Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.606.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...
Yoroshii Takeshi kaže...

ajde nek netko bude dobar pa otvori novu (WTB/WTS/WTT) temu, nesto kao ovo. jer je tema narasla preko 200+ stranica i nepregledna je. pa da mozemo trejdat iteme.

@hanter, koja je cijena za taj andariels vintage?

i jel mi moze netko reci di kupiti golde (jer su me pojeli popravci na infernu) a da nije na onim nekim divljim stranicama koje mi wot sve oznacava crveno, i koliko golda bi mogao dobiti za recimo 100kn ili 10, 15 eura?

imaš na njuškalu

Preskupi su ovi debili na njuškalu, ja sam ingame najjeftinije vidio 1mil za 3 eura tako da može se to i puno jeftinije nabavit...

Bf3 id: Ask_Taylor
15 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Preskupi su ovi debili na njuškalu, ja sam ingame najjeftinije vidio 1mil za 3 eura tako da može se to i puno jeftinije nabavit...

Čini mi se da sam vidio da netko prodaje milion golda za 35 kn...

My global position systems are vocally addressed
13 godina
protjeran
Diablo 3

Napokon i ja prodao item.Zanimljivo nije bio neki legendary (iako i njih vec par puta bezuspjesno prodajem) nego rare item (tek sam sad dosao na hell razinu sa barbarian lvl 52 pa ocekujem jos bolje dropove).

Sad me zanima kolko treba da mi se pojavi to na battle net accountu (nisam na paypal stavio).

I da radi se o sitnom iznosu oko 2 eura ali reko bolje mi tako prodavat stvari pa prodat nego stavljat cijene po 20-30 eura pa niakd ne prodat!

The king is back!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kakav je bio predmet i statsi ako se smije znat?

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Masterpiece kaže...

Napokon i ja prodao item.Zanimljivo nije bio neki legendary (iako i njih vec par puta bezuspjesno prodajem) nego rare item (tek sam sad dosao na hell razinu sa barbarian lvl 52 pa ocekujem jos bolje dropove).

Sad me zanima kolko treba da mi se pojavi to na battle net accountu (nisam na paypal stavio).

I da radi se o sitnom iznosu oko 2 eura ali reko bolje mi tako prodavat stvari pa prodat nego stavljat cijene po 20-30 eura pa niakd ne prodat!

nacekat ces se da ti padne ista korisno. ja sam lvl 60 barbarin, probao sam inferno ali sam poceo pogibat na obicnim mobovima, da ne pricamo o elitama, pa sam odlucio farmat hell jos malo, da skupim neke pare pa da si kupim jos geara sa resistovima. uglavnom, od act 2 normal mi nista korisno za barbarina nije palo. ako i jest, onda je bilo jedno 10ak levela ispod mojeg. tak da prodajem skoro sve sto lootam, malo toga ide u AH a ako i ide, uglavnom se ne proda. jos uvijek nisam uspio skuzit kaj je bitno kod tih statsa.

ak nekog zanimaju moji statsi, trenutno imam 38k hpa, 11.8k damagea i 250-300 resista na svim resistovima. nemam LOH oruzje i nemam pojma kad cu to nabavit jer su skupi k'o sam vrag.

15 godina
Diablo 3

Pa gle prvo kreneš od statistike koja je primarna za svaku klasu + vitality koji je bitan svima. Onda tu dolazi all resistance primarno za monka i barbara, ali i ostale klase koriste. Pa recimo helmet i weapon sa socketima. Onda za dps iteme ctitical hit chance i dmg i attack speed. Sad samo pronađi item koji ima barem 2 te statistike visoko i stavi dobru cijenu i prodat će se. Za life on hit možeš i uzeti neki weapon sa socketom pa craftati star ruby i to će ti dati 300 loh makar i taj gem košta 500k.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Diablo 3

jel se meni čini ili su se ovo cijene na AH normalizirale od patcha. Praktički ne mogu prodat ništa što nije lvl63 ili lvl62/61 sa odličnim posloženim statsima, za više od 50 000? Jel to zato što dropa manje golda u igri i veći su popravci pa ljudi nemaju para ili bolji itemi dropaju u ACT I pa ih sami nalaze? 

Mislim prije patcha bi prodao gotovo sve, tražeći slične iteme i prodajući ih do 20% ispod ponuđenih. Sad nalazim za 10000-20000 iteme, koji su do maloprije koštali 10 puta više?!?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Kao što sam i mislio:

No mention of the overall nerf to drop rates though? Many players now feel act 1 to be the best farming spot in the game. Drop rates for acts 2-4 need a slight buff imo.
I unfortunately don’t have any specifics to share just yet, but we agree they are low and are looking at adjusting them. We should have more details early next week.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stavio sam ja to u svom rantu na prosloj stranici :-) 

Lijepo je procitat da nemaju pojma sta se dogadja

13 godina
protjeran
ibazulic kaže...
Masterpiece kaže...

nacekat ces se da ti padne ista korisno. ja sam lvl 60 barbarin, probao sam inferno ali sam poceo pogibat na obicnim mobovima, da ne pricamo o elitama, pa sam odlucio farmat hell jos malo, da skupim neke pare pa da si kupim jos geara sa resistovima. uglavnom, od act 2 normal mi nista korisno za barbarina nije palo. ako i jest, onda je bilo jedno 10ak levela ispod mojeg. tak da prodajem skoro sve sto lootam, malo toga ide u AH a ako i ide, uglavnom se ne proda. jos uvijek nisam uspio skuzit kaj je bitno kod tih statsa.

ak nekog zanimaju moji statsi, trenutno imam 38k hpa, 11.8k damagea i 250-300 resista na svim resistovima. nemam LOH oruzje i nemam pojma kad cu to nabavit jer su skupi k'o sam vrag.

Evo ga uparvo prodan i drugi item za 2 eura,ali jbg ona gamad blizzard uzme 1 euro >.<

The king is back!
17 godina
mislav_01 kaže...

Haha, mi takvih u saboru imamo na pretek :)

15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Mislili smo da ne želiš više imati posla s ovom igro, što još radiš tu? Došao još whyneati?

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
neaktivan
Diablo 3

evo sada sam na infernu act 1 pomalo zavrsavam :) barbarian 60lvl, 40k HP, 12k-20k DPS,1600 strenght,1250 vitality, svi resistanci od 500 do 600 :) ali morati cu nabaviti life on hit oruzje, jer mi se sporo regenerira, nisu toliko skupi, ali kada sam gledao, imaju nekako mali DPS (oko 500-600),a moje oruzje ima 707 DPS, pa neznam oce li to utjecati da damage, makar ovo life on hit ima bolje statse :) ?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Najviše mi smeta što inferno nije težak, kao ono da treba skilla.... nego jednostavno se treba provesti ogroman dio vremena da se nafarma gear ili pare da se kupi gear. Previše me smetaju takve stvari od kad sam igrao starcraft 2 gdje samo skill važi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 15:19 (acca).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

inferno taktika... prepoznat cete se svi...

Moj PC  
7 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

inferno taktika... prepoznat cete se svi...

OLDDDDDDDDDDDDDDD

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----&gt; cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
16 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

OLDDDDDDDDDDDDDDD

ja sam tek nedavni gost inferna pa mi je ovo komično jer jednostavno niti jedna druga strategija ne pali, osim te kao sa videa...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam odustao od inferna od ovog zadnjeg patcha,razlog jednostavan,nemam para za popravku.Svakih 10min izgubim 30k golda posto me kao DH svaka elita one shotuje na act 2.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Exprince kaže...

Ja sam odustao od inferna od ovog zadnjeg patcha,razlog jednostavan,nemam para za popravku.Svakih 10min izgubim 30k golda posto me kao DH svaka elita one shotuje na act 2.

Blago tebi, ja sam od igre privremeno odustao, isto DH, do pola Acta III dosao, unistio 3 katapulta i trebushet, i onda naisao na zid, doslovno. Nema dalje, ni mrdnit, a neda mi se sad nastavljat. Budem za par dana dok se malo ohladim. Idem na Krater lagano. Ima nesto, neznam sto.

15 godina
Diablo 3

Zadnjih 7sati farmam   inferno ACT I i mogu reći da mi svakih 10-15 minuta pun inventorij rare i magic itema.

Neph valor na 5 . proteklih 7 sati , na kraju stao sam na Butcheru jer sam morao gear mijenjati.

Želim reći , radio sam isto to samo u ACT II prije patcha i bilo je očajno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DukeOs kaže...

Zadnjih 7sati farmam   inferno ACT I i mogu reći da mi svakih 10-15 minuta pun inventorij rare i magic itema.

Neph valor na 5 . proteklih 7 sati , na kraju stao sam na Butcheru jer sam morao gear mijenjati.

Ma nemoj zezati. A je li koji od tih žutih bio dobar item? Sve si odma equip na sebe?

Blizzard je smanjio drop dobrih itema i povečao drop loših itema...

Prije patcha sam nabavio dosta itema koje sam equipao. Zapravo najbolji itemi su mi dropali.

Sad pada samo loše.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ima koga da prodaje diablo 3 acc ili cd key?ili da uzima pauzu pa da na posudbu ^^ full mi se igra ali sta cu ako netko prodaje za jeftinije pa da ne dam odmah 450kn u algoritmu

l&lt;l&lt;l&lt;l&lt;l&lt;l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
intexuz kaže...

ima koga da prodaje diablo 3 acc ili cd key?ili da uzima pauzu pa da na posudbu ^^ full mi se igra ali sta cu ako netko prodaje za jeftinije pa da ne dam odmah 450kn u algoritmu

imas za 400kn samo cdkey kupit, potrazi malo

a i na njuskalu ljudi po 250-350kn prodaju igru s razvijenim likovima(po meni malo riskantno,ali probaj)

14 godina
neaktivan
intexuz kaže...

Imas ga odi za tricavih 60 $ kupit http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3-EU/

16 godina
odjavljen
tigerija kaže...
DukeOs kaže...

Ma nemoj zezati. A je li koji od tih žutih bio dobar item? Sve si odma equip na sebe?

Prije patcha sam nabavio dosta itema koje sam equipao. Zapravo najbolji itemi su mi dropali.

Sad pada samo loše.

Moraš vježbati č i ć. To nisu ista slova.

Nego, meni su u dvadesetak pohoda na Act I pala 3-4 predmeta koja mogu koristiti na likovima. To je popriličan broj zapravo. Act II, III i IV su još nebalansirani s obzirom na predmete i trud/cijenu, ali Act I je OK.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Problem je što na ACT 1 mogu picit sa 250 MF-a i ne krepat ni 1 put skoro i zaradit golda, i ok itema..., a na ACT III ne zarađujem ništa i idem samo sa 5 NV, dosta više vremena treba za prolazit, je da je veća šansa za lvl63 item, ali s onih MFom na ACT I + brzina prolaženja to se izgubi.....valjda će fixat brzo

1 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...
tigerija kaže...
DukeOs kaže...

Sad pada samo loše.

Moraš vježbati č i ć. To nisu ista slova.

Nego, meni su u dvadesetak pohoda na Act I pala 3-4 predmeta koja mogu koristiti na likovima. To je popriličan broj zapravo. Act II, III i IV su još nebalansirani s obzirom na predmete i trud/cijenu, ali Act I je OK.

Mrzim Č i Ć. Skoro je pa isto. I skoro isto zvuči... Razlika je po meni zanemariva.

Al dobro da. Opet sve ovisi kakvu opremu imaš. Što imaš bolju opremu to je teže naći bolje iteme.

Makar meni je igra bila zanbavnija prije patcha tako da sad čekam sljedeći patch. Ovaj mi dosadan malo s monkom.

Prodo sam svoj Stormshield i sada mi je teže farmati Act3 :P . Solo mogu, ali ne i u grupi.

Ako ima tko voljan za grupno farmanje neka javi. Act3+

16 godina
neaktivan
Thog kaže...

Problem je što na ACT 1 mogu picit sa 250 MF-a i ne krepat ni 1 put skoro i zaradit golda, i ok itema..., a na ACT III ne zarađujem ništa i idem samo sa 5 NV, dosta više vremena treba za prolazit, je da je veća šansa za lvl63 item, ali s onih MFom na ACT I + brzina prolaženja to se izgubi.....valjda će fixat brzo

Ja sam sa 37k dmga ( sa SS-om ) danas ubio Wardena i Butchera po prvi put na Infernu, ona ruta kojom svi farmaju Act I. Prošao bez smrti, sa jako puno plavih i nekoliko solidnih žutih itema uz jedan veoma jak ( 380 armor shoulders, 90 int, 71 vitality, 70 all resist, 55 physical resist ) kojeg ću pokušat na RMAH-u utržit.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
Diablo 3

Meni na Infernu act 1 pada puno plavih, malo manje zutih, nula legendranih itema ali svi do jednog beskorisni.

Yeah! {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice