Diablo 2: Resurrected

poruka: 607
|
čitano: 317.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Diablo igram i dan danas, i jednostavnoje mi je sada igrati s stashovima novima nego bez njih... I to sam spreman platiti... Ali razumijem one koji nisu

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Re: Diablo 2: Resurrected
Rocinante2112 kaže...

apsolutno deranje svog playerbasa, blizzard je u tome #1. 
Naplatit nesto kao expanziju a samo je playable character je katastrofa. Odavno ne igram blizz igre,i hearthstonea sam se riješio. Nedam im ni lipe više nikad.

Nisi usamljenog misljenja (barem ne prema onom sto se pisalo po forumu), ali mora se priznati da se danas i srozala vrijednost novcu. No to je Blizzardova poslovna politika vec neko vrijeme : izbaci op lika i naplati ga. Jos malo nadodas kozmetike i vozi Misko. Uostalom, ne mora se niti uzeti odmah, bude to vrlo brzo doslo na discount. Sjecam se d2r. Preorder sam napravio, nisam ga jos stigao ni pokrenuti vec je bio na ogromnom popustu.

14 godina

Meni se jedino ne svida sto je paywallan sav sadrzaj patcha, ukljucujuci i updateove za samu igru nevezane za warlocka. Odnosno, segregacija player basea.

Ali inace, 25 EUR u danasnjoj ekonomiji ti je onak, jedan rucak za dvoje, i to ak si stedljiv. A siguran sam da cu utuci opet stotine sati, tako da, racunica je jasna...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nixass kaže...
Rocinante2112 kaže...

Naplatit nesto kao expanziju a samo je playable character je katastrofa. Odavno ne igram blizz igre,i hearthstonea sam se riješio. Nedam im ni lipe više nikad.

ne, naplacuju ko DLC i nije samo character u pitanju, QOL su ogromni.

volio bih cuti argumente i reci ti zasto si 100% u krivu

stari moj zadnji patch za tu igru je izašao prije bogtepita kolko godina i nis joj nije falilo. 
Kako itko moze branit blizz mi je van svake pameti. Pa to je kompanija koja je uspjela prodat prokleti wow opet,i to istim ljudima. GENIJALNO

18 godina
Rocinante2112 kaže...
nixass kaže...
Rocinante2112 kaže...

ne, naplacuju ko DLC i nije samo character u pitanju, QOL su ogromni.

volio bih cuti argumente i reci ti zasto si 100% u krivu

stari moj zadnji patch za tu igru je izašao prije bogtepita kolko godina i nis joj nije falilo. 
Kako itko moze branit blizz mi je van svake pameti. Pa to je kompanija koja je uspjela prodat prokleti wow opet,i to istim ljudima. GENIJALNO

kakve veze ima kad je izasao zadnji patch? ovo nije patch, uz novog lika dobio si i totalno redizajnirani stash.

ako tebi nista ne fali u kakvom je stanju D2 nakon zadnjeg patcha (v1.14d?? ocito pricas o doba prije resurrected) onda slobodno nastavi igrat D2 classic/LOD/PlugY/ProjectDiablo, ne znam zakaj te ovo toliko sekira.

ako je itko fan D2 (u bilo kojem obliku) znaci da ga igra vec punih 25 godina, sumnjam da je takvim ljudima ikakav problem bacit 25eur/200kn na ovaj komad zabave jer su prakticki dobili ono kaj community vec desetljecima zeli i ono kaj su ljudi moddali.

sad dobijes sve to u sluzbenom paketu, sa sluzbenim supportom i ko zna cime jos u buducnosti.

kuzim da je moderno i cool srati po blizzardu al i oni nekad naprave dobru stvar, za razliku od d3 i d4 koji nemaju veze s vezom.

kak ti se cini ovih 25 eur u odnosu na mjesecni sub za npr wow?

i budi iskren - kolko ljudi je na ovim prostorima piratiziralo igru do jaja godinama? ja prvi, original sam kupio na amazonu tek prije 10ak godina, D2R kupio iste sekunde kao i ovo. D2, ako ga igras otkad je izasao, te dosad kostao max 50 eura ako si kupovao na akcijama + 25 eur za ROTW

25 eura - dakle cijena jednog kino izlaska ili dva kebaba sa sokom kostaju isto toliko. kolko ces dobit sati zabave uz ovog novog lika u usporedbi sa drugim "drazima zivota" koje kostaju isto toliko ili vise a dobijes figu zauzvrat?

da ne pricam da igru mozes igrat na fucking linuxu - plug and play, i nikad vise pokrenut bnet ako te toliko pati.

ako te i dalje muci cijena pricekaj koji mjesec i kupi ga za kakvih 15ak eura, vjerojatno cijena jednog-dva gableca.

ti si se postavio ko da sa pravdanjem ove cijene za ROTW pravda cijelokupno postojanje blizzarda i stvari koje rade zadnjih 20 godina lol.

jel imas posao? jel ocekujes da te se plati za posao koji obavis? jel bi radio besplatno?

Edit:

oh jos jedna stvar.

D2LOD je kostao izmedju 35-50 USD po izlasku 2001., to je uz inflaciju ugrubo 65-90 USD danas.

za to si dobio act V, dva nova lika i par QOL poboljsanja.

prakticki za 1/3 do 1/4 cijene ROTW je sa svojim novostima sasvim ok pozicioniran

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:18 (nixass).
16 godina
Warlock je broken, prejak je! Biti ce nerfanja hehe
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
nixass kaže...

Edit:

oh jos jedna stvar.

D2LOD je kostao izmedju 35-50 USD po izlasku 2001., to je uz inflaciju ugrubo 65-90 USD danas.

za to si dobio act V, dva nova lika i par QOL poboljsanja.

prakticki za 1/3 do 1/4 cijene ROTW je sa svojim novostima sasvim ok pozicioniran

I ti ga pises gluposti. Ajde ubaci koliko kosta ovaj battlenet upgrade na d2r i koliko kosta cijeli paket na steamu. Ovo uopce nije dobro cjenovno pozicionirano. Ali prosla im je svinjarija s novim expom na d4 gdje su ljude s****li sa kupnjom proslog expa pa ajmo jahati i dalje. To sto ti volis d2 i sto ja volim d2 je jedna stvar (no ja cu ovoga puta pricekati na popust), a sasvim je nesto drugo sto je ovo uzasno lose cjenovno pozicionirano.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice