Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.611.698
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Diablo 3

Ja sam u par sati na 1.0.3 dobio više korisnih žumanjaka nego u 20-ak sati prije. Naravno da će ti bit beskorisni ako si već nabildao lik na AH ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Tonči kaže...
Deus ex machina kaže...

Interestantna stvarca:

http://kotaku.com/5919927/watch-these-guys-beat-diablo-iii-on-its-hardest-most-unforgiving-difficulty-setting

Skidam kapu :-)

LoL @ DMG leti u tisucama, a health bar jedva nacet...

Čisto preseravanje. Tehnički igra je na HC-u apsolutno identična normalnom modu, samo ljudi igraju više na sigurno. O tome kako se Kripp gearao smiješno je i pričati.

Inače, prvi komentar ispod je točan: svaki boss u D3 je cca. 50% lakši od elitnih grupa.

Gearao se tako ne radi bosseva, već radi elita... iako na putu za Diabla je imao strašno puno sreće, u Silver Spire lvl 2 niti jedna(!) elita.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
Diablo 3

2 run na Butcheru od izlaska 1.0.3 patcha i dobio 1 legendary i jedan lvl 63 item oboje ošlo za 500k za sad mi se svida:D

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Zna li ko kada ce izac PVP patch ?

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo da ja javim svoja iskustva sa 103 sa Demon Hunterom, inace sam farmao pauk/azmodan ili siegebraker, umro bih 2-3 puta u cjelom runu i nije bilo problema. Od 103, dps mi je gadno pao ali ne zbog ias - pripremio sam se na to nego zbog nerfa na elemental arrow runu nether tentacle, uglavnom sve sto sam ubijao u ajmo rec 2 min sada mi treba 5 min, za bossove da ne govorim (jos su pojacali pauka i siegebrakera), smrti su se povecale do te mjere da mi vise nije isplativo farmat act 3, jucer na dan patcha sam ubio jedno 30-40 elita sve zajedno u act 1 (otvorim butchera i cistim skoro sve zone) i dropovi su jako losi, kada padne ilvl 63 - sto je dosta rjetko obicno je za salvagat. Nakon ocajavanja nad svojom sudbinom da mi je propao farmspot sam malo gledao po forumima i nasao da u onom secret levelu sa konjicima nema ranged mobova, sto je za DH jako olaksavajuce, nafarmao sam staff za 3-4 sata tj. cekao sam spawn one Chitori 3 sata sve ostalo sam rjesio za 10 min. evo danas pocinjem sa farmanjem toga (kazu da su dropovi act 3/4), drzim fige da je dobar spot jer nemam zlata i nemam gdje drugdje farmat  
{#} 

GameOver#2358 Diablo 3 btag
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

Nightmare diablo rijesen bez poteskoca,idemo na hell :D

BTW barbarian sam pa ako hoce netko samnom da igra nek mi posalje battletag na pm.Koristim 2 oruzja i nekuzim zasto govore da se ne moze bez stita.Samo sam kupio oruzje na AH koji daje life after hit+frenzy hela se veoma brzo :D

The king is back!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

2 run na Butcheru od izlaska 1.0.3 patcha i dobio 1 legendary i jedan lvl 63 item oboje ošlo za 500k za sad mi se svida:D

sl nisu rekli da nepadaju ilvl63 u act I?

14 godina
Thog kaže...
XVII Mini kaže...

Nemam pojma iskreno, ali meni je jucer pao ilvl63 Gloves.

Peace!
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Thog kaže...

meni svaki dan padne ili svaki drugi dan nesto... pa pomalo ljudi. skupljajte gear za druge likove ili prijatelje.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav ljudi!

Eto, stigao sam do frustrirajuće faze Diabla III, famozni Inferno Act II. Postaje mi jasno zašto mi je sin odustao od igranja, a nažalost patch nije donio ništa olakšavajuće. Nakon razbijanja Butchera s 5 stackova iz prvog pokušaja naglo mi je splasnulo oduševljenje. Pa kvragu, moram bježati od grupice mobova s 200-300k hp, a elita bez ijednog stacka uz malo sreće uspijem srediti, sa stackom nema šanse da mi ne enrega. Još su digli repair, pa dosadašnjih 6k se pretvorilo u 26k golda. Super, sad kad bi mi lova dobro došla za kupovinu boljeg geara još bum je manje imal. Mijenjal sam build, dizao dmg, all rezistance, pokušavao izbalansirati sve skupa te na kraju završio očajnički tražeći po AH  eventualno imba iteme za malo para, moš si mislit, baš mene čekaju.

Šta sad, farmat Act I u nadi da nakon tjedan-dva možda padne koji item koji bi mogel nećemu poslužit ili jednostavno odustati kao i moj sin. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igor_Kreč kaže...

Pozdrav ljudi!

Eto, stigao sam do frustrirajuće faze Diabla III, famozni Inferno Act II. Postaje mi jasno zašto mi je sin odustao od igranja, a nažalost patch nije donio ništa olakšavajuće. Nakon razbijanja Butchera s 5 stackova iz prvog pokušaja naglo mi je splasnulo oduševljenje. Pa kvragu, moram bježati od grupice mobova s 200-300k hp, a elita bez ijednog stacka uz malo sreće uspijem srediti, sa stackom nema šanse da mi ne enrega. Još su digli repair, pa dosadašnjih 6k se pretvorilo u 26k golda. Super, sad kad bi mi lova dobro došla za kupovinu boljeg geara još bum je manje imal. Mijenjal sam build, dizao dmg, all rezistance, pokušavao izbalansirati sve skupa te na kraju završio očajnički tražeći po AH  eventualno imba iteme za malo para, moš si mislit, baš mene čekaju.

Šta sad, farmat Act I u nadi da nakon tjedan-dva možda padne koji item koji bi mogel nećemu poslužit ili jednostavno odustati kao i moj sin. 

Ili farmaj act 1,ili odustani i cekaj Torchlight 2

16 godina
ranko091 kaže...
XVII Mini kaže...
Thog kaže...

meni svaki dan padne ili svaki drugi dan nesto... pa pomalo ljudi. skupljajte gear za druge likove ili prijatelje.

Inferno Act I = 2% sansa za ilvl63.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
16 godina
Masterpiece kaže...

Nightmare diablo rijesen bez poteskoca,idemo na hell :D

BTW barbarian sam pa ako hoce netko samnom da igra nek mi posalje battletag na pm.Koristim 2 oruzja i nekuzim zasto govore da se ne moze bez stita.Samo sam kupio oruzje na AH koji daje life after hit+frenzy hela se veoma brzo :D

Normal i nightmare su jedna igra.

Hell je sasvim druga.

Inferno nije igra, vec sado-mazo frustracija.

Tako da bilo kakva zaklljucivanja na temelju prva tri nivoa tezine (pa cak i acta I na infernu), su blago recena promasena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 13:45 (Ged).
16 godina
Igor_Kreč kaže...

Pozdrav ljudi!

Kao jedan tata drugome, mali hintovi:

- nije nuzno proci inferno. Danas se nadam da ce past inferno diablo, ali iskreno mislim da cu nakon toga igrati samo hell tezinu i ACT I inferna. Iz gusta.

- AH je prijatelj. Da, nekad se i po dva dana ne nadje nista dobro, nekad upadne helm od 30k golda koji inace kosta 5mil. RNG, kao i sve u ovoj igri.

- farmanje ACT I je vecinom lako i donosi gold u ovom ili onom obliku, a mozda i poneki item (iako, Blizzard je to tako lijepo uredio da se ne bi previse nadao).

- mjesta i actovi koji su teski za proci, pokusati obaviti u grupi. Uvijek ima nekog, nadje se cak i dobrih igraca. Ne znam koja si klasa, ako si wiz/dh nadji barba/monka i obrnuto, bit ce lakse.

- build pomoc ne mogu ponuditi jer ne znam klasu. Ako je wiz, mozemo porazgovarati.

14 godina
neaktivan
Ged kaže...

sto je puno naspram 0% prije 1.0.3

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 13:53 (Test user).
14 godina
Diablo 3

Meni je sve super i ide mi na ACT-u ||| samo mi je problem sa malim DPS-om tj. imam 6,7k DMG iako to nije problem pošto sluzim kao tank pa umjesto mene DPS radi Wizz/DH/WD ..
Imam oko 1000-950 resista sa WarCry.

Ovako nekako: 

Bez buffa

7,5k Armor

550-650 ressist 
Block Change 32% sto je dosta veliko i jako bitan faktor za tanka
Thorns 2357

Block amount 1950-2750 

Life hit i Life steal jos nemam iako je to dosta bitno ipak pun kjrac kosta wepon sa life hitom i ovaj 39k HP-a 

Kada upalim WarCry 950-1000 ressista i oko 9k armora

Elite tj cijeli stack 4-3 njih treba im 2 minute da me ubiju i to cijelo vrijeme da me lupaju naravno mogu me ubiti ipak nisam neunistiv.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 14:11 (XVII Mini).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Test user kaže...
Ged kaže...

Vodi se rasprava da je Blizzardova objava kako su popravili dropove zapravo jedan veliki spin i BS. Dakle, istina jest da postoji mogucnost da ti padne ilvl63 i zgodno je kako to zvuci.

Medjutim, ako je suditi po tome kako to izgleda u praksi, dropove su ozbiljno nerfali. Jucerasnji run po Azmodanu, Siegebreakeru i jos par elita kao bonus, donosi puni inventar zutanjaka. Jedini je problem sto su apsolutno svi smece. E sad, kako je ovo rng igra, moguce da je to bio takav dan.

No ne bih se kladio u to.

13 godina
neaktivan
Ged kaže...
Test user kaže...
Ged kaže...

Vodi se rasprava da je Blizzardova objava kako su popravili dropove zapravo jedan veliki spin i BS. Dakle, istina jest da postoji mogucnost da ti padne ilvl63 i zgodno je kako to zvuci.

Medjutim, ako je suditi po tome kako to izgleda u praksi, dropove su ozbiljno nerfali. Jucerasnji run po Azmodanu, Siegebreakeru i jos par elita kao bonus, donosi puni inventar zutanjaka. Jedini je problem sto su apsolutno svi smece. E sad, kako je ovo rng igra, moguce da je to bio takav dan.

Slazem se, farmam ponyland i svi oni garantirani rare dropovi koje poberem budu cisto smece, ilvl 58 i takve fore, mozda se samo zaredao los rng ali nakon 5 runova sa 5x NV nisam dobio niti jedan item koji sam sacuvao, sve vendor ili salvage

GameOver#2358 Diablo 3 btag
14 godina
neaktivan
zlimagus kaže...
Ged kaže...
Test user kaže...
Ged kaže...

Slazem se, farmam ponyland i svi oni garantirani rare dropovi koje poberem budu cisto smece, ilvl 58 i takve fore, mozda se samo zaredao los rng ali nakon 5 runova sa 5x NV nisam dobio niti jedan item koji sam sacuvao, sve vendor ili salvage

meni palo 4-5 ilvl63, i OK bow s 866 dps-a, a ostalo je stamota, neke monk claws iliti sto vec, ilvl63 a 122,4 DPS ?!?!?

17 godina
neaktivan
15 godina
Diablo 3

Ja jučer odigrao run acta 1 s barbarom i act 2 s wizzom, bilo je lvl 63 dropova i naravno lvl 51+ smeća. Čak sam bolje dropove dobio u act 1. Uglavnom za 3 sata igre zaradio sam 2.5M na AH  prodajom 3 itema (mogao sam iscuclat više, ali volim brzo prodat sve što stavim na ah). Vidjet ćemo dalje ali za sad ovaj peč je zakon.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Kao što je taj rekao: da sam htio nerf/buff smeće i balans, vratio bih se WoW-u.

P.S. Još jedan dobar post: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5890100318

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 15:02 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ged kaže...
- build pomoc ne mogu ponuditi jer ne znam klasu. Ako je wiz, mozemo porazgovarati.

Igram Barbariana. Pregledao sam već sve moguće tutoriale u vezi builda, nije problem u njemu. Slabiji gear i nemreš nikam. Preostaji mi farmanje i škicanje AH.

Ima jeftilen plavih itema lvl63, a i prodajom sakupljam donacije za neki jači 1h.  Shit je kaj plavih itema ima samo sa dva statsa vitalit ili strenght + all ress. 

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam sinoc nakon frustrirajuceg banganja glavom u zid u actu 3(koji sam cistia bez problema na svom DH) na Cydei i kasnije azmodanu i nekih 60k repaira odusta i vratia se u act 1(btw elite packovi su mi droppali bar jedno 50 plavih i nekih 8 zutih,a ubia sam bar 12 packova(prva cetri packa su samo plave droppala)

U act 1 pocnem od khazra barikade i elite pack mi dropne zuti Helion Xbow s 1010 dps-a,samo naravno sranje statsi,bez crit dmg-a ili eventualnog socketa i bez dexterity-a,ali zato s 111 vitality-a -.-

Kasnije dodem do halls of agony i bezveze koljem,dodem pred kraj i malo backtrackam da pokupim gold,vidim onaj vrc s glavama i krvi(mislim da se zove sacrificial heads) ispalim strijelu tek tako kad ono smede govno dropa,legendary gloves lv 61....

A statsi.....smece nevideno

Samo upisite Gladiator u trazilicu za legendary na AH,pa pogledajte kakav je to debilni legendary

Onog ko ga je zamislia treba kastrirat skupa s citavom mu familijom.

A nadobudnim barbovima kojima je patch "zakon" i koji uzivaju u prolazu act 2 ,zelim puno srece na Ghom-u u act-u 3 dok vas bude silova ,kad vam nabije masne repair bill-ove,jer hey....pa to je odlicna blizzova ideja,zar ne? samo treba pazljivo i pametno igrat i nemoras se brinit za repair....

Riiiiight....

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Moram priznati da sam jučer prvi puta naišao na elite pack koji nisam mogao proći (a da nema inv minionse). ACT3, Colosusi -> Waller, Laser, Jailer, Vortex.

Mortar, s druge strane, je oteža smijurija jer ima deadzone. 

Gledajući ACT1 vs ACT3 uopće ne vidim smisla išta poslije Butchera farmati. Ne znam jel sam to samo ja, ali prije 1.0.3 gotovo svaki drugi plav (act 3) si mogao staviti na AH i zaraditi. Sad, ako naletim na nezgodne elite, na kraju kad podvučem crtu, jako malo mi fali da nisam završio u minusu. A gdje su tek gold sinkovi tipa gemovi i AH... Kako je krenulo mora ću famrati cijeli vikend da gem upgreadam (ovo "farmam" mislim na - čišćenje ACT3).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
Diablo 3

Taman sam dingao lv60 i usao u Inferno dan (zapravo vecer) prije patcha, pa ne mogu usporediti DH prije i poslije.

Na lv60 equipao 1011 DPS bow sa socketom (kupio ga jos ranije jer mi se 750k golda ucinilo jako dobro).

Imao 60k DPS, pao na lv51. Zamjenio bootse, AS glovse sa DEX + crit chance glovsima, AS ring sa Crit DMG ringom i sad sam opet na 59k DPS sa SS.

Ring sam zapravi equipao jutros dosao do Halls of Agony sa 55k DPS sa SS (mislim da je oko 30k bez SS).

Cisti glass cannon build, 30k HP i 100 all ressist.

Hungerig Arrow sa Spray of Teeth

Elemental Arrow sa Frost Arrow

Smoke Screen sa Lingering Fog

Caltrops sa Jagged Spikes

Preparation sa BackUp Plan

Multishoot sa Full Broadside

Archery

Steady Aim

Sharpshooter

Act1 je do sada bio full lagan, svi elitei su pali bez problema (kuc, kuc u drvo).

Jedino mi problem cine reflect damage mobovi jer ih moram kiteat do besvijesti kako nebi ubio sam sebe (cekanje da potion CD zavrsi).

Preskocio samo jedan pack jer se spawnao u spilji relativno blizu ulaza, a bile su one proklete zabe koje su i inace super brze sa teleport affixom.

Za DH nocna mora.

Ne znam kako je bilo prije sa full lv60 i Infernom, ali za sada mi se DH bez obzira na nerfove u Act1 cini odlican. Kada jos malo popravim gear (jos uvijek imam dosta leveling itema) mislim da bi mogao biti mrak.

Za sada mi je Act1 puno laksi i zabavniji nego sto je bio kada sam ga prelazio sa Wizzardom.

Act2 je za Wizzarda bio nocna mora jer je gomila Wizzard un-friendly mobova, budemo vidjeli kako ce biti sa DH.

I sto je najbolje - dropaju mi legendary bootsi sa vrhinskim rollom statsa: http://d3db.com/item/i/ice-climbers

150 DEX, 55+ all resist i svim drugim cudima koja na njima dolaze.

No kako na zalost ne dolaze sa Movement Speed increase, a to mi je najvazniji stat kod cizama stavljene su na AH.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 16:33 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Nije inferno ACT II sado mazo frustracija, nego jednostanvo je usporeno napredovanje 10 puta naspram normala, nightmare, hell, act I......Jednostavno utuviš si u glavu da je teško i farmaš, skupljaš iteme, trejdaš i kad dođeš do jedne razine, moći ćeš na ACT II... (meni je trebalo 2 tjedna).... Nakon toga potroši jedno 30h na ACT II i postat će ti "lagan".... Meni je trenutno ACT II ne predstavlja izazov  jer skoro i ne umrem...dok sam prije 10 dana plakao kako je nemoguće bla bla....

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

7 minuta glumim gimnastičara s *ebenim laserima i onda dobijem epic loot (4 NV stack). Nisam umro niti jednom, a popravak je koštao 4600 golda. Loot ne vrijedi 2000. LOL.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Thog kaže...

Nije inferno ACT II sado mazo frustracija, nego jednostanvo je usporeno napredovanje 10 puta naspram normala, nightmare, hell, act I......Jednostavno utuviš si u glavu da je teško i farmaš, skupljaš iteme, trejdaš i kad dođeš do jedne razine, moći ćeš na ACT II... (meni je trebalo 2 tjedna).... Nakon toga potroši jedno 30h na ACT II i postat će ti "lagan".... Meni je trenutno ACT II ne predstavlja izazov  jer skoro i ne umrem...dok sam prije 10 dana plakao kako je nemoguće bla bla....

Ma meni je na Act2 sa Wizzardom jednostavno bio problem sto ima stvarno jako puno Wizzard unfriendly mobova.

To su mobovi koji su super brzi i slicno i ne ustavlaju puno mjesta/vremena za reakciju.

Pretpostavljam da bi sa DH trebalo biti puno lakse zbog Smoke Screena koji fakat glavu spasava.

Kod Wizzarda je tu bio Force Armor koji sprijeci one-shot, ali nije toliko mocan kao Smoke Screen.

S druge strane Force Armor je pasivan dok kod SS moras aktivno paliti skill no to nije problem. Jedino moras biti pazljiviji.

Raznorazni Lacuni koji su super brzi po defaultu i samo dolete na ekran. Ako ulijecu 3+ istovremeno zacas te ubiju.

Impovi koji dolaze u gomilama i super su brzi.

Oni mali super brzi paukovi koji dolaze u gomilama na Blood and sand questu.

Nage koje su nevidljive. OK, vidis ih da ti dolaze, ali nemozes im nista dok se ne spawnaju. Ako idu 2-3 moze biti gusto.

Krokodili koji nisu teski, ali su kao eliti uzasno naporni jer ih mozes DPS-at samo kad izrone, pa onda traje 100 godina.

I sad ako neki od gornjih mobova dodju kao elite pack sa nezgodnim affixima (sacuvaj Boze ako dodju sa Fast ili Teleport) za Wizzarda su nocna mora.

Posebno u kanalizaciji ili u caveu jos relativno blizu ulaza, pa nemas mjesta za kiteanje.

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Rajo, kolko bi mogo dobit para za acc, Barb 60 lvl, DH60 lvl...?

Ostali likovi oko 25-30 lvla, svi slotovi puni rareova, legendary, set itema...

sve 3 torbe potpuno pune i jos sam stvorio sve likove kolko mogu i njihov inventori je potpuno pun, sve rare lvl51>>63, legendary, set, nightmare staff of herding  etc...?

Blacksmith lvl 10, jewel lvl 10 craft

Ne bi nikad prodavao al sam pred otkazom i rastavom a i dosla mi je ovrha te nemam za stanarinu....

Nemam sad vremena to prodavat na RMAH i AH , treba mi hitno lova, kolko se krece cijena, vidio am po sajtovima da se powerlevela za 70 $ po liku....

Ak ima ko savjet il ak je netko slucajno zainteresiran PM..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice