Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.608.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ja na inferno act III:  Machines of War - radim run - Barake (2levela) , onaj dungeon u sredini (2levela) + oni mali dungeon + ostala površina s cca 2 elitara....... sve skupa - nabien 5 NV....bude 5 goblina, oko 3-4 gold chesta i 15 elitara... .cca 2 sata run

Monk dual wield ...skupim golda onoliko koliko puta umrem...dodjen na pozitivnu 0, skupin 20-30 essenca, a iteme na AH i do par miljuna

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Istina, ovaj polu MMO ne zasluzuje ocjene koje je dobio.

Zabavna igra je, ali prevelik odmak od Diablo serijala je ucinjen u negativnom smislu, barem po meni.

Nema druge, ja taman otvorio bocu radlera dok zena kuva rucak, nazdravit cu Diablu, steta 400kn :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Večina vas je isfrustrirana jer:

a) nemožete preći inferno

b) nemate golde

c) neda vam se faramti

d) nevolite AH i RMAH

Gle igra je takva kakva je. Prihvatite je takvu ili nemojte. Vaša stvar. A ne od svih ovih stranica 20% je traženje GP-a a 50% kukanja. Igra će patchevima biti sve bolja i bolja. Bar se nadam. Na dobrom je putu. Niti jedan nerf ili nešto nije džabe. Pa dajte razmislite malo. Čekam sad htpu TD-ova pogotovo ekipe koja nije igrala igru ali kuka naveliko ;)) Znaju oni koji su to.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 5 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
mislav_01 kaže...

Nakon skoro 300 sati igre mogu slobodno rec da je ovo teško razocarenje, ...

A ti si mene nakon 4 godine na ovom forumu doveo u situaciju da razmislim i pomislim: "pa s kim se ja ovdje druzim!". Tebi je trebalo, citiram, "300" sati da zakljucis da ti je igra, citiram opet, "tesko razocarenje". Lega ti imas vecih problema nego sto ih ima ova igra.

17 godina
neaktivan

a) Evo cek da izvadim tatinu karticu i da si nakupujem opreme

b) Nemam golde jer ništa pametno nepada, i jer sam morao regearat citava 2 lika radi idiotskog AS nerfa

c) imam 320h igre ne drobi gluposti

d) YEP ne voim RMAH jer je item drop i nerfanje vaza, goblina, bosova i x drugih playstajlova podređen upravo njemu

Igra je takva kakva je dosadna i sjena Diabla 2, igre stare 10 godina, koja je idalje zabavnija u 800x600. Patchevi nisu ništa do sada ispravili osim Blizzardovu nesposobnost testiranja contenta i tendenciju podređivanja svega Zynga modelu. Razmislio sam puno, ti očito nisi.

@Eld

A cuj, veliki sam fan Diabla i Diabla 2 pa sam odlucio i ovome dati debelu debelu priliku. Pogotovo 1.03 patchu. I to bi bilo to, ne znam zasto je to cudno? Pomagao prijateljima (njih 10ak), bratu, digo wizarda, WDa, stao na DHu jer mi se više nije dalo. Polako se gubio interes nakon prvotnog ushicenja i velike kolicine hour / day igranja.

@Kora

Tvoje mišljenje me apsolutno ne zanima. Ali hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 14:21 (mislav_01).
15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

I am fucking done with this shit.

A steta bas sam zelio da mi se igra dopadne. Uopce se ne zabavljam, igra je postala jedna velika zadaca farm farm farm farm golda kako bi kupio jedan item za idiotskih 10-15milijuna 

Kom ti lažeš..........prijatelju da  se ti ne zabavljaš i da ti se igra nije dopala nebi igrao preko 300 sati, i naravno da ćeš i dalje igrati, zato neznam kome lažeš ovdje........... nerd rage u svoj svojoj veličini LOL

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 14:22 (Kora).
14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

a) Evo cek da izvadim tatinu karticu i da si nakupujem opreme

b) Nemam golde jer ništa pametno nepada, i jer sam morao regearat citava 2 lika radi idiotskog AS nerfa

c) imam 320h igre ne drobi gluposti

d) YEP ne voim RMAH jer je item drop i nerfanje vaza, goblina, bosova i x drugih playstajlova podređen upravo njemu

Igra je takva kakva je dosadna i sjena Diabla 2, igre stare 10 godina, koja je idalje zabavnija u 800x600. Patchevi nisu ništa do sada ispravili osim Blizzardovu nesposobnost testiranja contenta i tendenciju podređivanja svega Zynga modelu. Razmislio sam puno, ti očito nisi.

a) jel te tko tjeraa? Ja imam svoju ekipu od nas 5-6 i sve međusobno mjenjamo. Padaju setovi,legendarni,žuti..pada SVE.!

b) kako samo tebi ne pada?! Nepadaju ti goldi. Pa kolko nafarmaš za jedan sat? 

c) nije sve u satima. a skill ?!

d) pa normalno je da će nerfati nešto di vide da se može "obogatiti" . Zar ti da si blizzard nebi ?! gledao bi samo kako ekipa ima milijune i milijune golda na računima ? Jeee moš misliti

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina
neaktivan

a) Tjere me ova retardirana igra, prijatelji su davno quitali. Nije mi pao niti jedan set item još BTW, nekih 10ak legendarija, od kojih se 8 nije moglo ni za 50k prodat.

b) ocito sam jako nesretan

c) Skill za ovu igru nije potreban samo gear

d) Sta mene briga ako netko razbija vaze, gobline i ima stotine milijuna golda. Pa ovo je Diablo, svatko neka igra kako hoce, ovo bi trebala biti SP igra sa CO-OP elementom, a ne MMO. To sto je warden nesposoban prepoznat botove ne bi trebao biti moj problem niti problem svih poštenih igraca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 14:26 (mislav_01).
15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
...Ne treba nikakav skill za ovu igru...

jedini skill koji treba za ovu igru je izvuc tati 50 eura iz novčanika za mač od 1000dps-a {#}{#}

My global position systems are vocally addressed
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

c) Skill za ovu igru nije potreban samo gear

Kako onda kad ja igram DH-a umirem jako rijetko, a brat ( koji je tek nedavno počeo igrati isto sa mnom DH-a jer mu se neda dizat HC WD-a ) dok se nije dosta izvježbao umirao na svakom drugom elite packu ( a i sad ponekad umire bezveze )? Kako je onda Kripparian uspio proći HC Inferno i to svakog bossa ( a npr. Belialova granata radi instakill i na 1000+ resista i 50k+ hp-a )? Ne kažem da Blizzard nije negdje zasrao ( čak bi reko da ima puno grešaka koje je napravio ), ali skill je i dalje prisutan.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko od vas što rejđate igralo Diablo 1 bez dupliciranja?

300h igranja i žao mu 400kn....lol...pa možeš prodat account s likovima za duplo...

možeš nafarmat gear i zaradit za đeparac svaki mjesec

Nerfali su AS jer je bio OP . To što su neki na račun toga prolazili igru je druga stvar...

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedino što mi se ovdje neda je farmati sa 3 nepoznata lika gdje se svi razlete svaki na svoju stranu i vecinom samo vijaju Quest.

Od 5 puta što uđem možda jednom svi tražimo elite da ne pričam o goblinu kojeg moramo svi udarati da rikne na vrijeme

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Balans je, razumijem, potreban zbog PvP-a, ali mislim da su malo zabrijali. Diablo nije WoW i nikakav balans klasa nije potreban. Bilo bi puno bolje da su izbacili PvP. Kome to treba u diablu uopće?

Što se opreme tiče, nije loše da su dropovi slabiji u teoriji. Da nam sve najbolje padne odmah, igra bi (kao i Diablo II iskreno) završila odmah. Na ovaj način treba vremena za gearati se. Doduše, problem postoji, ali nije u tome koliko dobrih predmeta pada, već na koji način. Ljudi osjećaju i vide da je loot zbrkan, da je apsolutno nevezan za količinu truda i rada. 90% onih koji se žale na loot bi pristala na to da imaju osiguran drop nadogradnje svakih 200 sati. Problem je što igrače iritira nemogućnost da predvide bilo što, a osjećaj nagrade je nikakav. Randomizacija loota je pretjerana, a ukidanje loota iz svega osim elitnih grupa učinila je sve dosadnijim. Ne isplati se više ništa razbiti, svi preskaču trash i love samo elite, a više nitko nema volju ubijati ni bosseve jer je i njihov loot redovito smeće.

Blizzard forsira igranje igre, što je na neki način u redu, ali s mjerama protiv botova su ubili svu draž onog dosadnog igranja koje je zabavno jer je kompulzivno opsesivno. Nekima je zabavno razbijati vaze 29283 puta dnevno po istom uzorku kretanja jer znaju da nešto za to dobiju ili će dobiti ili imaju šansu dobiti, pa makar dobili i tikove usput.

I meni je došlo par puta da ih pošaljem u MP3, ali kad se ohladiš i zanemarišželju da sve imaš odmah i sada, na što te potiče AH i RMAH jer vidiš da su te stvari tu, da ih netko ima i da su ti na dohvat ruke (psihologija), kad odlučiš da te nije briga kada o do kuda ćeš u Infernu (jer nema baš toliko užitka u samom završavanju Inferna) onda postaje znatno lakše i nađe se zabava u gearanju neovisno i vremenu. Jedan prolazak Acta 1 zna biti sasvim ok s frendovima. Igra nije smeće, i dalje je zabavna, ali Blizzard mora vratiti malo sigurnosti u odnos uloženo-dobiveno i obavezno mora vratiti loot na "destructiblese". 

P.S. Meni je zabavnije proći Act I i sretniji sam za svaki item koji na RMAH-u ode za 5 eura, nego što sam prošao Inferno. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 15:05 (Tonči).
Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Meni je volju za igranjem ubio ovaj gold drop neft, muka mi dodje kad vidim drop od 1, 10 ili 110 golda a gdje mi je prije patcha dropalo minimalno 2000 do 5000 (5 Nef stackova sa par Gold drop itema) onaj ko se prije 1.03 obogatio ostat ce Tajkun a mi ostali jedva skupljamo ne za repair cost ako zagines, nego repair od white attack-a koji me kosta 2-3k po svakom povratku u grad. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 15:07 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ja od patcha farmam i nisam dobio 1 posten item, probao sam i act 3 i ponyland pa opet nisam veliki protivnik ovog patcha
Mislav ne razumijem kako nisi znao da je diablo jedan veliki farm i bezglavo trazenje BiS/upgrade-a a kazes da si igrao d2, ok
mozda se preveliki dio igre vrti oko AH - (govorim o nerfanju dropova i repair costa radi stabilnosti ekonomije) ali ako se sjetis
D2 patchevi su izlazili do 2010 i igra je bila sve bolja i bolja, ako si gledao big picture, jer naravno da se osjecas ko g*vno kad
sp*zdis 30-40mil na IaS opremu i onda te pogodi patch gjde ti nerfaju glavni stat i glavni skill (govorim o NT od demon huntera)
Da si bio malo lukaviji prodao bi Ias opremu prije patcha i smislio novi build, ja osobno prodao Beckon Sail, dh legendary chest
sa IaS-om na RMAH za 35€ noc prije patcha.

Ako ti se toliko zgadila igra ja ti preporucam da cekas PvP patch gdje ce se stvari poboljsati, bar mislim. 

GameOver#2358 Diablo 3 btag
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pricekat cu 1.1 patch, mozda ce malo WDa popravit, bashiok je priznao da su zeznuli drop rate i da ce vise rec iduci tjedan pa ce mo vidjeti. Frustrira me ogromni potencijal igre i totalno krive odluke blizzarda koje je Tonči naveo npr i ono što sam ja rekao zašto kažnjavat igrace radi botova. Ne razumijem da nema ništa za radit osim ubijat eliteove i u act III+ nadat se da ne dodje neka glupa kombinacija, onda ili 50k na repair ili relog. Što prakticki znaci da je Act I puno isplativije igrat nego ostale actove.

Trenutno je igra na pauzi tj. ne igram više (dat cu malo bratu da igra sa wizardom i WDom hoce vidjet kakvi su on igra DHa) pa ce mo vidjeti kada ce i hoce li blizzard izvuc negdje ono sto diablo stvarno treba bit, par stranica ranije sam stavio link na post o tome zašto i što je ubiti Diablo i sto podrazumjeva ARPG igra. Znao sam ja da je Diablo farm, to je bilo i zabavno u dvojci, ne znam zašto ali u trojci je jednostavno dosadno. Nemam osjecaj da sam išta napravio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 15:15 (mislav_01).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma Diablo je "shit" od igre, ali ga i ja igram, a zasto ? Jer ima ono nesto, neznam sto, kad otkrijem javim, a AH i RMAH, pa nemorate koristiti ako necete, nitko vas netjera. Bila je akenta od mene stavljena par stranica prije, velika vecina igra softcore, ja trenutno i harcore, zanimljivo, sasvim nesto novo, ne koristim AH, samo ingame iteme, i ko kaze da se nemoze, laze. Moze se a i jako je zabavno, barem meni. A kad dosadi igrati cu nesto drugo (tj. igram, Krater), ili trece. A sad ako netko zaradjuje dok igra, svaka mu cast, nisam toliko poduzetan (osim sto acc prodam kad mi dosadi, ali nikad ne zaradim na njemu,takav sam).

I nemojte se zivcirati, ipak je ovo samo igra, dobra ili losa ili izmedju ali je samo igra.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Jedino nedostaje mjesecna pretplata i to je to! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo za sve one koji igraju DH, ipak nije nefran sad je samo postao pay 2 win.

Znači treba vam samo set od nekih 20tak miliona i gg...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Najviše od svega sam iznerviran dodavanjem enragea na bossove / elite.

Ako u X minuta se ne riješi act boss ili tvrda grupica elitea (tipa shielding / vampiric) nemaš šanse proći ni da si chuck norris.

Ovime su direktno oštetili tenkove (monk / barb) sa slabijim DPSom koji već nemaju nikakve šanse samostalno ubiti elite, makar bi izdržali batinjanje od istih i eventualno ih ubili.

Što je njima bitno koliko nekom treba za ubiti nekoga bossa ili elite pack? Ako ništa drugo, veći challenge je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
p0temk1n kaže...

Ako u X minuta se ne riješi act boss ili tvrda grupica elitea (tipa shielding / vampiric) nemaš šanse proći ni da si chuck norris.

Ovime su direktno oštetili tenkove (monk / barb) sa slabijim DPSom koji već nemaju nikakve šanse samostalno ubiti elite, makar bi izdržali batinjanje od istih i eventualno ih ubili.

Što je njima bitno koliko nekom treba za ubiti nekoga bossa ili elite pack? Ako ništa drugo, veći challenge je...

Upravo točno to se meni desilo. Ja bih inače u Act 3 mogao izdržati lupanje elitea i eventualno bi ih ubio ali sigurno ne prije enragea timera, to bi kao trebala biti "kazna" što ih nisi već dotad ubio, najveća glupost otkad je videoigara

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
17 godina
neaktivan
p0temk1n kaže...

Pusti ti šta drugi kažu. I meni su govorili da s DualWield je nemoguće (tj. bez štita) s monkom na ACT III, pa ga lomim samo tako sada, a cijeli gear mi vrijedi  mozda 5 milijuna....nije mi ni jedan enrageao do sada elite.... a ubio sam ih 100tinjak....moro sam preskočit neke, ali ti su zeznuti i na act II..tipa teleport + jaler + fire chains....

mislim da dual-wield je za monka i nema druge. osim ako ne nabaviš neki mač + 1200 dps i 30% chance crita 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 17:26 (Thog).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel treba kome ovo ?

http://i49.tinypic.com/149no1.jpg

Da sam normalan, poludio bi
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 19:18 (Hanter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hanter kaže...

Jel treba kome ovo ?

http://i49.tinypic.com/149no1.jpg

Nemoj nikom dijeliti to, prodaj na AH .. vjv. kome poklonis ce prodat na AH.

Peace!
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ko kaže da sam htio poklonit {#}

Mislio sam prvo tu pitat, ako niko neće kupit (gold, ne lova) onda ide na ah

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ajde nek netko bude dobar pa otvori novu (WTB/WTS/WTT) temu, nesto kao ovo. jer je tema narasla preko 200+ stranica i nepregledna je. pa da mozemo trejdat iteme.

@hanter, koja je cijena za taj andariels vintage?

i jel mi moze netko reci di kupiti golde (jer su me pojeli popravci na infernu) a da nije na onim nekim divljim stranicama koje mi wot sve oznacava crveno, i koliko golda bi mogao dobiti za recimo 100kn ili 10, 15 eura?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Diablo 3

A neznam koja bi bila cijena, ako ti treba ponudi nešto pa ćemo vidjet

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yoroshii Takeshi kaže...

ajde nek netko bude dobar pa otvori novu (WTB/WTS/WTT) temu, nesto kao ovo. jer je tema narasla preko 200+ stranica i nepregledna je. pa da mozemo trejdat iteme.

@hanter, koja je cijena za taj andariels vintage?

i jel mi moze netko reci di kupiti golde (jer su me pojeli popravci na infernu) a da nije na onim nekim divljim stranicama koje mi wot sve oznacava crveno, i koliko golda bi mogao dobiti za recimo 100kn ili 10, 15 eura?

imaš na njuškalu

My global position systems are vocally addressed
14 godina
Hanter kaže...

A neznam koja bi bila cijena, ako ti treba ponudi nešto pa ćemo vidjet

Nee preko 150k statsi su sranje a nade se bolje za 200k

Peace!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice