Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.395.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jucer sam stavil Enchantressici Legendary 2h Staff koji nisam mogel prodat na AH ni za 200k golda i srušio Zoltun Kullea od prve. HP joj se dignuo na 18k, a i dmg je daleko bolji, velika pomoć u prolasku Acta II. No nažalost beskorisna je u trećoj fazi Beliala, ili ko tuka stoji u otrovu ili ju oneshoota, tak da još moram dići osobni dmg da bi srušio Beliala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ak se baš nema nekakav prikladan weapon isplati se uzeti nešto na ah. Barbar mi ima 15-20k dps-a, enchantress 4.5. Nije baš zanemariv boost.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima netko guest pass da mu ne treba? Dobro bi mi dosao da isprobam igru :D

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Prikladan gear za Barbariana košta pun q. Itemi s Strenght 80, Vitality 80 i All Ress 50 - od 1.000.000 do 2.000.000, a oni iznad 100/100/70 puuuno više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Igor_Kreč kaže...

Prikladan gear za Barbariana košta pun q. Itemi s Strenght 80, Vitality 80 i All Ress 50 - od 1.000.000 do 2.000.000, a oni iznad 100/100/70 puuuno više.

Lol kakva glupost, pogledaj onaj moj gear gore, nijedan item nije koštao više od 450 K. Samo treba paziti budnim okom na AH. Nemožeš tako generalizirati sve

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
15 godina
Diablo 3

WD lvl 51,pocel hell, tek act1. nisam videl dobar zuti,kamoli leđnderi..kad je vama prvi pal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kora kaže...
Igor_Kreč kaže...

Lol kakva glupost, pogledaj onaj moj gear gore, nijedan item nije koštao više od 450 K. Samo treba paziti budnim okom na AH. Nemožeš tako generalizirati sve

Pa moze generalizirati posebno nakon 1.0.3 patcha posto su cijene osle u nebo. Craftnio sam sholdere sa 156 str / 67 dex / 125 vita / 70 all res i prodao iz u roku od 2 sata za 15 mil golda. Malo provjeri ponovo AH pa se uvjeri. Naravno da se tu i tamo nadje pokoji jeftiniji item ali takvi obicno vrlo brzo nestanu.

Mao_Xe-Tsu-N.G. blob
14 godina
Diablo 3

Pao mi legendary nacrt za blacksmitha, i to onaj staff of herding ili kako vec koji treba za cow lvl.... ako netko zeli kupit nek se javi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Chainvelocity kaže...
Kora kaže...
Igor_Kreč kaže...

Pa moze generalizirati posebno nakon 1.0.3 patcha posto su cijene osle u nebo. Craftnio sam sholdere sa 156 str / 67 dex / 125 vita / 70 all res i prodao iz u roku od 2 sata za 15 mil golda. Malo provjeri ponovo AH pa se uvjeri. Naravno da se tu i tamo nadje pokoji jeftiniji item ali takvi obicno vrlo brzo nestanu.

Ma nemože generalizirati iteme u Diablu, svaka vrsta i svaki item je potpuno različit, a taj što je to kupio od tebe za 15 je neki teški retard.......o bože kolike pare ljudi troše ne misleći

I molim te mi reci kako su cijene otišle u nebo? Nakon što je zadnji patch POBOLJŠAO dropove? Gdje ti je logika.....baš suprotno, cijene su pale, neide ti baš ekonomija

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 19:00 (Kora).
17 godina
Kora kaže...
Chainvelocity kaže...
Kora kaže...
Igor_Kreč kaže...

Ma nemože generalizirati iteme u Diablu, svaka vrsta i svaki item je potpuno različit, a taj što je to kupio od tebe za 15 je neki teški retard.......o bože kolike pare ljudi troše ne misleći

I molim te mi reci kako su cijene otišle u nebo? Nakon što je zadnji patch POBOLJŠAO dropove? Gdje ti je logika.....baš suprotno, cijene su pale, neide ti baš ekonomija

POBOLJŠAO DROPOVE... SAMO SR*NJA BACA. Napravio sam 10 runova acta 1 i dobio sam 1 j*beni item koji se prodao za 300k.... OSTALO TOTALNO BEZKORISNO SR*NJE!

18 godina
SimeKZ kaže...

Pao mi legendary nacrt za blacksmitha, i to onaj staff of herding ili kako vec koji treba za cow lvl.... ako netko zeli kupit nek se javi...

Nije to bind on acc?

15 godina
protjeran
acca kaže...
Kora kaže...
Chainvelocity kaže...
Kora kaže.

POBOLJŠAO DROPOVE... SAMO SR*NJA BACA. Napravio sam 10 runova acta 1 i dobio sam 1 j*beni item koji se prodao za 300k.... OSTALO TOTALNO BEZKORISNO SR*NJE!

nerd rage lol

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Moze mi ko rec kak da roknem butchera na infernu? Inace stackam sto vise Dex, Crit chance i Crit dmg i sve sljaka super. Cak na nekim itemima imam vitality uz dex tako da mi hook uzme tek 1/5 hp-a..e sad je tu hebeni multiple chains :S One hita me svaki put..to radi svakih 5-10 sekundi pa nemogu toliko spamat smoke. Ok probo sam ga sa dual handed crossbow taktikom, svaka ima po 100 vitality-a i opet ista prica bez obzira na 25k hp-a ostanem mrtav na licu mjesta nakon multiple chainsa?! Cekaj pa to bi trebale bit nenormalne brojke Vit-a i AR-a da bi prezivio taj shot. Dal sam stvarno tolka n00bina ili je to samo blizzov "Good luck - keep trying till you lucky dodge around 10 times - Happy Repairing!"

Edit : Ubio ga jedva i to me misso par puta al ok ipak je luck napravio svoje..sad ne znam kak ce bit dalje ak sam se s butcherom natezo

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 19:58 (Cobanac).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Uspio sam prodat mac za 15 eura na RMAH ali nažalost nisam linko paypal na karticu tako da imam samo na ovom sranju od battleneta na kojem kolko sam vidio ima samo par igri, stavio sam samo da vidim jel ce netko kupit i bio sam uvjeren da necu prodat lol.

Jel se mogu prebacit novci poslje sa battleneta na paypal?

Bf3 id: Ask_Taylor
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 19:56 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/blog/5077625/Diablo_III_Hotfixes_-_June_Updated_2806-28_06_2012

Farmanje je učinjeno puno lakšim {#}, jedva čekam kad dignem gear toliko da budem sposoban farmat act 3 {#}.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 1
18 godina
k1klop kaže...

Uspio sam prodat mac za 15 eura na RMAH ali nažalost nisam linko paypal na karticu tako da imam samo na ovom sranju od battleneta na kojem kolko sam vidio ima samo par igri, stavio sam samo da vidim jel ce netko kupit i bio sam uvjeren da necu prodat lol.

ako nisu mjenjali uvijete nemožeš prebaciti na paypal raćun.

glupo mi je da nisu napravili normalni search funkciju u AH

BF3:crna_bandera
15 godina
protjeran
k1klop kaže...

Kakav je bio mač?

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Zanimljivi "blue" odgovor na post igraca ako je kome promaklo.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4796711951?page=8#155

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

One Handed mighdy weapon za barbara mislim statsi su bili 

dps oko 900 

124 strength

3% dmg dealt converted to life 

i mislim da je imo atck speed +7%

i +15 fury.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Kratko pitanje,

da li kao igrači mislite odnosno imate 'feeling' da

je Diablo III item drop sistem fer i pošteno namješten

te da je igra u potpunosti 'play-to-win' modelirana?

4 Da
29 Ne
It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Cini mi se da Blizzard povecavanjem drop ratea pokušava snizit inflaciju golda u igri...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Kratko pitanje,

da li kao igrači mislite odnosno imate 'feeling' da

je Diablo III item drop sistem fer i pošteno namješten

te da je igra u potpunosti 'play-to-win' modelirana?

mislis reć, skuplji popravci, reflect damage plavi i zuti protivnici, i takve bolesnoće... pa nenormalni skiloovi od tih istih. dobro da nam nisu dali kartonske mačeve da se borimo protiv njih... ugl ne osjećaš se nadmočno što duže igraš, naprotiv... osjećaš se ko farmer ili kockar... samo farmaš i išćekuješ neš za prodat ili eventualno za stavit na sebe što je teška rijetkost...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pitanje je onda kome padaju svi oni dobri dropovi s AH i RMAH!?!!?  Blizzardu {#}

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

3 0 hvala 0
17 godina
ranko091 kaže...

mislis reć, skuplji popravci, reflect damage plavi i zuti protivnici, i takve bolesnoće... pa nenormalni skiloovi od tih istih. dobro da nam nisu dali kartonske mačeve da se borimo protiv njih... ugl ne osjećaš se nadmočno što duže igraš, naprotiv... osjećaš se ko farmer ili kockar... samo farmaš i išćekuješ neš za prodat ili eventualno za stavit na sebe što je teška rijetkost...

A farmas da bi jednog dana bio badguz Sismis baca koji sve pobije namigujuci {#} ako si dovoljno uporan prije ili kasnije ces kupiti gear (namjerno izostavio dropat ce ti hehehe)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
ranko091 kaže...

A farmas da bi jednog dana bio badguz Sismis baca koji sve pobije namigujuci {#} ako si dovoljno uporan prije ili kasnije ces kupiti gear (namjerno izostavio dropat ce ti hehehe)

vec sam od dosade bacio i računicu, da ako je ova igra farmerski nastrojena ja hebeno gubim vrijeme s njom. 10 kuna za milijun a meni treba nekoliko dana da to isfarmam (izuzev nekih specijalnih itema prodanih na AH, što mi poslije bude žao jer sam mogao dat nekome od prijatelja). mislim rađe ću dat 20 kuna, a preostalo vrijeme utrošit na sebe i neke druge stvari nego farmat ko manijak isti act na infernu do iznemoglosti.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo mene opat..

Dopo neki item a bas se ne razumijem u cijene pa bih molio malo pomoci.

Cermonial Knife za WD-a

550dps

18 max dmg

143-302 poison dmg

134inta

154vitality

mana reg 9 per sec

kolko bi mogo dobit za taj wep

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Okica4Ever kaže...

Evo mene opat..

Dopo neki item a bas se ne razumijem u cijene pa bih molio malo pomoci.

Cermonial Knife za WD-a

550dps

18 max dmg

143-302 poison dmg

134inta

154vitality

mana reg 9 per sec

kolko bi mogo dobit za taj wep

bolje da vendoraš

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Premal dps, znači ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ekipa, može novčana procjena za ovo, da ne otvaram oglas;

Infomark box, sve bitno je na slikama ispod;

box box

hvala

edit:

vidim da mi pravi problem .jpeg, slike ispadaju zrnate.

SS-am sa Playclaw, selektiram & kopiram unutar painta te u novom paintu

pejstam i croppam ali ako se dobiveni fajl sejva pod .jpeg ispadne ovako loše.

.png izgleda solidno ok.

Bravo ja (zašto ovaj forum nema fejspalm smajl?)

edit 2:

ajde nek mi neko kaže da li mu je ovako lijepo i pregledno

sve unutar imageshack albuma, hvala puno.

... ...
... ...
itemi itemi
overview overview
overall overall
It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 23:42 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Diablo 3

oko 4 bane {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice