Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.486.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
18 godina
neaktivan
Diablo 3

da...vidi koliko su slične na rmah...i malo (par eura) smanji cijenu ispod najnižeg sličnog....

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Diablo 3
Odigro tu sa kolegom s foruma čišćenje acta 2 i dobijo drugi stormshield drop u 10 dana................
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Kora kaže...
Odigro tu sa kolegom s foruma čišćenje acta 2 i dobijo drugi stormshield drop u 10 dana................

Znam , vidio sam , i ja sam dobio jedan Lege u tom runnu :)

Sutra jos jedan stormshield .

17 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Šta mislite jel bi se dalo izvuć para na RMAH za ove iteme. Mislim prodat legendarije jer i ovako slabo igram a neće ništa vrijediti poslije buffova na nove dropove. Pitam ekipu koja prati aukcije.

http://i45.tinypic.com/2vlqyie.png%C5%BE

Natalinij cloak će otići za dosta para zbog random stata +10 Discipline. Za ostalo baš i ne toliko, ali taj cloak ćeš moći dobro utržiti.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
18 godina
Diablo 3

jeli ima tko od vas problema sa mobilnim autentifiktorom , od jutra nes zehebava kod upisa koda grrrrrrr {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

jeli ima tko od vas problema sa mobilnim autentifiktorom , od jutra nes zehebava kod upisa koda grrrrrrr {#}

Napravi syncronize.

18 godina
Diablo 3

mislis na resync to sticem 100 puta ako na to mislis

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 12:39 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
4mal kaže...

Meni je Diablo 3 postao zamjena za solitaire ili mahjong za ujutro uz cappuccino. Dakle jutros rano je mobilni authentificator radio bez problema. Kao i sada sto radi.

18 godina
Diablo 3

ma radi frishku figu , evo nakon restorea opet isti klinac ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gringo88 kaže...

Šta mislite jel bi se dalo izvuć para na RMAH za ove iteme. Mislim prodat legendarije jer i ovako slabo igram a neće ništa vrijediti poslije buffova na nove dropove. Pitam ekipu koja prati aukcije.

Ova dva komada Natalya seta su vrhunski primjerci.

Kako je Natalya set jako trazen kod deamon huntera mislim da ces ta dva komada jako dobro moci prodati jer su stvarno odlicni primjerci.

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
neaktivan
Diablo 3

jedno pitanje ? jel bi mogo netko odgovorit kolko otprilike MB/h troši Diablo 3 ... zanima me igranje preko onih mobile stickova tipa na bonove 90 kn 4gb ... više mi treba za RMAH a to bi trebalo normalno radit... (znam da mogu neak to s alatima nekim saznat a mozda neko zna odgovor odma) ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja igram prek Tele 2 20 gb za 100 kn... Izadje te nekih 50-60 mb za 2-3 sata igre...

15 godina
neaktivan
Mauro kaže...
gringo88 kaže...

Ova dva komada Natalya seta su vrhunski primjerci.

Kako je Natalya set jako trazen kod deamon huntera mislim da ces ta dva komada jako dobro moci prodati jer su stvarno odlicni primjerci.

Za ta dva Natalya dijela se i nadam izvuć nešto XD. Za ove ostale ću vidjet moglo bi se za Zunimasse i za ovaj belt izvuć nešto jer vidim da su rijetki primjerci sa primarnim statovima. Moram si samo napraviti karticu i PayPal. Jel funkcionira ovaj SMS sistem kod nas, jer vidim da je obvezan kad koristiš RMAH. Nema nikakve naknade valjda na to.

Nećete mi vjerovati ali Natalya chest sam upecao za samo 5 mil golda na AH XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 17:16 (gringo88).
14 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa ako se ne varam nije obavezan SMS za RMAH. Ja se nisam registrirao za SMS obavijesti i stavljao sam iteme na RMAH. Što se tiče Legendary itema to prodaj čim prije jer kada dođe patch 1.0.4.0, svi Legendery itemi dobivaju buff, tako da će ovi koje imaš biti jako slabi i nećeš ih moći prodati.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne moraju biti nešto posebno itemi koji idu na rmah , ja svakih par dana prodam neki ring ili amulet vrijednosti 200-500k golda za 2€. Prodaja nejde košto je išla prije ali opet nije ni stala. Uvijek se nađe neko ko kupi average item i to na rmah.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li će biti free-to-play ??

0 0 hvala 0
15 godina
codfan123 kaže...

Pa i je free to play.

14 godina
neaktivan
codfan123 kaže...

Kad vidim tvoj nick odma mi je jasno zašto postavljaš takva pitanja...

15 godina
protjeran
formula1live kaže...

Pa ako se ne varam nije obavezan SMS za RMAH. Ja se nisam registrirao za SMS obavijesti i stavljao sam iteme na RMAH. Što se tiče Legendary itema to prodaj čim prije jer kada dođe patch 1.0.4.0, svi Legendery itemi dobivaju buff, tako da će ovi koje imaš biti jako slabi i nećeš ih moći prodati.

Btw jel itko zna kad dolazi taj patch?

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
15 godina
Diablo 3

Zna li ko kad ce nova ekspanzija, ne pratim te novosti uopce, samo se igram po igri?

I novi sam vlasnik acc-a od kolege strbi-a, pa sam da znate vi koji me dodajete

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gaggo kaže...

Zna li ko kad ce nova ekspanzija, ne pratim te novosti uopce, samo se igram po igri?

Uuu ne tako brzo. Očekuj minimalno god i pol do 2 godine razmaka.

Iako bi po mnogima hitno trebala neka ubrzana ekspanzija.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako da u set ringu odaberem koji set hoću koristiti?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Diablo 3

Da li ste primijetili kako su cijene Tome of Secrets, Essence i Brimstona pale. Da li to znači da je bolje sad sve prodati ili će cijene s vremenom porasti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

jedno možd glupo pitanje.... svi pričate prodaj žute iteme vendoru.... ja prodajem ovom tipu u act 1.... tko je taj vendor? jel on više love daje ili šta

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
domac1986 kaže...

jedno možd glupo pitanje.... svi pričate prodaj žute iteme vendoru.... ja prodajem ovom tipu u act 1.... tko je taj vendor? jel on više love daje ili šta

Vendor je prodavač na engleskom. Kad netko kaže da je prodao vendoru, znači da je prodao nekom NPC-u, act 1 2 3 4, nebitno koji.

15 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
gaggo kaže...

Uuu ne tako brzo. Očekuj minimalno god i pol do 2 godine razmaka.

Iako bi po mnogima hitno trebala neka ubrzana ekspanzija.

Pa i nema potrebe, da odmah izbacuju ekspanziju. Ja da sam na mjestu Blizarda, najmanje dvije godine ne bih izbacio ekspanziju, možda i tri da se stvori ona pozitivna nervoza kod kupaca igrača i da financijski opet sruše sve rekorde prodajom. U svakom slučaju, Diablo 3 je zadovoljio očekivanja, a i osobno ne bih volio da prebrzo izađe nastavak jer prvo se želim dobro izigrat s originalom. A to je baš taj period, od dvije tri godine razmaka. Nema potrebe žurit, pogotovo ne zbog ovih kojima igra dosadi u svega dva mjeseca igranja, takvi nisu dostojni ovakve igre. A još manje njenih nastavaka, kad ne znaju uživat u njoj bolje da čekaju.

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
formula1live kaže...

Kad već spominješ taj patch, dal se svaki patch za Diablo 3 mora posebno instalirat i skidat na komp, ili jednostavno pri updetiranju igre blizard sam instalira te patcheve koji fale? Ili ja osobno moram ić na blizard stranicu, i skidat patch po patch? Pitam jer imam instaliranu igru, al još je nisam pokrenuo, i neću još jedno 15 dana najmanje. Al kad je pokrenem, jel će blizard sam skinut patcheve ili ih ja moram sam instalirat i nadogradit.

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
GoodAngel kaže...
Kora kaže...
formula1live kaže...

Kad već spominješ taj patch, dal se svaki patch za Diablo 3 mora posebno instalirat i skidat na komp, ili jednostavno pri updetiranju igre blizard sam instalira te patcheve koji fale? Ili ja osobno moram ić na blizard stranicu, i skidat patch po patch? Pitam jer imam instaliranu igru, al još je nisam pokrenuo, i neću još jedno 15 dana najmanje. Al kad je pokrenem, jel će blizard sam skinut patcheve ili ih ja moram sam instalirat i nadogradit.

sve se radi automatski

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja bi da mi barem jednom dropne Stormshield! :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi jos uvijek igraju D3?

Logira sam se sinoc(oko 8 sati) dok sam ceka da mi se makne cd s agenata u EVE-u.

Jedan friend online,od nekih 25 koji su aktivno igrali D3 prije manje od mjesec dana.

A taj jedan je bas zagrizen, igra samo HC i koliko sam vidia ima skoro full ilv63 Barb s kojim je zavrsia HC act 3 inferno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice