili veci) od tvoga 240-250M.. uz malo refreshanja AH takvi onehanderi se nadju za 100m  bez problema.

STR onehanderi - evo, trenutno imas dva,  tri bolja za cca 200M.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 14:17 (mcf).
13 godina
neaktivan

Dodajte me za farmanje mp4-6,  JETHRO#2200, igram cm wizza, sam napisite da ste s foruma

12 godina
neaktivan
Diablo 3

gdje bi me ova igra dosla najeftinije? neki weeb shoop, ili mozda polovno?

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

novo najbolje, po nekim portalima koji prodaju igre naravno, cca 300kn, teško ćeš proći ispod za novi cd key. 

edit: 

evo našao sam za 260 da ima novo za kupiti

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 15:26 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice