Evo ja sad igro malo public sa nekom ok ekipom. Samo rare nista posebno palo nije. Lvl 63 itemi padaju ali DPS po 200-300 tako da je za vendora rodeno. Ako je netko da navecer zaspilamo koji dobar run, nek se javi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel se ovo nekom dogodilo ?
1 pack mi bacio 2 set itema
Sto je najgore nakon 11 alkaizer runova 1 leg lvl 60 -.- .. Sreca .. :P
vec sam i u ovoj temi naveo al nitko ne vjeruje ili namjerno ne zeli, al to mene ne zanima.. da treba igrat sto dulje u komadu, pa cak ne ni skakat za elitovima , tj. najbolje od pocetka acta do kraja, od 1. questa pa sve rjesavat dalje.. jer vise od 90% setova i dobrih legendarnih su dropali obicni mobovi, ne elitovi.. provjereno, idem na kvantitetu, svaki run padne minimalno 4 legendarna (full a3), najgore je bilo dok sam dobio 2 legsa, a rekord je 5 set itema..
sad ce se nac neki i rec kako puno padaju na mp0 u publicu ali da nisu kvalitetni.. evo upravo sad prodao ik chest za 150€, koji mi je pao u public igri, na 1 NV, od obicnog moba..
vec sam i u ovoj temi naveo al nitko ne vjeruje ili namjerno ne zeli, al to mene ne zanima.. da treba igrat sto dulje u komadu, pa cak ne ni skakat za elitovima , tj. najbolje od pocetka acta do kraja, od 1. questa pa sve rjesavat dalje.. jer vise od 90% setova i dobrih legendarnih su dropali obicni mobovi, ne elitovi.. provjereno, idem na kvantitetu, svaki run padne minimalno 4 legendarna (full a3), najgore je bilo dok sam dobio 2 legsa, a rekord je 5 set itema..
sad ce se nac neki i rec kako puno padaju na mp0 u publicu ali da nisu kvalitetni.. evo upravo sad prodao ik chest za 150€, koji mi je pao u public igri, na 1 NV, od obicnog moba..
tebi svaki run padne minimalno 4seta nekom u 3 full runa ne padne ni jedan... objasni to?
Onda bi i ti trebao poceti koristiti Alkaizer run, jer tu ubijes najvise obicnih mobova po jedinici vremena. Upravo zbog toga je Alkaizer i osmislio tu rutu.
tebi svaki run padne minimalno 4seta nekom u 3 full runa ne padne ni jedan... objasni to?
manje od 2 nikad ne padne, vecinom preko 5,6 ponekad i vise, prosjek sam stavio 4, i ne set nego legendarna..
sto se set itema tice, prosjek mi je 1 po runu.. kao sto sam naveo 5 je rekord.. sve pise
Evo ja zaradio neke pare na paypalu preko Diabla... i odem na deal extreme kupiti masku za mobitel i nudi mi samo pay pal credit card, ne mogu platiti sa paypal balance, nema te opcije .... to je normalno?
Evo ja zaradio neke pare na paypalu preko Diabla... i odem na deal extreme kupiti masku za mobitel i nudi mi samo pay pal credit card, ne mogu platiti sa paypal balance, nema te opcije .... to je normalno?
Ne možeš platiti sa paypal balance-a jer novci nisu još sjeli na karticu. Kad sjednu na karticu trebaš platiti porez, prirez itd. i onda ono što ti ostane možeš trošiti. Kada bi se novci mogli trošiti s balance-a onda bi to bilo perfektno pranje novca. Nitko ne bi povlačio novce na karticu pa plaćao porez već bi sve potrošio s balance-a.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Ne možeš platiti sa paypal balance-a jer novci nisu još sjeli na karticu. Kad sjednu na karticu trebaš platiti porez, prirez itd. i onda ono što ti ostane možeš trošiti. Kada bi se novci mogli trošiti s balance-a onda bi to bilo perfektno pranje novca. Nitko ne bi povlačio novce na karticu pa plaćao porez već bi sve potrošio s balance-a.
ok ... dakle moram povući pare nazad sebi na račun.
Hvala
Ja sam danas ujutro a3 rijesio na mp0 s 350mf i dva legendarya su pala,oba su bezveze al nema veze,mislim da cu ovako nastavit igrat jedno vrijeme.
posto mi je DH pomalo dosadio a i imao sam viska golda, opremio sam barbara da vidim kako je s njim igrati. prvih 6 paragona doslovno preletio, totalno drukcije iskustvo u odnosu na DH!
Bome ako su ovo unbuffed statsi super su.
posto mi je DH pomalo dosadio a i imao sam viska golda, opremio sam barbara da vidim kako je s njim igrati. prvih 6 paragona doslovno preletio, totalno drukcije iskustvo u odnosu na DH!
Jbt ja imam takav dps nakon preko 500 sati igranja sa barbarom, mora da si pravo viska golda imao.
manje od 2 nikad ne padne, vecinom preko 5,6 ponekad i vise, prosjek sam stavio 4, i ne set nego legendarna..
sto se set itema tice, prosjek mi je 1 po runu.. kao sto sam naveo 5 je rekord.. sve pise
ja radim kratke runove od nedavno jer se na full run previse vremena gubi na trcanje i sve ostalo sto nije samo udaranje po mobovima (sto je jedino mjerilo korisnosti u farmanju) u nekom vremenu... znaci dok ti izgubis 10-15min trcanja (znaci praznog hoda - dok ne udaras mobove) a vjerojatno i vise, u runu koji traje sta ja znam, sat-sat i pol (uzimam napamet vrijednosti) za to vrijeme da odradim skoro 2 runa koji je (prakticki) cisto udaranje mobova (odnosno drop) (iako je to vise namjeneno za EXP ali dobro) UZ jos ostale runove koje napravim od ostatka vremena...
jel može mala pomoć?imam barba paragon 60 i solidnu opremu ww build...dosadno mi po cjele dane sam okoristit wirthlind po istoj ruti..mislio sam napraviti wizzarda il wd ...šta mislite o tome?kad bi prodo sve sa barba bil obi 200mil+ pa bi mogo odma opremit novog lika na lvl 60....btw vidim da je oprema za njih jeftinija neg za barba i dh....šta mislite jel se isplati il bi bio lud da mjenjam lika?
Drz se barba i pici u public games... Steta prodavat ako je charachter
heben.
jel može mala pomoć?imam barba paragon 60 i solidnu opremu ww build...dosadno mi po cjele dane sam okoristit wirthlind po istoj ruti..mislio sam napraviti wizzarda il wd ...šta mislite o tome?kad bi prodo sve sa barba bil obi 200mil+ pa bi mogo odma opremit novog lika na lvl 60....btw vidim da je oprema za njih jeftinija neg za barba i dh....šta mislite jel se isplati il bi bio lud da mjenjam lika?
Nijedna klasa nije jeftinija od druge. Sa svakin likon ćeš doć u tu fazu kad će ti bilo kakav upgrade koštat jedno 100mil+ tako da ta priča ne drži vodu. Ako misliš igrat sa novin likon, nemoj prodavat ništa sa barbara kao i šta san ja napravia. Iman barba počea san malo DH-a i nisan puno uložia u njega al barbovu opremu nisan dira.
ak prodas barba za 200M+ mos napravit takvog wizz freezera da ti pamet stane....s njim uredno mos ic na MP10 ( ne solo, al nades par likova koji bi radili damage)
Btw. sva "uber" oprema je jednako skupa za sve likove.....
Evo znam da nitko ne koristi shieldove više ali da se pohvalim sa jednim dobrim kojeg sam danas dobio. I sada mogu dobiti lijepe pare za njega, al razmišljam dal da čekam pvp patch kad će cijena ovakvih Stormshieldova narasti.
možd bolje ne mjenjat :P sad farmam na mp3 lvl ide brzo i imam mf 416 sa valorom i folower i nađem dost legend..sad palo 3 u pol sata....al jedino vredno tal rasha armor chest preko 200vit 170int ....
Ja u dva dana, jedino sta brzo ide to je XP, Public game oderem i samo idem sa ekipom. Jos ako je neki dobar barb ispred i samo melje dok mi smo tu ko support. Evo sad zavrsio act3 run u kojih 20-30min... samo rare padaju i to ih je samo par palo koji su vrijedni kojih 150k maksimalno, ostalo nista. Jos cekam prvi set item i mozda peti legendary u zivotu :D
Nijedna klasa nije jeftinija od druge. Sa svakin likon ćeš doć u tu fazu kad će ti bilo kakav upgrade koštat jedno 100mil+ tako da ta priča ne drži vodu. Ako misliš igrat sa novin likon, nemoj prodavat ništa sa barbara kao i šta san ja napravia. Iman barba počea san malo DH-a i nisan puno uložia u njega al barbovu opremu nisan dira.
ma jesi lud, di ces opremu prodavat... ako oces novog lika, nafarmaj si 10-15M golda, kupi si opremu te vrijednosti i ajmo polako... tako bi ja napravio...
a to da su neke klase jeftinije od drugih... ima nesto i u tome, ako uzmes u obzir da najvise ljudi igra s barbom i wizardom (bar kolko sam ja skuzio) tako da je opremu za njih puno lakse prodat... e sad ako krenes od toga mozda bi donekle i mogao doci do toga da su neke klase jeftinije od drugih....
ja radim kratke runove od nedavno jer se na full run previse vremena gubi na trcanje i sve ostalo sto nije samo udaranje po mobovima (sto je jedino mjerilo korisnosti u farmanju) u nekom vremenu... znaci dok ti izgubis 10-15min trcanja (znaci praznog hoda - dok ne udaras mobove) a vjerojatno i vise, u runu koji traje sta ja znam, sat-sat i pol (uzimam napamet vrijednosti) za to vrijeme da odradim skoro 2 runa koji je (prakticki) cisto udaranje mobova (odnosno drop) (iako je to vise namjeneno za EXP ali dobro) UZ jos ostale runove koje napravim od ostatka vremena...
sorry nemoras se ljutit (ako jesi) samo komentiramo..
sve ovo stoji i slazem se 100%, alkaizer ruta i slicne su najbolje jer ubijes najvise mobova/najveci moguci drop po killu tj minuti/satu..
sve ono sta je blizard naveo: mf,mp sve to dize drop kao, al uvijek postoji ono pitanje, jel postoji jos kakav mehanizam (a vecina igraca zna da postoji jos nesto) jer nemozes objasnit nebuloze dok netko sa 50 mf u publicu dobije end game item od prvog ubijenog moba itd..
isto tako mnogi su se zapitali da li ti odreduje drop dok se ulogiras u igru, dok pokrenes odredeni quest i slicno, a iz osobnog iskustva sam primjetio dok krenes od prvog questa, i rijesavas sve ostale redom, da ce ti past najvise legendi, pa tako i veca mogucnost za boljom legendom/setom, bez obzira na potrosenih nekoliko minuta hodanja bezveze.. ako me razumijes sto pokusavam rec.. nije bitno samo ubit sto vise mobova po satu da bi bio ucinkovit..
probao sam stvarno sve i svasta, sve tehnike i sisteme.. ok, nemoras se slagat samnom, ali bar isprobaj..
cak makni svu mf opremu, i odi mp0 od prvog questa do zadnjeg act 3, garantiram da ce ti past bar 2 legende..
isto tako mnogi su se zapitali da li ti odreduje drop dok se ulogiras u igru, dok pokrenes odredeni quest i slicno, a iz osobnog iskustva sam primjetio dok krenes od prvog questa, i rijesavas sve ostale redom, da ce ti past najvise legendi,
cak makni svu mf opremu, i odi mp0 od prvog questa do zadnjeg act 3, garantiram da ce ti past bar 2 legende..
Pa to je stara stvar, imas na diablofans dot com strucnu analizu koja je dokazala da najvise dropova bacaju runovi u kojima ides po questovima po redu bez MF geara. To, i drop serveri (vecina ljudi vec zna za drop servere). Ako vec koristis no mf gear trik i trik sa questovima po redu, nema smisla da se logiras na server koji nije drop server.
I da, ako igras iz Hrvatske, obavezno izmedju 12-2 popodne kad je namjanja aktivnost na ah, pa server generira bolje dropove da pokrije rupu na AH.
sorry nemoras se ljutit (ako jesi) samo komentiramo..
sve ovo stoji i slazem se 100%, alkaizer ruta i slicne su najbolje jer ubijes najvise mobova/najveci moguci drop po killu tj minuti/satu..
sve ono sta je blizard naveo: mf,mp sve to dize drop kao, al uvijek postoji ono pitanje, jel postoji jos kakav mehanizam (a vecina igraca zna da postoji jos nesto) jer nemozes objasnit nebuloze dok netko sa 50 mf u publicu dobije end game item od prvog ubijenog moba itd..
isto tako mnogi su se zapitali da li ti odreduje drop dok se ulogiras u igru, dok pokrenes odredeni quest i slicno, a iz osobnog iskustva sam primjetio dok krenes od prvog questa, i rijesavas sve ostale redom, da ce ti past najvise legendi, pa tako i veca mogucnost za boljom legendom/setom, bez obzira na potrosenih nekoliko minuta hodanja bezveze.. ako me razumijes sto pokusavam rec.. nije bitno samo ubit sto vise mobova po satu da bi bio ucinkovit..
probao sam stvarno sve i svasta, sve tehnike i sisteme.. ok, nemoras se slagat samnom, ali bar isprobaj..
ma kuzim ja tebe, ne ljutim se nista, samo nemam naviku stavljat :D :) i slicno pa tako izgleda... :D
bio je kolega prije par postova objasnjavao nesto u vezi MF i MP i tako dalje, uglavnom kolko sam skuzio, nema nikakvih pravila sto se tice dropa, MF ce ti vjerojatno povecat malo sansu za drop ali to ne znaci da imas vecu sansu da ce ti pasti eng game item... primjer koji si naveo, znaci ja kad sam rolo prvog lika (DH) dosao na paragon 5-6 (znaci prakticki poceo tek igru) pao mi je na public gameu sa MF manjem od 200 (oko 160) witching hour koji sam prodao za 50M ! (vjerojatno bi i vise da sam znao) sada sam paragon 32 i od tad mi nije pao item a da sam ga prodao za vise od 7-9M (a i takvih je bilo tolko da ih mozes na prste jedne ruke nabrojat)(govorim samo za ove koji su UOPCE ista vrijedili) i to sa MF malo manjim od 400...
ocu ti rec da to sto meni (tebi ili bilo kome drugome) padne 100 legendi dnevno ne znaci nista ako ces ih ti rastavit na dijelove jer su prakticki bezvrijedni (ja osobno ne prodajem nista za sto ne mogu dobiti bar 1M) tako da mi je isplativije radit kratke runove di cu bildati EXP puno brze nego da radim full runove a sad... sta padne padne, jer ionako ne znam kako da utjecem na drop... ako zbog iceg onda bar zbog toga jer bi psihicki umro nakon sedmog full act3 runa... :D
ako ti pase tako kako ti igras, slobodno, mozda si i u pravu al eto... kako kome pase
.
Pa to je stara stvar, imas na diablofans dot com strucnu analizu koja je dokazala da najvise dropova bacaju runovi u kojima ides po questovima po redu bez MF geara. To, i drop serveri (vecina ljudi vec zna za drop servere). Ako vec koristis no mf gear trik i trik sa questovima po redu, nema smisla da se logiras na server koji nije drop server.
I da, ako igras iz Hrvatske, obavezno izmedju 12-2 popodne kad je namjanja aktivnost na ah, pa server generira bolje dropove da pokrije rupu na AH.
...i onda je svizac zamotao cokoladu.....

U principu nitko ne zna kako drop funkcionira...svi imaju neku svoju filozofiju, mada mi ovo s questovima i drop serverima zvuči idiotski..al ko zna.
Meni se zna desiti da u jednom danu pokupim 20ak legendi pa onda u iduća dva dana 1-2...sve je sreća