200 milja se nudi za to na AH ?!?!
Str. i int. u kombinacija sa red. lvl... ?!?! Ne bi dao 100 000 za tako nesto, a kamoli 200 milja.
...vjeruj mi iz osobnog iskustva da se Hedrick kuzi u D3 ajteme...meni osobno je pomagao (pomaze) i kupovao ajteme za mog barba, a da ne kazem
i posudjivao (posudio) i davao 4 free svoje jebacke ajteme koje je mogao prodat za dobru lovu..tak da vjeruj mi na rijec covjek zna kaj prica.
Svaka roba vrijedi upravo onoliko koliko je kupac spreman ponuditi za nju, a ne koliko prodavac trazi za nju 
Osobno sam tako reagirao, jer ne visim na AH. Mozda sam jednom upalio i danas drugi puta. Koliko vidim taj/slican belt ima minimalnu ponudu od 2 milje, pa na dalje. Buyout krece od 30 milja pa na dalje.
Ima tu svakakvih kombinacija. No, nebitno. Ono sto sam zelio napisati je da mi taj belt ima bar dve ovelike mane (i resi su dosta nizi od prosjeka), a zapelo se oko cijene. Ako ce tko dati 200 milja, neka da...
Moje cudjenje je bilo u pogledu igraca koji ne kupuje stvari na AH, jer to vise nije onda moja igra. A da ovo ne ode u danje prepucavanje/pametovanje, ja budem stavio EOD po pitanju razgovora oko vrijednosti 

...
!