Destiny 2

poruka: 496
|
čitano: 118.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Destiny 2

Igretina!? Tko god naziva ovo igretinom je prolupao! MMOFPS koji nije izašao za PC je ništa drugo nego cash grab casualaca sa konzola koje i tako nije briga što ni kako igraju jer oni svoj mozak isključe dok se tako zabavljaju. Sada se sele na PC za još više love jer je i tako 90% koda kopirano sa jedinice pa im netreba mnogo novog rada. Ali opet, nisu u isto vrijeme izbacili za PC i konzole jer se nisu htjeli izložiti pljuvačini PC gamera koji su ipak mnogo osjetljiviji na krađu, nekvalitetu, laganje i lažno hypanje.

Njihov Halo je igretina, ali opet je to postao jer je izašao i na PC-u. Time što su ga pretvorili u XBOX ekskluzivu uništili su potencijalno najbolju FPS franšizu svih vremena.

15 godina
Destiny 2

Ja sam je nazvao, ali u kojem kontekstu to nisi shvatio no nije bitno. Kad pišete tako nešto i indirektno se obraćate, obratite se, nebojte neću prijavit za takve stvari, više cijenim konkretno obraćanje umjesto rukavice 

Odigrao sam sve haloe i oni su zbilja biblija za gamere, ali kad se sjetim tih haloa, izgledali su ko taj destiny nekad di si punio one neke smiješne aliene.

Da odeš sad izigrati sve haloe nebi osjetio onaj gušt kao prije, barem ja nisam kad sam probao.

Što se tiče isključivanja mozga, za halo ti je baš trebao mozak, a navedi mi koju igraš sad i treba puno mozga? PUBG? lol?

Mozgalice su broken swordovi, syberie i ostali, strategije,...a pucačine to nisu...ajde half life je bio nekad, i bilo je taman.

Tržište je na dnu, sve igre su karbon kopija jedna drugih, ali šta sad, da idem igrat igre stare 15 god jer je sve novo nedovršeno, skupo i plastično?

Možda bolje da idem igrati pubg, jer igraju svi pa je zato dobar, ili?

Ugl. sve u svemu vidjet ćemo, ponavljam kako će se primit na pc, a sigurno je selling point 60fps i mnogo ljudi koji imaju konzole i pc će preć n apc igrat i to je to.

Da se razumijemo, ne branim igru, već branim sebe i svoje viđenje.

evo jedan review, kraći, većinom negativan.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2017 1:35 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Destiny 2

I mene baš zanima u kojim to fps-ovima treba uključiti mozak.. Ovo ti je loot grinding igra i zna se šta je to, poker aparat sa stalnim osjećajem napredka, u ovom slučaju u obliku FPS-a. I nema tu puno mozganja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AFARON kaže...

I mene baš zanima u kojim to fps-ovima treba uključiti mozak.. Ovo ti je loot grinding igra i zna se šta je to, poker aparat sa stalnim osjećajem napredka, u ovom slučaju u obliku FPS-a. I nema tu puno mozganja.

High lvl quake dueli su uvijek bili mozganje gdje protivnik ide, tajmingi pickupova i map knowledge.

Sarma
14 godina
neaktivan
Destiny 2

ima igri i previše na tržištu samo šta se postali izbirljivo-plačljive pi*kice.

ja sam od destinya 2 odustao sve dok ne izbace sve (ili barem večinu) dlc-a i dok ne padne malo cijena.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

High lvl quake dueli su uvijek bili mozganje gdje protivnik ide, tajmingi pickupova i map knowledge.

Pa logično, sve high level partije u bilo kojem fps si morao dobro mozgat, ali ko je ovdje toliki high level?

Svi smo mi casualci, samo što ne volimo da nas se tako zove, nitko od nas nije pro razina. 

Poanta je bila da je destiny igra di dođeš, pucaš, a s kolegom pričaš o nečem petom na ts, i družiš se. To joj je shema, taj coop i zajebancija, osjećaj napretka skupa sa svojim frendom i kome će past bolji loot.

Ne kužim zašto od toga radit neku pompu, igra nudi šta nudi širokoj publici i to je to.

Poglupljena je, kao i sve danas, a content će rasipat naknadno i dobro naplatit, kako to rade sve, i zašto bi onda bilo drukčije?

Da se razumijemo, state of gaming industrije je dno i kradu nas di stignu, a igre izlaze gore nego demo verzije nekad, ali opet ćemo kupit i igrat jer smo gejmeri i to je to.

12 godina
Destiny 2

Ekipa iz Polygona kaže da nemaju više šta za raditi u Destiny 2, ali da im to odgovara.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Destiny 2

Ne kužim kako je to dobro, no ok, to me malo sad brine.

iako radi posla i svega neću igrati dnveno 20 sati ko neki, svejedno hoću sadržaj i grind koliko ide od dlc do dlc.

Frend me uvjerava da sadržaja ima, a mene stalno to brine, hoće li igrati dati dosta sati da mi se ''isplati''.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ovdje je čovjek fino usporedio količinu sadržaja u Destiny 2 naspram vanilla Destiny1 i Destiny 1 sa svim DLC-ima.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
Destiny 2

Meni osobno taj Lore za sada ne znači puno, ali kad naletim da bar znam o čemu se radi 

Destiny 2 - MASSIVE SECRETS & EASTER EGGS! Rasputin, The Stranger, & Ana 
Bray Mystery

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Destiny 2

Destiny 2 Easter Eggs

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ima igri i previše na tržištu samo šta se postali izbirljivo-plačljive pi*kice.

ja sam od destinya 2 odustao sve dok ne izbace sve (ili barem večinu) dlc-a i dok ne padne malo cijena.

Dok izbace sve igra ce biti mrtva.isto ko i bf 1 sa praznim serverima.

xfact
14 godina
neaktivan
Destiny 2

To cut hrough the crap (ima ga puno u ovom threadu ^^), igra sam D1, super se zabavlja mjesecima, igrat cu D2 i zabavljat cu se mjesecima, platit cu 60€ i necu zalit ni za jednim centom.

Ljudi su postali jebeno razmazeni, po svemu sta vidim D2 je refinirana jedinica, which works for me.

Planiram ga igrat par mjeseci obavit sve sta se ima obavit, opremit jednu, dvije ili sve tri klase raid gearom i onda ako mi dosadi objesit pusku do ekspanzije, i onda ponovo. Neznan sta ljudi ocekuju? 

Iskreno mislim da cu vjerovatno igrat kontinuirano do expanzije jer mi D2 izgleda zarazno af.

Osobno jedina stvar koja me iritira je sta su napravili razmak izmedu console i PC release-a, i sad moram patit cekajuci igru koja je prakticki released xD

Anyway... Napravia sam klan s par prijatelja iz WoW-a (za PC verziju), trenutno primamo ljude bez nekih posebnih restrikcija, plan je odigrat story po tempu kako kome odgovara bez ikakvog prisilnog srljanja i "power" levelanja, i onda pocet cistit strikeove/nightfall i heroic eventove jer izgleda da su dobar nacin za farmanje exotica.

Kada izade raid odredit cemo u dogovoru 1-2 dana tjedno kada cemo raidat (ako bude interesa mozemo dodat extra dane, ali nista na silu), Crucible i Trials of the Nine nece bit mandatory ali osobno planiram dosta PvP-at i pratnja ce uvijek bit dobrodosla :)

Ako ima zainteresiranih javite se na pm, pa cemo rjesit invite

P.S. clan ce bit international, i sluzbeni jezik ce bit Engleski.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Destiny 2

Ne sviđa mi se što ćeš ić international, bolje da probamo okupit domaću ekipu pa se rugamo na discordu, ali da, ako uzmem, svakako će mi trebat dobra ekipa, a koju ću moć pratit shodno radnom vremenu jer neću ighrati 12 sati dnevno kao neki.

Po meni, jasno da može eng kad su stranci, ali pokušaj više dovući domaćih igrača, okupit communtiy pa da se zajebavamo malo.

Svakako sam za, ali javim se kad budem siguran da uzmimam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne sviđa mi se što ćeš ić international, bolje da probamo okupit domaću ekipu pa se rugamo na discordu, ali da, ako uzmem, svakako će mi trebat dobra ekipa, a koju ću moć pratit shodno radnom vremenu jer neću ighrati 12 sati dnevno kao neki.

Po meni, jasno da može eng kad su stranci, ali pokušaj više dovući domaćih igrača, okupit communtiy pa da se zajebavamo malo.

Svakako sam za, ali javim se kad budem siguran da uzmimam.

Za sad nas je troje hrvata i jedan UK, ali vjerovatno ce ih jos doc par furestih.

Ne zelim klan ogranicavat na only hr/ex-yu jer od '98 do danas svaki takav guild/klan/community otisa u k. u kratkom roku, a takoder international klan ima puno veci i kvalitetniji recruitment pool, limitirat se na domace bi bilo pucanje sebi u nogu XD

Naravno kad budu samo hrvati u kanalu u discordu normalno da nece pricat eng. ali kad dode koji stranac osnova pristojnosti bi bila pricat engleski :)

Kako sam vec reka, neko hardcoreanje nece bit obavezno, ali ko oce moze slobodno.

Osobno radim pon-pet po 8 ipo sati, zena/sin/razno razne obaveze kad doden kuci, tako da ce se s moje strane neko no lifeanje desit eventualno vikendom (if wife permits haha) :P

15 godina
Destiny 2

Ma jasno sve, ali kostur da budu domaći ljudi, i već mi se sviđa vidim da si obiteljski čovjek, a ne da mi netko od 12 godina krešti na mikrofon.

Sviđa mi se ideja i sve, samo sam rekao da kostur ekipe budu domaći, a neg za kolege nije problem dapače.

složi discord, reklamiraj i kad igra izađe, bit će ljudi.

Drago mi je da netko ima volje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Destiny 2

Kakve su vam bile performanse u beti?

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Butcher kaže...

Odlicne

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
17 godina
neaktivan
Ja sam već zaboravio da ova igra izlazi.

Ali ajde čeka me na battle.net-u. Nisam već dugo ništa igrao da me baš zabavilo, nadam se da ću je moći dugo igrati s obzirom sa sam opako limitiran vremenom.

0 0 hvala 0
15 godina
Butcher kaže...

Mogu reć za moju starudiju jako dobre.

14 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Odlicne, sto me iskreno iznenadilo.

Nedavno sam nabavia 3440x1440 monitor (34'), a graficka mi je jos uvijek ista iz "moj PC" (GTX 770), ocekiva sam slideshow jer je ta rezolucija ubojstvo za grafiku s 2 gb rama, ali igra se vrtila u solidnih 50ak frameova.

Full HD bi garant islo 70-80 fps bez problema s mojom konfiguracijom.

12 godina
AFARON kaže...

PlanetSide2,Insurgency,Rising Storm Vietnam.

15 godina
Endymon kaže...
AFARON kaže...

PlanetSide2,Insurgency,Rising Storm Vietnam.

Vau. Zato što su realni i teški, sem ps2, ne znači da ih se mora igrati nužno mozgom. Igrao sam sve i sve 3 se mogu igrati tdm cod style, jedini problem je što svi leže i čekaju kad se brzo umire jer se boje umrijeti.

Cs je taktiziranje, RS6 isto tako, 5v5 mečevi cod, bf3 i ostalo je također veliko nadmudrivanje...

ali casual play sve te igre moš igrat i rugat se te no soundat i bit ok, ako imalo vladaš mišem i tipkovnicom.

12 godina
Slazem se.Ali budimo realni ako jedan PS2 ,Arma,Insurgrncy ili Rising storm bilo koji igras u stilu Cod,Serious Sam ili BF,velika vecina ce i prestat brzo igrat.Jer trazi teamwork a ne quake ili doom pristup.
15 godina
Endymon kaže...
Slazem se.Ali budimo realni ako jedan PS2 ,Arma,Insurgrncy ili Rising storm bilo koji igras u stilu Cod,Serious Sam ili BF,velika vecina ce i prestat brzo igrat.Jer trazi teamwork a ne quake ili doom pristup.

Prijatelju sve 5, ali teamwork u multiplayer online shooterima s public kretenima ne postoji.

Desi se tu i tamo netko tko na moje vapaje u chat da s eigra objective nešto i odigra i onda ga odmah dodam za frenda. Ostatk debila samo trči i puca, jebe im se, netko drugi će armat objective, kao on će samo def sa sniperom itd.

U d2 je napucavanje arkada bezglava, ali u raidu da bi prošao raid moraš vraški surađivati.

14 godina
Destiny 2

Evo nam finalni zahtjevi i kad se serveri otvaraju click , naspram ostalih prenapuhanih zahtjeva ovo izgleda super ali kaj se tiče bete na mojoj konfi je recimo to letelo i radilo savršeno.

twice the pride double the fall
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Destiny 2

Ja sam dozivia Destiny kao Borderlands s ozbiljnijom grafikom i fokusom na multiplayer.

Van raida nema prevelikog mozganja, dobro mozda Nightfall ako je zajeban tjedan.

Na PvP strani Trials of Osiris su zahtjevali jebenu koordinaciju i skill od sva 3 igraca za "flawless run" i posjet Lighthouse-u.

Tako da za bilo kakvo "mozganje" treba imat grupu slicno nastrojenih kompanjona.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Destiny 2

Novi trailer za PC:

24.10.2017

everyday i'm shuffling...
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Destiny 2

Well then... Hype is rising :)

3 dana godisnjeg sljedeci tjedan su rezervirana, sad samo treba docekat utorak 19:00.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Destiny 2

Mene skroz pustilo, čak nisam siguran više ni da ću uzet. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice