Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.479.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Samo da sljedeca slika ne bude kako se tali u brimstone {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 11:05 (XSX).
13 godina
neaktivan

Dam ti 90m za njega. Vise nemam :(

ratko0309#2153
13 godina
neaktivan
toshak kaže...

Eto jedan pošten drop.

Dam ti 90m za njega. Vise nemam :(

ratko0309#2153
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pao mi sunoc ovaj Unity(malo jace sam isekao sliku :D ). Koliko da trazim za njega,ali realno. Ne verujem da ce iko dati 200+ m za ring,koliko stavljaju. BTW pao u public games :)

ratko0309#2153

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Rajo puno si zaspamao forum :P
Nego jel tko za ubere, naravno da ravnomjerno podijelimo ključeve ;) btw ultra tužno je to šta nisam miljun godina ubere ubia :(

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

koji mp lovac?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam ni koji mp ja mogu :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

daj link geara xd

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Na predhodnoj je stranici :D

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

jel netko možda za kakvu partiju nek me doda, baš mi je dosadno malo pa ako ćemo na neko skupljanje ključeva, traganje, farmanje nešto nek me doda

Đuro#2155

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/21015339

Savjeti za monka i za wizarda , sad vise igram s wizardom nego s monkom tako da vise golda usmjeravam na wizarda 

MONKy
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 11:01 (Munk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

treba mi procjena ovih rukavica, gledao sam na ah al ono je sve prerealisticno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

5M

onaj koji jesam
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

nisu lose ,samo steta sto nemaju defanzivu na sebi :( ...

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

quadfecta....

10M+

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ovo više nij za durat...ništ se ne prodaje cjene su premale tržište je mrtvo..jel se spominje kakav novi patch??ak nedođe uskor omasovno će ljudi napuštat igru

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grozni kaže...

ovo više nij za durat...ništ se ne prodaje cjene su premale tržište je mrtvo..jel se spominje kakav novi patch??ak nedođe uskor omasovno će ljudi napuštat igru

jedino što je u najavi je PVP.. "comes out when it's done"™

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 16:51 (nine).
13 godina
neaktivan

Daj linkaj svoj profil jer se ne može vidjet kad ukucam Đuro#2155, ne kužim zakaj ???

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
14 godina
neaktivan
Diablo 3

nakraju cu ih ostaviti za svoju wizardicu.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Daj linkaj svoj profil jer se ne može vidjet kad ukucam Đuro#2155, ne kužim zakaj ???

na kraju linka profila terba ukucat IME-BROJ a ne IME#BROJ i pod obavezno završiti sa /

ovako: http://eu.battle.net/d3/en/profile/đuro-2155/

(ovaj link ne radi zbog Đ, evo OVDJE valja )

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 17:12 (xhopeon).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ima koga da bi prodao account? svugdje trazim ali nigdje nemogu naci nikog da prodaje :/,platio bi do 200kn,pm 

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

igra je definitivno skoro pa mrtva.... više ne možeš prodati ništa.... inna temperance za 2,2 mil maximalno otišla a imala je 93 dex 8%ias i 40%ress to poison....   ono....ja konto da ću dobit nekhi bar 15 mil a ono kifla....

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

neprodaju se zbog toga sta imaju svi nerealne cijene i svi ocekuju da se obogati od prosjecnog itema. te tvoje hlace su nista posebno, pa ja sam za svog DH uzeo inna t sa dex i vit (95, 60) za 10M golda.

2 0 hvala 0
18 godina
MaxonUniversal kaže...

neprodaju se zbog toga sta imaju svi nerealne cijene i svi ocekuju da se obogati od prosjecnog itema. te tvoje hlace su nista posebno, pa ja sam za svog DH uzeo inna t sa dex i vit (95, 60) za 10M golda.

Prodaje se prodaje. Ja sam jutros prodao Echoing fury za 140M (kad se odbije blizzov porez 119M). A kupio sam ga za 100M i vidio da mi bas ne odgovara u odnosu na stari. Eto, nije mi bila namjera zaraditi a ispalo je tako. A sitniji tj. jeftiniji itemi odlaze isto zadovoljavajuce a cak vise ni ne spustam cijenu kao sto sam prije znao samo da se proda.

13 godina
neaktivan
Eld kaže...
MaxonUniversal kaže...

Prodaje se prodaje. Ja sam jutros prodao Echoing fury za 140M (kad se odbije blizzov porez 119M). A kupio sam ga za 100M i vidio da mi bas ne odgovara u odnosu na stari. Eto, nije mi bila namjera zaraditi a ispalo je tako. A sitniji tj. jeftiniji itemi odlaze isto zadovoljavajuce a cak vise ni ne spustam cijenu kao sto sam prije znao samo da se proda.

prodaju se samo super stvari...dobre ne...taj enchoting fury sigurno nije bio loš ak je ošo za 140mil..vjerovatno dobar dps + ls i cd ili socket...ja nemog ovaj rimng prodat za pišljivih 20mil..

samo kažem da su cjene jako pale ..recimo prije 2 tjedna sam im oskorn koji je vredio 150mil jučer jedva dobio 60mil..npr. sjećam e kad je obični mempo helm bio 50mil sad ako nema crit bolje da ga nisi ni našo itd itd...sad se za svaki drop legend il iset treba molit da bude savršen roll da moš nešt zaradit

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 21:54 (Grozni).
13 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

igra je definitivno skoro pa mrtva.... više ne možeš prodati ništa.... inna temperance za 2,2 mil maximalno otišla a imala je 93 dex 8%ias i 40%ress to poison....   ono....ja konto da ću dobit nekhi bar 15 mil a ono kifla....

Igra definitivno nije mrtva nego je stvar u tome da je cijena za loše i dobre predmete pala, jedino se "uber" predmeti prodaju za masnu paru..

Sada se lik bilo koje klase može opremiti za "šerpu krepane ribe" i to da se s njim može igrati inferno mp1-3..

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 22:24 (geothia).
18 godina

Mozda cijene dolaze na razinu kakva ustvari i treba biti. Ne znam. Ali upravo dok sam pisao prethodni post prodale su mi se jedne Lacuni za 2,5M. I to beza main statsa. Ja zadovoljan. Lagano razvijam lik, kupim, ako nadjem, nesto bolje opreme, obicno minimalno bolju. Staru prodam po mogucnosti za iste golde koje sam dao, ako ne onda gledam da sto bolje prodjem, a uvijek nesto dropa sto se moze prodati. I proda se. I ide polako ja se ne zurim :) 

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ev ošo ring na rmahu za 8eura..bar nešt

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

cijene su takve zato sto globalno ima sve vise i vise itema i sve vise i vise golda, a niti gold niti itemi ne mogu nestati, znaci moze ih biti samo sve vise i vise.... oduvijek cu cijene bile nerealne ako usporedujes iteme i gold... isti item koji sam prije mjesec, 2, 3 prodao za 70M danas mogu kupiti za manje od 10M, iz razloga sto je sve vise takvih itema jer stalno netko farma a sve je manje igraca koji bi imali potrebu za njim...

uzmes za primjer neki item kojem se cijena vrti trenutacno na recimo 100M golda... sad izracunajte koliko bi vama vremenski trebalo da nafarmate 100M golda ALI samo skupljanjem samog golda, znaci bez da ga zaradite prodajom itema na AH.... i onda zakljucite dali se takav item isplati platiti svo to vrijeme koje ste ulozili za farmanje golda (vrijeme=novac).... zakljucak - vjerojatno ne, zato sto bi za prosjecan item farmao po mjesec dana i igra bi trajala JAKO dugo...

mislim da je igra malo za*ebana zbog AH, bilo bi puno bolje da se koristi samo trade i prodaje preko chata, kao prvo sacuvali bi gold jer nema poreza a i ekonomija bi bila stabilnija jer se nebi ravnao po cijenama drugih itema na AH nego bi svaki deal bio individualan...naravno, sve bi se to svelo na kraju na isto ali ovako bi bar bilo ajmo to nazvat poštenije....

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 1:22 (shimeface).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

sa frend liste u 7. mj sam imao 20 ljudi sad ih je 7 koji igraju.... cijene su drastično pale... treba ti pasti uber item da zaradis 100 milijuna .... da zaradis 10 milijuna treba ti pasti item kakav ti je pao prije mjesec i koji dan a tada si mogao imati 40-tak milijuna.... + gold pada zarade više ovdje nema... ne bi ni to problem bio nego je problem što je tako pala cijena da kao prvo kad opremiš lika recimo barba na 175k dmg-a (moj) za neki sljedeći item ti treba 70-tak milijuna da digneš dps za 10k... a tih 70 mlijuna se teeeeško ostvari jer su cijene TAAAAKO pale na ah-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice