Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
k1klop kaže...

I sad bi ja trebo da dodem do 3 acta Inferna sve stavit u Crit chance dex i atk speed(govorim o DH). Jel se isplati opce tako igrat pošto tu nema puno mjesta za Mf?

Kakvi su poslje dropovi s niskim mf?

MF ti samo povecava kolicinu itema koji padaju ali ne i kvalitetu ( npr. ubijes bossa sa 5x NV on ima zagarantirano 2x rarea a ako imas oko 280%mf obicno padne 3-4 i jos hrpa plavih)
stat prioriteti su odprilike ovak dex>crit dmg>crit chance, to je kad dosegnes odredeni attacks per sec, do tad dex>ias%>crt dmg>crit chance, meni je npr. oko 2.20 dosta, sve ti zavisi jel imas bow/xbow

@ Tonči
lolcina kolko sam ljudi vidio da bas te likove ima, ukljucujuci i mene prvo sam rollo barba, onda mi se wizz svidio i na kraju DH, i sad samo farmanje na DH jer ocistim azmodana ili siegebraker za 15-20 min 

GameOver#2358 Diablo 3 btag
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma dropovi su lutrija, nist drugo, evo maloprije za mog DH sam dobio dva rare ringa i amulet,jucer Legendary helm koji i sad nosim (vratio sam se na Hell Act I,opet), uglavnom sad mi je life 23400 a dps 21500, (imao sam 1hand crossbow od 185dmg, pa konacno popustio i kupio na aukciji za 11k golda od 805, probao sam da ne kupujem ali mi je trebala cijela vijecnost da ubijem bilo koga,sad ide u sekundi, takoreci) vrtim danas Act I II i III pa cu valjda sutra Act IV da prodjem solo, jos da mi baci rukavice ili cipele neke dobre za mog malog DH lvl60 (na AH namjerno necu da kupujem,zasada). Ostale 4 klase sam zapostavio malo, jer mi DH izgleda tako cool.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Govoriš o Hellu, zar ne?

15 godina
Diablo 3

Ja sam zasada na puazi sve dok ne izadje novi patch. Inferno je nemoguc bez AH, a dropovi su nula.

Bang!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Koja je to fora "bez AH"? Imaš gold AH, ne trebaš euriće.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

A imam oko 1m golda, tako da na gold AH mogu kupiti samo jedno govance drugo nista!

Bang!
15 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

A imam oko 1m golda, tako da na gold AH mogu kupiti samo jedno govance drugo nista!

Uvijek se može naći bargain itema koje možeš prodati višestruko skuplje, tako možeš skupiti puuuuno golda...naravno moraš "visiti" na ah, jer takvi itemi budu odmah prodani...

what goes around comes around
14 godina
neaktivan
Diablo 3

nakon sto sam uletio u Act2 kao gluha svinja, gdje me i onaj tornado u pustinji one-shota, a i sve ostalo osim onih malih Fallena.

Tebalo mi je 45min trcanja da bi bar dosao do 5NV al mi je prekipjelo kaj me sve one-shota.

revoltiran i razocaran sa svojim DemonHunterom (39K HP/53K DPS w SS) moral sam malo pretraziti forume i slicno.

naletio sam na slijedeci link Diablo 3 Effective Health Pool Calculation

nakon sto sam ubacio svoje trenutne statse, izracunat je EHP od cca. 85000.

Lacuni macketine (ako ukljucite Damage numbers u opcijana u igri) rade prosjecni damage od 95000-105000.

Sad, za svrhu testiranja ove aplikacije, nakrcao sam opremu koju imam, bez obzira na DPS, te sam uspio nabit EHP do 199000. Jest da nisam mogao s svojim DPS-om ni konzervu otvorit ali za test nije bitno.

Uspio sam izdrzat 2 hita od Lacuni macketina, 3-4 od onih malenih, i elite pack jedan zuti je uspio u 2 hita da me ubije.

Testiranje me kostalo cca 10K golda za repair i radio test sam 5-6 puta i mogu reci da ovo gore funkcionira.

Sad znam kakvu opremu/statse trebam imati i moram nabit dps barem do 50K s SS. Kak do nje doci nije bitno, dal farmanjem ili AH nije bitno, i nije bitno koliko oprema kosta.

Al je barem dobro znat kud trebam ici s developmentom.

P.S.

Za act1 treba stavit mob lvl 61, act2 lvl62, act3-4 lvl63

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
Tonči kaže...

To je samo za Wizarda: (govorim o konačnim stat.) Barbarian treba 50-60k Lifea (helm obavezno sa socketom i gemom za +% Life), 500-600 najmanje ressistova na opremi, što i nekih 15-20k DPS-a. Znači, ciljaj 1200+ strengtha, 1000+ Vitalitya i mnogo ressista. Life on Hit (na oružju socket s najskupljim gemom koji možeš naći) je kritičan kao i fast attack. Sad igram DH uglavnom, ali samo zato jer najbrže farma.

Jednostavno sam prenjub onda...ne znam kako da imam 50k lifea(oprema sa %life i vitality, ali u isto vrijeme moram imati 20k dps. Dakle oprema sa str. Kako da sad još stavim, mislim dal postoji oprema koja je u donekle cjenovnom rangu, a ima str, int, vit i to sve...?

Malo sam izgubljen jer sam dosad pucao sve na str i vitality pa onda vidim da mi ne vrijedi. Velim morat ću ga ogoliti i otpočetka slagati sve valjda. Hvala na savjetu.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

DOBIO DIBALO 3 GUEST PASS, TAKO DA NE SALJETE, HVALA DOBROM KOLEGI

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

fifa, 15-20k je max i za Act IV, za ostalo ti je dosta 12-15.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Hah u patchu 1.0.3 nerfaju as za 50%, sve što sam kupovao propada u vodu :D

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
hellraiser1110 kaže...

Hah u patchu 1.0.3 nerfaju as za 50%, sve što sam kupovao propada u vodu :D

Nisam nigdje našao tu informaciju, pa je pretpostavljam izmišljena? Nigdje nisu rekli da će "nerfati za 50%" baš ništa.

13 godina
neaktivan

Ni ja, zadnja informacija koju ja znam je da jos neznaju ni kako ce nerfat, postoji opcija da smanje sav ias na itemima
a druga opcija je da smanje ucinkovitost stackanja (da nakon odredenog postotka pocinje bit manje korisan ias), meni
se cini da ce biti druga opcija jer nemogu mjenjati postojece iteme (bar mislim), sve u svemu ja sam se jednog djela svoje
%ias opreme rjesio a imam jos beckon sail i jedan dobar ring koji cu stavit na RMAH u pon kad osposobim devizni 

16 godina
neaktivan
Diablo 3

nekoliko pitanja, bio bih zahvalan na odgovoru, dakle igrao guess pass diablo, svidila mi se igra i mislim je kupiti
moje pitanje je sljedeće, svi pričaju o inferno ah itd, jel vrijedi igrati igru ako se misli isključivo sam igrati, dakle bez invitanja par ljudi klasu koju mislim igrati je barbarian, jel vrijedi igrati nju ako se želi igrati isključivo bez ah? volim diablo2 upravo radi toga, ak se ne može preći bez partije igrača, moje je pitanje jel vam dropa manje itema ako igrate s više ljudi nego da igrate sami ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...
Tonči kaže...

Da se....Bar s monkom, ali malo po malo.... item po item......zarada ide od onoga što prodaš....ja sam bio u blokadi dobra 2 tjedna, pa sad satarem act 2 

13 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

nekoliko pitanja, bio bih zahvalan na odgovoru, dakle igrao guess pass diablo, svidila mi se igra i mislim je kupiti
moje pitanje je sljedeće, svi pričaju o inferno ah itd, jel vrijedi igrati igru ako se misli isključivo sam igrati, dakle bez invitanja par ljudi klasu koju mislim igrati je barbarian, jel vrijedi igrati nju ako se želi igrati isključivo bez ah? volim diablo2 upravo radi toga, ak se ne može preći bez partije igrača, moje je pitanje jel vam dropa manje itema ako igrate s više ljudi nego da igrate sami ili ne?

Moguce je preci sve sam, sa nadolazecim patchem koji bi trebao biti krajem ovog mjeseca, koji nosi beneficije za melee klase i za igrace koji zele stabilan progress bez AH, mislim da neces pogrjesiti. Sto se tice ovoga da volis D2 mozda ces se u nekim segmentima razocarati, ja takoder volim D2 i neke stvari koje su valjale su totalno promjenjene ili ih vise nema ali takoder mislim da ima i dosta novih stvari koje su isto tako zabavne. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 16:26 (zlimagus).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Može se i solo, potpuno, ali bez AH je jako teško, iako je moguće. Kako kaže Zlimagus, zakrpa idućeg tjedna trebala bi još olakšati. Inače je igra vrhunska pa...

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

If you play Diablo III...
We may also text you verification codes if we detect suspicious activity and for approving transactions in the real-money auction house. Zanima me da li to znaci da cu sa Battle.net sms protectorom moci raditi aukcije posto mi je 10€ previse za authenticator a nemam smartphone ? Unaprijed zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

maybe netko ima višak guest pass....neću bit prenaporan :/  Hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

jesu nerfali dropove? padne mi legendary skever i reko kul kad ono dmg 3oo i nešto a inače gledam te mačeve over 600 su...:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

jel mi moze neko dati stranicu di mogu kupit key za d3, brat mi je kupil na steelservers ali oni vise ne rade

ako je moguce nest jeftino i osim g2play.net

znaci da bi mi poslali samo na mail key nikakav cd nit nist takvog

btw. jel se isplati kupit preko battle.net??? jel dobivam i cd?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrcy28 kaže...

jel mi moze neko dati stranicu di mogu kupit key za d3, brat mi je kupil na steelservers ali oni vise ne rade

Ako se ne varam preko bnet je najskuplje i jos ne dobijes box, ja sam uzeo bnet digitalnu verziju radi pre-ordera

16 godina
zlimagus kaže...

... znaci stanes piknes SS i NT spam, korak nazad, SS NT spam

NT je pretpostavljam Nether Tentacles runa za Elemental Arrow.

E moze sad malo pojasnjenja od iskusnih DH. Moj je lv57 i zavrsava Act2 u Hell, pa ce brzo i on u Inferno.

Vidim po netu da je Nether Tentacles prakticno default u svakom Inferno buildu, ali nekako ne vidim zasto je on mandatory.

DH ce vecinom imati slabasan Resistance i manje vise svaki Elite koji mu prismrdi u melee range ili ga na bilo koji nacin dohvati ce ga zaklati za sekundu.

Nije li onda Frost Arrow zapravo bolja rune jer radi vise damage i slowa na svaki udarac. Zapravo savrsena rune za kajtanje.

Kako jos nisam lv59 da mogu uzeti Nether Tentacles nisam ga isprobao, ali ono ne vidim da 3% healing moze spasiti glavu kada ce te ionako sve one-two shootat ako te dohvati.

Frost Arrow daje odlican kiteing tool, a i kada pogodi target onda se splita po ostalim targetima u blizini.

Za sada koristim Elemental Arrow sa Frost Rune i Caltrops sa Jagged Spikes i niti jedan Elite pack mi nemoze niti prismrditi u melee range.

A Caltrops sa Jagged Spikes sam poubija sve non-elite koji udju u njega bez da moram ijednom opaliti.

Multishoot sa Full Broadside za nabrzaka pobiti grupu od puno mobova koji mi se iznenada nadju u blizini.

Hungerring Arrow sa Spray of Teeth kada nestane Hatred ili kada pucam na rub ekrana jer odlicno funkcionira uz Archery+Sharpshooter.

Imam Wizzarda na Act3 Inferno i znam da Force Armor zaustavlja prvi udarac, a drugi me u 95% slucajeva ubija. A jos Wizzard ima bolji resistance od DH zbog gomile Intellegence.

kako je DH donekle slican, a jos k tome nema Force Aror (o ima SS) brijem da 3% helaing ne znaci puno u Infernu gdje te ionako sve 1-3 shoota samo ako dodje u priliku da te mlatne.

Pa eto ako netko od Inferno DH moze malo "nabaciti info" zasto je NT must have na Infernu.

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
neaktivan
Nije li vec trebao biti free for all, taj starter edition?
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
neaktivan

NT - Nether Tentacles je najjaca EA - Elemental Arrow runa jer udara vise puta, ovisno o velicini moba najmanje udari 2 puta a na nekim mobovima (demonic tremor, bossovi, oni gorglori debeli itd.) udara i do 4-5 puta sto zapravo znaci da udara za NAJMANJE 310%+ weapon dmg a nekad ide i do 620%+ to je glavni razlog zasto je uglavnom mandatory, nadalje ovaj +3 loh je koristan, kada se dosegne odredeni DPS, kod reflect dmg mobova. I jos jedna stvar, NT koristi wepon dmg dakle ako imas oruzje sa frostom slowat ce se sto pogodi - a pogodi sve zivo. Ja sam isto mislio da nema razloga da moram koristit tu runu sve dok nisam dosao do inferna, u hellu stvarno imas puno opcija i vecina radi dobro
ali kada se dode do inferna act 2 (act 1 je josuvijek lagan) DPS pati bez NT rune.
Eto nadam se da ti je jasnije ali ti preporucam da si sam testiras i uvjeris se. Probao sam gotovo sve na infernu u nadi da cu naci nesto bolje ali niti jedan skill nemoze izbacit takav dps, jedino kad je nisam koristio je na Diablu ali samo zato sto mi je bio dosta nizak attack speed.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 19:55 (zlimagus).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako ima raspoloženih za farmanje act 1 inferno nek se javi na pm.

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zlimagus kaže...

I jos jedna stvar, NT koristi wepon dmg dakle ako imas oruzje sa frostom slowat ce se sto pogodi - a pogodi sve zivo

Da li to znaci da je dobro traziti weapon koji ima onaj plavi damage Frost?

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
neaktivan
zlimagus kaže...
hrcy28 kaže...

Ako se ne varam preko bnet je najskuplje i jos ne dobijes box, ja sam uzeo bnet digitalnu verziju radi pre-ordera

kako je bnet najskuplji a tamo je 359kn (60$) a rjetko gdje je ispod 400kn

14 godina
neaktivan
Diablo 3

pcgamesupply :) 

60$ i "in stock" je

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice