takav amulet mu ne vrijedi niti oko 100 milja , sve te cijene nisu realne na ah-u ,samo malo pratite i budete vidjeli da isti itemi su cijelo vrijeme gore na ah-u i ne prodaju se ,jer ljudi stavljaju abnormalne cijene i misle se obogatit ,onaj ko igra puno dobro zna koliko kaj vrijedi
? Taj amulet se proda za 300-400M u roku odmah. Pa ima +52 dmg. Pogle samo koliko 52 dmg utjecu na cijenu - vidi razliku na ah izmedju 950 i 1000 1h primjerice (istih, dobrih statova) ili izmedju 2150 i 2200 2sock manticorea. + Tu je i socket koji dize amulet strenght preko 170.
@amulet vlasnik - vidio sam ga na rmah maloprije. Tesko za tu lovu - ovi sta kupuju nakit preko 200eur/1B obicno kupuju triflecta sa +dmg +mainstat/vit. Ako ne prodas, potrazi ponude na forumu (vidi dole).
e to nije loše, ja sad sebi baš nešto slično tražim, jer sad ne igram s mantiocorom jer mi je prespor, ali neki s jako velikim dmg bi mi dobro došao.
Ja imam samo 60M :P
Pa ako si za ;)
To je manticore od cca ~600M, ne 60 :)
I da ne pocne opet rasprava da se takve stvari ne prodaju ili da ih nitko ne moze priustiti, na forumima 1240+ dex 2sock manticori se redovno i relativno brzo prodaju za 500+M. Inace, ako se ne bojite scammera, predmete preko 300+M je brze i isplativije prodati na forumu (radi %15 ah).
Da da, ovaj manticore je super, ja sam rekao da imam samo toliko, znam da ide za jako puno više, jako puno.
I ne prodaji ga za siću, dobri milijončeki su tu.

Opali HVALA ↓↓↓