Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.395.297
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
amanar kaže...
 I nema nigdje spomena zašto u EU nisu stavili stackove po 10milja za golde, barem nisam našao :(

Zato jer su vrlo vjerojatno roll-backali na 1.0.7 code na AH serveru, odnosno zadnju verziju za koju znaju da radi kako treba. Vrlo vjerojatno kad skuže di su zafrknuli i EU će dobiti 10mil po stacku.

Anyway, jel jedino meni epic fail što oni imaju zapravo ta pravila poslovanja na AH hardcodirana i to na takav način da obično mjenjanje vrijednosti dovede do takvih kataklizmičkih pojava? Na šta ta monstruoznost od koda liči?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidim da su povećali i bonus experience, prije mi je bio oko 220% na mp3 sa 5NV, dok je sada 342%.

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

A imaju 100% bazu podataka sa svim transakcijama na RMAH ... filter koji su canceled i vidjet tko je sve duplicirao i njih bannat  ili rollback....

Da li je ovo rekorder u dupliciranju golda:

http://diablo3.judgehype.com/screenshots/news2013/160.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 10:36 (Darko1983).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ta slika kako je potvrđeno od strane Blizzarda je fake.
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Vidim da su povećali i bonus experience, prije mi je bio oko 220% na mp3 sa 5NV, dok je sada 342%.

LOL sad će se moć "paragornat" u tjedan dana {#}

My global position systems are vocally addressed
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
MaxonUniversal kaže...

a ono nije ni sada nešto teško bilo dizati, ja sam sada na 91 paragonu, u prosjeku dižem 1 paragon na dan.

15 godina
EraserHead kaže...
MaxonUniversal kaže...

Nadam se ... inaće u HC-u nebi nikad došao nigdje :)

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Promijenili su izračun - bonus od NV stackova je sad multiplikativan (kao i neki drugi bonusi na exp - od shrine-a, co-op...) što onda za posljedicu ima veći ukupan bonus exp  

15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Hm, jel bi sada bilo pametno kupit gemove!? Imam 3 b, nije mi baš napeto da to ubrzo postane skoro bezvrijedno

Meni je "srecom" ostalo samo 300-400M nakon sto sam kupio Archon gear, ali sam ipak za tu lovu kupio par Zuni 8%/dex/int/res Bootsa (njih obicno najlakse flipam).  Sad imam svega par M pa se ne bojim inflacije :)

Sto se tice nove cijene golda 0.25/10M, Plavac na US forumu je rekao da ce trenutno pricekati sa implementiranjem toga na EU serverima, dok ne srede probleme na US.

17 godina
odjavljen
AlterEgo kaže...
Ta slika kako je potvrđeno od strane Blizzarda je fake.

Točno. Stvaranje panike od strane idiota.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Napravio sam novi gem calculator ako će kome trebati ovakvo što: link

A programčić za automatsko craftanje je također tu: link

Jel se zbog ovog može dobit ban?

15 godina
Diablo 3

Ovo mi se sviđa:

Multiplayer Co-Op

• Players now receive a 10% bonus to Magic Find, Gold Find, and Experience per additional player in a multiplayer game, up to a maximum of 30% in a four-player game
    • The Magic Find and Gold Find bonuses can exceed their respective 300% caps
    • The Experience bonus can stack with other bonuses from items and Monster Power (the bonuses will stack multiplicatively)
  • A notification is now sent to all players in a multiplayer game whenever a party member engages an Elite monster or Treasure Goblin in combat, and their location will be shown on the mini-map
    • In addition to this, an icon will also appear over player banners in town to indicate if they're in combat with a monster, Elite monster, or Treasure Gobli

Tko je za HC farmanje: DarkoWiz #2836

Napokon usporedba na AH kao i ingame:

User Interface

• Tooltips in the Auction House will now show an item comparison for a player's currently selected character

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 11:31 (Darko1983).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
TracerCPP kaže...

siguran sam da može za ovo craftanje. ono 100%.

EDIT: mislim boli me ona stvar za thumb down ali ajde tko kod da je objasni zašto? to je 3rd party software i ne da je moguće dobit ban nego je je ban siguran čim te skuže

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 12:04 (udarnik60).
15 godina

I bespotrebna skripta s obzirom da od danas se može u igri staviti da se crafta više gemove ili itema...

Crafting

• General
    • Players can now queue up multiple items and gems at a time to be crafted, so long as they possess the necessary materials
    • Players can now craft items using materials located in the shared stash

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Netko je bio prije pitao za "recent played with" listu (i micanje ljudi iz nje).

Iz patch note-a:

- Names in your "Recent Players" list will now expire if they become older than a month

- Blocked players will no longer appear in your "Recent Players" list

fala k. nije da mi je nešto naročito smetalo, ali ono bilo mi je glupo da mi stalno stoje likovi s kojima sam jednom zaigro sa strane.

i 5-3570K
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Hahahaha, dobio je ban, kao i njih mnogo. :) Neka, fora je to.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Inače u zipu se nalazi neki lijepi virusić koji sam sad jedva uspia blokirat.... Toliko o tome!

14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
TracerCPP kaže...

Inače u zipu se nalazi neki lijepi virusić koji sam sad jedva uspia blokirat.... Toliko o tome!

Nema šanse. Direktno compiliran program i zipan. Također, moj antivirus ništa ne javlja (AVG), a evo i online scan rezultat:

https://www.virustotal.com/en/file/2fbe308386a8d748e577568dd4f551591e9b66c2ec37c7ae2e3c3f176d900372/analysis/1368010116/

45 antivirusa kažu da je file u redu. Toliko o tome! {#}

I da, za automatsko craftanje se može dobiti ban, iako, craftao sam preko 5000 gemova i ništa. A sad je već to moguće automatski iz same igre tako da s ovim ne treba niti riskirati.

A ovo za računanje zarade ti jasno ne može nitko ništa.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 13:11 (TracerCPP).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

probo sam 1.0.8 i mogu reći da mi se sviđa, igram s WD iskustvo ide brže, osjećam da lakše ubijam elitove i minionse sve u svemu zadovoljan sam. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na MP10 u multiplayeru s 5 valora i 4 igrača xp mi je 1280%!

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
15 godina
TracerCPP kaže...

Na MP10 u multiplayeru s 5 valora i 4 igrača xp mi je 1280%!

Ah ... jedva cekam da budem gotov s poslom :)

Nego ... koliko dugo se downloada i instalira patch?

14 godina
neaktivan

Download je čas posla.

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
TracerCPP kaže...

Moze.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

automatsko kraftanje je u igri od 1.0.8 patcha

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Diablo 3

evo programi...

jel se može dobit ban

može

to je sad u igri od 108

evo programi koji imaju virus

ne nemaju

jel se može dobit ban

može

to je sad u igri od 108

i onda ja idem citat forum svakih pol sata ,kao ima nesto novo :)

mamiću odlazi ili nemoj otić zaboli me
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 14:55 (toshak).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
mcf kaže...
1.Lovac kaže...
TracerCPP kaže...

Moze.

Zapravo, ne može. Ako je randomizirao poziciju klikanja miša, ne može ga otkriti, igra ne kuži razliku. :) Šansa postoji, mala, ali jako, jako, jako mala.

17 godina
Tonči kaže...

Šteta. Kako su pohlepni ljudi spremni uništiti što god im dođe pod ruku. Nadam se da će svi dobiti ban redom, skupa s FBI-jem na vratima.

Tonči kaže...

Tonci, ne slazem se s tobom. Na stranu TOS (koje hoces-neces moras potpisati i kojim se blizz proglasava bogom), ali krivnja nije (iskljucivo) na duperima, vec na blizzu.

Sto je tocno gigaming napravio? Live prikazivao kako i koliko je ah skrahirao i pritom otkrio da je stvar u dupanju? Zato dobija ban i nekoga s iskaznicom na vratima? Ako nista drugo, ucinio je uslugu wizardsima, bar je odmah izaslo na vidjelo (za razliku od recimo archon inv buga). Ekonomija je unistena boterima, sniperima i raznim drugim sranjima, ali ajmo benat dva strimera za primjer drugima.

Sto ce biti sa svim tim mempoima koji su sad pokupovani (i vjerojatno nestali)? S gemovima? Rollbacka nece biti, tako tvrde. Sto s ljudima koji su kupovali gold na rmahu, gigaming je ako sam dobro shvatio izgubio 100 baksa jucer. Za to su sve krivi igraci? Gube lovu (neki naravno i profitiraju), gube accounte, jedino blizz samo skuplja svojih 15 ili koliko vec posto.

I tu i tamo malo krivo programira.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon ovog zadnjeg što se desilo na US jedini logični zaključak koji se nameće da u tom Blizzardu rade vrhunski glupani.

BTW evo već su našli neke dobre rute za farmati , evo jedna za Act1:

Festering woods (for NV stacks)
Fields of misery (don't forget to do the tombs)
Weeping hollow (highest density area in act 1 IMO)
Halls of agony level 2 up to butcher

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ged kaže...
Tonči kaže...

Šteta. Kako su pohlepni ljudi spremni uništiti što god im dođe pod ruku. Nadam se da će svi dobiti ban redom, skupa s FBI-jem na vratima.

Tonči kaže...

Tonci, ne slazem se s tobom. Na stranu TOS (koje hoces-neces moras potpisati i kojim se blizz proglasava bogom), ali krivnja nije (iskljucivo) na duperima, vec na blizzu.

Sto je tocno gigaming napravio? Live prikazivao kako i koliko je ah skrahirao i pritom otkrio da je stvar u dupanju? Zato dobija ban i nekoga s iskaznicom na vratima? Ako nista drugo, ucinio je uslugu wizardsima, bar je odmah izaslo na vidjelo (za razliku od recimo archon inv buga). Ekonomija je unistena boterima, sniperima i raznim drugim sranjima, ali ajmo benat dva strimera za primjer drugima.

Sto ce biti sa svim tim mempoima koji su sad pokupovani (i vjerojatno nestali)? S gemovima? Rollbacka nece biti, tako tvrde. Sto s ljudima koji su kupovali gold na rmahu, gigaming je ako sam dobro shvatio izgubio 100 baksa jucer. Za to su sve krivi igraci? Gube lovu (neki naravno i profitiraju), gube accounte, jedino blizz samo skuplja svojih 15 ili koliko vec posto.

I tu i tamo malo krivo programira.

Ne. Naime: nije "otkrio", nego je (najmanje dvojica) namjerno dupao znajući da će tako priskrbiti vrijednost, pokazao to svima, a usput se nadao da ga neće banirati jer je "streamer". Big deal. Nadalje, GIG je u jednom trenutku pročitao uputu za dupe (kao i svi ostali) i rekao: "they won't ban me, I doubt it...", nakon čega mu 200 ljudi napiše "do not do it, you'll get banned", a on će: "I don't give a fuck, come oooooooon Blizzard, get down on me! Strike me! YOLOLO, I'll dupe, I don't care" i zatim triput kopirao golde.

Ne, ne ide to tako. Blizzard je, kao i svaka druga kompanija, sklona pogreškama. I dalje ih imaju drastično manje nego drugi. Pogledaj EA ili Ubisoft igre npr. U Blizzardu imaju odličan QA/QC i to je nešto što je teško uhvatiti. Broj dupera je malen, utjecao je samo na dio igrača (manji dio) i sve se to vrlo lako rollbacka. Tko je zaradio pravi novac, njemu će isti ostati, ali ako je prešao 1000 $, ima šansu i za FBI. Svjesno dupliciranje virtualne valute da bi se ista svjesno prodala za novac? To je kriminal. Ekonomiju nisu uništili u Blizzardu, nego van njega. Pohlepa, gold selleri. Njih je gotovo nemoguće zaustaviti.

Tko je kupio gold ili će mu ostati gold ili će mu biti vraćen novac. Nema tu gubitnika. Rollback transakcija je čisto rješenje. Ako si kupio gold ili će ostati kako si kupio ili ćeš izgubiti gold i dobiti refund novca nazad. Takvih nema jako puno.

On nije izgubio 100 dolara. Seronja laže. Gledao sam mu stream barem sat ipo vremena, dva na drugom monitoru dok sam igrao. On je svjesno, aktivno i namjerno kupio hrpu gemova da ih proda. I prodao ih je za golde. Ništa nije izgubio ničijom, nego vlastitom krivnjom - pohlepom. Skrušeno cmizdrenje "u eter" i ispričavanja od pola sata, kad mu je do mozga došlo da se sve na AH logira (čak i igrači vide povijest transakcija), ne mijenjaju stvar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 16:56 (Tonči).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice