prodajem sljedeći ring
31-73 avg dmg
56 lightning ressistance
crit dmg 49%
crit chance 6%
cijena 140 milijuna
no triflecta/no main stat/no vitality/no all res/ - no way za tu cifru
prodajem sljedeći ring
31-73 avg dmg
56 lightning ressistance
crit dmg 49%
crit chance 6%
cijena 140 milijuna
no triflecta/no main stat/no vitality/no all res/ - no way za tu cifru
Ej pozdrav evo i ja sam konacno kupio igru, tek sam lvl12 igram DH na MP10, ako vam nije sta mogli te me dodati ingame ovo mi je battletag SilversRay #2320 (bar mislim da je to to) pa da malo pomognete noobu bio bi vam jako zahvalan. :)
I da li imate jos nekih korisnih savjeta, svaki savjet je dobro dosao :) Hvala
Evo ja sam ti posalo reqest ;)
Počeo polako igrat HC. Puno je zabavnije i dramatičnije nego SC.
Također, dropovi su više rewarding. Kad dobiješ legendary item, znaš da ćeš ga moći prodati za nešto.
AH je u odličnom stanju - ne postoji RMAH, pa nema seronja sa botovima + uz već postojeće, najbolji mogući item/gold sink -> kad pogineš, nema ni tebe, niti tvojih itema.
Ali nisu niti cijene kao što su nekad bile, itemi do lvl 45 se daju po jako dobrim cijena prodati, mislim za početnike, i malih lvla item se da prodati za par milijuna, 500k samo tako:
Kad sam ja bio igrao gemovi za vit su bili 15k sad su puno manje, tome je bio preko 20k :)
A i sad su cijene ok, ali ne kao prije, uglavnom, puno mi je zabavnije igrati HC nego SC, napetije je :D
Btw gdje nabaviti onaj tome of training za blacksmitha i onoga drugoga sto crafta gemove?
pages and recipes -> artisan crafting
Ja sam već bio prestao igrat softcore. Sad na hardkoru sam u manje od dva dana došao sa normala do sedmog paragona i još uvijek me drži.
Nadam se da neću uskoro poslužit Blizzu kao još jedan od gold/item sinkova. Danas me već dva puta NDE izvukao.
Kad u afiksima vidim arcane u kombinaciji sa vortex, nightmarish ili waller odmah napunim gaće.
pages and recipes -> artisan crafting
Ja sam već bio prestao igrat softcore. Sad na hardkoru sam u manje od dva dana došao sa normala do sedmog paragona i još uvijek me drži.
Nadam se da neću uskoro poslužit Blizzu kao još jedan od gold/item sinkova. Danas me već dva puta NDE izvukao.
Kad u afiksima vidim arcane u kombinaciji sa vortex, nightmarish ili waller odmah napunim gaće.
Samo rokaj All resist i to je to, LOH je dobra stvar, a ja koristi na oba oružja LS, jer ipak volim se čuvati.
S kojim likom igraš?
Monk. Imam 450AR tek i 55k life. Moram to malo podebljat, ali nema se love. Polako lupam festering woods + weeping hollow u nadi da će past nešto.
Strah me u Fields of misery ići da me oni bizoni ne naguze.
bizoni su gadni pogotovo kad se napale, pa te srushaju :D
Ma joj mene pere još HC, ja imam preko 900AR kad buffam, nemam pojma zašto idem na to, napravio sam ga da vidim jel mogu igrati mp10,
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/24455906
A evo i taj lik, sad razmišljam da ga opremim da idem baš na dmg da malo skratim taj resisti, ali i onako slabo igram SC, rokam samo po HC, kad imam vremena.
Znaci na HC kada "bacis dlaku", odu s tobom i svi itemi koje imas na sebi? Damn.
Nisam jos probao HC, ali mogao bi malo zapoceti neki s nekim barbom.
Koji je savjet za sto duze ostat ziv s barbom na HC (osim bjezanije kada je frka )?
P.S.
@ Crix
Uvijek kada vidim Samuelitu placem od smijeha (ni da su se potrudili nisu mogli napraviti ruzniju zensku).
Znaci na HC kada "bacis dlaku", odu s tobom i svi itemi koje imas na sebi? Damn.
Nisam jos probao HC, ali mogao bi malo zapoceti neki s nekim barbom.
Koji je savjet za sto duze ostat ziv s barbom na HC (osim bjezanije kada je frka )?
P.S.
@ Crix
Uvijek kada vidim Samuelitu placem od smijeha (ni da su se potrudili nisu mogli napraviti ruzniju zensku).
Da na HC kad te roknu odu i svi itemi sa tobom i sa followera (itemi u škrinji ti ostaju) .. Al po meni ne može se uspoređivat HC i SC... Na HC-u me pere adrenalin za poludit :) Nema onoga uletiš među monstere pa kaj bude :)
E a sad s koji likom igrati sve zavisi od igrača do igrača.. meni kompići igraju dvojica s WD-om, jedan s barbarom , ja sam DH .
Savjet za ostat što duže živ je trpat vit gemove u sockete i resetiraj ruter prije igranja HC-a kaže frend da on to radi pod mus kad planira igrati HC
Mene je dc ubio već 2 puta a imao sam i više nego pristojnu opremu za inferno
Ovaj lik ima bussines sa wklovima , često ga vidim po chatu,prodaje ih sa rubijem po znatnoj nižoj...tj linka ih iz igre kada je prikazan gem u njima pa samim time i veći base dmg oružja...kad naiđe neki početnik misli dobra prilika kupi ih... kad ono .
Evo da se pohvalim sinoćnjim kraftom, imo sam 1000 DE, na 390-om su mi dosle , +13.5 k dpsa
Ovaj lik ima bussines sa wklovima , često ga vidim po chatu,prodaje ih sa rubijem po znatnoj nižoj...tj linka ih iz igre kada je prikazan gem u njima pa samim time i veći base dmg oružja...kad naiđe neki početnik misli dobra prilika kupi ih... kad ono .
Evo da se pohvalim sinoćnjim kraftom, imo sam 1000 DE, na 390-om su mi dosle , +13.5 k dpsa
A isusa ti, strašne su, gz :P
na 390tom, uf, znači ja se svojima mogu ponositi što imam na HC :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/27201008
A sve što imam na sebi sam krafato iz manje od 10 pokušaja.
Amulet prvi koji sam kraftao i to je taj, poslje sam još 30, 40 komada, ali niti jedan toliko dobar.
Rukavica sam makar 100komada, niti jedne bolje ne mogu dobiti. Najviše sam love potrošio na chest, ali nikako da dobijem nešto baš jako dobro.
Ja nikako da iskraftam neke bolje za barba. A sigurno sam vec 400-500 komada dosada. Doduse ne odjednom nego po 50-60 komada. Izgleda da cu morati skupiti 500-600 essenca pa kao i ti probati. A dotada cu veci zavrsiti sa barbom :)
--
Sta se isplati kraftat (tu mislim pod nazive itema)?
Probao sam kraftat neke amulete i nesto od armora, ali za sada je sve bilo bjeda.
Zato me zanima koje iteme kraftat za barba (nazive itema)?
Bilo bi ok sve "skraftat" i onda rokat okolo, samo mislim da bi na to dosta love otislo, ali vjerujem da se isplati jer si ipak to sam rijesio.
dakle, imam jedno neDiablo pitanje, ispričavam se za off ali me zanima a ovdje sam siguran da će netko dosta brzo odgovorit.
slučajno sam nabaso na netu na test internet brzine, pa me zanima jel to dobra brzina ili nije, kad sam ja u pitanju.... download speed 7.31 Mbps, Upload speed 0.64 Mbps, dakle vaše mišljenje i kolika je prosiječna brzina otprilike da mogu usporedit s ovim svojim. a koliko iznadprosiječna, hvala na odgovorima i sory za off još jednom.
Sta se isplati kraftat (tu mislim pod nazive itema)?
Probao sam kraftat neke amulete i nesto od armora, ali za sada je sve bilo bjeda.
Zato me zanima koje iteme kraftat za barba (nazive itema)?
Bilo bi ok sve "skraftat" i onda rokat okolo, samo mislim da bi na to dosta love otislo, ali vjerujem da se isplati jer si ipak to sam rijesio.
Tu ti je sve objašnjeno. http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-crafting-strategy-the-new-archon-items
E ovako je trebala izgledati borba protiv bossova otpočetka (ova borba sa Belialom u konačnom obliku)
nadam se da nisi potrošio puno love na to?
pfft god mode do inferna.. meni je samo moj hellfire ring bio godmode do lvl-a 60 na DH-u, a ovo tvoje je perverzija za low lvl i nisku težinu.
Ovo je totalno nepotrebno trosenje golda...a dobro ko voli nek izvoli
http://eu.battle.net/d3/en/profile/z3r0manc3r-2388/hero/21037502
sta bi trebao promjenit da si dignem dps,nekako mi sporo ide farmanje(mp3)