ja opet nikako da nađem gdje se spawna scope za mosin, onih malih 3,5x ima svagdje najčešće onim garažama sa dvokrilnim vratima., ali onaj veliki nikako da nađem.
Ja našao u šatorima na NWA., ali nisam siguran da li ga je netko tamo bacio ili se baš spawnao.
I netko je pitao, da, samo šatori sa 2 ulaza spawnaju loot i onaj bunker na 2 kata sa mrežom preko. U tom bunkeru je loot po sandbagovima isto tako da obratite pozornost na to.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash

. spuštam se iz šume prema štalama, čujem reload kad se netko spaja na server s punom puškom. šprintam do štale, štala prazna. polako hodam uz zid štale prema štaglju kad ono lik s motorističkom kacigom izljeće iz štaglja i trči prema ulazu u štalu. trči s moje desne strane i kontam da me nije skužio. vidim ima nešto na ramenu, nisam siguran jel puška ili sjekira. ne dvojim ni sekunde, podižem mosin ciljam glavu i pucam. skidam ga u trku a tjelo pada iza ugla štale. brzo prebacujem na magnuma i trčim iza ugla. lik leži mrtav s glavom u gnojivu. u lootu ništa, 2-3 konzerve, prazna boca vode i vatrogasna sjekira. puški ni traga.