Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.398.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
18 godina
Re: Diablo 3
Igor_Kreč kaže...

U WoWu bi barem iskraftao nešto od matsa, tu mi se gadi kraftat, potrošit 30k golda za jedan rare item lvl62 s random magic statsima, pa tako 5-6 puta i ništa za lika.

Craftanje je kao da igras Bingo 15/90!

Nisam vidio losije rijesene profesije od ove u D3.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam sad poceo farmat inferno act 1. nakon promjena u statsima, armor mi je porastao na cca 11k i resistovi su svi 500-600 (igram sa enchantressicom). nesto malo manje healtha imam (jedno 35k) i 11.7k dpsa. za sad nisam jos umro niti jednom, ubio skeleton kinga bez vecih poteskoca. sto se tice farmanja zlata, uspio sam nafarmat 300-400k golda zajedno sa skeleton kingom (5 NV buff + oko 20ak posto na gearu, ukupno nesto vise od 100% buffa za gold). dropovi su losi, uglavnom sve ide vendoru ali tako si buildam kolicinu zlata. pao mi je jedan rare lvl 62 daibo za monka (730 dpsa) i jedan lvl 61 single handed axe (520 dpsa, ali sa level requirement -12, sto znaci da je to valjda jedno od najboljih oruzja za barbara na lvl 48).

sve u svemu, nije tako bas lose. moram si nabaviti neki bolji shield i nadat se nekom dobrom dropu za 1handere i na konju sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa jeb*te ja u ACT 2 nemogu ni prismrdit. Oni lacuni elite me spiče samo tako. Ovo su moji statsi. Šta triba popravit (znan da mi je DPS mali)?

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hedrick kaže...

Pa jeb*te ja u ACT 2 nemogu ni prismrdit. Oni lacuni elite me spiče samo tako. Ovo su moji statsi. Šta triba popravit (znan da mi je DPS mali)?

S tim statsima bi trebao proci Act2 bez problema. Koji build koristis active/pasive/rune i kojeg folowera?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
S tim statsima bi trebao proci Act2 bez problema. Koji build koristis active/pasive/rune i kojeg folowera?

Enchanter folowera al san mu malo zaheba skillse, btw mogu li se minjat skillovi istog?

Evo trenutni setup skillova:

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 12:28 (Hedrick).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa sta ne koristiš Wrath of berserker?

1 0 hvala 1
17 godina
Hedrick kaže...

Evo trenutni setup skillova:

Probaj ovo, followeru mozes mjenjat skillove, desni klik na slikicu i retrain

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo jedan tut kako zaradit. Malo je stariji, možda su ga neki i vidili al vridi pogledat oni koji nisu.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Da li se igra još uvijek može najjeftinije nabaviti na PCGameSupply, ili ima negdje još jeftinije?

pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 13:59 (1samek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Evo mojeg barba. Act1 je super lagan, act 2 treba paziti, act 3 ne ide.

stats stats
build build
[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zakaj ne koristite Wrath of the Berseker? Ja neznam kak bi bez njega rješio elite packove, podupla mi dmg.

18 godina
Igor_Kreč kaže...

Zakaj ne koristite Wrath of the Berseker? Ja neznam kak bi bez njega rješio elite packove, podupla mi dmg.

WoB mi je glavno oruzje, strah i trepet svih sila zala! {#}

14 godina
neaktivan
14 godina
Hedrick kaže...

Hm imam slicne statse za 100 resista vise na svemu al i dalje bi trebao lakocom proci Act 2 bar sam ja tj. ubio sam i azmadona tako da ne znam u cemu je problem {#}

Peace!
13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Hedrick kaže...

Hm imam slicne statse za 100 resista vise na svemu al i dalje bi trebao lakocom proci Act 2 bar sam ja tj. ubio sam i azmadona tako da ne znam u cemu je problem {#}

Treba znati igrati, kolega mi isto kuka kako mu je na Hell tesko, naletim ja do njega, totalno krive skilove popalio (kaze, sto ce mu to, na Nightmare je sve sljakako, ubijao sve s 1 ili 2 udarca). Nekad i s slabijom opremom ali uz prave skillove se moze nesto preci/ubiti.

14 godina
Diablo 3

Ja sam sa DH.om jednostavno u 3 minute rijesio azmodana na Hell i to bez ikakvog problema. Promjenio sve skillove. I sada haracenje pocinje. Izual ili kak vec je pao u roku 1min, samo sam ga crit poroko... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Pitanje:

da li taj 'life steal' sistem znači 'life per hit' ili '% life of damage' na weaponu?

i kako najlakše na AH pronaći takvo oružje?

hvala

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja sam sa DH.om jednostavno u 3 minute rijesio azmodana na Hell i to bez ikakvog problema. Promjenio sve skillove. I sada haracenje pocinje. Izual ili kak vec je pao u roku 1min, samo sam ga crit poroko... 

ko svaki character na hellu, pazi kad dođeš na inferno, suze će teći

16 godina
neaktivan
Diablo 3

evo što sam našo u prašini tokom današnje šetnje pećinom act 1 inferno (bez nephalema). :)

http://us.battle.net/d3/en/item/wanderlust

wanderlust wanderlust
Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 18:35 (Hellmaker).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Hellmaker kaže...

evo što sam našo u prašini tokom današnje šetnje pećinom act 1 inferno (bez nephalema). :)

još da ima korisne statse ;)

16 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Sto se tice statsa nista lose, otprilike sam i ja tu negdje. Recimo sa war cry buffom imam resist 650 - 800. Nemam uopce puno dps-a,negdje 25k. Vitality takoder slabo,malo preko 30k.

Sto se tice akta 2 mogu ga prolaziti, trenutacno dosao do beliala, te ona zadnja faza kada poludi me zezne. Ali skinit cu ga vec.

No definitivno se vracam farmat act jedan koji mi je trenutacno isplativiji. U act 2 ne crkavam puno, no zna se dogoditi te ne zavrsim toliko u plusu hehe.

Takoder nista bolji drop mi nije u act 2. Tako da nemam pretjerane koristi da prestanem farmat prvi.

Sad sam primjetio da ti je block amount jako slab, to si popravi. Nabavi neki stit sa vecim blokom. Npr ja imam block amount 2800-3700. Inace jako vazna stvar za barba.Takoder gledaj chance to block. Meni je na 10% ali i to je slabo. Moram naci nesto bolje.

http://tragumjetnosti.net/
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 18:44 (thechosenfreak).
14 godina
acca kaže...
Hellmaker kaže...

još da ima korisne statse ;)

Lol ima - 6-7 movement speed (za DH vrlo dobro) reduces the duration  of control imparing effect 11-12 jos ako nabavis SET +100 Vitality i 50% Critical Hit 

BTW: Na AH najjeftiniji kosta 2m znaci moze dobiti 1,5m u roku od 2 minute ako ne i manje:)

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 18:53 (XVII Mini).
14 godina
thechosenfreak kaže...
Hedrick kaže...

Sto se tice statsa nista lose, otprilike sam i ja tu negdje. Recimo sa war cry buffom imam resist 650 - 800. Nemam uopce puno dps-a,negdje 25k. Vitality takoder slabo,malo preko 30k.

Sto se tice akta 2 mogu ga prolaziti, trenutacno dosao do beliala, te ona zadnja faza kada poludi me zezne. Ali skinit cu ga vec.

No definitivno se vracam farmat act jedan koji mi je trenutacno isplativiji. U act 2 ne crkavam puno, no zna se dogoditi te ne zavrsim toliko u plusu hehe.

Takoder nista bolji drop mi nije u act 2. Tako da nemam pretjerane koristi da prestanem farmat prvi.

Sad sam primjetio da ti je block amount jako slab, to si popravi. Nabavi neki stit sa vecim blokom. Npr ja imam block amount 2800-3700. Inace jako vazna stvar za barba.Takoder gledaj chance to block. Meni je na 10% ali i to je slabo. Moram naci nesto bolje.

Evo moji statsi, prolazim ACT 3 tj. prosao sam cijeli.

Racunaj 850-1000 ressista kada upalim WarCry - Armor 8,5k  block chance je jako vazan moj je jos dobar 32% da mi je do 45% i perfect! 

{#}  dupli post!

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 19:07 (XVII Mini).
15 godina
protjeran
thechosenfreak kaže...
Hedrick kaže...

Da dobro kaže, što veći blok chance, men je sveukupno zbog Helm of Commanda (8%) i štita (23%) visok dosta   31 % iako bih htio veći percentage, zato sad ciljam na Stormshield, za one koji neznaju najbolji štit u igri daleko. No svejedno nisam sam uspio Beliala roknit sam, ona njegova druga runda zelenih eksplodirajućih bazena me shebe

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
Kora kaže...
thechosenfreak kaže...
Hedrick kaže...

Da dobro kaže, što veći blok chance, men je sveukupno zbog Helm of Commanda (8%) i štita (23%) visok dosta   31 % iako bih htio veći percentage, zato sad ciljam na Stormshield, za one koji neznaju najbolji štit u igri daleko. No svejedno nisam sam uspio Beliala roknit sam, ona njegova druga runda zelenih eksplodirajućih bazena me shebe

Huh i ja ciljam na stormshield ali ako mislis na "najbolji" to nije onaj od 5m nego onaj od 8m+ ovi od 5m su nesto losiji mislim isto ime i sve samo losiji statsi.

Ugl. sada se levela DH lvl 51 jos samo 9 levela :D.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 19:09 (XVII Mini).
15 godina
protjeran
XVII Mini kaže...
Kora kaže...
thechosenfreak kaže...
Hedrick kaže...

Huh i ja ciljam na stormshield ali ako mislis na "najbolji" to nije onaj od 5m nego onaj od 8m+ ovi od 5m su nesto losiji mislim isto ime i sve samo losiji statsi.

Ugl. sada se levela DH lvl 51 jos samo 9 levela :D.

Znam naravno, što veći strenght i vitality, block chance koji mislim da imaju SVI dodatni od 8 %, all resist neuzimam ispod 60, zgodno bi bilo da ima i socket i dodatni life %, al dobro sad tražim već ideal lol

15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Lol ima - 6-7 movement speed (za DH vrlo dobro) reduces the duration  of control imparing effect 11-12 jos ako nabavis SET +100 Vitality i 50% Critical Hit 

BTW: Na AH najjeftiniji kosta 2m znaci moze dobiti 1,5m u roku od 2 minute ako ne i manje:)

Critical hit DAMAGE ne chance

15 godina
forzzuk kaže...

Pitanje:

da li taj 'life steal' sistem znači 'life per hit' ili '% life of damage' na weaponu?

i kako najlakše na AH pronaći takvo oružje?

hvala

Dvije odvojene statistike i naravno različito rade. Life per hit svaki tvoj udarac ti vraća točno toliko healtha natrag, radi na više meta. Ako udariš recimo s cleave od barbara 5 neprijatelja dobit češ 5 puta tu količinu. Može se naći na oružju, prstenima i amuletima. Life steal postoji samo na oružju kolko znam i vraća ti postotak healtha od količine štete koju radiš. Isto radi na više meta ali mislim da mu je nešto nerfana učinkovitost. Recimo znao sam puknut arcane orb u gomilu neprijatelja i dobit par critova i bit odmah na full healthu s 2.9% life steala. Na ah imaš filter za točno te statistike nije problem naći točno to što ti treba.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
15 godina
protjeran
_dEDa_96 kaže...
XVII Mini kaže...

e da je chance vrijedio bi 300 milijardi hahahaha

16 godina
neaktivan
Kora kaže...
_dEDa_96 kaže...
XVII Mini kaže...

e da je chance vrijedio bi 300 milijardi hahahaha

Evo stavljam ga na AH za kojih 30min, dobar je item da imam i amulet iz seta razmislio bi da ga zadržim ali ovako na AH. Zajedno daju odličan regen rate, bolji movement za kite super, ne znam koliko magic find pomaže uz nephalem al uz ring i amulet za farmanje di ćes bolje +45% s oba.

Vjerojatno ima boljih ringova ali nije ni ovaj za bacit. Vidio sam na AH ima samo 8 stranica toga, prilično je rijedak.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice