Crysis wars trial week!!

poruka: 6
|
čitano: 1.617
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crysis wars trial week!!

Crytek nam je opet omogućio besplatno igranje Crysis Warsa - od 09. do 17. !!!!

Možete preuzeti trial verziju sa njihovih linkova..

LINK!

požurite seBogataš

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 0:28 (F!cho*).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis wars trial week!!

Živ, živ, zar ne volite crysis??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis wars trial week!!

Ja volim crysis i zato i imam originalSmijehOvo je vec 3. put da crytek pusta crysis wars trial week,vrlo pohvalno!Kad pocne trial week posalji poruku pa se mozemo nac i nabacit jedan TDM(iliti TIA po crysisu)Namigiva

Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz MB Gigabyte P35-S3G,DDR II, SATA II Gigabyte GF 9800GT, 512MB DDR3,OC-ed 700/1715/900 2XDDR2 2GB PC6400 (800MHz),SuperTalent, CL5 Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Crysis wars trial week!!
Stoja kaže...

Ja volim crysis i zato i imam originalSmijehOvo je vec 3. put da crytek pusta crysis wars trial week,vrlo pohvalno!Kad pocne trial week posalji poruku pa se mozemo nac i nabacit jedan TDM(iliti TIA po crysisu)Namigiva

Važi, očito igru sve manje ljudi igra pa je pokušavaju oživit.
16 godina
neaktivan
Crysis wars trial week!!

Ma CW je super, ima odlične temelje ali problem je to što za sve računaju na CryMod community, koji hladi jaja i tu i tamo nešto napravi. Nema stabilnog CTF-a, nema misija s objektivima ala Assault iz UT serijala, ni recimo, ideja koja se meni dopala - misija gdje svaki team ima po 1 vojnika u nanosuitu, a ostali su obični vojnici i npr. 1 team brani utvrdu, a drugi napada s ciljem uništavanja (pr. - postavi c4 na reaktor).

Zato ga sve manje i manje ljudi igra.

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Crysis wars trial week!!
D_Inuit kaže...

Ma CW je super, ima odlične temelje ali problem je to što za sve računaju na CryMod community, koji hladi jaja i tu i tamo nešto napravi. Nema stabilnog CTF-a, nema misija s objektivima ala Assault iz UT serijala, ni recimo, ideja koja se meni dopala - misija gdje svaki team ima po 1 vojnika u nanosuitu, a ostali su obični vojnici i npr. 1 team brani utvrdu, a drugi napada s ciljem uništavanja (pr. - postavi c4 na reaktor).

Zato ga sve manje i manje ljudi igra.

U svemu se slažem!
Moja još stara ideja slično kao "capture the flag":
1. Uzmi protivničko super-high tec weapon iz njihove baze... i brani svoje!
2. Protivničko oružje postavi u svoju bazu na "toranj" i čekaj 3 min. da generira energiju(dok se generira brani oružje!).
3.Kada se energija napuni toranj će automatski pucati na protivničku bazu!
brb
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice