...
Ne znam iskreno sto ovdje dodje do 400 milja (inna's set je poprilicno los (hlace 8% IAS - tesko za prodati - salvage-o sam nekoliko takvih, chest armor niti all res, niti reg. i mali % life etc. etc.), oruzje nema niti dex niti vit (takvih univerzalnih ima masa na ponudi - pogotovo BC), a imas i account bound items koji vrijede jedno veliko nista - ne mozes ih prodati...). A MP10 sa 164K... Khm, khm... LoH je tu, ali uberi ima da pop.... dok ih ubijes (pogotovo na Realm of turmoil - nije da su me jednom kostali predugog ubijanja)
Inace sa 400 milja bez problema opremim CM wizza (evo danas uzeo triplet rukavice za 3 milje za njega na AH) cak i sa daleko vecim damageom, a da ne govorim o barbu koji moze igrati mp10. Sve u svemu... Nemojmo pretjerivati. Skromnost je vrlina... Do citanja/pisanja za jedno n dana sve najbolje svima koji igraju...
Ok,ti kazes da moja oprema ne vredi 400m. Ako te ne mrzi proveri na ah koliko kosta ovaj moj rare ring (200m bez life %,ali za tebe neka bude 100), kazes da je inna temperance los (150 vit,istina "samo" 8% as), kazes da nemam all ress na armoru (imam lighting ress ako znas sta je one with everything),Istina je da sam platio oruzje 150m (oko 100m main hand,50m offhand),natalya ring (cca 50m),gemovi oko 150m. Da imam 164k dps bez ikakvog buffa,ali nije problem dogurati ga do 200k uz dobar odabir skilova. PS. nekad i ovo koristim
Ehej sauronase! Nemoj tako grubo!
Pa on takve hlace ko tvoje salvage-a!!! 
@Tonči
Nemas pojma. Jer on ne prica o 'klasicnom' CM wizu, nego o njegovom tajnom buildu gdje za 400m imas 250+ DPS, dovoljno ti je 10 APOC-a, a gines samo ako te diskonekta provider na pola sata.
10 APoC-a može biti dovoljno ako imaš na svakom slotu 9% IAS (81%?), uza sebe Enchantress (2,72% mislim, direktno na weapon speed) i 10% Time Warp kupolu, dakle brzinu maksimalnu preko koliko? S Chantodo setom brzine 1.65, to je bijesna brzina i 10 APoC zaista može biti dobro.
A baš 250k DPS-a za 400M je LOL. Kako sam već rekao, oprema je itekako skuplja. 100M je neki minimum za high-end opremu i to ako baš trebaš nešto što nitko drugi ne treba.

, je da je skorn više za barbare ali boga mi od velike je koristi i WD.