Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.596.632
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Diablo 3

18%, a i ne trebam follovera jer igram sa WD-om, tako da joj je jedina uloga MF.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

jel netko prodao išta zlata? jel vrijedi staviti 1 milijun po 1 euro? ili je to previše da bih prodao? imam 40 milijuna i prodajem pa zato pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Diablo 3
domac1986 kaže...

jel netko prodao išta zlata? jel vrijedi staviti 1 milijun po 1 euro? ili je to previše da bih prodao? imam 40 milijuna i prodajem pa zato pitam

Pa odi probaj.

AH ce ti ponuditi cijenu koja je prosjek zadnjih prodaja ili nesto slicno.

Bas sad dok pisem pokusao i AH mi je stavio preporucenu cijenu za prodaju 1,44€ za milion golda.

Pretpostavljam da je to neki prosjek, pa stavis npr. 1,30-1,40€ i trebalo bi otici.

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
protjeran
Mauro kaže...
domac1986 kaže...

Pa odi probaj.

Bas sad dok pisem pokusao i AH mi je stavio preporucenu cijenu za prodaju 1,44€ za milion golda.

Pretpostavljam da je to neki prosjek, pa stavis npr. 1,30-1,40€ i trebalo bi otici.

Ma vraga, pa znate li vi koliko ljudi je stavilo prije vas gold na prodaju? Da ne pričam o farmerima

13 godina
neaktivan
Mauro kaže...
domac1986 kaže...

Pa odi probaj.

Ja sam prodo 200m golda.. Nije tesko samo stavi par centi manje od preporucene cijene.. otici za kojih 20 min sve

16 godina
neaktivan
Diablo 3

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Nešto dobro baca iteme nakon ovog 1.0.4 patcha, evo igram s kolegom na Normalu, softcore, i dobio 3 legendarna vec, Act I pri kraju. Najbolje su mi stinky hlace, bacaju neki gas smrdljivi, bas je koma a i jos su zelene, izgledam kao da sam iz Irske.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
SlavkecD3 kaže...

Nešto dobro baca iteme nakon ovog 1.0.4 patcha, evo igram s kolegom na Normalu, softcore, i dobio 3 legendarna vec, Act I pri kraju. Najbolje su mi stinky hlace, bacaju neki gas smrdljivi, bas je koma a i jos su zelene, izgledam kao da sam iz Irske.

Jao, stinky pants, moja tiha patnja :)

Ja još na jednom jedinom legendarnom, ni ne sjećam se više kad je pao. Samo znam da je bio level 31 :)

14 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

da bas su mrak ovi legendary.....pogotovi Andariel's Visage....dok si u fightu, primas X% fire damage.

Sad zamisli kaj radi kad si na moltenu ili desecrator.

U mom slucaju 17%!!!! extra fire damage taken!!!!....

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 9:30 (Test user).
15 godina
Diablo 3

Treba mi hitno pomoc, nije me bilo 3 dana za netom i danas se oc ulogirat i nejde, odem na batle net da se ulogiram i vidim sta se dogada i nece, odem u inbox i vidim da je u subotu dok me nije bilo promijenjena email adresa na neku zgnj... A kad zelim recovery trazi me blizard da se ulogiram, ak zelim poslat ticket trazi me da se ulogiram... pa sad koji k da radim?

hvala

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skype u ruke, poziv je besplatan, broj imas na http://eu.battle.net/support/en/article/contact, budi spreman dati dio key-a od igre ili odgovor na tajno pitanje.

Tako sam ja morao da bi usao na account kad se zakljucao a sms protect prdnuo.

17 godina
neaktivan
ako netko triba acc s d3 nek se javi u pp :) ty
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
17 godina
Diablo 3

ima neko sličnih problema, naime krenem igrat i skužim da kad ubim hrpu gamadi nikakav xp mi se ne prikaže tiša 863xp i kasnije idem promjenit skil i na runama opče nemam nikakvih brojki i postotaka kolko koja donosi, evo slika da bude jasnije...tak na svim likovima

nema postotka i brojki, čudno nema postotka i brojki, čudno
mrakky
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 16:58 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrakky kaže...

ima neko sličnih problema, naime krenem igrat i skužim da kad ubim hrpu gamadi nikakav xp mi se ne prikaže tiša 863xp i kasnije idem promjenit skil i na runama opče nemam nikakvih brojki i postotaka kolko koja donosi, evo slika da bude jasnije...tak na svim likovima

Upali Elective mode u opcijama od igre, onda ti prikazuje detaljniji opis i točne brojke.

EDIT: pardon, to je opcija show advanced tooltips, elective mode omogućuje proizvoljno raspoređivanje skillova, isto obavezna stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 18:59 (p0temk1n).
17 godina
p0temk1n kaže...
mrakky kaže...

Upali Elective mode u opcijama od igre, onda ti prikazuje detaljniji opis i točne brojke.

nije do toga, al svedno tnx, isključilo mi se show advanced tooltips, nemam poima zvog čega se to samo napravilo....čudno...

mrakky
15 godina
Dr. Zoidberg kaže...

Skype u ruke, poziv je besplatan, broj imas na http://eu.battle.net/support/en/article/contact, budi spreman dati dio key-a od igre ili odgovor na tajno pitanje.

Tako sam ja morao da bi usao na account kad se zakljucao a sms protect prdnuo.

Zvao sam par puta i svaki put svi telefoni zauzeti...

Al stigao mi odgovor i uspio sam poslat novi mail sa novim podacima i sad mi preostaje samo cekati

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 20:27 (gaggo).
13 godina
neaktivan

Stvarno sam zaboravio koliko je Diablo zarazan.

Ali nema zurbe, idem lagano, Barbar mi je glavni, s njime probijam led.

Sve sto skupim od itema s njime prebacujem preostalim likovima, pa ih dizem do barbara, trenutno sam na Witch doktoru, level 15, ostala 4 lika na lvl 20.

Ali nesto dobro se prodaje na AH, sve sto mi slabo stavim od 3k-20k zlata i ode jako brzo. Mali leveli ali se izgleda traze. 500k zlata vec skupio :)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Još jednom , ukoliko nekome igra zamjena D3 za BF3 nek se slobodno javi.

Isprika na padobranskom {#}-u.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Još jednom , ukoliko nekome igra zamjena D3 za BF3 nek se slobodno javi.

Isprika na padobranskom {#}-u.

kupi si (opet) jeftini key i pocni igrat a BF3 ce se prodat prije-ili-kasnije.....samo nemoj vise kupovat u Infomarku!!! {#}

btw. prije nekih mjesec-i-pol dana kad si se zalio na D3, htio si isprat gorak okus igrajuci D2.

I? jesi li uspio?

14 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Stvarno sam zaboravio koliko je Diablo zarazan.

Ali nema zurbe, idem lagano, Barbar mi je glavni, s njime probijam led.

Sve sto skupim od itema s njime prebacujem preostalim likovima, pa ih dizem do barbara, trenutno sam na Witch doktoru, level 15, ostala 4 lika na lvl 20.

Ali nesto dobro se prodaje na AH, sve sto mi slabo stavim od 3k-20k zlata i ode jako brzo. Mali leveli ali se izgleda traze. 500k zlata vec skupio :)

kad sam dizao monka, nakrcao sam svoju DH s MF gearom i pol sata igrao prvo s njom i to jedan act vise da sakupim opremu za monka.

Plus kaj sam crafto opremu za njega i u manje od 10 dana (3 sata per day) stigao do lvl 60 prije azmodana ( naravno, ruby u glavi za extra xp).

15 godina
neaktivan
Test user kaže...

kupi si (opet) jeftini key i pocni igrat a BF3 ce se prodat prije-ili-kasnije.....samo nemoj vise kupovat u Infomarku!!! {#}

btw. prije nekih mjesec-i-pol dana kad si se zalio na D3, htio si isprat gorak okus igrajuci D2.

I? jesi li uspio?

Instalirao, uz dosta muke sredio rezoluciju s nekakvim patchom i polagano odigrao do blizu kraja normala.

Nakon toga mi je naravno dosadilo s tim da sam guštao dobrih 10 puta više nego u D3.

Kažem, dođe mi na isto igrao D3 ili Orcs Must Die po sadržaju i načinu igre (autopilot u glavi)

s tim da me draži mogućnost sitne zarade na Đavlu.

Sad kad znam što mogu očekivati od igre, nije mi više problem razočaranja ili whineanja.

Ne znam za vas ostale ali mora da je super kada nakon par sati bezglave igre (uvjetno rečeno)

koja se svodi na grind runnove, nekom đavoljem slugi ispadne pederuša koju

zatim prodate nekom Talijanu i kupite si bon za mobitel.

{#}

+, gdje kod nas ima najjeftiniji mogući key, čisto informativno.

Možete me na PM, thnx.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

neznam gdje ima jeftinih key-eva....al ih definitivno ima....sam pazi na ruske verzije.....

a sto se tice zarade....ne nadaj se previse......jerbo:

1. ekonomija je u qurcu

2. za dobre iteme treba jaaaako puno igrat i naravno, jaaaako ovisi o sreci.....a MF ti bas i nece puno pomoc....

pokusavam prodat legendary "pus spitter" (legacy) za 2€ i ne ide, sad sam stavio 1.25€ al tesko da ce ici.

Ista stvar s Andariel Visage (1.0.4) ne ide ni za 5€.

jedino kaj dobro ide su gemovi (od flawless squere pa na dalje) i gold, te inferno essencije.

dakle, grind,grind,grind gold i milju prodas za 1.7€ ( naravno, cijena varira iz dana-u-dan)

Posto su legendray sad jako dobri, brijem da ces ih hjet zadrzat ak ti padne......

15 godina
Diablo 3

koliko sam skužio izgleda sad bolje grind i farm i gold dat za euro euro i po

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ovaj run sam stvarno imao sreće. Pala su mi 2 Legendary itema, 1 set item i plan za flawless emerald. Baš gledam set item i najeftiniji koji je malo slabiji od mojeg na RMAH-u je 50€, te se sad premišljam da li da ga prodam za eure ili golde.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 16:54 (formula1live).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja nikako dočekat tu hebenu visa elektron karticu da mogu konačno rasprodat ovo šta imam za Demon Huntera. Otvorio račun prije tjedan i pol i još čekam.

Pa onda lagano opremit Barba jer vidim da je relativno jeftino igrat OP WW build, il šta je več sad aktualno pa nastaviti farmanje.

0 0 hvala 0
16 godina
formula1live kaže...

Ovaj run sam stvarno imao sreće. Pala su mi 2 Legendary itema, 1 set item i plan za flawless emerald. Baš gledam set item i najeftiniji koji je malo slabiji od mojeg na RMAH-u je 50€, te se sad premišljam da li da ga prodam za eure ili golde.

Vidis za koliko mozes prodati na Gold AH, pa si iskalkuliras.

Vidis za koliko ga € mozes prodati, a onda vidis za koliko Golda na GAH, pa pretvoris taj Gold u Eure koje mozes dobiti ako prodas Gold na AH.

Naravno, za cijelu racunicu uzmi i sve provizije koje ce Blizzard sebi uzeti.

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
protjeran
Diablo 3

Ovaj štit i one hander sam platio zajedno samo osam milijuna, lik prodavao preko chata, baš mi se posrećilo

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177

0 0 hvala 0
13 godina
na koji nacin full gtindat gold da imas kojih 10milja po sat dva igre?
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
na koji nacin full gtindat gold da imas kojih 10milja po sat dva igre?

Kupiš 100 accounta i programiraš botove da umjesto tebe rade................ali ako misliš sam ručno sa jednim accc - nikako

13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

+, gdje kod nas ima najjeftiniji mogući key, čisto informativno.

Možete me na PM, thnx.

Potrazi ovdje na forumu, forumas prodaje, ja kolegi nasao i javio, on kupio za 200kn, mislim da jeftinije trenutno nema, key radi normalno. EU verzija.

Moj sam platio 250kn (covjek dobio na nekoj nagradnoj igri pa mi ga prodao).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice