da da to u zagradi plavo sto ti pise je paragon level. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po mom iskustvu mf oprema nevalja ništa od kad su uveli paragon lv. , imao sam 400% mf i tri dana igrao cirka 12 sati na dan i ništa mi nije dropalo , čim sam skinuo sun kipera s mf-om počelo dropat ko ludo , eto Hedrick može potvrdit jer njemu linkam svaki item , u 6 dana sam dropao oko 35 legendi i od toga samo 5 da su dobri bili i lijepo se prodali ...to je moje iskustvo ;):)
po mom iskustvu mf oprema nevalja ništa od kad su uveli paragon lv. , imao sam 400% mf i tri dana igrao cirka 12 sati na dan i ništa mi nije dropalo , čim sam skinuo sun kipera s mf-om počelo dropat ko ludo , eto Hedrick može potvrdit jer njemu linkam svaki item , u 6 dana sam dropao oko 35 legendi i od toga samo 5 da su dobri bili i lijepo se prodali ...to je moje iskustvo ;):)
Daj link od accounta :P
Do sada nisam išao u kupnju na AH (lvl 53 barb). Mučio sam se na hell težini i dobro morao razmislit za svako plavo fire chain trojstvo (umirao x puta).
I onda reko ajde da vidim što ima za kupit.
Kupio ovo za 100k Vigilance sa requirements -6? naravno. I od onda samo gazim sve pred sobom. Prešao III acta u dva dana bez problema. Ovo je D III na easy mode ;).
Svima koji se muče na većim lvl-a kao ja prije- preporučujem AH.
Daj link od accounta :P
nekužim kaj če ti a ako te veseli eto http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sepultribe-2818/hero/11525839
poz svima ja sam novi igram tek 2 dana...ak me neko bude htjeo dodat ja sam Grozni#2252
igrat ću oko 10 sati dnevno pa se nadam da ću brzo napredovat
kad će patch? već mi je dosadila igra ovako, patch je bar malo dić opet.
Ja sam prije igrao ne frendovom account-i i to sam napravio lika na Americkom serveru, da ne petljam po njegovom europskom.
Jucer sam mjenjao svoj GW2 za D3 tako da sad imam svoj na Europskom, uglavnom:
Cijene na EU i US su neusporedive, na US ima toliko boljih item-a i jeftinije, recimo na Wizarda sam tamo za inferno potrosio oko milijun golda, na europi oko 3 milijuna, al onaj na americkom serveru mi je daleko bolji. Ovdje jednostavno ni ne mogu nac recimo off hand source ni za ogromne pare kakav sam tamo platio 100k.
Jos sam tu citao da svi preporucate farmanje act 3 inferna, evo probao sam to sa monkom koji je dosao na account-u, prosao sam cijeli bastion keep i one levele dole ispod 2x, mislim da sam dobio 2 rare drop-a.
Sto je najgore, za cijeli run po bustion keepu nisam ni inventorij mogao napunit makar skupljajuci i plave iteme, pare su uzasno slabo padale isto. Mislim vise zaradim farmanjem act 1 inferna iskreno.
Mislim ne igram ja ovo puno niti zelim bas farmat nego sam eto htio probat da vidim malo kad postoji mogucnost.
ovo moram s vama podijelit , to mi se prvi puta dogodilo da sam u istom ranu pokupio dva potpuno ista itema ... da su bar bila neka bjesna legendarna onda ..hehhe
Ja sam se već iskreno zasitio D3-a , ako je netko zainteresiran za kupnju ovdje je oglas ( mislim da je cijena razumna ) :
http://www.bug.hr/forum/topic/konzole-oprema-igranje/prodaja-diablo-3/166146.aspx .
Ja sam prije igrao ne frendovom account-i i to sam napravio lika na Americkom serveru, da ne petljam po njegovom europskom.
Cijene na EU i US su neusporedive, na US ima toliko boljih item-a i jeftinije, recimo na Wizarda sam tamo za inferno potrosio oko milijun golda, na europi oko 3 milijuna, al onaj na americkom serveru mi je daleko bolji. Ovdje jednostavno ni ne mogu nac recimo off hand source ni za ogromne pare kakav sam tamo platio 100k.
Jos sam tu citao da svi preporucate farmanje act 3 inferna, evo probao sam to sa monkom koji je dosao na account-u, prosao sam cijeli bastion keep i one levele dole ispod 2x, mislim da sam dobio 2 rare drop-a.
Sto je najgore, za cijeli run po bustion keepu nisam ni inventorij mogao napunit makar skupljajuci i plave iteme, pare su uzasno slabo padale isto. Mislim vise zaradim farmanjem act 1 inferna iskreno.
Mislim ne igram ja ovo puno niti zelim bas farmat nego sam eto htio probat da vidim malo kad postoji mogucnost.
Dati GW za Diablo... lol no comment.
JA ne igram to do patcha koji ce kolko tolko popraviti stvari...
Da treba čim prije taj patch. Dobra stvar kod patch je da već od MP1 svi monsteri postaju lvl 63 i to na svim actovima i drop itema je isti na svima, tako da više neću morati farmati samo act3
poz svima ja sam novi igram tek 2 dana...ak me neko bude htjeo dodat ja sam Grozni#2252
dat cu ti jedan savjet:
skupljaj svaki novcic i nastoj skupit par 150K golda do lvl25. Kad dodes na lvl25, kupi si 3 set itema iz seta: "Cain's Fate".Taj set ce ti dat 30% na exp, i u roku keks ces biti overpowered za level koji igras i puuuno brze ces doci do lvl60!
npr: ja sam lvl 55 na Hell Act2 (ubio Magdu)
Pa to nije ni pola Acta 3, neznam sta ocekujes, ali svejedno, nemoguce je da si dobio samo 2 rare drop-a sa 5 stackova NV-a, morao si ih dobiti barem 20-ak, cak i ako ti je MF = 0.
dat cu ti jedan savjet:
skupljaj svaki novcic i nastoj skupit par 150K golda do lvl25. Kad dodes na lvl25, kupi si 3 set itema iz seta: "Cain's Fate".Taj set ce ti dat 30% na exp, i u roku keks ces biti overpowered za level koji igras i puuuno brze ces doci do lvl60!
Da tako sam ja kad sam bilo lvl 43 kupio one hander sa level reduced 17 i jednostavno prolazio kroz sve kao nož kroz putar hehhe
175 sati igre i jos nijedan legendary ni set item (pomalo frustrirajuce).
U toku igre sam nasao THE BLACK ROCK LEDGER PAGE 4 I 15. Za sta oni sluze?
Mislim da je to lore ako se ne varam..........znači priča ti priču, nek me netko ispravi ako griješim
dat cu ti jedan savjet:
Da tako sam ja kad sam bilo lvl 43 kupio one hander sa level reduced 17 i jednostavno prolazio kroz sve kao nož kroz putar hehhe
Već sam kupio neke stvari ..za moj lvl žute iteme po 10-20k ima..sad sam lvl 25 i sve stvari mi daju po bar 20 na snagu...i prodajem sve što imalo valja bar za 5k il 10k sam da skupim golda..imam blizu 100k a stvari za moj level su zasad jeftine i bez problema solo prolazim sve zasad al većinom igram u partyu..čini mi se ko da onda više stvari dropa?
Pa nemoj ih još niti očekivati. Meni je za prvi legendarni item trebalo više od 500-600 sati. Ali to je bilo prije ovih patcheva.
To ti je easter egg na foru serije Lost
Napokon dropao nešto šta valja, Skorn. Ima 300 dexteritia, pa me zanima za koliko bi mogao otić?
Napokon dropao nešto šta valja, Skorn. Ima 300 dexteritia, pa me zanima za koliko bi mogao otić?
Meni free. Kao dobrodošlica nazad na D3. Idem zaigrat malo nakon mjesec dana ili dva.
kako da promenim authenticator?
Danas je izgleda večer skorna. I ja ga dobio i sutra ga stavljam u jutro na bidanje od 50M.
Opa, mogao bi dosta dobiti za ovaj primjerak.. Nadam se da buyout ne namjeravaš staviti :)
Ovi iz blizzarda kao da pale i gase dropove kako im dođe, na principu on/off..Jučer i prekjučer oko 5 legendarya i 2 set-a, a danas cijeli dan ništa..Imam osjećaj kao da znaju da sam dobio neke dobre iteme jučer pa su isključili dobre dropove za danas 
Brate ovo možeš komodno za 100M prodat :D
Meni je izgleda MF gear izgubio učinak lol, sa max MF % evo već 3-4 dana ništa, dok moj frend djubre jedno heheh nema ni 200 % MF i evo zadnjih par dana po 2 dnevno :)
Pozz! Stigao sam do Acta 3, ali sada sam malo zapeo pa bih Vas molio za savjete oko kupnje opreme i postavljanja skillova da mogu bezbrižno dalje!
Hvala!