Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.395.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
18 godina
Re: Diablo 3
gringo88 kaže...
FLes kaže...

Ne govorim o trajanju nego o težini. Očekivo sam da ćeš morat imat jako dobru opremu za inferno, al očito to nije slučaj.

I prelazit će se iznova i iznova i iznova dok ne skupiš svu opremu.

I tko to prelazi? Pro likovi skupljeni u sobama igrajući danonoćno. Sa koordinacijom i svime.

Jesi ti KorisNick s PC Eksperta?

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Igra se napokon igra, saaatima.

Sve u svemu, sasvim ok.

Ima prepoznatljivi Đavao štih ali neke stvari mi ne sjedaju.

Iscrpnije ću se raspisati kad uhvatim volje, vrimena i

kad pređem normal.

Po nekim komentarima vidim da mi i neće dugo trebati,

nadam se upravo suprotnom,

želim da mi igra i priča potraju što dulje pa ne letim

i ne rusham, istraživam i guštam.

For shits and giggles.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 17:20 (forzzuk).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Imam guest code i kaj sad moram skinuti cijeli diablo ili?

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Igra se napokon igra, saaatima.

Sve u svemu, sasvim ok.

Ima prepoznatljivi Đavao štih ali neke stvari mi ne sjedaju.

Iscrpnije ću se raspisati kad uhvatim volje, vrimena i

kad pređem normal.

Po nekim komentarima vidim da mi i neće dugo trebati,

nadam se upravo suprotnom,

želim da mi igra i priča potraju što dulje pa ne letim

i ne rusham, istraživam i guštam.

Majstore jel bi bio možda voljan ustupiti guest pass ako si uzeo box? Vračam istom mjerom kad stigne meni sljedeći tjedan... :) 

17 godina
red_bull kaže...

Imam guest code i kaj sad moram skinuti cijeli diablo ili?

Da,naravno...cijelu igru skinuti a Guest pass ti omogućuje da zaigraš do levela 13,jer ima level cap do tud.

Znači,nešto kao Beta inačica je.

Moja monk-ica je sad level 5,skoro 6 i čini mi se da brže još leveliram nego u Open Beta Weekend-u.

Nadam se da ću moći proći bar još do Leroica , nisam još siguran kako to s Starter Edition-om ide.

Old Insomniac
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko ima guest pass moli bih da mi pošalje na PM, vracam nazad novi u petak. Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zumatore kaže...

Ako netko ima guest pass moli bih da mi pošalje na PM, vracam nazad novi u petak. Unaprijed zahvaljujem.

Također istu molbu imam, samo što ja vračam tek sljedeći tjedan jer sam danas dobio mail sa Shop to "Your order has been shipped" 5 radnih dana...

zahvaljujem

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja stavim instalaciju i pise ono Updating setup files i puni se ona zelena crta sad to stoji malo duze jel to normalno ili !?

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Počeo igrat na nightmare težini sa DH , lvl.32. damage 700 sa samostrelom.

Najteže je bilo koknuti Baila.

Te najteži mi je bio početak 2. acta  -  4.act je bio pljuga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Nekako mi se čini da će ova igra brzo dosaditi ako nebude tonu itema i ako ne budu dodavali nove iteme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Nekako mi se čini da će ova igra brzo dosaditi ako nebude tonu itema i ako ne budu dodavali nove iteme.

Zašto ti se tako čini?

17 godina
odjavljen
Diablo 3

sranje, jos 3GB za skinut a brzina mi je u zadnje vrijeme (cca mjesec, dva) lijepo opala za 480kb/s na 350kb/s

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Može li mi tko poslati guest pass, ako ima?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo ja posudio igru od rodjaka instaliram i imam guest pass igram to malo pa kad mi dodje igra nastavljam mislim da cu na wizarda ! :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ja uplatio novce na karticu,a sad neznam gdje da uzmem diablo 3.Od blizzarda il negdje gdje je jeftinije>>?moze prijedlog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diablo 3

eto ga na... dogurao sam bio do 4,7GB skinutih i onda sam morao prekinuti download i sad mi nastavlja od 2,60GB :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

aaako neko ima guest pass za dati bio bi zahvalan :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako tko želi nek me doda Andhariel#1117

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Narode jel ima netko možda nekakav alternativni link za skinut igru? Ovaj Blizzardov downloader se stalno ruši, a kada i radi odvratno je spor...

Potpis je za seronje!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 18:51 (hogar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hogar kaže...

Narode jel ima netko možda nekakav alternativni link za skinut igru? Ovaj Blizzardov downloader se stalno ruši, a kada i radi odvratno je spor...

Isključi u opcijama P2P klijent. Da ti ne uploada. Meni pomoglo..bila brzina cijelo vrijeme 1,2MB/s

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
hogar kaže...

Isključi u opcijama P2P klijent. Da ti ne uploada. Meni pomoglo..bila brzina cijelo vrijeme 1,2MB/s

Di? u samom downloaderu to treba isključiti?

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozzdrav ljudi, imam nekih problema sa kupnjom igre, pa ako ima netko kome netreba a ima guest pass zamolio bih da posalje.

Vratit cu uslugu neki drugi put kad budem u mogucnosti, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel mi koji smo kupili igru u digitalnom izdanju imamo te guest codove? ili samo box verzije?!

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 19:04 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Jel mi koji smo kupili igru u digitalnom izdanju imamo te guest codove? ili samo box verzije?!

Samo boxevi...

14 godina
neaktivan
Mblesc kaže...
Volvox kaže...

Samo boxevi...

Lame!!

Pa jbt mi smo isto igru kupili ko i oni,samo oni imaju kutiju.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
17 godina
Diablo 3

Evo,moram ovo napisati:

U igri ipak ima laga,to jest...dođem ja u jedan dungeon,

vidim hrpetinu mob-ova,pripremim se na fight i doletim u grupu...

kad,oni stoje...ništa se ne događa,uopće me ne vide niti reagiraju.

Ja pokušavam rokati,lupam k'o blesav,ne događa se ništa...

Uhvatim ova 2 ss-a,prošetam malo još kroz njih,kad odjedared mi se pojavi 

poruka da sam krepucnuo...lol-čina!

Tako da s te strane,eto imam malu zamjerku ipak.

Vrisnuo sam gdje uopće nisam trebao i to ne svojom pogreškom.

Ipak,zarazna je igra skroz,pa idemo dalje...

ostalo je sve na mjestu...uživancija{#}

ovdje sam šetkao,oni ništa... ovdje sam šetkao,oni ništa...
a,ovdje se vidi poruka da su me sasjekli XD a,ovdje se vidi poruka da su me sasjekli XD
Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 19:47 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
hogar kaže...

Gotovo svi privatni i javni torrent trackeri imaju potpuni instalacijski disk/klijent.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Ako netko ima guest pass, i voljan ga je pokloniti prodati ili mijenjati, ili bilo što, molio bih da se javi na pp.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
Diablo 3

Upravo otpakiravam CE došlo sada overseasom iz svijet medija ,ruke mi se tresu nisan bija ovako sritan od 2001. ima u kutiji 2,5 kg-a svršavam :s:sa:s

Moj PC  
10 0 hvala 0
18 godina

Ja sam mislio snimiti svoj prvi utube unboxing, ali nisam imao strpljenja. CE je stvarno prekrasan.

Sve je odlicno napravljeno, super dizajn i super materijali.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice