- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je taj dobar osjećaj 
Ako nije photoshop, pa ti se čovječe obogatio...
Nije photoshop:)
To je taj dobar osjećaj 
Čestitam! Ipak, trebao si probati za eure prodati prvo...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moze jedna procjena za ovo, na ah-u ima samo jedan sa mrvicu manjim intom ali ima oko 100 dexa, 1% veci AS, 0.5 CC i 19 CD-a, bez fire resistenca za 2 biljona, znam d ovo bas ne vrijedi toliko ali nisam nikad nista ni slicno dobio pa neznam di sta kamo kuda.
Hvala svima na pomoci.
Ne znam točno koliko vrijedi (jako puno), ali samo da napomenem da taj drugi item nije 2 bilijona nego 2 milijarde.
Moze jedna procjena za ovo, na ah-u ima samo jedan sa mrvicu manjim intom ali ima oko 100 dexa, 1% veci AS, 0.5 CC i 19 CD-a, bez fire resistenca za 2 biljona, znam d ovo bas ne vrijedi toliko ali nisam nikad nista ni slicno dobio pa neznam di sta kamo kuda.
Hvala svima na pomoci.
Ne bih znao procijeniti, ali imam jedan savjet; nemoj stavljati u AH pretraživač sve specke (ja sam isto tako stavljao sve pa sam dobio da je nađen samo 1 item sličnih specki i tako sam onda svoj prodao za premalo ili ga pokušao prodati za previše love)!
Npr. kod ovog amuleta izbaci damage i fire ressistance kada tražiš sličan amulet!
Da krivo sam napiso cijenu na ah, jbg prvi pt da ista slicno prodajem maknuo sam odmah fire ress, ali avg dmg dodaju dosta dpsa, sa ovakvom dmg-om nema nista ispod miljarde ima ih po 200-injak miljona sa recimo 10 min dmg-a sta nije ni slicno ovom.
Dal da stavim samo bid bez buyouta i ako da koliko?
Hvala svima na pomoci.
Milim da ti taj amulet vrjedi od 230-400m sve ovisi kakav kupac uleti i kolko je spraman odvojiti za takav item
Jesam, međutim u par navrata ga nisam uspio prodati...a na gahu, samo smanjivao sa 600 do ove konacne cijene.
evo imam jedno pitanje..igram malo više od mjesec dana ..bilo je dobrih dropova i sve uložio u svog lika..sad sam mislio probat malo zaradit novaca al cjene padaju i cjena golda sad jako mala ..jel se to i prije događalo i jel može bit da će u budućnosti opet rasti cjene?il tek kad izađe novi patch?mislite li da bi mogo ove godine?
evo imam jedno pitanje..igram malo više od mjesec dana ..bilo je dobrih dropova i sve uložio u svog lika..sad sam mislio probat malo zaradit novaca al cjene padaju i cjena golda sad jako mala ..jel se to i prije događalo i jel može bit da će u budućnosti opet rasti cjene?il tek kad izađe novi patch?mislite li da bi mogo ove godine?
Cjena golda bi trebala porasti nakon novog patcha barem malo..ali to je samo nagadanje..zato ako ti nije hitno za novac samo sparaj golde pa vidi kada patch izade ali opet moze se dogoditi da ti gold jos vise padne na nekih 20 centi..sto bi bilo jako sick..i ovo je vec sada jako mala cjena kad znas da trebas puno truda uluziti da nafarmas 200m da ti se isplati prodavati za rm..
ni nema jos naznaka za novi patch?ko zna oće li bit ove godine
koliko sam ja shvatio DOBRE predmete se isplati prodati za pare, dok recimo prodaš za gold pa taj gold u novce pretvaraš gubiš na proviziji... ali onda opet imaš igrača koji bi više milijuna dali ali nemaju paypall ili autentikator pa nemogu prave pare dati.... ne znam... uglavnom zarada je ovdje pala brat bratu 70%.... kad se sjetim kako sam ladno 40 miljuna golda po 1,15 eura - provizija prodavao... to su bila vremena.... a nije davno ni bilo nekih mjesec i pol ili tako....
uglanvom onaj amulet, što ima ias cc cd taj, vrijedi 200 mil pa nadalje ovisno koliko su kupci spremni dati para
gold da raste hmmm teško jer svakim danom ga ima sve VIŠE I VIŠE (nikad manje) na tržištu, pogotovo sad zamisli koliko recimo 200 botova u igri koja rade neprestano, nafarmaju za sve ove mjesece od kako su u uporabi (+ regularni igrači)
koliko sam ja shvatio DOBRE predmete se isplati prodati za pare, dok recimo prodaš za gold pa taj gold u novce pretvaraš gubiš na proviziji... ali onda opet imaš igrača koji bi više milijuna dali ali nemaju paypall ili autentikator pa nemogu prave pare dati.... ne znam... uglavnom zarada je ovdje pala brat bratu 70%.... kad se sjetim kako sam ladno 40 miljuna golda po 1,15 eura - provizija prodavao... to su bila vremena.... a nije davno ni bilo nekih mjesec i pol ili tako....
uglanvom onaj amulet, što ima ias cc cd taj, vrijedi 200 mil pa nadalje ovisno koliko su kupci spremni dati para
gold da raste hmmm teško jer svakim danom ga ima sve VIŠE I VIŠE (nikad manje) na tržištu, pogotovo sad zamisli koliko recimo 200 botova u igri koja rade neprestano, nafarmaju za sve ove mjesece od kako su u uporabi (+ regularni igrači)
Molim pomoć! Kako to da ja ovaj svoj ne mogu prodati za 40 mil, a po meni su slični - izuzev attack speeda (ili je to toliko važno)...
Pod prvo, item bas i nije nesto dobar, posto je item level 61, a potom ima intelect umjesto strenghta ili te dexteritija zavisi za koju klasu ali intelect i crit definitivno ne idu zajedno. :)
Ako netko ima d3 account viska molim da mi se javi u inbox, posto mjenjam wow account za d3 key ili used d3 key :) Hvala unaprijed.
Pod prvo, item bas i nije nesto dobar, posto je item level 61, a potom ima intelect umjesto strenghta ili te dexteritija zavisi za koju klasu ali intelect i crit definitivno ne idu zajedno. :)
kakve veze ima sta je 61 lvl pobogu? koje su ovo nebuloze int i critc da neidu zajedno, zasto nebi islo?
meni prsteni i amulet sluze samo za nabijanje dps-a, nikako za life. ako izbacis taj vit vidit ce da je to samo jedan prosjecan amulet kojeg mozes dobiti jefitno sa stim statsima, vit dobijes na drugim stvarima.
Dobro sam se nasmijao
. Što ti misliš kako mi koji igramo sa WD-om i Wizzom dižemo DPS, nego sa CD, CC i AS. I item lvl 61? To nema veze sa vezom. Pa sa MP levelom statsi više ne ovise o lvl itema nego o lvl moba koji su svi redom lvl 63.
Molim pomoć! Kako to da ja ovaj svoj ne mogu prodati za 40 mil, a po meni su slični - izuzev attack speeda (ili je to toliko važno)...
Naravno da je važno, ta tri statsa najviše dižu DPS (crit. chance, crit. dmg. i AS), tako da je velika razlika između amuleta koji ima sva tri i amuleta kojemu fali jedan od tih troje.
ahahhahahhhhaaaaaahhhhhhaa...........
s koje si se ti galaxsije izrodil , to nebreš bolivit kaj je ovaj izjavil , pa neki itemi lv.61 imaju i bolje statse od lv.62 jer su u novom patchu rolovi poboljšani za njih , po tim kaj si izjavil da int. nede s crit... rista pa ti nisi pri zdravoj pameti daj odi prvo malo prouči kaj je diablo za igru ili i ti gledaš frenda kako igra 
dobio ovoga ljepotana, s obzirom da na AH nema bas puno ovakvih s ovim statsima koliko bi ga vi cijenili?
250 eura ako ne prođe pomalo smanjivaj
To je taj dobar osjećaj 
I sta sad? Kupit ces sa goldom opremu i dosadit ce ti za dva tjedna sve i game over za tebe.
Trebao si ovo za pare prodati...
Eh, da se bar za te pare može kupit end game gear 
dobio ovoga ljepotana, s obzirom da na AH nema bas puno ovakvih s ovim statsima koliko bi ga vi cijenili?
WOW :) svaka cast
Da je meni malo te srece
Jbg, Tonči si pročitao patch notes? http://eu.battle.net/d3/en/blog/6268658/Patch_105_Now_Live-17_10_2012
Evo ovo je važno
Items
Affixes on items will now roll their level based on the level of the monster killed rather than the item's level (this applies to all items including random affixes on Legendary and set items)
Znači sa MP1+ svi monsteri su lvl 63 i po tome se postavljaju affixi itema.
Jbg, Tonči si pročitao patch notes? http://eu.battle.net/d3/en/blog/6268658/Patch_105_Now_Live-17_10_2012
Evo ovo je važno
Items
Affixes on items will now roll their level based on the level of the monster killed rather than the item's level (this applies to all items including random affixes on Legendary and set items)
Znači sa MP1+ svi monsteri su lvl 63 i po tome se postavljaju affixi itema.
Šta ti to triba značit?