Deathrun serveri (fps igre)

poruka: 4
|
čitano: 978
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Igrao sam davno Urban terror verzija 4.1 neke Deathrun servere.

Imate dvije ekipe

crveni prolaze kroz hodnike, rade razne akrobacije, a plavi su sa druge strane stakla i klikaju gumbiće. Aktiviraju zamke da otežaju crvenim.

Kad crveni dođe do kraja, prelazi na stranu plavih i dobije oružje. I puca po plavim. Plavi mogu oteti oružje ako su vješti.

Više ne mogu to igrati jer nema više tih servera nakon verzije 4.1 a sad je aktualna 4.3 verzija Urban terrora.

Ima li neka druga slična igra, da je FPS ?

0 0 hvala 0
11 godina

Ima Counter Strike. Od 1.6-ice do Global Offensive. Postoje serveri za deathrun, jailbreak, zombie, kz climb, surf... što god ti treba. CS:GO ti je F2P i to je najnoviji CS.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Re: Deathrun serveri (fps igre)
Lil Dice kaže...

Ima Counter Strike. Od 1.6-ice do Global Offensive. Postoje serveri za deathrun, jailbreak, zombie, kz climb, surf... što god ti treba. CS:GO ti je F2P i to je najnoviji CS.

Skinuo sam CS Go ali popis servera nije veliki ? Treba li nešto nadograditi ?

11 godina
Re: Deathrun serveri (fps igre)

Servere ti je najbolje pretražit na gametrackeru, ovo pod Internet je nekakva generička lista. Znači u server meniju uđeš u Favorites i Add server te ukucaš IP:PORT

Evo ovo je konkretno lista deathrun servera https://www.gametracker.com/search/csgo/?query=deathrun#search Probaj izbjeć ove ruske.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice