DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.092.733
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Evo upravo me kaznila igra jer sam u gornjem postu rekao da nije ništa popravljeno.

Mi može neko objasniti koji je ovo qurac? Išao sam mijenjat grafičke postavke i nakon kaj sam promijenio overall quality na high, pojavila mi se ovakva slika, shebala mi se rezolucija i sad maksimalnu mogu stavit na 1200x... a bila mi je na 1600x1050 za koju više nema opcija.

http://i.imgur.com/k8T5h7L.png

Karma {#} {#}

13 godina
neaktivan
UOG-Atlas kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Evo upravo me kaznila igra jer sam u gornjem postu rekao da nije ništa popravljeno.

Mi može neko objasniti koji je ovo qurac? Išao sam mijenjat grafičke postavke i nakon kaj sam promijenio overall quality na high, pojavila mi se ovakva slika, shebala mi se rezolucija i sad maksimalnu mogu stavit na 1200x... a bila mi je na 1600x1050 za koju više nema opcija.

http://i.imgur.com/k8T5h7L.png

Karma {#} {#}

To se mom prijatelju dogodilo. Ne znam kako je riješio, ako je uopće riješio

1971- ∞
11 godina
DayZ (standalone)

Idi na interface opcije i njenu rezoluciju, kad to promjeniš, ponovo ćeš moć u video settingsima mijenjati rezoluciju više od 1200 itd...meni se danas dogodilo isto, jebo sam im majku 10 minuta dok san skonta. :)

steam: bevis6
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Bevis kaže...

Idi na interface opcije i njenu rezoluciju, kad to promjeniš, ponovo ćeš moć u video settingsima mijenjati rezoluciju više od 1200 itd...meni se danas dogodilo isto, jebo sam im majku 10 minuta dok san skonta. :)

Hvala, riješio sam tako no sad mi se svaki put to pošemeri čim promijenim Overall quality. Ok, sad znam riješiti ali ipak živcira. {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

1 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

I bombe su ubacili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Bevis kaže...

Hvala, riješio sam tako no sad mi se svaki put to pošemeri čim promijenim Overall quality. Ok, sad znam riješiti ali ipak živcira. {#}

Nema na čemu :P
Imamo isti problem haha

Bilo je bombi i prije O.o

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ako budu korisne ko u DayZ modu onda... 

Nakon sta sam se ubio po 3 put sa njima sam odustao {#}

2 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

Nabavio sam dosta dobru opremu za početnika (kupio jučer igru), Mosin sa long range scopeom, magnum i ofarbam taj mosin i još nabavim neki ruksak, pancirku i gun holder i popnem se na vrh zgrade da malo izvidim situaciju... I slučajno se zašprintam i padnem mrtav na pod. Jako sam tužan sada.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
11 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Nabavio sam dosta dobru opremu za početnika (kupio jučer igru), Mosin sa long range scopeom, magnum i ofarbam taj mosin i još nabavim neki ruksak, pancirku i gun holder i popnem se na vrh zgrade da malo izvidim situaciju... I slučajno se zašprintam i padnem mrtav na pod. Jako sam tužan sada.

Navikni se {#}

I cuvaj se stepenica, imaju naviku katapultiranja ljudi, lomljenja nogu ili se ponasaju kao zivi pjesak.. I vrata, zidova, hackera, glitchera i zombija koji prolaze kroz zidove.

17 godina
$Mikulich$ kaže...
Dodinho kaže...

Navikni se {#}

I cuvaj se stepenica, imaju naviku katapultiranja ljudi, lomljenja nogu ili se ponasaju kao zivi pjesak.. I vrata, zidova, hackera, glitchera i zombija koji prolaze kroz zidove.

Ti zombiji koji prolaze kroz zidove i vrata je najveće sranje ikada, ali mogu reći da nakon nekog vremena privikavanja ima ova igra dobar potencijal. I nadam se da će popraviti UI jer je odvratan, kao da je složen u paintu.

Koristite blage riječi i jake argumente
11 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
$Mikulich$ kaže...
Dodinho kaže...

Navikni se {#}

Ti zombiji koji prolaze kroz zidove i vrata je najveće sranje ikada, ali mogu reći da nakon nekog vremena privikavanja ima ova igra dobar potencijal. I nadam se da će popraviti UI jer je odvratan, kao da je složen u paintu.

Koliko sam shvatio po pracenju teme, za mjesec-dva bi trebali sve to fixati, do tada ubacuju nove lokacije, oruzja, odjecu itd.

11 godina
DayZ (standalone)

Yep stižu masovni update-i, fala bogu više.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bevis kaže...

Yep stižu masovni update-i, fala bogu više.

izvor i kakvi

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja sam danas otkrio nakon 300 sati igre da se moze udahnuti da se smiri longe range mosin scope :O. Novi sistem horizontalnog micanja crosshaira na scopeu nakon sto protrcim 2 metra me naveo na ovo, i stvarno ga smiri, a ja ne mogu vjerovat koliko sam ljudi ubio bez mirnog scopea (mislio sam da je to dio realnosti igre). Jao jao.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo danas sam igrao cracked verziju (samo da isprobam ovi novi patch i izbrisao sam maloprije).. ljudi ja sam se sasro ziv. Naletio sam do nekog sela, uletio u kucu i krenuo lootati.. jedan corpse, drugi, treci i cetvrti svi lisicinama vezani i sa vrecama na glavi... bilo je samo creepy dok neki tip poceo vristati iza mene sa sjekirom... sat vremena sam bjezao i sakrio sam se u neki grm da neso pojedem posto sam mislio da je tip otisao, kad ono za dvi sekunde cujem vristanje i pise "You are dead"...

Da li je netko imao slicnih iskustava? 

0 2 hvala 0
17 godina
protjeran
DayZ (standalone)

eh , kakvih je bilo iskustava ... ...  ma nije to za pricu {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

cuo sam dosta prica poput ove ali mislio sam da je izmisljeno... ja sam se skroz na skroz usrao, nisam se uspio ni disconnectati {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Jonja kaže...

Ja sam danas otkrio nakon 300 sati igre da se moze udahnuti da se smiri longe range mosin scope :O. Novi sistem horizontalnog micanja crosshaira na scopeu nakon sto protrcim 2 metra me naveo na ovo, i stvarno ga smiri, a ja ne mogu vjerovat koliko sam ljudi ubio bez mirnog scopea (mislio sam da je to dio realnosti igre). Jao jao.

Kak se udahne?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Jonja kaže...

Kak se udahne?

Hehe, ajde u options-> assignemnts-> infantry weapons-> pa vidi, ili si bindaj na neki botun, ja sam bindao na tipku od misa.

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja sam vidio sad sliku da se moze pucat iza zida se sakrije i pusku da zid i puca te ko u bf4 ako zna na sta mislis

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

ja sam vidio sad sliku da se moze pucat iza zida se sakrije i pusku da zid i puca te ko u bf4 ako zna na sta mislis

il prevedi na hrvatski il mijenjaj dilera {#}

11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Ice45 kaže...

Mogu ja ajde {#}

Vidio je sliku, moze se pucat kroz zid ako se stane tako da puska ide kroz zid, kao u bf4.

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

dosao je patch 0.46 na experimental

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Ice45 kaže...

Prevedeno na hrvatski: Vidio sam sliku da se može pucati iza zida, to jest proviriti (nagnuti se) sa ruba zida kao i u bf4

1971- ∞
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Ice45 kaže...

Prevedeno na hrvatski: Vidio sam sliku da se može pucati iza zida, to jest proviriti (nagnuti se) sa ruba zida kao i u bf4

da tocno tako malo lose objasnjavam

17 godina
DayZ (standalone)

Wow, to je u potpunosti nova informacija, nikad u igri ovoj nisam vidio, a ni cuo da netko koristi klipanje da bi varao. Jos ce reci da ima hackera koji se portaju okolo :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Iskreno se nadam da toga neće biti jer, u kombinaciji sa gledanjem preko zida koristeći treće lice, to će bit OP

1971- ∞

0 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

Al' kakvih san se šupaka u ovoj igri nagledao jao...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice