Best In Slot gear za sve klase je isti, Skorn, Hellfire ring, Mempo, Withching Hour, Inna leggins itd itd
OOOODLICNA itemizacija. Svi izgledaju isto, samo sto je model drugaciji. Od klase naravno.
Veliki je problem sto skornovi u posljednje vrijeme padaju izrazito losi.
Napadalo mi ih je bar 15ak od kada igram, a jedini k cemu je onaj prvi. Ove ostale (bez life on hit) jedva prodam za milju u posljednje vrijeme, ako ne'ko naleti.
Mempo mi niti jedan nije pao recimo, a igricu imam od prvog dana - mada, nije da nesto pretjerano visim, ali relativno dosta se igra.
WH jedan jedini pao. Lacuni koje nisi napisao, isto niti jednom mi nije pao. AH je po meni unistio igricu...
Igra. Za objasnjenje zbog cega ti je terminologija infantilna potrazi clanak od cini mi se Olega (dok jos nije tezio egomaniji i grandioznosti).
Evo meni maloprije visage pao,steta sto nije zombie cd malo veci,oslo bi za 1.5-2b
;

Meni jucer/danas lud dan. Isao sam 10x act 2 (sa ljudima sa liste) mp7-8 i niti jedno mi nije pao kljuc od KW.
Onda sam otisao na act3 public mp5 i iz prve kljuc. Ovih kljuceva iz act 3 imam i za izvoz.
Sve vise sumnjam da je sve to random drop.
Hmm, cudi me to.
Prvo, s tvojim wizom ne bih nikad isao ispod mp10, ta tko ti sto moze dok ne dignu mp bar na 20.
Drugo, volio bi vidjeti snimku 10 runova na mp7-8 i ne dobivanje niti jednog kljuca. Necu reci da lazes, znamo da nisi takav, ali mozda si imao problem s percepcijom. Ne bi bilo prvi put, jel?
Trece, random znaci upravo to - random. Ocito ti bas nije najjasnije sto to znaci. 10 runova i ne padne niti jedan kljuc - random. 10 runova u kojima svaki put padne 7-8 kljuceva - not random. Kapiš?
A svi koji kazu da a2 KW baca najmanje kljuceva, nek se zapitaju... koliko zapravo igraju a2? I meni je taj kljuc kronicno nedostajao, no samo zato sto je bio i najmanje igran. A3 smo svi prelazili nebrojeno puta zaredom, nije niti cudo da imamo najvise a3 kljuceva. Da ne spominjem kako svaki put psujem dok ga nadjem na a2 pa i izgubim volju igrati nakon toga.

... Njega muci sto mu necu dati link svoga profila, pa jadan sav se trga ovdje i mene spominje iz dana u dan. To ti kao kada obozavatelj trazi autogram, a idol mu nece dati, pa onda udri po 'zvijezdi'
. Ali meni to imponira sto me toliko spominje, sto je, je... Dobro, djecicu po strance i da se bacimo na ontopic. CM wizz istina ne treba toliki ress, ali da budemo iskreno doslovno trgas prste igrajuci ga. Kazu da je pozeljan u grupi - a svi koji ga igramo tu i tamo znamo zasto je pozeljan - i ja ga volim kada igram sa recimo laganini monkom, ali kada ja igram sa wozzom... Mada na kraju krajeva sve se svede na tko igra sa tobom. Evo danas sam igrao sa 3 CM wizza i mojim CM wizzom. Nisu nista pretjerano jaki (100-200K), ali se lijepo cisti bez posebne muke i uberi na mp10.