...
a taj torchligth 2 je dobra igra, al smiješno mi je kad ju netko stavlja uz bok diablu. jer se ne može mjerit s njime ni u čemu, pa čak ni u grafici.
...
Osim što ju možeš igrati offline (i ima lan ako ti je to važno) i ima daleko bolji loot. A da ne govorim podršku za modove
Ali svakome svoje i neka uživa. Meni je osobno Torchlight bolji
Diablo sam pretpostavio da će biti smeće zbog RMAH-a i to se meni dogodilo. Igra je dobra, ali konstantno biti online i kvalitetan legendary na kapaljku da bi cijene bile veće je meni neoprostivo. Tko može prijeći preko toga ja mu želim dobru zabavu
ko broj jedan likovi u torchligtu mi nemaju ozbiljnost likova u diablu, priča u diablu je daleko bolja nego u torchlightu itd itd, to sve barem meni diže draž igre. slažem se da je drop loš, danas sam prvi put dobio legendary s wizardom, a prešo sam sa WD Barb. Monkom i DH igru na normal, i tek sad na kraju acta 1 mi pao legendary, i općenito kad se sjetim D2 drop je stvarno loš. i tu imam velikih zamjeri blizardu, jer nije u redu da moraš farmat ko budala, da bi ti nešto dobrog ispalo. na normal težini, uglavnom su mi od glavnih ispadala teška njasra. Tu i tamo koji rare, nijedan legendary i od ajmo reć 300 itema plavih žutih možda mi svi likovi zajedno nose 5 itema. u diablu 2 sam od glavnih znao dobit jako dobre stvari, i s njima poslje puno lakše igrat i kršit sve pred sobom. tako da nije da ja nemam zamjerki za diablo, al meni nijedan torchlight ne može ni prismrdit ovoj igri. da ne govorim da u samom gameplay-u imamo puno veći izbor nego u diablu 2, imamo primarni udarac i imamo sekundarni s desnim klikom miša. imamo tri pasivna skila, i 4 skila koja možemo koristit u ajmo reć iznimnim situacijama. tako da po tom pitanju nemam nikakvih zamjerki, atributi odnosno leveliranje me nikad nije previše zanimalo, tako da me ne smeta što je to zaključano i što je fiksno određeno, iako su mogli ostavit opciju za one koji žele da si sami stavljaju atribut bodove, no kažem meni to ne smeta. igra ko igra, nisam ni očekivao neko čudo. na kraju krajeva, igra je sadržajem solidno veća u odnosu na prethodnika, da ne govorim koliko sam samo sati proveo vraćajući se u grad po napitke i prodaju itema s time sad nemam problema, jer dok mi se ne napuni onaj prozorčić za stvari, s plavim itemima ne idem u grad, a to zna potrajat i po 1h vremena. a prije se sjećam, ako bi osto 20 minuta u igri bilo je dobro. tako da u nekim stvarima vidi se napredak, u nekima se vidi nedostatak. al kažem torchlight barem meni ne može ni prismrdit diablu, samo kad vidim one smiješne likove s nekim haubicama i psima odustanem.
al jasno mi je, da je to nekome špica. samo meni nije, i slažem se da je internete pristup idiotizam. ne znam čemu to, jasno mi je da zakrpe trebaju internet, al glup mi je potreban stalni internet pristup. jer može se dogodit neki problem s instalacijama, kao meni npr pa nisam imo tri mjeseca interneta što znači da ne možeš ni igrat u tom periodu. glupo mi je što nisu napravili ko u starcraft 2 sistem, možeš igrat on.line možeš off. line da imaš neki izbor po tom pitanju. no dobro, to mi je možda i najveći minus. al u globalu, actovi su ok napravljeni, nije ni u d2 bilo puno bolje, iako mi je priča d2 ipak bolja nego priča d3. no kažem, glupo je uspoređivat neke stvari, jer ipak je prošlo 10 godina od tada a ljudi su morali izmislit poprilično toga novoga, jer nitko ne bi bio zadovoljan s nečime što je već viđeno.
i da vas pitam, našo sam onu gljivu i našo sam leoric shinebone, šta da radim s te dvije stvari?