- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svi ovi patchevi, nadam se da ce 1.09 biti nesto kao i kod Diabla 2, da ce se moci igrati kako treba, ovo dosad je smijesno do bola...
ajmo thumbs down, niste odavno
a što vi zapravo očekujete od ovakve igre, stalno kenjate diablo 2 diablo 2, ja sam igro diablo 2 i ne vidim nikakve toliko drastične razlike da se stalno kenja po diablu 3. u nekim segmentima je igra bolja, u nekim segmentima je gora ali generalno to je vrlo sličan proizvod onom od prije 10tak godina. prema tome, smatram da su vaše kritike totalno glupe i nepotrebne.
pijan sam
Sad na farm, najbolji itemi padaju kad si pijan 
crixi mixi ;)
ugasi torrente
ugasi torrente
to sam igrao na hardcore, misliš da bih nešto imao u pozadini da mi se skida a ja igram na HC 
I još sam kako sam bio u partyu otišao ne nekog igrača, i baš je bila borba s elitima, sreća pa nisam ostao mrtav na mjestu, nekako sam se izvukao :D
http://www.hitlike.org/wife-her-now-dude
Napokon sam pronašao tip žene koji mi odgovara ;)
1. u nekim segmentima je gora ali generalno to je vrlo sličan proizvod onom od prije 10tak godina.
2. prema tome, smatram da su vaše kritike totalno glupe i nepotrebne.
1. manje više, ali danas nije prije 15 godina.. standardi i zahtjevi se mijenjaju 
2. kako ikada osnovane kritike mogu biti glupe i nepotrebne.. kaj bi ti kupil sok u dućanu koji je pokvaren i onda se nebi žalio prodavaču? od viška kritičkog razmišljanja i slobode govora nikoga glava ne boli (osim one koji ne žele da ih se kritizira)
Evo ja sam prvi koji je stisnuo tweet na ovom postu.
pih,amaterka :D
moja žena i peče kolače i igra :)
Slab dps :P
napokon dočekao DNF i Diablo 3
Treba još jedna ženska i mogu bit Powerpuff girls ;)
Slab dps :P
2TD za "slab dps"... Da mi je znati tko misli da je 80k velik dps... lol?
Napokon, nakon 8 mrtvih heroja, pao je Diablo na Inferno na HC 
GZ .... P.s. imam jedno pitanje...dali se likovi na HC dižu jednakom brzinom kon SC ili idu malo brže
Napokon, nakon 8 mrtvih heroja, pao je Diablo na Inferno na HC 
GZ .... P.s. imam jedno pitanje...dali se likovi na HC dižu jednakom brzinom kon SC ili idu malo brže
Dižu se sporije lvl :)
Jer moraš se stvarno paziti, meni je najbrže da sam digao na lvl 60 22sata u HC.
Ako igraš sam sve sam [na to mislim da te nitko ne poguruje s većim levelom], naravno u public. I bez preskakanja actova i sve po redu.
A u public je po meni najbolje igrati, jer uvijek imaš nekoga tko ti čuva leđa.
A u sc, mislim da sam čak za 12sati laganini uz hell ring, sve po redu digao lika na lvl 60. A rekord mi je bio valjda 8sati uz pomoć na SC.
Uzmes barbariana i dizes jednakom brzinom kao na SC. Jer je barb nevidjeni EASYMODE u D3, ko god kaze drugacije ne zna da igra barbu u D3. Previse je faceroll :)
Uzmes barbariana i dizes jednakom brzinom kao na SC. Jer je barb nevidjeni EASYMODE u D3, ko god kaze drugacije ne zna da igra barbu u D3. Previse je faceroll :)
Igram i ja s barbarom u HC, ali u HC ga moraš nabijati s vitality, a po tome, nisi baš jak i laganini ide ubijanje, dok kad bi ga nabio s DPS išlo bi bolje.
Ali ako voliš riskirati da budeš ubijen na mjestu, onda nema problema.
Uglavnom, nakon puno mrtvih, naučio sam da se ne isplati zezati, i na sve moraš misliti da ostaneš živ.
Bullshit, nikako ne ide istom brzinom. Imao sam barbu i HC i SC i nije isto.
Prestani lagati ovaj napaceni narod, nemas to pravo!
Ide jednako brzo što se same igre tiče, ali ne ide jednako brzo ako igraš nejednako brzo. Dakle, ako ćeš biti jako oprezan, spor, ići će sporije. Sama igra je identična.
evo i ja sam počeo dizati monka na HC trentno lv.22
Fora je igrati ovak kad moraš pazit hehe
Dobro je Tonči rekao, sve je isto kao na SC samo sve ovisi kako igraš. Ja sam sa prvim likom igrao sve i polako, pa ipak poginuo, tako da sam sa zadnjih par likova konstantno igrao MP10 i igrao samo glavni quest od točke A do točke B, bez ikakvog skretanja. Jedino sam smanjio MP na Diablu na Hell-u, jer bi bilo glupo da poginem pred vratima Inferna. Opremu za MP10 (do inferna) lako nađeš za male novce, a uz to na visokom MP-u padaju bolji itemi.
EDIT: ovo se odnosi na WD-a ako igraš sa zombijima, ne trebaš toliko HP kao kod ostalih klasa pa možeš forsirati visoki DPS.
Skorn ili 2 one hand weapon za barba sc,mp 8-10.Sta je bolje?
jel ima neko da hoće hc igrat da se nađemo u igri