Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.479.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

evo uspio rijesit svoj problem cini se da su popravili sms verifikaciju :))

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Diablo 3
geek_boy1 kaže...

evo uspio rijesit svoj problem cini se da su popravili sms verifikaciju :))

Meni i dalje ne radi VIP...ti?

Potpis
15 godina
neaktivan
Ako je netko voljan za farming runove sa solidnim DHom neka doda slobodno.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fur1ou7-1930/hero/2782882
Time and time and time and time again...
14 godina
Diablo 3

Za kolko bi mogo prodat Diablo 3 acc sa Barbarom lvl 40 i DH.om sa paragon 6 cini mi se i kojih milju i pol golda gore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
mArkoman kaže...

kolko mogu dobit za ovo ?

Možeš sigurno dobit 5M, meni je prijatelj malo slabije od tvojih uspio za 5M prodat. Al cijene su se poremetile nešto na AH ili se meni bar tako čini...

Ne kužim zašto pitate price check kada vrlo jednostavno možete na AH-u vidjeti cijenu.

Razumijem za neke rijetke iteme sa čudnim afiksima, ali tih manticora ima puno.

Evo koliko sam ja vidio, oko 1,5 milijun (a ne 5) bi mogao dobiti, ali najviše.

16 godina
neaktivan

probaj dalje pokusavat jucer sam dobio verifikacijski kod od njih nisam se mogao uopce logirat na account tj bilo je vezano uz autentifikator pa su mi poslali kod inace ja sam na Tele 2 mrezi

Samobor je lepa varoš :))
13 godina
neaktivan
Diablo 3

zakaj nemrem uci u igru ? stane mi na retrieving hero list !! to je sam kod mene ili ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
imam isti problem, nemogu uci u igru isto
steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk
14 godina
mArkoman kaže...

zakaj nemrem uci u igru ? stane mi na retrieving hero list !! to je sam kod mene ili ?

isti problem i kod mene

15 godina
neaktivan

Nije ništa najavljeno... Valjda će proradit uskoro

Time and time and time and time again...
15 godina
Diablo 3

Vrijedi taj manticore sa 2 socketa (200 crit dmg) jako puno.

Ja svoj sa 1 socket i int prodao za 50k xd .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

rade na popravaku ..... to su napisali prije 24 minute .....    We are working to bring everything back up still, I don't have an ETA just yet but our network team is on this and are working on the issue.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/dzoky-2187/hero/736636

evo moj profile, pa me dodajte ko hoće, da zabacimo koji run skupa ;)

roX!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

rade na popravaku ..... to su napisali prije 24 minute .....    We are working to bring everything back up still, I don't have an ETA just yet but our network team is on this and are working on the issue.

Meni još neće ući, toliko o tome...
Btw evo su došle neke nove novosti o igri :P
http://us.battle.net/d3/en/blog/7810825/?utm_source=internal&utm_medium=launcher&utm_campaign=d3&utm_content=news-textlink

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ni meni neće ući, damn u blizzard!

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

30.10. sam poslao na support tiket da mi pomognu rješit stvar oko RMAH vertifikacijske poruke. Prošlo je skoro 2 tjedna, a da oni još ništa nisu poduzeli da dobijem tu pišljivu poruku na mobitel.
Ima li još tko ovakvih problema, jer znam da je bilo par ljudi koji nisu prije tjedan dana isto ovaj SMS dobit.

Naravno na VIP-u sam i imam neki osjećaj da to ima veze s tim, al opet -.-''

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

30.10. sam poslao na support tiket da mi pomognu rješit stvar oko RMAH vertifikacijske poruke. Prošlo je skoro 2 tjedna, a da oni još ništa nisu poduzeli da dobijem tu pišljivu poruku na mobitel.
Ima li još tko ovakvih problema, jer znam da je bilo par ljudi koji nisu prije tjedan dana isto ovaj SMS dobit.

Naravno na VIP-u sam i imam neki osjećaj da to ima veze s tim, al opet -.-''

Da, ima veze s vipom i nece ti proraditi. I mene je to zivciralo. Trazi da ti zamijene broj s kojeg si registriran na t mobile.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko ima poneki profil dobrog ww barbara s visokim dpsom molim da pošalje link, pa da malo usporedim.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ako neko oce ici na infernal machine mp7 kad se serveri vrate nek me doda:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/NinjEEEk-2678/hero/7414013

bilo bi pozeljno da imate i vi barem 1 portal da si mogu napravit hellfire ring normalni za DH-a :P 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

ako neko oce ici na infernal machine mp7 kad se serveri vrate nek me doda:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/NinjEEEk-2678/hero/7414013

bilo bi pozeljno da imate i vi barem 1 portal da si mogu napravit hellfire ring normalni za DH-a :P 

Ti možeš solo farmat mp7?
Pa ja ću se upucat...

13 godina
neaktivan

rofl mogu i mp8 bez problema samo sto duze traje run, slobodno se "upucaj"

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 15:25 (NinjEEEk).
14 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

rofl mogu i mp8 bez problema samo sto duze traje run, slobodno se "upucaj"

Ajde ne fantaziraj. S tim noobovskim barbarom možeš farmat eventualno mp1. Nemaš ni resista ni dps-A potrebno za više mp levele.

mp8? Smiješan si.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Onda je barbar 100 puta jači nego bilo koji drugi lik...Zna sam da je jak, al da ti recimo s tom opremom možeš sve gazit na mp7, nemoj svatit ništa ko uvredu, al brutala...

Ja s wizardom muku mučim solo na mp5, al u grupi recimo sa jednim solidnim barbarom mogu bez problema mp7. Tonči je iša sa mnom dok još nisam ima ovako dobru opremu pa smo išli polako i nisam puno umira, šta bi značilo da bi sad sigurno išlo puno brže...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 15:31 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ovo mi je stvarno smjesno, dodaj me idemo na mp7 stoj u bazi pa ces vidjet...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Onda je barbar 100 puta jači nego bilo koji drugi lik...Zna sam da je jak, al da ti recimo s tom opremom možeš sve gazit na mp7, nemoj svatit ništa ko uvredu, al brutala...

Ja s wizardom muku mučim solo na mp5, al u grupi recimo sa jednim solidnim barbarom mogu bez problema mp7. Tonči je iša sa mnom dok još nisam ima ovako dobru opremu pa smo išli polako i nisam puno umira, šta bi značilo da bi sad sigurno išlo puno brže...

Ma nema dodira s realnošću. Nije barbar toliko jak, pogotovo nakon novog patcha. Umjesto da si kupi neki ok skorn s 300 snage, 200 vita i cca 1300 dpsa on tu s ta dva trasha igra:).

13 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...
1.Lovac kaže...

Ma nema dodira s realnošću. Nije barbar toliko jak, pogotovo nakon novog patcha. Umjesto da si kupi neki ok skorn s 300 snage, 200 vita i cca 1300 dpsa on tu s ta dva trasha igra:).

jedini problem s tim tvojim "izrugivanjem" sto ja zapravo i igram na mp7 i tamo farmam...

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja ne znam koji je K s ovim diablom...

Nemogu primit šugavi sms, ne mogu uć u igru, pa koji K sam ja uopće kupova ovo kad ne mogu ništa radit...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

ovo mi je stvarno smjesno, dodaj me idemo na mp7 stoj u bazi pa ces vidjet...

ja s tim http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671 mogu igrat na mp4 bez problema, mogu i na mp5 al malo teže. na mp6 ili 7 nemoguce zbog premalog dps-a. neznam ja kak ti igras na mp7:)

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Možda lik stvarno igra mp7, al na hellu...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma mp8 i nije toliki strašni problem, jedino šta je malo zamorno jer treba lupat beštije do besvijesti i na jako visokom dpsu.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice