Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

moze mi neko na pm poslati guest pass?? necu bit naporan samo ovu jednu zelju imam :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon bloka od 2 tjedna u ACT1, s monkom došo pred beliala (bez preskakanja) na inferno s 5 nephalem valora, ali jbga...moram mijenjat build za njega :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
hrvoje_zg91 kaže...

pcgamesupply :) 

60$ i "in stock" je

jesi li kupovao kad kod njih, mslim jesul sigurni jer sam za cod2 org bezveze jednom bacil 80kn kod base hosta

14 godina
neaktivan
hrcy28 kaže...
jesi li kupovao kad kod njih, mslim jesul sigurni jer sam za cod2 org bezveze jednom bacil 80kn kod base hosta

Da kupio sam svoj key tamo. Došao je u roku 5min. Za potvrdu narudžbe daš broj mobitela i nazove te govorni automat i izdiktira neki broj i samo ga tamo uneseš i to je to.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
hrcy28 kaže...

Da kupio sam svoj key tamo. Došao je u roku 5min. Za potvrdu narudžbe daš broj mobitela i nazove te govorni automat i izdiktira neki broj i samo ga tamo uneseš i to je to.

Ajd uzet cu onda tamo posto niko nema nikakav drugi prjedlog za sad pa cu sutra uplatit... pa da zaigram malo

a nego ti si uplatio preko paypala ili uplatnicom?

14 godina
neaktivan
hrcy28 kaže...

Ajd uzet cu onda tamo posto niko nema nikakav drugi prjedlog za sad pa cu sutra uplatit... pa da zaigram malo

Paypal , nemaš mogučnost platiti uplatnicom. Nije to naša stranica.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...
zlimagus kaže...

I jos jedna stvar, NT koristi wepon dmg dakle ako imas oruzje sa frostom slowat ce se sto pogodi - a pogodi sve zivo

Da li to znaci da je dobro traziti weapon koji ima onaj plavi damage Frost?

Rekao bi da je to na dnu prioriteta ali ako ti se potrefi definitivno je korisno, ako ti netreba 3%ias od Enchentress kao sto meni netreba jer koristim bow, uzmi si scoundrela i daj mu bilo kakav frost bow/xbow i uzmi multi shot (uz anatomy) on ce ti slowat stalno tako da mozes ustedit disc na caltropsima

@Hrcy
Ja sam platio, kolko se sjecam 55€ ili 60€ sto je preko 400 kn
Neznam gdje ima skuplje od toga osim na amazonu(?) 

GameOver#2358 Diablo 3 btag
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 20:34 (zlimagus).
13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
hrcy28 kaže...

Paypal , nemaš mogučnost platiti uplatnicom. Nije to naša stranica.

a vidim tek sad kad narucujem... aj tnx ti za ovo :)

14 godina
neaktivan
hrcy28 kaže...

a vidim tek sad kad narucujem... aj tnx ti za ovo :)

Imas tipku hvala!

16 godina
Mauro kaže...
zlimagus kaže...

I jos jedna stvar, NT koristi wepon dmg dakle ako imas oruzje sa frostom slowat ce se sto pogodi - a pogodi sve zivo

Da li to znaci da je dobro traziti weapon koji ima onaj plavi damage Frost?

Pa i da i ne. Zavisi kako igraš. Koliko znam, jedini elemental DMG (da ima nekakav dodatni efekt) koji su ostavili je upravo frost koji slowa, međutim frost weaponi imaju manji bonus DMG. Pa sad, zavisi što hoćeš.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ima koja stranica da je pouzdana ali da ima jeftini cd key za diablo 3 pitam za frenda mi je to ?

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li je netko postavljao teme na Diablo 3 forumu ? Postavim temu za kupnju crossbowa sa 1000+ dps, i tema mi obrisana, nestala u roku od 2 minute :( neznam u čemu griješim, to mi se već dogodilo jednom kad sam htio nesto prodati ....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

ima koja stranica da je pouzdana ali da ima jeftini cd key za diablo 3 pitam za frenda mi je to ?

Uletiš tu ko padobranac. Da bar nisam napisao par postova iznad tog tvoga.!

16 godina
odjavljen
1-shot mozes riskirati samo ako imas DPS preko 150-200k. Inace ce te nesto sigurno ubit i neces igrati, nego umirati. Build mora biti takav da: ili ubijes sve prvi (elite su problem) ili da mozes prezivjeti 1-2 udarca. Bez tih opcija, nista od inferna, pogotovo iduceg tjedna kad popravak bude 50-70k.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
1-shot mozes riskirati samo ako imas DPS preko 150-200k. Inace ce te nesto sigurno ubit i neces igrati, nego umirati. Build mora biti takav da: ili ubijes sve prvi (elite su problem) ili da mozes prezivjeti 1-2 udarca. Bez tih opcija, nista od inferna, pogotovo iduceg tjedna kad popravak bude 50-70k.

Od kud taj info?

Dobro jesu oni normalni. I ovako je inferno nemoguć sad još ovo.!

16 godina
odjavljen
hrvoje_zg91 kaže...
Tonči kaže...

Od kud taj info?

Nije nemoguć, težak je, ali ne i nemoguć. Meni je dobar, iako neujednačen, što će riješiti. "Repair costs on level 60 items are going to go up a lot. Our goal is the next time a player is graveyard zerging a boss, it should occur to them that “this is probably not an efficient way to go about things”. We’re currently evaluating repair costs between 4x and 6x their current values."

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i ja sam po malo dosao do inferna, killa Diabla na hellu od prve, cak lakse nego na nightmare. Za sada mi inferno nije nesto osobito tezak, cak sam killao par elita od prve , neke od druge-trece. mislio sam dq ce inferno bit dosta tezi od pocetka, ali za sada je ok. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nije nemoguć, težak je, ali ne i nemoguć. Meni je dobar, iako neujednačen, što će riješiti. "Repair costs on level 60 items are going to go up a lot. Our goal is the next time a player is graveyard zerging a boss, it should occur to them that “this is probably not an efficient way to go about things”. We’re currently evaluating repair costs between 4x and 6x their current values."

Ma nećemo opet o težini :) Stavljam +1 na večinu tvojih postova. Ali nekako mi se puno čini. Ustvari i nije. Ako računamo da će malo(puno) nerfati inferno moraju podići cijenu repaira. JOš da malo poprave drop rate za iteme bilo bi lijepo. Drop golda je po meni okej. NIje loše sa 5 NV-a i dobrim GF gearom.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Povećanje repair costa je prihvatljivo za štrokave nesposobnjakovice koji su do sad potrošili hrpu eura na iteme i golde. Regularnim grindanjem plaćanje tolikog repaira je nemoguće.

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

ma daj...kud siromah neam za kruh, niš mi se ne prodaje i sad da dam 20k za repair samo tako...meni osobno big no.

Da vas pitam, kad je na weaponu +%40 dmg šta to znači? Diže dmg wepa ili moj ili šta? kojih 40% uzima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako to naprave a ne srede neke stvari oko težine definitivno prodajem igru. Nema smisla utući silne sate u igru i onda da to naprave. Kaj ću igrati samo za repair opreme?! Ne razumijem fakat.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
hrvoje_zg91 kaže...
Tonči kaže...

Od kud taj info?

Odlicno. WD je sa ovom retardiranom promjenom otisao sa 2 builda na 1 moguci. Kajting do preksutra. Kako prekrasno. 

17 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

. Kaj ću igrati samo za repair opreme?! Ne razumijem fakat.

Kupuj zlato i opremu za pravu lovu

Blizzard dobro razumije

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Repair cost poskupljenje je po meni na mjestu, tolko ima zlata na trzistu na polako gubi vrijednost i treba to negdje potrosit, igram glass cannon DH i uopce me ne brine to poskupljenje jer pa azmodan runu umrem 2-3 puta maksimalno, samo treba pazit i ne glavom u zid ic. Kad se uzmu i ostale promjene u obzir kao sto je droprate% max level itema na act I & II igra ce postati laksa za preci i mislim da moraju postojati penali za igrace koji umiru puno puta

GameOver#2358 Diablo 3 btag
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Govoriš o Hellu, zar ne?

Da ,o Hellu govorim, evo odigrao 2 sata u komadu, konacno, ma dropaju itemi kao ludi, igram s DH lvl 60, Act III trenutno, jos mi malo fali do Azmodana, opremu sam skoro svu promjenio, samo sam gear kupio na AH (11k zlata potrosio), ostalo sve ingame, ko kaze da se nemoze, moze, samo lagano, a i kovaca koristim jako puno. Kad bi ljudi sve odjednom. A i skupio preko 1.5M golda, necu da ga trosim, trebati ce za popravke nakon patcha. Sad mi lakse Elite padaju, Templara vozam, dobio sam prekrasnih itema za njega, njegov DMG je 1300 + 98All ressistance na amuletu i prstenju, jako puno pomaze u fajtovima, nisam ni gledao ali se i oprema od pratioca zbraja s mojom, pa je sve jace. Sad kontam da cu Act IV moci da prodjem, ako bude problema Act III jos jednom ponoviti.

17 godina
Diablo 3

Evo nakon dugog farmanja Act1 uspjesno cistim Act2 Inferno i smatram da je ovakva tezina trebala biti od Normala, a ne da kroz prve tri proletim kroz svaki act u galopu, nemogu opisat s kakvim odusevljenjem krocim pustinjom, i kako sam happy samo sto vise ne moram tumarati kroz Butcherove tamnice {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

jel ima ko kakav trik za beliala na infernu s monkom?

do 3će faze dođem bez problema, ali mi se neda ućit paterne i bit one shotan zbog malog laga. probao sam 10tak puta i nemam živaca za peglanje takve gluposti....da je elite pack, pa bi smišljao build itd.. ode te one shota radi laga ili 1 misclicka i gg.. a moraš ga 10 minuti mlatit

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

mene ko tenkera ipat taj repair novac koji cu po novome morati davati ipak malo muchi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

"Tanker" ili ne, cijene popravka su iste za istu razinu opreme, tako da nisi u nepovoljnijem položaju. Mislim da je to dobra promjena, jer strah od gubitka golda dovoljno dobro parira strahu od smrti na HC-u koji je malo dosadan jer svi igraju na 100% sigurnosti. Svi dižu likove na Actu I i II, a nitko do 60 ne ide na Hell III i IV.

1.0.3 stiže ovog tjedna, dropovi će biti znatno bolji i potražnja na AH će malo jenjati, što će spustiti cijene koje su apsolutno pretjerane. RMAH je zgodan za prodati, ali čini se da je gotovo sva dobra oprema tamo, što je loše za one koji misle da je kupovanje za gold OK - sada više nemaju što kupiti za Inferno. Za one koji ne žele RMAH, a igraju Inferno, ostaje oslanjanje na vlastite dropove, što bi sada trebalo biti znatno bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li to sad znači da na Act III Hell mogu farmat dropove za Inferno !?

ili klaskika drmnut 200% gold find ma itemima + killat 5 elitea pa da dobijam još 100% na gold ili sam u krviom ?

Inače do sada su mi je bolji gold farrm na Act II i Act III hell nego na  Act I inferno.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice