Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.674.055
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

S 40.5 CC-a mozes igrati jedino archona. O DPS-u ovisi koji mp.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Diablo 3

kupujem unid leg/set  blacksky#2163  ako koga zanima

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Mogao bi se čovjek naviknuti na ovo... Još prije toga mi u istom dungeonu pao Chantodo's štap (jedine 3 legende taj run).

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

Mogao bi se čovjek naviknuti na ovo... Još prije toga mi u istom dungeonu pao Chantodo's štap (jedine 3 legende taj run).

Da odlicno je,samo zadnjih 100legendary dropova nisam dobio ista sto vrijedi preko 2m golda.Zalosno sto je sve trash.

13 godina
neaktivan

POWERLEVELING - brzo dizanje karaktera lvl. 1-60. Pomažem u brzom dizanju levela karaktera i smanjenu gubitka životnog vremena, bilo da se radi o prvom karakteru ili da želite dignuti neku klasu koju još niste dignuli. Od 1-60 za 2-3 sata, ovisno o opremi koju imate.

O čemu se radi? Ubijam monstere, a vi brzo samo trčite zamnom i skupljate XP što je najvažnije te na taj način štedite vrijeme koje bi bilo potrebno da dignete karakter na Inferno, pa da možete normalno igrati. Naravno u tom trčanju skupljate i gold te ako padne koji leg i njega. Ostalo ne, jer run treba biti brz.

Monstere ne dirate i pazite da ne umirete i tako usporite run. Znači samo se držite blizu, ali može i pored prostorije kroz koju napredujem. Pogotovo ako ugledate elite, nemate šta radit blizu.

Koliko naplaćujem? Za razliku od ostalih koji vam to mogu ponuditi (prosjek cijena je 150 000 golda po levelu+ plaćanje unaprijed što iznosi 9 mil. golda za od 1-60), ne određujem iznos i ne tražim izričito ništa. Ako ste zadovoljni možete nakon što vas dignem na level 60 ostaviti nešto golda koliko mislite da zaslužujem za pivo mojem Deamon hunteru.

Koju opremu trebate imati? Barem tri predmeta iz Cains seta+ nakon levela 15 bilo kakav helm s socketom - to je obvezno. Ako nemate ovu osnovnu opremu možemo se dogovoriti da vam posudim, pa mi vratite nakon runa.

Što je još korisno imati kad trčite zamnom, ali nije obavezno? Hellfire ring, Leoric Signet, Scrimshaw za brzinu.

Ne trošite lovu za dps opremu jer vam to u tom trenutku ne treba.

Skillove postavite samo one koji vam trebaju za brzinu i jače preživljavanje u igri.

Pripremite nešto za popit pored kompjutera.

Svi zainteresirani, dodajte me -  Uriel #2184 i napišite u poruku kod dodavanja bug.

Prvi sljedeći run ide najvjerojatnije večeras.

16 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Ti mora da se šališ {#}

Ovdje smo da si pomažemo, ali gle, sretno s biznisom :D

Đuro#2155,
13 godina
neaktivan

Jedan igrač s bug.hr dignut.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
Nickname1 kaže...

POWERLEVELING - brzo dizanje karaktera lvl. 1-60. Pomažem u brzom dizanju levela karaktera i smanjenu gubitka životnog vremena, bilo da se radi o prvom karakteru ili da želite dignuti neku klasu koju još niste dignuli. Od 1-60 za 2-3 sata, ovisno o opremi koju imate.

mislim da ti nitko od nas ovdje netreba leveliranje koji ti nudiš{#} a kamoli da ti netko plati {#} a s tim herojima koje ti imaš koje sam vidio na diablo progresu je presmiješno da netkog leveliraš ...uff kako sam se dobro nasmijao danas tnx za to {#}

Krivo mislis, a uz to dokazuješ i da si veliki noob i da se ne razumješ u igru. Ljudi trebaju leveliranje jer samostalno traje predugo, a ovo je brzo gotovo. Pogotovo jer većina ljudi želi sve karaktere na 60. Trenutno imam oko 20-ak zahtjeva s raznih foruma, a do sada sam dignuo preko 50 ljudi. Uglavnom, ljudi plate, ali ja ne tražim ništa, tko ne plati ako misli da ne vrijedi nema veze. Što se tiče karaktera, idealan je za njegovu svrhu, što se tiče moje 3 milijarde golda, idealne su na mojem računu. Ajde sada gledati crtić.

1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

da se ti razumijes u igru i da imas 3 miljarde nebi imo takve likove :)

14 godina
neaktivan
Diablo 3
Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Bolje da predjes na wow i boostas lowlvl za 20-40eura(zavisi) nego za 0.25 centi(10m golda rmah)diablo 3 charove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni osobno je bio cilj zavrsit inferno sa svim likovima,a do tad tak i tak se vec popnem par parogona,tak da mi je ovo boostanje smjesno...al dobro ko voli nek izvoli.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma danas završiti inferno sa svim likovima je igrancija, samo treba dovući likove na lvl60 :)

I na SC je jako sve jeftino, i nabrije se lik samo tako da mp0 inferno igra i melje sve predsobom 

Đuro#2155,
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

OMG, ovo tu sta citam o "pomoganju" za golde je zalosno no ne mislim o uopce komentirat posto ljudi danas u ocajna vremena rade ocajne stvari.

Sto ljudi, sto cudi...sto zena, dvjesto sisa....eto. {#}

Nego, njuskao sam nesto malo danas i naletio na fini Echoing f.:

http://imgur.com/0TgKH37

Prodan za 5250 ojra....

...i onda jos naletim na ovu cijenu od 7500 ojra za sljedeci EF:

http://i.imgur.com/EYTc5.jpg

Stvarno treba imati hebacke srece za ovakav drop, kao da si dobio na lutriji.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
win32 kaže...

takav drop svi čekamo {#} bolje da počnemo loto igrat {#}

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Toma jesi proba onaj build? Ja jesan i ludilo mi je.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
neaktivan
win32 kaže...

OMG, ovo tu sta citam o "pomoganju" za golde je zalosno no ne mislim o uopce komentirat posto ljudi danas u ocajna vremena rade ocajne stvari.

Sto ljudi, sto cudi...sto zena, dvjesto sisa....eto. {#}

Nego, njuskao sam nesto malo danas i naletio na fini Echoing f.:

http://imgur.com/0TgKH37

Prodan za 5250 ojra....

...i onda jos naletim na ovu cijenu od 7500 ojra za sljedeci EF:

http://i.imgur.com/EYTc5.jpg

Stvarno treba imati hebacke srece za ovakav drop, kao da si dobio na lutriji.

DI nadjes te iteme? Na kojoj stranici se prodaju?

17 godina
neaktivan

Ovakve ko ti smo prije dvadesetak godina u školi po cijeli dan čvrgali.

Pa recimo da sam ja takav ko on ali smo prije 20 god upisivali  fakultet.

Sta si se ti čvrgo i na fakultetu.Mora da si i trule kobile igro pod odmorom.

ps.

kak ne kužiš da velika vecina nas igra jako dugo igru i da bi vecina ovdje pomogla bez golda.

Te svoje pomoći nudi na drugim forumima a ne na ovom.

mamiću odlazi ili nemoj otić zaboli me
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 14:50 (toshak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Eto neki dan sam postao jedan sword koji mi je frend snajpao na 1d12 na ah i kasnije ga prodao za 1k eura onom SINU.

Evo i link od sworda (sada mu je na offhandu)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/SIN-2384/hero/14993689

Može se ali moraš visiti po ah, zanimljivo neko vrijeme al dosadi...

Naravno od dropova se nitko nije obogatio, osim valjda, 0.01 % igrača{#}

My global position systems are vocally addressed
17 godina
Hedrick kaže...
TomoR kaže...

Toma jesi proba onaj build? Ja jesan i ludilo mi je.

Iskušavao sam neke kombinacije, Stun grenade, Cull of the weak i Chakram, radilo je OK i na MP6 (trebam puno stil igranja mijenjat). Morat ću jako dobro pogledat u kojem smjeru razvijat lika... Sad kad se bliži Paragon 100...

EraserHead kaže...

Eto neki dan sam postao jedan sword koji mi je frend snajpao na 1d12 na ah i kasnije ga prodao za 1k eura onom SINU.

Evo i link od sworda (sada mu je na offhandu)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/SIN-2384/hero/14993689

1M damage-a. Respect!

15 godina
neaktivan
Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Naporan si, neš ti tvog bussinesa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Sve je divno i krasno što on powerlevela ostale i misli da je pokrenuo neki kvaziposlić, ali je i dalje smiješno/tužno što misli da je jedini znalac a da ste vi svi ostali noobovi. 

OH GREAT AND POWERFULL NICKNAME , BUILD ME FOR 0,20 CENTS!!! 

Sinko pokopaj se.

Gadget freak
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

čovjek okreće milione, a vi tako. {#}

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
EraserHead kaže...

čovjek okreće milione, a vi tako. {#}

Ja okrecem stotine miliona,evo bas sad imam ponudu od 65€ za jedan item preracunaj to u golde da vidis koliko je golda,pa se ne kur*im tu po forumu i ne vrijedam druge i nazivam ih nobovima,najgori su ovi kaj ne uvazavaju nicije misljenje nego su oni najpametniji,takve treba izignorirat odmah cim postaju nesta,dali smo mu preveliku pozornost bez veze

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 16:24 (XSX).
12 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Ajde klinjo prestani trollati i širiti homoerotsku ljubav po forumu. Kog boli spolovilo što je flipanje? Joj, pa ti znaš što je flipanje. Wow, mogu ti biti frend jer preprodaješ iteme na AH? Ovakve ko ti smo prije dvadesetak godina u školi po cijeli dan čvrgali.

ja sam klinjo {#}{#}{#} imaš dobre provale --ajd malo razmisli prvo kaj pišeš jer svi na forumu su te spljuvali a najbolje bi bilo da te admin makne s foruma zbog vrijeđanja svih forumaša...  ADMIN delaj nekaj {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
toshak kaže...

Ovakve ko ti smo prije dvadesetak godina u školi po cijeli dan čvrgali.

Pa recimo da sam ja takav ko on ali smo prije 20 god upisivali  fakultet.

Sta si se ti čvrgo i na fakultetu.Mora da si i trule kobile igro pod odmorom.

ps.

kak ne kužiš da velika vecina nas igra jako dugo igru i da bi vecina ovdje pomogla bez golda.

Te svoje pomoći nudi na drugim forumima a ne na ovom.

nije niti svjetan koju glupost je izvalil.......  a kak me nasmijal.... hehhhe koji lik

12 godina
neaktivan
XSX kaže...
Nickname1 kaže...

Cekaj jel ti zbilja znas koliku si ovdje glupost izvalio???Jesi ti toga imalo svjestan....Znaci Moldran,kingkongor,montoya i ekipa su nobovi jer flipaju iteme i imaju gearove vrijedne po 20b,jel zbilja mislis sirit svoju neinteligenciju i dalje po ovom forumu?Odleprsaj dalje klinac.

nekuži ti on to .. al on je pro on power levela {#} vjerovatno neko dijete koje misli da je boga za bradu primil

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...
Nickname1 kaže...

Cekaj jel ti zbilja znas koliku si ovdje glupost izvalio???Jesi ti toga imalo svjestan....Znaci Moldran,kingkongor,montoya i ekipa su nobovi jer flipaju iteme i imaju gearove vrijedne po 20b,jel zbilja mislis sirit svoju neinteligenciju i dalje po ovom forumu?Odleprsaj dalje klinac.

nekuži ti on to .. al on je pro on power levela {#} vjerovatno neko dijete koje misli da je boga za bradu primil

Opasni alfa muzjak pardon balavac

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel stignete igrati diablo uz ovolike prepirke :P

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice